Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 1. července 2007 ve 21:17® Kuba
- Datum lovu: 1.7. 2007 | Revír: Vltava 21-22 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes sme s Doudlebanem vyrazili na Hněvkovice.Šli sme z Hluboky az k Babě. Vsude sami vetve a parezi trhali sme o sto sest a vysledek minimalni.Vsude byli na melcinach amuri ale srali na nas ani rohlik se jim nelibyl,as na jednu Doudlebanovu 45. A na koncy cesty to Doudlebanovy vzala jedna kudla. Takze cesta cca 16km se nam moc nevyplatila
. As pod mostem v Hluboky to stalo za to dohromady asi 80 okounu do 15cm a jeden 25cm. Tesne pred tim nes nam jel atobus tak se mi podarila tahle kuriozitka 2 okisi na 1 wobler.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. července 2007 v 19:53® Davish
- Datum lovu: 30.6. a 1.7.2007 | Revír: Jihlava 10, 9, 7 - 8
30.6. ráno – vláčení na řece s mirusem, dohromady sme chytli 1 štičku, 3 jelce, 1 okouna a bolínka.
večer – pokusil jsem se o úhoře, ale chytil jsem pěkného jelce 43cm a dost mě překvapil amur na rybyčku 48cm!!! :-o 1.7. – Chytali jsme s mirusem na přehradě, moc se nedařilo, Na vláčku 2 okouni, pak sem se pokoušel o štiku, po krásném záběru a zdolávání se mi u břehu vypnula. Bylo tam dost rušno, protože se lidé chodili dívat na parník, který vyplul na svou první cestu.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. července 2007 v 17:20® skwor
- Datum lovu: 1.7. | Revír: Berounka
Dnešní pokus o bolena se nevydařil, ale přesto jsem si zachytal parádně. Asi na třetí hod jsem dostal na Hauzerovo pírko (made in skwor) celkem slušný záběr, navíc v proudné vodě, takže jsem doufal, že by to bolen být mohl. Způsob boje tomu ale nenasvědčoval, vypadalo to spíš na většího tlouště. O to větší překvapení bylo, když se u hladiny objevil výstavní okoun. Měl 36cm, což je můj nový osobák!! Kromě něj ještě několik menších tloušťů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. července 2007 v 16:52® Sander
- Datum lovu: 1.7.2007 | Způsob lovu: Přívlač
Místní kuriozita a vzácnost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. července 2007 ve 14:09® cormaxx
- Datum lovu: 1.7.2007 | Způsob lovu: Kaprařina
Dneska na kapříkách s tátou.Já měl 7 jízd ale jen 3 ryby jsem zasekl
táta jich měl 6 ale všechny proměnil.Všichni kapříci kolem 50cm(plavou dál)
V poledne než sme začli balit jsem zkoušel 15–20 minut rotačku a lapnul jsem 6 okounků 10–15 cm…a našel jsem nějakou kytičku,kterou si tam nějakej rybář zasadil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. června 2007 ve 20:59® Alf
- Datum lovu: 30.6.07 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
První letošní vláčka na Labi. Pod jezem, kde jsem chytal, bylo celkem málo vody, ale nakonec se zadařilo… 4 kudly ( 60, 55, 55, 40), sumík cca. 75 a několik menších tloušťáků. Nejvíc bodovala stříbrná rotačka emte vel.1
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. června 2007 ve 20:12® Mirus
- Datum lovu: 30.6.07 | Revír: Soukromý | Způsob lovu: Přívlač
Dnes vláčka na kámošovím rybníku a výsledek byla jedna pěkně vypasená štika 64cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. června 2007 v 17:36® Scanix
