Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 4. července 2007 v 15:56® Sander
Sander
Datum lovu: 4.7.2007

Toš o5 žádné zázraky, ale ryb poměrně dost. Vše puštěno, jako vždy…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12996.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12997.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12998.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 4. července 2007 v 10:55® jarda21
    jarda21
    Datum lovu: 3.7.2007 | Revír: Tovačov | Způsob lovu: Klasická položená

Tak včera dva úhoříci, cca 40 cm. Kapři v 5 lidech za devet hodin ani ťuk.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12989.jpg
      Úterý 3. července 2007 ve 22:51® hecht
      hecht
      Datum lovu: 3.7.2007 | Revír: Blanice přívlač

Tak konečně dnes první dvě mírové štiky 50cm / 52 cm po několika trápeních alespoň slabá náplast. Pak supr záběr, při dopadu wobleru na vodu sebral tloušť cca 45 cm skoro ještě ve vzduchu :-)) Všechno to plave .

Úterý 3. července 2007 ve 20:34® cormaxx
        cormaxx

Dneska vláčka od 18 do 21.Nachytal jsem asi 30 okišů do 20cm,jednoho 34cm(tenhle hajzlík se mi sklepal z rotačky,když jsem ho chtěl fotit ve vodě:-D ) a pak jsem měl na prutě sumejška,odhadem 60–80cm.Když mi nulka rotačka ztěškla,tak jsem přisekl a myslel jsem že to je jen řasa,ale sumík se vyvalil asi 7m ode mě na hladině a rozjel se na vodu a asi do 30ti metrech tah povolil:-( sumíka jsem měl na prutě poprvé a doufám že ne naposled:-P

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12976.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12977.jpg
          Úterý 3. července 2007 ve 20:21® Scanix
          Scanix
          Datum lovu: 3.7.2007 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Report z dnesnich fisek je nasledujici: Na druhy nahoz bolen cca 55cm solidne spolkl STORM WE Roach 10cm, pak mini tloustik a pak dlouho nic, cca za hodku na popa kamarad maleho bolinka, ja stale nic. Zvolili jsme Sanderovu metodu a sli vodou cca 2km a za jednim kamenem na me cekalo prekvapko, amur 51cm regulerne sluknul 7cm jointed Salmo, myslel jsem, ze je to peknej tloustak. Pak uz kazdej ja i kamos po jednom okounkovi a jinak uz vubec nic :-((

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12974.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12975.jpg
            Úterý 3. července 2007 v 19:46® kubas
            kubas
            Datum lovu: 3.7.2007 | Revír: svratka 4 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem byl vyzkoušel vláčku na Svratce 4.po dlouhém hledání úspěšné nástrahy jsem chytl několik menších okounů, potočáka 29cm a asi nedávno vysazeného sivena 31cmpivo

Úterý 3. července 2007 v 17:12® Vlackar
              Vlackar
              Datum lovu: 3.7. 2oo7 | Revír: 441 027 | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni hledani okounu. Prosel sem jak tok na´d jezem, tak i pod jezem. Na konci vypravy sem nalezl mensi hejnko a ulovil sem (na rotacku c.3) 8 okounu, nejvetsi viz. foto

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12972.jpg
                Úterý 3. července 2007 v 5:32® Bezďa
                Datum lovu: 24.6. -.30.6.2007 | Revír: Dyje 5 | Způsob lovu: Klasická položená

Týden na Dyji 5 ma karavanu u Dolních Věstonic. Podařilo se nám ulovit nějakého toho kapra – max 61 cm, asi 15 cejnů – max. 64 cm (sežral boilies 24 mm) – pak nějakej ten okoun a nakonec dva candáti – 84 + 81 cm. Na to že jsme tam byli tak dlouho a bylo nás tam pět rybářů tak úlovky nic moc. Sumec bez záběru.

Pondělí 2. července 2007 ve 22:24® Milky
                  Milky
                  Datum lovu: 2,7,007 | Revír: Lužnice 4, přívlač

Štička cca 40, sumeček cca 60. Oba neměřeni, vyháčkováni ve vodě. Krásný lov :-> :-93;

Pondělí 2. července 2007 v 19:38® Ftmči
                    Ftmči
                    Datum lovu: 2.7. 2007 | Revír: Vltava 24 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes se podařil tenhle osobáček okouna 33cm.9-) 9-) 9-) Moc potěšil,ale pustit sem ho nedokázal.:-'

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12954.jpg
                      Pondělí 2. července 2007 v 18:30® Mirus
                      Mirus
                      Datum lovu: 2.7.2007 | Revír: Jihlava 10

