Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 13. července 2007 ve 22:51® Shrek
- Datum lovu: 13.7.2007 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Muškaření
Dnes moucha s Rarachem.Ruda něco k deseti rybám,já pouze dvě.Za zmínku stojí Rudovo tloušť 40+ , který na mušáku slušně cvičil.Sorry za kvalitu fotky,je to ta nejlepší. Aby dnešních úlovků nebylo málo – na vlastní oči jsem viděl mystickou postavu skrývající se pod nickem „Vaclav“ o které jsem si myslel,že ani neexistuje.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. července 2007 v 16:58® Lukas 5
- Datum lovu: 13.7.2007 | Revír: Olešná | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem poprvé chytil candáta (čtyři candátky) nej 46cm.A taky mi na většího twistra vlítla nějaká pořádná ryba protože hned při záseku to parádně rozbalila,a nešla zastavit a po cca 20 metrech se vypla,chytal jsem na 0,18mm tak jsem si toho moc nemohl dovolit.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. července 2007 v 11:17® Davish
- Datum lovu: 13.7.2007 | Revír: Mocla 1aUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 13. července 2007 v 11:14® Davish
- Datum lovu: 13.7.2007 | Revír: Mocla 1a
16 okounů na plavačku s hnojákama a jednoho cejna na feeder
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. července 2007 v 10:24® lucioperce69
- Datum lovu: 10-12.7.2007 | Revír: vláčka, plavaná
stejné místo jako damys soustředili sme se ale spíš na dravce candáti šli neskutečně i když z 80% ryby do 45 cm, ale povedlo se i několik kousků kolem 60. 5 štik nám to ukouslo ale nebyli to žadný obludy ale hlavně kolega si povodil a taky úspěšně zdolal tlouštíka 55cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. července 2007 v 9:19® cormaxx
- Datum lovu: 13.7.2007 | Způsob lovu: Přívlač
dneska od 6 do 8,30 vláčka na jednom revíru.Měl jsem s sebou jemňoučkej cajk protože jsem šel spíš po okounech.Lapnul jsem jen asi 5 okounků ±10cm,jednu kudlu tak 35cm a kolem osmý jednu krásně vypasenou štiku 64cm
na 0,14 vlasec a na 1 rotnu jen s karabinkou,prut do 15g to byl docela mazec ale byla více než dobře seklá.Přetahoval jsem se sní skoro 10 minut
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. července 2007 v 9:16® Máša
- Datum lovu: 12.7.07 | Revír: Zbůch odal | Způsob lovu: Kaprařina
Foukal silný vítr a já měl jeden prut na kapry a jeden proutek na rybyčky, kapry jsem chytal na kamarádovo domácí boilies a rybyčky na kousek rousnice. Na rousnici jsem chytil dva pěkné kapříky a na ten proutek určený jen na rybyčky to byl pěkný boj. Přišel záběr i na boilies, který jsem měl hozený tak pul metru od rákosí, když jsem zasekl už jsem nebyl pánem situace, ryba si to hrnula jako tank do rákosí a to i přes mé velké úsilí ji otočit, jsem nedokázal vůbec nic(pro tyto případy mám na navijáku 100m pletené šňůry a stejně prd platné). Ve finále když byla tak 8–10 metrů v rákosí se vyhákla a já vytáhl jen kompletní sestavu na které chybělo jen boilies… Krásný zážitek, bohužel bez toužené fotky veliké ryby …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 12. července 2007 v 18:34® Jezinka
- Datum lovu: 12/07/2007 | Revír: Berounka a Mníšek | Způsob lovu: Plavaná
Začly jsme dobře na Berounce, několik krásných záběrů, ale pak se sneslo nějaké woodoo a už ani ťuk. Utekly jsme si vylepšit skóre na rybník a tady pro změnu začlo lejt jako z konve. Sice nejsme z cukru ale po promočení všech svršků jsme potupně prchly domů do horké vany. Holkám se to ovšem moc líbilo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 12. července 2007 v 17:09® modrak
- Datum lovu: 11.7.2007 | Revír: Ostravice 1 | Způsob lovu: Muškaření
Přikalená mírně zvedlá voda, minimální povrchový sběr. Uloveno pouze několik ouklejí. Jedním slovem slabota.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 12. července 2007 ve 12:11® Vaclav III.
