Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 8. července 2007 ve 12:13® kele24
kele24
Datum lovu: 5.7.2007 | Revír: přívlač Olšava.2

Přívlač na gumy a třpytku celkem úspěšná 2 štiky jedna menší 35cm a větší 58cm k tomu 4 okouni cca 25cm. Na tuhle říčku dobrý:->

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 8. července 2007 v 7:59® ladin76
    ladin76
    Datum lovu: 7.7.2007 | Revír: 401022 přívlač

Včerejší gumování na Slapech. Krásné ráno hned po příjezdu k vodě dva záběry jeden candát se mi setřepal hned po záseku druhej cca 40–45 před podběrákem:-(( pak mi tam najeli 3 lodičkáři a měl sem po ptákách. Potom pomalý přesun do vedlejší zátoky, cestou jeden okounek a nakonec jako zadostiučinění 3 rytíři 30,48 a 52 oba větší pozváni na gril:-)) )

Neděle 8. července 2007 v 0:49® Sander
      Sander
      Datum lovu: 6.7.2007

Po dlouhé době na hadicích – kolega cejnka, má maličkost se válela u ohně a strategicky vyčkávala, až to přišlo… :-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13024.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13025.jpg
        Neděle 8. července 2007 v 0:00® regulus
        regulus
        Datum lovu: 7.7.2007 | Revír: Kdesi na Vysočině | Způsob lovu: Muškaření

Byl jsem si spravit chuť nebo spíš si šáhnout na rybu, když na to dravci letos s…u, no žádnej rekord, ale za odpoledne pár pstruhů okolo 20cm, pár lipanů, semtam nějakej 30+, krásný počasí až na ten vítr, spousta spadlejch ryb, většina na sucho a rybišky brali slušně.9-)

Sobota 7. července 2007 ve 22:42® marcelj
          Datum lovu: 7.7 2007 | Revír: Křetínka 1 | Způsob lovu: Přívlač

dnes nic moc chytání,pár okounků a velký vlny.

Sobota 7. července 2007 ve 21:35® shimaco
            Datum lovu: 7.07.2007 | Revír: 411057 | Způsob lovu: Přívlač

Tak se konečně trochu zadařilo.Spoléhal jsem na sedmičky a vyšlo to.Obě štičky rostou samozřejmě dál.

Sobota 7. července 2007 ve 21:23® Řízek
              Řízek
              Datum lovu: 7.7.2007 | Revír: 411001

Tak jsem se dnes vydal na ryby a zaberu bylo dost,ale nepromenil jsem jich dost=-|

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13022.jpg
                Pátek 6. července 2007 ve 22:06® Davish
                Davish
                Datum lovu: 6.7.2007 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder

Dnes s Mirus na řece – zkouška nového místa. Mirus vláčel a chyt 3 okouny – nej 30cm, candátka, jedna větší ryba se mu vyhákla a u břehu se mu ještě setřepala štička. Já jsem feedrařil – 6 ouklejí kříženejch s podosutvema jestli se nepletu, nej 27cm :-D , 3 plotice, 2 skaláky a kapříka tak 25cm.:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13021.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13020.jpg
                  Pátek 6. července 2007 ve 21:52® Scanix
                  Scanix
                  Datum lovu: 6.7.2007 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem byl na Hnevkach, nejprve pod mostem, tam ani naznak, zadne rybicky, zadni dravci, jen zopar jalcu proplavalo :-) Pote presun po proudu cca 2km, tam jsem prochytaval popem melciny v zavetri. Chytil 7 stickek, 5 na poppa a 1 na STORMa Roach 10cm ta byla nej 53cm :-) a pak jeste jednu na Salmo Jointed Pike 13cm. Pote presun zpet pod jez, na popa jedna sticka cca 40cm, pak par utoku od tloustu, bohuzel se zadne nepovesil. Pod jezem asi 5 utoku od bolena na poppa, ale taktez se z vody zadny nedostal. Prohazel jsem tam 2h a vyzkousel kde co a nic. Jedna ta mala mrska me pekne rafla do prstu a rozrizla mi kuzi na kloubu, nic moc :-((

