Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 28. června 2007 v 17:14® Mirus
- Datum lovu: 29.6.07 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes vycházka k řece … docela se mi vedlo na kopyto ( relax – žlutozelené ) jsem vytáhl okouna a tlouště 37cm později jsem tam dal wobler který jsem si půjčil od kámoše ( Rapala – Husky Jerk ) snad se to tak píše

a na ten jsem chytil ještě dva tlouště 42 cm a 47 cm … docela to ušlo akorát mě postihlo ještě jedno neštěstí nástraha mě nejspíš drncala o dno a já myslel že mám záběr tak jsem razantněji zasekl a sekl jsem to do kamene a prut se mi přelomil … sem myslel že mi klepne

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. června 2007 v 7:25® fishunter
- Datum lovu: 26.6.2007 | Revír: Berounka Sýkořice-Zbečno
Večerní vláčka na Berounce.Na břeh se podívala zubatá cca 60, 5× okoun a nečekaně 1× pstroužek. Jeden okoun vzal plandavku skoro stejně velkou. Vše plave dál

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. června 2007 ve 20:48® Sander
- Datum lovu: 27.6.2007 | Způsob lovu: Přívlač
Trápení na kanále – kamarád v tom uragánu zkoušel feeder, kde to byla těžká bídota. Až ke konci chytl pěkného kapříka.
U mně také žádná sláva, mezi kudlami se mihly 2 solidnější ryby, obě přes 60. Jedna těsně, druhá se blížila k 65. Na ten milion hodů to bylo docela zadostiučinění, bo na tomhle kanále bez jediné tůně, bez jediného vracáku, ..najít fišku, to je opravdu porod. Můžou tam být kdekoliv, nebo nemusí být téměř nikde, nebo nemusí po nájezdech ani zbýt…, každopádně každá ryba moc potěšila. Vše samozřejmě puštěno, štikami tam přerybníno zrovna není, tak ať tam ty dvě nechybí…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. června 2007 v 19:53® Tomeš
- Datum lovu: 26.6. | Revír: přívlač
Odpolední chytání a štika 60cm

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. června 2007 v 19:13® cormaxx
- Datum lovu: 27.6.2007 | Způsob lovu: Přívlač
Tak dneska jsme 4,5 hoďky s Kubajsem prochytávali jeden rybník.Zkoušeli jsme gumy,woblerky ale nej nástaha byla 1 rotna
Já měl na prutě 2 rybky, štíhle a okounka(oba ±20cm),ale oba se mi
u ruky vyhákli
Kubajs měl sice jen jeden kontakt s rybou,ale měl
úspěšnější konec-štička 53cm ( vrácena z5 )…Vlastně jsem měl
ještě jeden úlovek a to ten,když jsem musel kubu vyhrabávat
z bahna,protože asi půl metru od břehu,kde bylo asi 10cm vody bylo asi 30cm
bahna
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. června 2007 v 18:28® Mirus
- Datum lovu: 28.6.07 | Revír: Zase jednou kroužek :) | Způsob lovu: Feeder
Tak jsem se vypravil zase jednou do kroužku
Chytl jsem 6 wokišů , 2 karasy cca 30cm a 1 plotku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. června 2007 ve 14:06® Kubino
-
Kdyz jsme prijeli na Labe bylo hezky!!!! PO chvili zacalo prset a vedeli jsme ze to nebude nic dobreho pro lov!!!! Tak jsem zasedli do auta a čekali.Po chvíli přestalo pršet tak jsme v klidu rozbalili a po 8 hodinach lovu jsme odjeli bez uspěchu!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. června 2007 v 1:04® Prutos
- Datum lovu: 26.6.2007 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač
Dnes navečer super chytačka na popíka. Kousl si tlouštík ±45cm a čtyři štičky nej ±60cm. Krásné útoky a ani jedna neminula

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. června 2007 ve 20:37® ywan
-
dnes na rotnu skočila šťuka 62cm, spokojnosť nadovšetko, na tej vode som väčšiu ešte nechytil.Plava dalej, ešte bude repete
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. června 2007 v 16:40® Kubino
- Datum lovu: 25.6.07
Včera jsme byli na 411090 a ryby moc nebrali!!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. června 2007 v 7:33® fishunter
- Datum lovu: minulý týden | Revír: Berounka Sýkořice-Zbečno
Minulý týden párkrát u vody. Výsledkem bylo pouze několik okounů, bolínků a jedno štíhle. Nejvíce úlovků na rotačku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. června 2007 ve 23:40® HaD
- Datum lovu: 26.6.2007 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem se s vrátil s TR z vláčky. Tom dostal pěkného sumce necelých 130 cm. Parádní ryba i souboj.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. června 2007 ve 23:09® Tomash
-
Taky mi tam fotos jednoho většího 65cm chybí – holt jen tři fotky… Bolenů mezi 40–50cm bylo bezpočet – stejně tak u Jany, prostě luxusní víkend.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. června 2007 ve 23:05® Tomash
- Datum lovu: 23. - 24.6.2007 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač
Tak a teď moje rybky 65 cm 64 cm 70cm !!! Blbé je, že jediný, který to nerozplaval, byl i ten největší, ostatní vráceni…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. června 2007 ve 23:02® Tomash
- Datum lovu: 23. - 24.6.2007 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač
Neskutečný lov na nové lokalitě. Chytali jsme hlavně boleny. Na fotkách ti větší, které ulovila přítelkyně 62 cm 64 cm 68 cm !!! Ještě jí tam jeden větší 63cm chybí… Lovilo se na plandavky, rotačky a woblery. Vše C a R

