Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 25. června 2007 ve 21:49® Mirus
- Datum lovu: 25.6.07 | Revír: Borovinský ryb. ( soukromý ) | Způsob lovu: Přívlač
Dnes přívlač cca 3 hodiny … dařilo se mi sqele! Chyceno cca 50 okounů u 40 jsem přestal počítat a 3 candátci … Paráda !!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. června 2007 ve 21:30® Scanix
- Datum lovu: 24.6.2007 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač
Report z dnesnich fisek pod jezem v CB, jediny zaber a jedina ryba dne, okoun cca 33, kolem proslo asi 5 vlackaru, nikdo nezabodoval. Vydrzel jsem svihat vodu asi 3h, urval dva STORMy s lankem, no opet jsem ve starych kolejich zda se
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. června 2007 ve 21:28® ČudlařX
- Revír: Řeka
zahájenou sem si musel udělat trochu dýl než ostatní rybářstwo..takže sumasumárum za pár hodinek lowu 7 malých štik (40–47cm) ajeden wyplej -welmi slušnej-candát…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. června 2007 v 11:32® chyt
-
V pátek jsem byl na pstruhovce proože tam něco lovilo tak mi otec řekl abych vyrazil s rotačkou a tu potvoru vytáhl.Potvora to teda byla.Ke shlédnutí naÚvod >> Fotoalbum >> fota s rybou >> úlovky fishmaster.estranky.cz
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. června 2007 v 9:36® britexi
- Datum lovu: 22.6.2007 | Revír: Šumpersko | Způsob lovu: Přívlač
Ahoj, v pátek na přívlač uloven candát 58 cm na rotační třpytku, pak už ani záběr, v sobotu zase na rotačku candát (cca 30) a malinký okounek. Woblery, twistery ani plandavky nic. Snad to příště bude lepší.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. června 2007 v 8:40® Scanix
-
Report ze vcerejsich ryb od 20 do 23:30 na Hnevkach. Voda mrtva bez zivota, ale neco jsme preci jen lapli. Nejdriv kamarad 3 okyse okolo 20cm, pak jsem vymodlil na skitter popa 9cm toho bolena, ani jsem ho nemeril, ale konecne trosku boj. Pak jsem na stejne velkeho skitter propa mel 2. zaber od vetsi ryby, ale na dvakrat to netrefila, podle utoku asi taky bolen. Po 21h chytil kamos sumika cca 60cm, byl ale daleko, tak jsme ho nefotili. Po setmeni chytil kamos tloustika, jesena a cejna za hrbet na salmo jointed 7cm, stejne jako toho sumika. Ja zkousel kde co, na gumy nic, pak jsem dal salmo 13cm jointed pike a prisla sticka cca 35cm
Nakonec ve 23:15 na salmo jointed whitefish 13cm tenhle paradni candos, dost prekvapil, skoda ze jsem mel cajk na sumiky
Candos mel rovnych 62.5cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. června 2007 ve 23:30® Milky
- Datum lovu: 24.6.07 | Revír: Lužnice 4, přívlač
Malá štička a sumík. Bylo to podnětné!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. června 2007 ve 21:33® Padis
- Datum lovu: 24.06.07
Dnes po ránu vláčka a moucha.Chytáni okouni a tloušti vše na vláčku a na mouchu jeden tlouštík.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. června 2007 v 17:07® cormaxx
- Datum lovu: 24.6.2007
Ráno od 4 do 5,30 jsem byl vláčet.Chytnul jsem 22 okounků velkých jako dlaň
Pak jsem chytal s tátou na položenou a až do 15,30 byl jen jeden záběr
ráno to tak krásně začalo ale pak to bylo více než mizerný
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. června 2007 v 16:00® Sander
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 24. června 2007 v 15:35® Sander
- Datum lovu: 24.6.2007 | Způsob lovu: Přívlač
Vláčka mezi vodáky bylo čiré šílenství, ale přesto byly nějaké kudly namačkané u břehu a osm se jich nakonec povozilo na prutě. Nej něco přes 60, puštěna hned ve vodě. Divím se, že přežila nájezdy rybičkářů…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. června 2007 ve 12:30® Mirus
- Datum lovu: 24.6.07 | Revír: Borovinský rybník ( soükromý ) | Způsob lovu: Přívlač
Dnes cca 1hodinová ranní vláčka na rybníku … chycen pouze 1 candátek a jeden spadl a k tomu jsem utrhl rapalku a ztratil peán …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 23. června 2007 ve 23:45® Sander
- Datum lovu: 23.6.2007
Ještě přidám jednu mrchožravou čubinu, která vzala fišku ze dna za svitu měsíce, a výčet holdegrónů je kompletní
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 23. června 2007 ve 20:26® Sander
- Datum lovu: 23.6.2007
Začínám lovit čím dál menší fišky, bojím se co budu tahat příští týden…snad ne jikry, doufám že už je většina ryb vytřených
Ale i na malé rybky jsou krásné