Dnes na řece s Davishem počasí bylo docela fajn.. Davish ze začátku chytal nástražní rybky a potom šel na živ. rybyčku já mezitím vláčel a ukousla mi to slušná štika davish mezitím měl už asi 10 hrouzků … zkoušel jsem pak feeder a chytil jsem akorát cejna a nějáký ty hrouzky …Davish potom měl pěkný záběr na rybyčku a vykouzlil z toho pěknou štičku(viz. foto) nakonec ještě měl nějákej potˇuk ale nic se jinak nedělo,balili jsme a já se ještě pokoušel vláčet a vyjela mi potom malá štička , která u břehu skočila a vyháčkovala se ale jinak docela sranda :-1 … mimochodem jsem se snažil na boiles o kapra ale skočil mi potom hrouzek :-D viz. foto

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12950.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12951.jpg
                        Pondělí 2. července 2007 v 11:07® Tomik
                        Tomik
                        Datum lovu: 30.6.-2.7. 2007 | Revír: Pod farou

Zkoušeli jsme sumíky, a pěkně sme utřeli nudli. Jen nám jeden serval rybu.:-((

Neděle 1. července 2007 ve 21:38® čabi
                          čabi
                          Datum lovu: 1.7. | Revír: Jihlava 2,v Malešicích | Způsob lovu: Feeder

Dneska poprvé na tomto revíru.Chytal jsem na okraji stulíků.Brali cejni.Večer mi zabral kapr,ihned zajel do stulíků,naštěstí se mi ho na 0,16-ku podařilo z těch stulíků vytáhnout.Krásnej kapřík 49cm.Plave dál.Ještě se otcovi jedna slušná ryby vysmekla a mě upad ve stulíkách jeden amur.

Neděle 1. července 2007 ve 20:36® Prutos
                            Prutos
                            Datum lovu: 1.7.2007 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsme se po dlouhé době vypravili na řeku a stálo to za to. Za dopoledne se mi podařilo ulovit 21 bolenů. Naprostá většina byla ve velikosti ± 45cm jen jeden měl k šedesáti. Rybky byly v kondici a krásně bojovné. Navíc se spletl i tloušťák 46cm, ten mi opravdu udělal radost :-) Krom jednoho půlmetrového hltavce plave vše dál. Budiž mu pánev lehká…;-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12930.jpg
                              Neděle 1. července 2007 ve 20:23® Padis
                              Padis
                              Datum lovu: 29-30.6 | Revír: Pstruh.potok

v pátek večerní vláčka byla povedená chytáni siveni,tloušti a okouni.V sobotu muška jeden tlouštík a na přívlač štika okolo 50 mě spadla.A 1 PO dost přes 40 mě spadl taky.

Neděle 1. července 2007 ve 20:19® Kuba

nejak se mi to nepovedlo poslat tak tady je ta dubleta

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12929.jpg
                                  Neděle 1. července 2007 ve 20:17® Kuba
                                  Datum lovu: 1.7. 2007 | Revír: Vltava 21-22 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes sme s Doudlebanem vyrazili na Hněvkovice.Šli sme z Hluboky az k Babě. Vsude sami vetve a parezi trhali sme o sto sest a vysledek minimalni.Vsude byli na melcinach amuri ale srali na nas ani rohlik se jim nelibyl,as na jednu Doudlebanovu 45. A na koncy cesty to Doudlebanovy vzala jedna kudla. Takze cesta cca 16km se nam moc nevyplatila :-93; . As pod mostem v Hluboky to stalo za to dohromady asi 80 okounu do 15cm a jeden 25cm. Tesne pred tim nes nam jel atobus tak se mi podarila tahle kuriozitka 2 okisi na 1 wobler.:-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12927.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12928.jpg
                                    Neděle 1. července 2007 v 18:53® Davish
                                    Davish
                                    Datum lovu: 30.6. a 1.7.2007 | Revír: Jihlava 10, 9, 7 - 8

30.6. ráno – vláčení na řece s mirusem, dohromady sme chytli 1 štičku, 3 jelce, 1 okouna a bolínka.
                                    večer – pokusil jsem se o úhoře, ale chytil jsem pěkného jelce 43cm a dost mě překvapil amur na rybyčku 48cm!!! :-o 1.7. – Chytali jsme s mirusem na přehradě, moc se nedařilo, Na vláčku 2 okouni, pak sem se pokoušel o štiku, po krásném záběru a zdolávání se mi u břehu vypnula. Bylo tam dost rušno, protože se lidé chodili dívat na parník, který vyplul na svou první cestu.:-)

Neděle 1. července 2007 v 16:20® skwor
                                      skwor
                                      Datum lovu: 1.7. | Revír: Berounka

Dnešní pokus o bolena se nevydařil, ale přesto jsem si zachytal parádně. Asi na třetí hod jsem dostal na Hauzerovo pírko (made in skwor) celkem slušný záběr, navíc v proudné vodě, takže jsem doufal, že by to bolen být mohl. Způsob boje tomu ale nenasvědčoval, vypadalo to spíš na většího tlouště. O to větší překvapení bylo, když se u hladiny objevil výstavní okoun. Měl 36cm, což je můj nový osobák!! Kromě něj ještě několik menších tloušťů.

