Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 18. června 2007 ve 23:22

Přívlač s kamarádem selhala,tak jsem prubnul vábničku.Žádni obři,ale o zábavu bylo postaráno.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12712.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 18. června 2007 ve 22:38® jarryn21
    jarryn21

Ta první a třetí fotka je ze pstruhovky.Samo ,všechno plave dál ,ale na eMPéčku!:-))

Pondělí 18. června 2007 ve 22:32® jarryn21
      jarryn21

Zdar.Víkend dopadl skvěle.Pátek na položenou žoužel hadi 50,57, kapříci 42,43,atd. a několik okounů nej 28.Sobota nás přivítala nepříznivým počasím.Ale ,jen blázen by to vzdal.Odměnou nám za to bylo několik desítek okounů,asi 9 štiček-nej 52 ,siven ,jelčík a potok.Nakonec perla na náhrdelníku-Tomův ježdík rovných 20cm.Trocha větších ryb nám popadala,ale nám to neva.Co Tomiku?!!!!Prostě parádní zahájení.-Jen v sobotu ráno jsme byli nasraný,když dvě z pěti Tomových štiček měly v jícnu trojhák s lankem.ČUR.CI PYTLÁCI!! :-(

Pondělí 18. června 2007 ve 22:16® jarryn21
        jarryn21
        Datum lovu: víkend | Revír: stoják i proud
        Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
        foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12710.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12709.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12708.jpg
          Pondělí 18. června 2007 ve 21:08® čabi
          čabi
          Datum lovu: 18.6. | Revír: Rokytná 1 | Způsob lovu: Přívlač

Tak dneska jsem si zašel večer na tři hoďky zachytat.Na rotačku jsem chytil pět jelečků,na twistera jednoho candátka a taky jedna štika mi ukousla twistera,neměl jsem lanko,jedna se vysmekla a nějaká větší mi jenom vyjela po třpytce.

Pondělí 18. června 2007 ve 20:08® Kubino
            Datum lovu: 14.6-17.6 | Revír: Labe | Způsob lovu: Kaprařina

Tak na Labi jsme strávili hezké 3 dny, ale jen s jedním cejnem!!!! 4ekali jsme na osobní rekord!!! Tak snad se to povede někdy jindy!!!! Ryby prostě neměly chuť ke sbírání krmení!!!

Pondělí 18. června 2007 v 17:16® Tomash
              Tomash
              Datum lovu: 15. - 16.6.2007 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač

U Lojzy zahájená tak jako minulý rok. V pátek pokus o hady – 0. V sobotu to bylo s dravcema celkem tvrdý. Dopoledne snad na desátý nához jsem měl cca 5ti sekundoý kontakt s potočákem střízlivý odhad 60cm, předvedl tři výskoky a narovnal mi jeden z háčků na trojháku 9cm Rapaly! Dále jsem do odpoledne povodil dva potočáky kolem 30cm viz první foto. Dwarf na tom byl mnohem lépe, co se úspěšné zahájené týče – ulovil potočáka 39cm a duháka 42cm viz fotky a pak ještě lipánka cca 20cm Lojza vytáhl několik štíhlat tuším 4 ks a pak tři pěkný potočáky od 40–45cm Všechno myslím bylo vráceno vodě ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12707.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12706.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12705.jpg
                Pondělí 18. června 2007 v 17:12® Uno

Zahájeni 07 na Hrachach pár desítek okounků na řece několik štiček , nej 65 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12703.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12704.jpg
                  Pondělí 18. června 2007 ve 14:23® skylark
                  Datum lovu: 16. a 17. června | Revír: rybka ze dna

Oba dva dny ve dvou. Tak v sobotu ráno hustě pršelo, takže jsme vyrazili na vodu až v 6:00. Chycena štika 62cm a 3 okouni cca 30cm. V neděli lepší počasí i rybářské úspěchy. 4 candáti 40cm, 58cm, 62cm a 69cm. Fotka hovoří za vše.

Pondělí 18. června 2007 v 10:24® sethy
                    sethy

Tak zahajena se docela povedla. Ikdyz jsem se vzbudil az o pul 8 tak to nakonec vse dopadlo nad me ocekavani. Za 2 dny: 13 sumiku-nej 103 1 stika-72 1 bolen-67 Nurse chytlmensiho sumika a a dva tlouste kolem 50cm