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 23. června 2007 v 18:10® ART
-
Včera skamosem jsme vyrazili vlacet tak po 3 hodinach vlaceni jsme nic nelapli
taková bida
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 23. června 2007 ve 13:20® Davish
- Datum lovu: 22. a 23.6 | Revír: JIhlava 10 a 9
Včera s Mirusem pokus o úhoře, chytli jsme jen 2 okouny a 3 jelce, počasí na …, byly sme dost zmáčený hlavně od prodírání se vysokou trávou. Dnes ráno na přívlač sme dohromady chytli 5 okounů, 7 jelců a štičku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 22. června 2007 ve 21:31® Adio5
- Revír: Líšeňská říčka 1 položená
Zašli sme si na vikend do Lišně a dopadli sme docela dobře ja chytl kapra 60cm a Lamba 61cm(a to už je na tuhle vodu fakt úspěch).Ogon sice nic velkýho nechytl,ale solidně nás přechytal a Kopr ten nemel ani glob:D.Chytali sme samozdřejmě na bobky ale příchuť si nechám pro sebe.Počasí nám docela vyšlo tak to byla paráda.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 22. června 2007 ve 13:01® Mirus
- Datum lovu: 16.6.07 | Revír: JIhlava 10 | Způsob lovu: Přívlač
Docëla opožděně dodávám ještě pár fotek z vláčky s Davishem
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 22. června 2007 ve 12:01@ ???
- Datum lovu: dnes | Revír: dyje 8 | Způsob lovu: Přívlač
Krátká návštěva řeky kousek za barákem. Boleni jsou při chuti
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 22. června 2007 v 10:21profil byl smazán
-
Tak jsem zase strávil týden na kaprech na Berounce, tak špatné to ještě nebylo. Mimo několika trofejních tloušťů nic. V 5 lidech ani jeden kapřík. Nějak mi to letos nevychází.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 22. června 2007 v 9:12® modrak
- Datum lovu: 20.6.2007 | Revír: 461 037 | Způsob lovu: Muškaření
Moc pěkní jelci. Nasucho, v kurzu byl olivový a krémový palmer. Nej kousek 42.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 21. června 2007 ve 21:06® čabi
- Datum lovu: 21.6. | Revír: Rokytná 1 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes haluz jako prase!Ve špinavý Rokytný po dešti jsem chytl na rapalu oranžovo žlutou doopravdovýho pstruha obecnýho potočáka.Měřil 37cm.Úplně jsem koulel oči,co tam dělal?!A pak ještě malou štičku cca 40cm,kámoš taky jednu maličkou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 21. června 2007 ve 20:26® Lukas 5
- Datum lovu: 21.6.2007 | Způsob lovu: Přívlač
Heuréka tak dnes jsem byl na rybách jenom na skok (40minut) chytil jsem 3 okounky nej cca 30cm ale potěšil.Všechno plave dál.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 21. června 2007 v 18:43® Tomash
- Datum lovu: 17.6.2007 a pak dnes | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Přívlač
Den po zahájení s přítelkyní a Dwarfem na Labi. Jana si stáhla prvního bolena na dvojku eMTe a měla z něj velkou radost – viz foto (délka cca 40–45cm). Mezi spoustou okounků 20–30cm (celkem ve třech zhruba 20ks) jsem trefil i jednoho tloušťáka standartních labských rozměrů (40cm) viz foto Dnes jen s Janou. Nejzajímavější ryby – bolen 45–50cm na nejmenšího „S“ popíka a po něm ještě jesen (měřen 46cm) na stejnou nástrahu. Ostatní čudly nestojí za zmínku, ale opět dominovali okounci + jedno podseklá ouklej
Šlo to, ale zmokli jsme jako myši
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 21. června 2007 v 15:11® Tomik
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 21. června 2007 v 15:03® Tomik
-
toto chytla kamarádka, která držela prut prvné v ruce.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 21. června 2007 ve 13:24® Bandit
-
Tek to je prcek ze včerejška
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 21. června 2007 v 11:04® b.gun
- Datum lovu: 21.06.2007 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem byl ráno na chvilku vymáchat woblery. Ukázal se okounek kolem 30, bolen 53 a štička 56 cm. Vše na Huskyho 8 cm SB.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 21. června 2007 v 6:52® Padis
- Datum lovu: 20.6.07 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Včera večerní pokus o sumíka celkem 1 záběr a sumík /cca 70cm/ se vypnul těsně u břehu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 21. června 2007 v 6:19® Majo123456
- Datum lovu: 20.6.2007 | Revír: Prívlač
Včera sa darilo.Šuka 64cm.Bojovala do poslednej chvíle.Potešila.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.