- Datum lovu: 11.7.2007 | Revír: Lužnice 3 | Způsob lovu: Přívlač
Večerní super zážitek. Na twistery postupně štiky 56, 52 a jedna neměřená + dvě úchvatné zdolávačky sumců – ve stromech bez nároku na úspěch.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. července 2007 ve 22:57® Damys
- Datum lovu: 9.7.07 | Revír: Ohře 9 | Způsob lovu: Feeder
Jedním slovem nádhera.Asi nej rybačka letos.Ryb nepočítaně.Převládal cejn,semtam kapřík a podoustev.Přišli i cejni kolem 60 a podoustev 44cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. července 2007 ve 21:44® Mirus
- Datum lovu: 11.7.07 | Revír: Jihlava 9
Dnes s Davishem na řece ze začátku zkoušel Davish marmyšku a v náhonu na ní chytl 2 oukleje
a 1 tlouště cca 30cm … já mezitím vláčel ale nic jsem neuvláčel. Taky jsem potom zkoušel marmyšku a jeden hrouzek se pověsil s davishem jsme pak furt vláčely ale bezvýsledně akorát utržený nástrahy nakonec jsem se na to vys**ly
… Měli jsme hnojáky a po dešti davish našel 2 rousky.Nejdřív jsem dal rousku a vytáhl tlouštíka davishovi rousku něco ztrhlo , přestože bylo hnusný počasí nás příjemně překvapilo že jsme pak na hnojáky cca za 45 minut vytáhli 4 ježdíky !!! nej 17 cm …
PS : Zapoměl jsem si vypnout noční režim na fotáku tak se omlouvám za né příliš good kvalitu fotek…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. července 2007 ve 21:09® Sander
- Datum lovu: 11.7.2007 | Způsob lovu: Přívlač
Pokus o foto štiky, zda se povedlo, posuďte sami..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. července 2007 v 19:00® b.gun
- Datum lovu: 01.07. - 07.07.2007 | Revír: Jižní Čechy | Způsob lovu: Kaprařina
Týden strávený na jihu Čech se nesl ve znamení „divokého“ počasí, kdy jsme se od pařáku dostali přes bouřku s provazy vody a v dalších dnech následující nárazový vichr až k takovému ochlazení, že už jsme jen čekali, zda dorazí i sněhové vločky… To se bohužel odrazilo na aktivitě ryb a na četnosti záběrů. Přesto se nám podařilo přes třicet kapříků přinutit k záběru, na břeh se jich podívalo pětadvacet, největším byl šupík 83cm/9kg.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. července 2007 v 7:48® Majo123456
-
Amur 61
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 10. července 2007 ve 21:57® Padis
- Datum lovu: 10.7.07 | Revír: Chrudimka | Způsob lovu: Přívlač
Tak dnes jsem snad protrhl smůlu.Na břeh se podívalo 5 štik vše okolo 50 cm + 2 boleni a okoun.2 vetší štiky mě spadly.Až na pár utržených nástrah
moc pěkná rybačka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 10. července 2007 v 19:43® Sander
- Datum lovu: 10.7.2007
Dnes vláčka v CePovo úseku, rybky celkem šly, nej 65–66. I kolega, který držel vláčák po šesti letech, se pochlapil
Až na nemilé vyhoštění od vody, kdy na nás vlítl nějaký dříve narozený chlapík a protočil mi klobouk sukovicí, bo jsem se naštěstí stačil uhnout, tak pěkné odpoledne. Chovali jsme se slušně, a i když se prý „změnil zákon a celý břeh je dědovo“, byl až moc prudérní a nedbal ani omluvy, ke které jsme se snížili… :-/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. července 2007 v 18:48® paccco
- Datum lovu: 8.7.2007 | Revír: Sázava 13 | Způsob lovu: Přívlač