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12699.jpg
                      Pondělí 18. června 2007 v 8:42® schneck
                      schneck
                      Datum lovu: 16.-17.6. 2007 | Revír: dalas | Způsob lovu: Přívlač

v sobotu silný vítr už od 4 od rána, vlny jak na klondajku, proto jsem s loďkou raději vyhledával zátoky – výsledek: bolen 57, candátek cca 45 a jedna už zdolaná štika 90+ těsně před podběrákem předvedla parádní loping a já si musel dát 20 minut rauchpausu… vše plave dál. Neděle: čisté Zero. Jinak nádherná čistá voda, tahány voblery a gumy, celkový výsledek v naší lokalitě byl slušně řečeno mizerný, někteří se záběru nedočkali vůbec… takže jsem byl vlastně úspěšný! :o)

Pondělí 18. června 2007 v 8:06® paccco
                        paccco
                        Datum lovu: 16.6 a 17.6.2007 | Revír: Sázava 13 a 14 | Způsob lovu: Klasická položená

Sobota ráno-1× candátek cca.30 cm Neděle ráno-3× candátek,nej.cca­.45 cm Neděle odpoledne řeka-pouze jeden útok na rotačku,štička se netrefila 9-) Takže celkové shrnutí-NIC MOC :-/ Ale ono to příjde :-P ,někdy !!!!

Neděle 17. června 2007 ve 23:09® b.gun
                          Datum lovu: 17.06.2007 | Způsob lovu: Přívlač

Vědom si toho, že to na zahájení bude vypadat jak na závodech, jsem rezignoval na návštěvu vody o tomto víkendu. Nicméně dneska večer jsem to už nemohl vydržet a alespoň na chvilku si vyrazil zaházet na nesvazovou louži. Cestou jsem míjel jednu svazovku, no, ani bych neměl kam zaparkovat… Zkoušel jsem povláčet rapalku a nějaké to štíhle ve velikosti cca 35–45 se na mne přišlo podívat. Jinak klid jsem si neužil ani tam, stihnul jsem sotva párkrát nahodit a dostalo se mi přes křoví a asi desetimetrový pás orobince vřelých slov od nějakého slovního kulturisty o tom, co jsem to za zkur.....o z…a a zasr…o č…a, když mu chytám na fleku, že bych měl odtáhnout do p..i, jinak že dostanu přes držku a hodí mne do vody. No, do očí mi to frajer říct nepřišel a po chvíli s nadávkama odtáhnul…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12698.jpg
                            Neděle 17. června 2007 ve 22:21® Ficak
                            Ficak
                            Datum lovu: 16.6.2007 | Revír: Ohře

Zahájení na dravce,ale já jel jako je o mě známé,opět většinou na rousnice:-D 97Cm.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12697.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12696.jpg
                              Neděle 17. června 2007 ve 20:55® regulus
                              regulus
                              Datum lovu: 16.-17.6. 2007 | Revír: Prígl | Způsob lovu: Přívlač

Dopadl jsem jako sedláci u Waterloo, za dva dny ani šupina, prostě hovnochyt jak sviňa.:-(

Neděle 17. června 2007 v 18:41® Coturnix
                                Coturnix
                                Datum lovu: 16. a 17. | Revír: Chrudimka | Způsob lovu: Muškaření

Dravcove zahajeni jsem si nechal ujit, protože jsem očekávál velký nával. Takže až v týdnu. Namísto toho dva dny muškaření a udělal jsem vážně dobře. Sobota odpoledne hodně pstruhů a v neděli se podařilo konečně i několik lipanů. Největší lipan cca 27cm, největší pstruh 33cm. Vše si plave dál, doufám, že tam na mě nějakou dobu počkají a ještě dorostou. :-93; Foto mobil.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12688.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12687.jpg
                                  Neděle 17. června 2007 ve 12:17® cormaxx
                                  cormaxx
                                  Datum lovu: 15.-17.6.2007 | Způsob lovu: Přívlač

V pátek po příjezdu k vodě jsem nahodil kaprový pruty a připravoval všechno na přivlač:-) v sobotu jsem vyrazil asi 2km na jinej rybník,bral jsem jemnej i těžší vláčák,prostě pokus něco na zahájení chytit.Za 4 hoďky jsem lapnul jen štičku ±45cm.Na večer jsem šel brodit k potopeným stromům a keřům s úmyslem chytit nějakou zubatou.Za 2 hoďky jsem neměl ani drbanec:-( V neděli jsem se o5 prošel na druhej rybník,ale teď jsem bral jen jemnej vláčák,abych chytnul alespoň nějaký okounky.Za 5 hodin jsem lapnul jen 8 okounků do 20cm:-( sečteno podtrženo 11 vláčkohodin a výsledek mizerný,ale jediný plus bylo že jsem poprvé viděl okiše kolem 50cm:-P

Neděle 17. června 2007 v 9:18® Bandit
                                    Bandit
                                    Datum lovu: 16.6.2007 | Revír: Labe,Vábnička

Včera s JPfishem chyceno 7 sumíků a cca 30 záběrů neproměneno.Braly moc opatrně.Ráno 16.6 chytil strejc 90 cm na trhačku.