Neděle 1. července 2007 v 15:52® Sander
                                        Sander
                                        Datum lovu: 1.7.2007 | Způsob lovu: Přívlač

Místní kuriozita a vzácnost.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12924.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12923.jpg
                                          Neděle 1. července 2007 ve 13:09® cormaxx
                                          cormaxx
                                          Datum lovu: 1.7.2007 | Způsob lovu: Kaprařina

Dneska na kapříkách s tátou.Já měl 7 jízd ale jen 3 ryby jsem zasekl:-( táta jich měl 6 ale všechny proměnil.Všichni kapříci kolem 50cm(plavou dál)9-) V poledne než sme začli balit jsem zkoušel 15–20 minut rotačku a lapnul jsem 6 okounků 10–15 cm…a našel jsem nějakou kytičku,kterou si tam nějakej rybář zasadil:-D :-D :-D :-D :-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12921.jpg
                                            Sobota 30. června 2007 v 19:59® Alf
                                            Alf
                                            Datum lovu: 30.6.07 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

První letošní vláčka na Labi. Pod jezem, kde jsem chytal, bylo celkem málo vody, ale nakonec se zadařilo… 4 kudly ( 60, 55, 55, 40), sumík cca. 75 a několik menších tloušťáků. Nejvíc bodovala stříbrná rotačka emte vel.1

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12916.jpg
                                              Sobota 30. června 2007 v 19:12® Mirus
                                              Mirus
                                              Datum lovu: 30.6.07 | Revír: Soukromý | Způsob lovu: Přívlač

Dnes vláčka na kámošovím rybníku a výsledek byla jedna pěkně vypasená štika 64cm :-1

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12914.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12915.jpg
                                                Sobota 30. června 2007 v 16:36® Scanix
                                                Scanix
                                                Datum lovu: 30.6.2007 | Revír: Vltava 24 | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni fisky na P s xychtem, docela jsem ho valcoval, byla kalna voda a tak vlacka bodovala, chyceno 7 potocaku cca 30–37, jeden viz foto. Asi 10 okounku do 20cm a jeden tloustak 40+. Martin vybojoval par okounku, cca 5–6 a bolena 40+.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12906.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12907.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12908.jpg
                                                  Sobota 30. června 2007 v 16:07® Kubino
                                                  Datum lovu: 30.6.2007

Na reviru 411070 jsme si jeli odpocinout od kaprařiny!!!! Vzali jsme si feedry a jeli jsme to zkusit na krmítko!!! Po 5 hodinách lovu jsme chytli asi 25 ryb v rozmezí mezi 25cm až 45cm!!! Tak se lov přeci jen vydařil!!!

Sobota 30. června 2007 v 15:59® Sander
                                                    Sander
                                                    Datum lovu: 30.6.2007 | Způsob lovu: Přívlač

Uvláčen na mrtvolu, spolu se šesti štíhlaty. 50.5cm. Foto jsem s prominutím posral, nebyl čas, ani místo a mezi ostatními rybáři se mi ho nechtělo tahat z vody. Taktak jsem kolem něj namotal metr, abych ho co nejpřesněji změřil :-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12904.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12905.jpg
                                                      Sobota 30. června 2007 v 11:57® Davish
                                                      Davish
                                                      Datum lovu: 30.6.2007 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes na řece s Mirusem od 4:30 do 8:30, Mirkovi se povedla štika cca 40cm, já sem chyt 3 jelce ±40, okouna a bolínka.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12900.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12901.jpg
                                                        Pátek 29. června 2007 v 19:17® Vlackar
                                                        Vlackar

Dnes jsem si koupil novy proutek, 5–25g. Byl jsem na rybach a to byl krest! Na asi desaty nahoz jsem ulovil toto monstrum. 75cm a 4,48kg. Vrácen vodě!

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12899.jpg
                                                          Čtvrtek 28. června 2007 v 19:21® Ficak
                                                          Ficak
                                                          Datum lovu: 27.06.2007 | Revír: Ohře 441041

68cm úhořík a starší brácha mi to ukousnul těsně u břehu,asi začnu konečně používat pletenky:-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12891.jpg
                                                            Čtvrtek 28. června 2007 v 18:24® Sander
                                                            Sander
                                                            Datum lovu: 28.6.2007 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem naivně zkusil místní řeku, takže jsem zůstal o kudlách a jednom vypnutém holdegrónovi. Ale s jedním krásným „úlovkem“ se s Vámi přecijen rozdělím :->

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12888.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12889.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12890.jpg