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13019.jpg
                    Pátek 6. července 2007 ve 21:12® tomchamik
                    tomchamik
                    Datum lovu: 2-6,7 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Klasická položená

Celkem vydařený lov,pár kapříků,amurů a cejnů nás zaměstnávalo po celé dny,včera večer přišel i sumík 75cm.Nebýt toho větru tak to bylo dokonalé.Vše plave dál.T

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13018.jpg
                      Pátek 6. července 2007 ve 20:48® Ricci
                      Ricci
                      Datum lovu: Dnes | Revír: Svitava1 | Způsob lovu: Plavaná
                      Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                      foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13014.jpg
                        Pátek 6. července 2007 v 18:17® mastrof
                        Revír: labe-brandejs | Způsob lovu: Feeder

tak vcera sme zahajili nejdriv na tresne a prislo par slusnejch tloustaku na vecir sme nasadili rousnatky a podarilo se par sumciku uhor naky cejni atd. akorat me mrzi sumejs 100+ kterej se mi vypnul asi po 5minutach boje. hold feeder tezko prosekne ty jeho kartače… dneska hura na candry do troje fakt jim verim:))))

Čtvrtek 5. července 2007 ve 22:51® Milky
                          Milky
                          Datum lovu: 5.7.07 | Revír: Lužnice 4, přívlač

jeden malý sumeček na vláčku, o něco větší než spermie! :-93;

Čtvrtek 5. července 2007 v 19:11® cuska
                            Revír: Dyje15 | Způsob lovu: Přívlač

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13009.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13008.jpg
                              Čtvrtek 5. července 2007 v 19:05® cuska
                              Datum lovu: 2.7.2007 | Revír: Dyje15 | Způsob lovu: Přívlač
                              Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                              foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13007.jpg
                                Čtvrtek 5. července 2007 v 11:39® sethy
                                sethy
                                Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač

Nejmensi jez na kterym jsem kdy chytal. a taky celkem zachytal okouny do tricitky

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13003.jpg
                                  Čtvrtek 5. července 2007 v 10:43® Vaclav

…a ještě jedna – detail.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13002.jpg
                                    Čtvrtek 5. července 2007 v 10:37® Vaclav
                                    Datum lovu: 4.7. | Revír: Ohře 17 | Způsob lovu: Přívlač

Tak kousek nad Kynšperkem se povedl tento kousek – 70 cm. Nástrahou byl Hermes. Chvíli po něm přišel ještě jeden (49 cm), pak už začali jezdit vodáci, takže jsme šli na grog. Voda je totiž zvedlá a překvapivě dost studená.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13001.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13000.jpg
                                      Středa 4. července 2007 ve 20:39® Vlackar
                                      Vlackar
                                      Datum lovu: 4.7.2oo7 | Revír: 441 028 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes vláčka na revíru, kterému jsem doposud nevěřil. První náhozy mě naprosto přesvědčili. Uloveno asi 15 bolenů do 35cm na malou třpytku. Poté jsem zasekl velkou štiku, okolo 80cm. Moje 0,16 nevydržela ostrost jejích zubů a tak si příště vezmu lanko ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12999.jpg
                                        Středa 4. července 2007 ve 20:23® Davish
                                        Davish
                                        Datum lovu: 3.7. a 4.7. 2007 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Přívlač

Včera večer na řece – chycen jeden bolen cca 40cm na banjo Dnes dopoledne bolen 46cm na kopyto a 2 jelci okolo 30cm

Středa 4. července 2007 v 16:56® Sander
                                          Sander
                                          Datum lovu: 4.7.2007

Toš o5 žádné zázraky, ale ryb poměrně dost. Vše puštěno, jako vždy…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12998.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12997.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12996.jpg
                                            Středa 4. července 2007 v 11:55® jarda21
                                            jarda21
                                            Datum lovu: 3.7.2007 | Revír: Tovačov | Způsob lovu: Klasická položená

Tak včera dva úhoříci, cca 40 cm. Kapři v 5 lidech za devet hodin ani ťuk.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12989.jpg
                                              Úterý 3. července 2007 ve 23:51® hecht
                                              hecht
                                              Datum lovu: 3.7.2007 | Revír: Blanice přívlač

Tak konečně dnes první dvě mírové štiky 50cm / 52 cm po několika trápeních alespoň slabá náplast. Pak supr záběr, při dopadu wobleru na vodu sebral tloušť cca 45 cm skoro ještě ve vzduchu :-)) Všechno to plave .