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. června 2007 ve 21:09® cormaxx
- Datum lovu: 25.6.2007 | Revír: 441005-... | Způsob lovu: Přívlač
Dneska jsem byl provětrat auto s novym řidičákem tak jsem si vzal s sebou vláčák a stavil jsem se u jednoho rybníku.Chytal jsem max. 20 minut a měl jsem jeden kontakt s rybou.Byla to kudla ±40cm ale kousek od břehu se mi vyhákla
Voda byla jen lehce přikalená,trošičku
vlnky a letos je kolem břehu ve vodě i trochu trav, prostě paráda,takže
pozítří tam jedem s Kubajsem
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. června 2007 ve 20:49® Mirus
- Datum lovu: 25.6.07 | Revír: Borovinský ryb. ( soukromý ) | Způsob lovu: Přívlač
Dnes přívlač cca 3 hodiny … dařilo se mi sqele! Chyceno cca 50 okounů u 40 jsem přestal počítat a 3 candátci … Paráda !!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. června 2007 ve 20:30® Scanix
- Datum lovu: 24.6.2007 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač
Report z dnesnich fisek pod jezem v CB, jediny zaber a jedina ryba dne, okoun cca 33, kolem proslo asi 5 vlackaru, nikdo nezabodoval. Vydrzel jsem svihat vodu asi 3h, urval dva STORMy s lankem, no opet jsem ve starych kolejich zda se

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. června 2007 ve 20:28® ČudlařX
- Revír: Řeka
zahájenou sem si musel udělat trochu dýl než ostatní rybářstwo..takže sumasumárum za pár hodinek lowu 7 malých štik (40–47cm) ajeden wyplej -welmi slušnej-candát…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. června 2007 v 10:32® chyt
-
V pátek jsem byl na pstruhovce proože tam něco lovilo tak mi otec řekl abych vyrazil s rotačkou a tu potvoru vytáhl.Potvora to teda byla.Ke shlédnutí naÚvod >> Fotoalbum >> fota s rybou >> úlovky fishmaster.estranky.cz
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. června 2007 v 8:36® britexi
- Datum lovu: 22.6.2007 | Revír: Šumpersko | Způsob lovu: Přívlač
Ahoj, v pátek na přívlač uloven candát 58 cm na rotační třpytku, pak už ani záběr, v sobotu zase na rotačku candát (cca 30) a malinký okounek. Woblery, twistery ani plandavky nic. Snad to příště bude lepší.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. června 2007 v 7:40® Scanix
-
Report ze vcerejsich ryb od 20 do 23:30 na Hnevkach. Voda mrtva bez zivota, ale neco jsme preci jen lapli. Nejdriv kamarad 3 okyse okolo 20cm, pak jsem vymodlil na skitter popa 9cm toho bolena, ani jsem ho nemeril, ale konecne trosku boj. Pak jsem na stejne velkeho skitter propa mel 2. zaber od vetsi ryby, ale na dvakrat to netrefila, podle utoku asi taky bolen. Po 21h chytil kamos sumika cca 60cm, byl ale daleko, tak jsme ho nefotili. Po setmeni chytil kamos tloustika, jesena a cejna za hrbet na salmo jointed 7cm, stejne jako toho sumika. Ja zkousel kde co, na gumy nic, pak jsem dal salmo 13cm jointed pike a prisla sticka cca 35cm
Nakonec ve 23:15 na salmo jointed
whitefish 13cm tenhle paradni candos, dost prekvapil, skoda ze jsem mel cajk na
sumiky
Candos mel rovnych 62.5cm 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. června 2007 ve 22:30® Milky
- Datum lovu: 24.6.07 | Revír: Lužnice 4, přívlač
Malá štička a sumík. Bylo to podnětné!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. června 2007 ve 20:33® Padis
- Datum lovu: 24.06.07
Dnes po ránu vláčka a moucha.Chytáni okouni a tloušti vše na vláčku a na mouchu jeden tlouštík.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. června 2007 v 16:07® cormaxx
- Datum lovu: 24.6.2007
Ráno od 4 do 5,30 jsem byl vláčet.Chytnul jsem 22 okounků velkých jako dlaň
Pak jsem chytal s tátou na položenou a až do
15,30 byl jen jeden záběr
ráno to tak krásně začalo ale pak to
bylo více než mizerný
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. června 2007 v 15:00® Sander
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. června 2007 ve 14:35® Sander
- Datum lovu: 24.6.2007 | Způsob lovu: Přívlač
Vláčka mezi vodáky bylo čiré šílenství, ale přesto byly nějaké kudly namačkané u břehu a osm se jich nakonec povozilo na prutě. Nej něco přes 60, puštěna hned ve vodě. Divím se, že přežila nájezdy rybičkářů…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. června 2007 v 11:30® Mirus
- Datum lovu: 24.6.07 | Revír: Borovinský rybník ( soükromý ) | Způsob lovu: Přívlač
Dnes cca 1hodinová ranní vláčka na rybníku … chycen pouze 1 candátek a jeden spadl a k tomu jsem utrhl rapalku a ztratil peán …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 23. června 2007 ve 22:45® Sander
- Datum lovu: 23.6.2007
Ještě přidám jednu mrchožravou čubinu, která vzala fišku ze dna za svitu měsíce, a výčet holdegrónů je kompletní

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 23. června 2007 v 19:26® Sander
- Datum lovu: 23.6.2007
Začínám lovit čím dál menší fišky, bojím se co budu tahat příští týden…snad ne jikry, doufám že už je většina ryb vytřených

Ale i na malé rybky jsou krásné

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.