Nedělní vláčka se velice vydařila.Za tři hodinky jsem si utvořil nový rekord ( pouze co do kusů ne na délku
)na zdejší lokalitě.Chyceno 10 štiček a 1 okoun
!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. července 2007 v 17:54® Sum Sum
- Datum lovu: 7.7.2007 | Revír: Morava 4A | Způsob lovu: Klasická položená
Večerní lov s kámošem . Šel jsem na candaty a povedl se tendle vousáč
83cm a žížalka 62cm. Sumík na 8cm plotka živá na dno a uhoř 3cm mrtva na dno cejnek
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. července 2007 ve 14:42® hajan
- Datum lovu: 12.7.2007 | Revír: Berounka, položená
Jěště menší kámoš na rybu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. července 2007 ve 14:39® hajan
- Datum lovu: 2.7.2007 | Revír: Berounka,přívlač
Po několika tisících hodech a několika zesranejch záběrech, konečně ryba, která stála za fotku a do putíku prověřila můj vercajk. 110 cm, 10kg.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. července 2007 ve 14:05® Davish
- Datum lovu: 9.7.2007 | Revír: Jihlava 10
Dnes ráno chytačka od 6:00 – 9:30 s Mirusem na řece pod splavem. Na hnojáčky se nám docela dařilo, chytli jsme několik cejnů v., skaláků, hrouzků a Mirus chyt pěknýho okouna 25cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. července 2007 ve 12:04® Kosmik
- Datum lovu: 30.6-7.7 | Revír: Dyje 15
Moje první týdenní výprava dopadla špatně, počasí nepřálo, přeháňky, silný vítr. Cejni vůbec nebrali. Děda chytil jednoho kapra 70 cm a 6 kg na obarvené kolínko na červeno. Já jsem uvláčel sumca 76 cm, okouna 30 cm.
. Vše vráceno vodě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. července 2007 v 8:52® Chose
- Revír: Vč potok | Způsob lovu: Muškaření
Tak sem to byl včera zkusit…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. července 2007 ve 21:46® 1esliacanova
- Datum lovu: 8.7.2007 | Revír: Privlac
Perfektna vychadzka! Ryby boli mensie ale bolo ich asi 40 za 5 hod.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. července 2007 ve 21:43® Padis
-
za tento týden 3× na pstruhové vodě muška i přívlač.Chyceni PO,siveni a okouni a tloušti.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. července 2007 ve 21:40® 1esliacanova
- Datum lovu: 8.7.2007 | Revír: PrivlacUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 8. července 2007 ve 21:11® Sander
- Datum lovu: 8.7.2007
Moucha + plavačka, celkem to šlo, okouni, pstruzi, tloušti, lipani, proudníci… ale když kolem mě na té malé pstruhovce proplavalo hejno debilních vodáků, a ještě k tomu proti proudu, tak to už na mě bylo moc. Jeli mi půl metru od prutu, bo říčka je malá…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. července 2007 ve 20:04® ČudlařX
-
DNeska na necelý dwě hodinky na rybach…na feeder krom plno drobotiny se mi „podařilo“ utrhnout neznámou wětší rybu…útěchou mi byla štička 50+ nahozená na wedlejším prutu …prima dopoledne!samo že wšechno wráceno wodě!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. července 2007 ve 14:58® jaryn
-
Dnes okolo deváte Dráchov štika 67cm, nádherně bojovala, 2× vyskočila s otevřenou tlamou nad vodu. Užil jsem si to a za odměnu dostala svobodu. Big Mike máš ji tam, tak se snaž.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.