- Datum lovu: 30.6.2007 | Revír: Vltava 24 | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni fisky na P s xychtem, docela jsem ho valcoval, byla kalna voda a tak vlacka bodovala, chyceno 7 potocaku cca 30–37, jeden viz foto. Asi 10 okounku do 20cm a jeden tloustak 40+. Martin vybojoval par okounku, cca 5–6 a bolena 40+.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. června 2007 v 17:07® Kubino
- Datum lovu: 30.6.2007
Na reviru 411070 jsme si jeli odpocinout od kaprařiny!!!! Vzali jsme si feedry a jeli jsme to zkusit na krmítko!!! Po 5 hodinách lovu jsme chytli asi 25 ryb v rozmezí mezi 25cm až 45cm!!! Tak se lov přeci jen vydařil!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. června 2007 v 16:59® Sander
- Datum lovu: 30.6.2007 | Způsob lovu: Přívlač
Uvláčen na mrtvolu, spolu se šesti štíhlaty. 50.5cm. Foto jsem s prominutím posral, nebyl čas, ani místo a mezi ostatními rybáři se mi ho nechtělo tahat z vody. Taktak jsem kolem něj namotal metr, abych ho co nejpřesněji změřil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. června 2007 ve 12:57® Davish
- Datum lovu: 30.6.2007 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes na řece s Mirusem od 4:30 do 8:30, Mirkovi se povedla štika cca 40cm, já sem chyt 3 jelce ±40, okouna a bolínka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 29. června 2007 ve 20:17® Vlackar
-
Dnes jsem si koupil novy proutek, 5–25g. Byl jsem na rybach a to byl krest! Na asi desaty nahoz jsem ulovil toto monstrum. 75cm a 4,48kg. Vrácen vodě!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. června 2007 ve 20:21® Ficak
- Datum lovu: 27.06.2007 | Revír: Ohře 441041
68cm úhořík a starší brácha mi to ukousnul těsně u břehu,asi začnu konečně používat pletenky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. června 2007 v 19:24® Sander
- Datum lovu: 28.6.2007 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem naivně zkusil místní řeku, takže jsem zůstal o kudlách a jednom vypnutém holdegrónovi. Ale s jedním krásným „úlovkem“ se s Vámi přecijen rozdělím
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. června 2007 v 18:14® Mirus
- Datum lovu: 29.6.07 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes vycházka k řece … docela se mi vedlo na kopyto ( relax – žlutozelené ) jsem vytáhl okouna a tlouště 37cm později jsem tam dal wobler který jsem si půjčil od kámoše ( Rapala – Husky Jerk ) snad se to tak píše
a na ten jsem chytil ještě dva tlouště 42 cm a 47 cm … docela to ušlo akorát mě postihlo ještě jedno neštěstí nástraha mě nejspíš drncala o dno a já myslel že mám záběr tak jsem razantněji zasekl a sekl jsem to do kamene a prut se mi přelomil … sem myslel že mi klepneKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. června 2007 v 8:25® fishunter
- Datum lovu: 26.6.2007 | Revír: Berounka Sýkořice-Zbečno
Večerní vláčka na Berounce.Na břeh se podívala zubatá cca 60, 5× okoun a nečekaně 1× pstroužek. Jeden okoun vzal plandavku skoro stejně velkou. Vše plave dál
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. června 2007 ve 21:48® Sander
- Datum lovu: 27.6.2007 | Způsob lovu: Přívlač
Trápení na kanále – kamarád v tom uragánu zkoušel feeder, kde to byla těžká bídota. Až ke konci chytl pěkného kapříka.