Úterý 3. července 2007 ve 21:34® cormaxx
                                                cormaxx

Dneska vláčka od 18 do 21.Nachytal jsem asi 30 okišů do 20cm,jednoho 34cm(tenhle hajzlík se mi sklepal z rotačky,když jsem ho chtěl fotit ve vodě:-D ) a pak jsem měl na prutě sumejška,odhadem 60–80cm.Když mi nulka rotačka ztěškla,tak jsem přisekl a myslel jsem že to je jen řasa,ale sumík se vyvalil asi 7m ode mě na hladině a rozjel se na vodu a asi do 30ti metrech tah povolil:-( sumíka jsem měl na prutě poprvé a doufám že ne naposled:-P

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12977.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12976.jpg
                                                  Úterý 3. července 2007 ve 21:21® Scanix
                                                  Scanix
                                                  Datum lovu: 3.7.2007 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Report z dnesnich fisek je nasledujici: Na druhy nahoz bolen cca 55cm solidne spolkl STORM WE Roach 10cm, pak mini tloustik a pak dlouho nic, cca za hodku na popa kamarad maleho bolinka, ja stale nic. Zvolili jsme Sanderovu metodu a sli vodou cca 2km a za jednim kamenem na me cekalo prekvapko, amur 51cm regulerne sluknul 7cm jointed Salmo, myslel jsem, ze je to peknej tloustak. Pak uz kazdej ja i kamos po jednom okounkovi a jinak uz vubec nic :-((

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12975.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12974.jpg
                                                    Úterý 3. července 2007 ve 20:46® kubas
                                                    kubas
                                                    Datum lovu: 3.7.2007 | Revír: svratka 4 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem byl vyzkoušel vláčku na Svratce 4.po dlouhém hledání úspěšné nástrahy jsem chytl několik menších okounů, potočáka 29cm a asi nedávno vysazeného sivena 31cmpivo

Úterý 3. července 2007 v 18:12® Vlackar
                                                      Vlackar
                                                      Datum lovu: 3.7. 2oo7 | Revír: 441 027 | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni hledani okounu. Prosel sem jak tok na´d jezem, tak i pod jezem. Na konci vypravy sem nalezl mensi hejnko a ulovil sem (na rotacku c.3) 8 okounu, nejvetsi viz. foto

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12972.jpg
                                                        Úterý 3. července 2007 v 6:32® Bezďa
                                                        Datum lovu: 24.6. -.30.6.2007 | Revír: Dyje 5 | Způsob lovu: Klasická položená

Týden na Dyji 5 ma karavanu u Dolních Věstonic. Podařilo se nám ulovit nějakého toho kapra – max 61 cm, asi 15 cejnů – max. 64 cm (sežral boilies 24 mm) – pak nějakej ten okoun a nakonec dva candáti – 84 + 81 cm. Na to že jsme tam byli tak dlouho a bylo nás tam pět rybářů tak úlovky nic moc. Sumec bez záběru.

Pondělí 2. července 2007 ve 23:24® Milky
                                                          Milky
                                                          Datum lovu: 2,7,007 | Revír: Lužnice 4, přívlač

Štička cca 40, sumeček cca 60. Oba neměřeni, vyháčkováni ve vodě. Krásný lov :-> :-93;

Pondělí 2. července 2007 ve 20:38® Ftmči
                                                            Ftmči
                                                            Datum lovu: 2.7. 2007 | Revír: Vltava 24 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes se podařil tenhle osobáček okouna 33cm.9-) 9-) 9-) Moc potěšil,ale pustit sem ho nedokázal.:-'

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12954.jpg