Neděle 17. června 2007 v 9:13® Bandit
                                      Bandit
                                      Datum lovu: 16.6.2007 | Revír: Labe,Vábnička | Způsob lovu: Sumcařina

JPfish a jeho sumejš :-P

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12685.jpg
                                        Neděle 17. června 2007 v 7:30® Kyslik
                                        Kyslik
                                        Datum lovu: 16.6.2007 | Revír: rameno Moravy

Večerní lov se vydařil . Čekal jsem záběr od candátů ,kteří mě jezdily a lovyli pod nohama, ale nakonec to vzal úhoř 82 cm . Potom ještě 2 zběry neproměněny.

Sobota 16. června 2007 ve 21:36® joba
                                          Datum lovu: 16.6.07

dnes akorát dvě štičky,ale na soutoku Labe a Loučný jsem potkal začínajícího rybaříka s tátou a podařilo se mu lapit tohohle krasavce potočáka ted nevím kolik říkal že měl asi 42cm

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12684.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12683.jpg
                                            Sobota 16. června 2007 v 19:19® barn
                                            barn
                                            Datum lovu: 16,6 | Revír: tajnej | Způsob lovu: Přívlač

tak jsem to byl opět večer zkusit 6candátů nej 77cm na rapalku.Všechny na mělčině.Doufám že to takhle půjde dál:-P

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12682.jpg
                                              Sobota 16. června 2007 v 19:07® feederman
                                              feederman
                                              Revír: vláčka

Tak dnešní vláčkia byla docela vydařená povedlo se mi lapnout 3 štičky + –40,nějáky okyše asi 6 bo 7 kousků a také tlouštáky..nadruhou stranu zase 4 utrhlé rotajdy:(:-((

Sobota 16. června 2007 v 18:15® ART
                                                ART
                                                Revír: Orlík

Tak já byl taky na zahájení ale boužel bez foťáku:-( .Úlovek jen bolen 24cm na třpytku 1 a jěšte jsem našel řízkovnici. Tak aspoň v něčem mám úspěch :-93;

Sobota 16. června 2007 v 18:05® schwara
                                                  schwara
                                                  Datum lovu: 16.6.2007 | Revír: Jihlava 14 | Způsob lovu: Přívlač

Moje zahájení sezóny drávců: obrázek č.1 = štika, 43cm obrázek č.2 = štika, 39cm obrázek č.3 = štika, 40cm

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12681.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12680.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12679.jpg
                                                    Sobota 16. června 2007 v 16:10® Mirus
                                                    Mirus
                                                    Datum lovu: 16.6.07 | Revír: Borovinský rybník ( soukromý ) | Způsob lovu: Přívlač

Po ranní vycházce s Davishem jsem se odpoledne vydal na bor. rybník … za cca 1,5 hodiny jsem na (Rapala Jointed) vytáhl 2 candáty cca 45cm a 2 mě spadly jinak pár drbů … :-1

PS : už se těším večer na hady :-1

Sobota 16. června 2007 v 15:53® čabi
                                                      čabi
                                                      Datum lovu: 16.6. | Revír: Rokytná 1 | Způsob lovu: Přívlač

Byl jsem od rána od půl páté až do odpoledne do půl paté.Chytil jsem celkem 10 štik.Největší 61cm,vrácena vodě a další byly do 45cm.Jinak ještě jeden tloušť a malej candátek.Večer valím na ně znovu.:->

Sobota 16. června 2007 ve 12:02® Davish
                                                        Davish
                                                        Datum lovu: 16.6.2007 | Revír: Jihlava 10 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes ranní vláčka s Mirusem na řece. Ze začátku se mi povedli 3 štiky – 2 malé pod splavem a jednu 61cm nad, vrácena vodě. Potom ještě jeden tloušť okolo 32cm. Pěkný začátek zahájení :-) :-1

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12676.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12675.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12674.jpg
                                                          Sobota 16. června 2007 v 11:33® Qantum willIam
                                                          Datum lovu: 12.6 - 16.6 | Revír: Jiřetín propadlina | Způsob lovu: Kaprařina

Pěkná rybařina chytl jsem asi 15 kaprů od 50 do 65 cm. Ale poslední noc jsem dostal pěkně na frak od bouřky která nadělala z mého bivaku pytel hadrů na podlahu:-( Ale jinak pohoda. fota dodám později

Sobota 16. června 2007 v 10:05@ ???
                                                            Datum lovu: 16.6.2007 | Revír: Křetínka 1 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes na zahájenou 1 štika 7 okounů největší 37,5cm.Sumíky jsme nezkoušely byly velký vlny.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12672.jpg