Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 7. července 2007 ve 21:23® Řízek
- Datum lovu: 7.7.2007 | Revír: 411001
Tak jsem se dnes vydal na ryby a zaberu bylo dost,ale nepromenil jsem jich dost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 6. července 2007 ve 22:06® Davish
- Datum lovu: 6.7.2007 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder
Dnes s Mirus na řece – zkouška nového místa. Mirus vláčel a chyt 3 okouny – nej 30cm, candátka, jedna větší ryba se mu vyhákla a u břehu se mu ještě setřepala štička. Já jsem feedrařil – 6 ouklejí kříženejch s podosutvema jestli se nepletu, nej 27cm
, 3 plotice, 2 skaláky a kapříka tak 25cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 6. července 2007 ve 21:52® Scanix
- Datum lovu: 6.7.2007 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač
Dneska jsem byl na Hnevkach, nejprve pod mostem, tam ani naznak, zadne rybicky, zadni dravci, jen zopar jalcu proplavalo
Pote presun po proudu cca 2km, tam jsem prochytaval popem melciny v zavetri. Chytil 7 stickek, 5 na poppa a 1 na STORMa Roach 10cm ta byla nej 53cm
a pak jeste jednu na Salmo Jointed Pike 13cm. Pote presun zpet pod jez, na popa jedna sticka cca 40cm, pak par utoku od tloustu, bohuzel se zadne nepovesil. Pod jezem asi 5 utoku od bolena na poppa, ale taktez se z vody zadny nedostal. Prohazel jsem tam 2h a vyzkousel kde co a nic. Jedna ta mala mrska me pekne rafla do prstu a rozrizla mi kuzi na kloubu, nic moc
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 6. července 2007 ve 21:12® tomchamik
- Datum lovu: 2-6,7 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Klasická položená
Celkem vydařený lov,pár kapříků,amurů a cejnů nás zaměstnávalo po celé dny,včera večer přišel i sumík 75cm.Nebýt toho větru tak to bylo dokonalé.Vše plave dál.T
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 6. července 2007 ve 20:48® Ricci
- Datum lovu: Dnes | Revír: Svitava1 | Způsob lovu: PlavanáUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 6. července 2007 v 18:17® mastrof
- Revír: labe-brandejs | Způsob lovu: Feeder
tak vcera sme zahajili nejdriv na tresne a prislo par slusnejch tloustaku na vecir sme nasadili rousnatky a podarilo se par sumciku uhor naky cejni atd. akorat me mrzi sumejs 100+ kterej se mi vypnul asi po 5minutach boje. hold feeder tezko prosekne ty jeho kartače… dneska hura na candry do troje fakt jim verim:))))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 5. července 2007 ve 22:51® Milky
- Datum lovu: 5.7.07 | Revír: Lužnice 4, přívlač
jeden malý sumeček na vláčku, o něco větší než spermie!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 5. července 2007 v 19:11® cuska
- Revír: Dyje15 | Způsob lovu: Přívlač
…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 5. července 2007 v 19:05® cuska
- Datum lovu: 2.7.2007 | Revír: Dyje15 | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 5. července 2007 v 11:39® sethy
- Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač
Nejmensi jez na kterym jsem kdy chytal. a taky celkem zachytal okouny do tricitky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 5. července 2007 v 10:43® Vaclav
-
…a ještě jedna – detail.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 5. července 2007 v 10:37® Vaclav
- Datum lovu: 4.7. | Revír: Ohře 17 | Způsob lovu: Přívlač
Tak kousek nad Kynšperkem se povedl tento kousek – 70 cm. Nástrahou byl Hermes. Chvíli po něm přišel ještě jeden (49 cm), pak už začali jezdit vodáci, takže jsme šli na grog. Voda je totiž zvedlá a překvapivě dost studená.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 4. července 2007 ve 20:39® Vlackar
- Datum lovu: 4.7.2oo7 | Revír: 441 028 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes vláčka na revíru, kterému jsem doposud nevěřil. První náhozy mě naprosto přesvědčili. Uloveno asi 15 bolenů do 35cm na malou třpytku. Poté jsem zasekl velkou štiku, okolo 80cm. Moje 0,16 nevydržela ostrost jejích zubů a tak si příště vezmu lanko
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 4. července 2007 ve 20:23® Davish
- Datum lovu: 3.7. a 4.7. 2007 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Přívlač
Včera večer na řece – chycen jeden bolen cca 40cm na banjo Dnes dopoledne bolen 46cm na kopyto a 2 jelci okolo 30cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 4. července 2007 v 16:56® Sander
- Datum lovu: 4.7.2007
Toš o5 žádné zázraky, ale ryb poměrně dost. Vše puštěno, jako vždy…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 4. července 2007 v 11:55® jarda21
- Datum lovu: 3.7.2007 | Revír: Tovačov | Způsob lovu: Klasická položená
Tak včera dva úhoříci, cca 40 cm. Kapři v 5 lidech za devet hodin ani ťuk.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 3. července 2007 ve 23:51® hecht
- Datum lovu: 3.7.2007 | Revír: Blanice přívlač
Tak konečně dnes první dvě mírové štiky 50cm / 52 cm po několika trápeních alespoň slabá náplast. Pak supr záběr, při dopadu wobleru na vodu sebral tloušť cca 45 cm skoro ještě ve vzduchu
Všechno to plave .