U mně také žádná sláva, mezi kudlami se mihly 2 solidnější ryby, obě přes 60. Jedna těsně, druhá se blížila k 65. Na ten milion hodů to bylo docela zadostiučinění, bo na tomhle kanále bez jediné tůně, bez jediného vracáku, ..najít fišku, to je opravdu porod. Můžou tam být kdekoliv, nebo nemusí být téměř nikde, nebo nemusí po nájezdech ani zbýt…, každopádně každá ryba moc potěšila. Vše samozřejmě puštěno, štikami tam přerybníno zrovna není, tak ať tam ty dvě nechybí…Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. června 2007 ve 20:53® Tomeš
- Datum lovu: 26.6. | Revír: přívlač
Odpolední chytání a štika 60cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. června 2007 ve 20:13® cormaxx
- Datum lovu: 27.6.2007 | Způsob lovu: Přívlač
Tak dneska jsme 4,5 hoďky s Kubajsem prochytávali jeden rybník.Zkoušeli jsme gumy,woblerky ale nej nástaha byla 1 rotna
Já měl na prutě 2 rybky, štíhle a okounka(oba ±20cm),ale oba se mi u ruky vyhákli
Kubajs měl sice jen jeden kontakt s rybou,ale měl úspěšnější konec-štička 53cm ( vrácena z5 )…Vlastně jsem měl ještě jeden úlovek a to ten,když jsem musel kubu vyhrabávat z bahna,protože asi půl metru od břehu,kde bylo asi 10cm vody bylo asi 30cm bahna
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. června 2007 v 19:28® Mirus
- Datum lovu: 28.6.07 | Revír: Zase jednou kroužek :) | Způsob lovu: Feeder
Tak jsem se vypravil zase jednou do kroužku
Chytl jsem 6 wokišů , 2 karasy cca 30cm a 1 plotku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. června 2007 v 15:06® Kubino
-
Kdyz jsme prijeli na Labe bylo hezky!!!! PO chvili zacalo prset a vedeli jsme ze to nebude nic dobreho pro lov!!!! Tak jsem zasedli do auta a čekali.Po chvíli přestalo pršet tak jsme v klidu rozbalili a po 8 hodinach lovu jsme odjeli bez uspěchu!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. června 2007 ve 2:04® Prutos
- Datum lovu: 26.6.2007 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač
Dnes navečer super chytačka na popíka. Kousl si tlouštík ±45cm a čtyři štičky nej ±60cm. Krásné útoky a ani jedna neminula
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. června 2007 ve 21:37® ywan
-
dnes na rotnu skočila šťuka 62cm, spokojnosť nadovšetko, na tej vode som väčšiu ešte nechytil.Plava dalej, ešte bude repete
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. června 2007 v 17:40® Kubino
- Datum lovu: 25.6.07
Včera jsme byli na 411090 a ryby moc nebrali!!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. června 2007 v 8:33® fishunter
- Datum lovu: minulý týden | Revír: Berounka Sýkořice-Zbečno
Minulý týden párkrát u vody. Výsledkem bylo pouze několik okounů, bolínků a jedno štíhle. Nejvíce úlovků na rotačku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. června 2007 v 0:40® HaD
- Datum lovu: 26.6.2007 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem se s vrátil s TR z vláčky. Tom dostal pěkného sumce necelých 130 cm. Parádní ryba i souboj.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. června 2007 v 0:09® Tomash
-
Taky mi tam fotos jednoho většího 65cm chybí – holt jen tři fotky… Bolenů mezi 40–50cm bylo bezpočet – stejně tak u Jany, prostě luxusní víkend.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. června 2007 v 0:05® Tomash
- Datum lovu: 23. - 24.6.2007 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač
Tak a teď moje rybky 65 cm 64 cm 70cm !!! Blbé je, že jediný, který to nerozplaval, byl i ten největší, ostatní vráceni…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. června 2007 v 0:02® Tomash
- Datum lovu: 23. - 24.6.2007 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač
Neskutečný lov na nové lokalitě. Chytali jsme hlavně boleny. Na fotkách ti větší, které ulovila přítelkyně 62 cm 64 cm 68 cm !!! Ještě jí tam jeden větší 63cm chybí… Lovilo se na plandavky, rotačky a woblery. Vše C a R
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. června 2007 ve 22:09® cormaxx
- Datum lovu: 25.6.2007 | Revír: 441005-... | Způsob lovu: Přívlač
Dneska jsem byl provětrat auto s novym řidičákem tak jsem si vzal s sebou vláčák a stavil jsem se u jednoho rybníku.Chytal jsem max. 20 minut a měl jsem jeden kontakt s rybou.Byla to kudla ±40cm ale kousek od břehu se mi vyhákla
Voda byla jen lehce přikalená,trošičku vlnky a letos je kolem břehu ve vodě i trochu trav, prostě paráda,takže pozítří tam jedem s Kubajsem
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.