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 3. července 2007 ve 21:34® cormaxx
-
Dneska vláčka od 18 do 21.Nachytal jsem asi 30 okišů do 20cm,jednoho 34cm(tenhle hajzlík se mi sklepal z rotačky,když jsem ho chtěl fotit ve vodě
) a pak jsem měl na prutě sumejška,odhadem 60–80cm.Když mi nulka rotačka ztěškla,tak jsem přisekl a myslel jsem že to je jen řasa,ale sumík se vyvalil asi 7m ode mě na hladině a rozjel se na vodu a asi do 30ti metrech tah povolil
sumíka jsem měl na prutě poprvé a doufám že ne naposled
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 3. července 2007 ve 21:21® Scanix
- Datum lovu: 3.7.2007 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač
Report z dnesnich fisek je nasledujici: Na druhy nahoz bolen cca 55cm solidne spolkl STORM WE Roach 10cm, pak mini tloustik a pak dlouho nic, cca za hodku na popa kamarad maleho bolinka, ja stale nic. Zvolili jsme Sanderovu metodu a sli vodou cca 2km a za jednim kamenem na me cekalo prekvapko, amur 51cm regulerne sluknul 7cm jointed Salmo, myslel jsem, ze je to peknej tloustak. Pak uz kazdej ja i kamos po jednom okounkovi a jinak uz vubec nic
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 3. července 2007 ve 20:46® kubas
- Datum lovu: 3.7.2007 | Revír: svratka 4 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem byl vyzkoušel vláčku na Svratce 4.po dlouhém hledání úspěšné nástrahy jsem chytl několik menších okounů, potočáka 29cm a asi nedávno vysazeného sivena 31cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 3. července 2007 v 18:12® Vlackar
- Datum lovu: 3.7. 2oo7 | Revír: 441 027 | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni hledani okounu. Prosel sem jak tok na´d jezem, tak i pod jezem. Na konci vypravy sem nalezl mensi hejnko a ulovil sem (na rotacku c.3) 8 okounu, nejvetsi viz. foto
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 3. července 2007 v 6:32® Bezďa
- Datum lovu: 24.6. -.30.6.2007 | Revír: Dyje 5 | Způsob lovu: Klasická položená
Týden na Dyji 5 ma karavanu u Dolních Věstonic. Podařilo se nám ulovit nějakého toho kapra – max 61 cm, asi 15 cejnů – max. 64 cm (sežral boilies 24 mm) – pak nějakej ten okoun a nakonec dva candáti – 84 + 81 cm. Na to že jsme tam byli tak dlouho a bylo nás tam pět rybářů tak úlovky nic moc. Sumec bez záběru.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. července 2007 ve 23:24® Milky
- Datum lovu: 2,7,007 | Revír: Lužnice 4, přívlač
Štička cca 40, sumeček cca 60. Oba neměřeni, vyháčkováni ve vodě. Krásný lov
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. července 2007 ve 20:38® Ftmči
- Datum lovu: 2.7. 2007 | Revír: Vltava 24 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes se podařil tenhle osobáček okouna 33cm.
Moc potěšil,ale pustit sem ho nedokázal.:-'
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. července 2007 v 19:30® Mirus
- Datum lovu: 2.7.2007 | Revír: Jihlava 10
Dnes na řece s Davishem počasí bylo docela fajn.. Davish ze začátku chytal nástražní rybky a potom šel na živ. rybyčku já mezitím vláčel a ukousla mi to slušná štika davish mezitím měl už asi 10 hrouzků … zkoušel jsem pak feeder a chytil jsem akorát cejna a nějáký ty hrouzky …Davish potom měl pěkný záběr na rybyčku a vykouzlil z toho pěknou štičku(viz. foto) nakonec ještě měl nějákej potˇuk ale nic se jinak nedělo,balili jsme a já se ještě pokoušel vláčet a vyjela mi potom malá štička , která u břehu skočila a vyháčkovala se ale jinak docela sranda
… mimochodem jsem se snažil na boiles o kapra ale skočil mi potom hrouzek
viz. foto
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. července 2007 ve 12:07® Tomik
- Datum lovu: 30.6.-2.7. 2007 | Revír: Pod farou
Zkoušeli jsme sumíky, a pěkně sme utřeli nudli. Jen nám jeden serval rybu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. července 2007 ve 22:38® čabi
- Datum lovu: 1.7. | Revír: Jihlava 2,v Malešicích | Způsob lovu: Feeder
Dneska poprvé na tomto revíru.Chytal jsem na okraji stulíků.Brali cejni.Večer mi zabral kapr,ihned zajel do stulíků,naštěstí se mi ho na 0,16-ku podařilo z těch stulíků vytáhnout.Krásnej kapřík 49cm.Plave dál.Ještě se otcovi jedna slušná ryby vysmekla a mě upad ve stulíkách jeden amur.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. července 2007 ve 21:36® Prutos
- Datum lovu: 1.7.2007 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsme se po dlouhé době vypravili na řeku a stálo to za to. Za dopoledne se mi podařilo ulovit 21 bolenů. Naprostá většina byla ve velikosti ± 45cm jen jeden měl k šedesáti. Rybky byly v kondici a krásně bojovné. Navíc se spletl i tloušťák 46cm, ten mi opravdu udělal radost
Krom jednoho půlmetrového hltavce plave vše dál. Budiž mu pánev lehká…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. července 2007 ve 21:23® Padis
- Datum lovu: 29-30.6 | Revír: Pstruh.potok
v pátek večerní vláčka byla povedená chytáni siveni,tloušti a okouni.V sobotu muška jeden tlouštík a na přívlač štika okolo 50 mě spadla.A 1 PO dost přes 40 mě spadl taky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. července 2007 ve 21:19® Kuba
-
nejak se mi to nepovedlo poslat tak tady je ta dubleta
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.