Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 21. června 2007 v 0:00® HaD
HaD
Datum lovu: 20.6.2007 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Přívlač

sumčí přívlač = 0 bodou…jen jsem jak kdybych vylezl ze sprchy

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 20. června 2007 ve 23:17® Bandit
    Bandit

foto bude zítra pivo

Středa 20. června 2007 ve 23:16® Bandit
      Bandit
      Revír: LABE, Vábničlka

Dnes pouze 3 kusy sumíku do 60 cm,a pak jeden 100+++ se po 5 vteřinách vypnul a asi 5 záběrů prosra…

Středa 20. června 2007 ve 22:56® Tomik
        Tomik
        Datum lovu: včera | Revír: stoják | Způsob lovu: Přívlač

Včera parádní lov s Jarrynem21.Nej­dříve lov na krásné pstruhovce, kde jsme toho ovšem moc nenachytali každý jednoho PO. Po přesunu na stoják to bylo lepší já chytil 5 štik nej cca 55 a jednoho pěkného okouna, Jára jednoho okouna a opět mu nějaké ryby popadaly.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12742.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12741.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12740.jpg
          Středa 20. června 2007 v 18:03® nurse02
          nurse02

Tak tedy Sethyho zubatá.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12736.jpg
            Středa 20. června 2007 v 17:02® nurse02
            nurse02
            Datum lovu: 16. a dál | Způsob lovu: Přívlač

Jak píše Sethy tak zde jsou moje rybky. Tloušť měl na spodní čelisti patrně nějaký nádor a ještě jedno foto Sethyho zubatice.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12734.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12733.jpg
              Středa 20. června 2007 v 15:00® Prichy
              Prichy
              Revír: Skalka | Způsob lovu: Přívlač

Tak toto je opravdova zahajena. Na jedne z fotek je videt, ze i kdyz je nam pouze 4 roky, uz se nam neco na te tice nezda :-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12731.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12730.jpg
                Středa 20. června 2007 v 1:20® HaD
                HaD
                Datum lovu: 19.6.2007 | Revír: Popelov | Způsob lovu: Kaprařina

Navštívil jsem kluky na kaprech, vypil kávu, zabral kapr, vyfotil jsem jim ho a zase jel domu. 80 cm a 9 kg. Na ovocnou kuličku.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12729.jpg
                  Úterý 19. června 2007 ve 22:03® Scanix
                  Scanix
                  Datum lovu: 19.6.2007 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač
                  Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                  foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12725.jpg
                    Úterý 19. června 2007 ve 22:02® Scanix
                    Scanix
                    Datum lovu: 16.6-19.6.2007 | Revír: Vltava 21-22 a Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač
                    foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12724.jpg
                      Úterý 19. června 2007 ve 22:00® Scanix
                      Scanix
                      Datum lovu: 16.6-19.6.2007 | Revír: Vltava 21-22 a Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Tak to letosni zahajeni se nam v CB moc nevydarilo, lidi mraky a ulovku velice malo. Sam jsem skoncil ten velky den na Hnevkach s 2mi kudlami, 1 candatkem a 1 okounem. Po presunu na jine misto z toho byla dalsi kudla a bolen na popa. Dnes jsme jeli s kamaradem poskadlit lonske boleny, vydrel jsem jich 5ks a jednu sticku. Nic svetoborneho a take nic trofejniho, kamarad vytahl 3 a jednoho tlouste, za 4h docela bida.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12722.jpg
                        Úterý 19. června 2007 ve 21:49® Shadowhunter
                        Shadowhunter
                        Datum lovu: 16.6.2007 | Revír: SM | Způsob lovu: Muškaření

Tak dneska jsem se byl mrknout u vody…suprove chytani…sice hodne tloustu ale chytil jsem i asi 5 potocmenu nejvetsi se mi vypnul a druhou musku si zapichl do boku a urval se tak pokud uvidie potocaku cca 30cm s pupou v boku tak ten je muj ;-) pak jsem chytil asi 15 lipanu ale nejvetsi mel 28cm :-(( … a taky jsem chytil peknej slejvak takze nez jsem stacil hodit na sebe nepromokavou bundu tak jsem byl mokry :-(( ale jinak krasny den straveny u vody

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12720.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12719.jpg
                          Úterý 19. června 2007 v 10:59® barn
                          barn
                          Datum lovu: 19,6 | Způsob lovu: Přívlač

dneska ráno na chvilku k vodě a aspon trochu to šlo:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12715.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12714.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12713.jpg
                            Úterý 19. června 2007 v 8:37® Padis
                            Padis
                            Datum lovu: 18.06.07 | Způsob lovu: Přívlač

Včera jsem se dostal až večer za 2 hodinky jeden okoun,a jeden spadl.

Úterý 19. června 2007 v 0:22

Přívlač s kamarádem selhala,tak jsem prubnul vábničku.Žádni obři,ale o zábavu bylo postaráno.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12712.jpg
                                Pondělí 18. června 2007 ve 23:38® jarryn21
                                jarryn21

Ta první a třetí fotka je ze pstruhovky.Samo ,všechno plave dál ,ale na eMPéčku!:-))

Pondělí 18. června 2007 ve 23:32® jarryn21
                                  jarryn21

Zdar.Víkend dopadl skvěle.Pátek na položenou žoužel hadi 50,57, kapříci 42,43,atd. a několik okounů nej 28.Sobota nás přivítala nepříznivým počasím.Ale ,jen blázen by to vzdal.Odměnou nám za to bylo několik desítek okounů,asi 9 štiček-nej 52 ,siven ,jelčík a potok.Nakonec perla na náhrdelníku-Tomův ježdík rovných 20cm.Trocha větších ryb nám popadala,ale nám to neva.Co Tomiku?!!!!Prostě parádní zahájení.-Jen v sobotu ráno jsme byli nasraný,když dvě z pěti Tomových štiček měly v jícnu trojhák s lankem.ČUR.CI PYTLÁCI!! :-(

Pondělí 18. června 2007 ve 23:16® jarryn21
                                    jarryn21
                                    Datum lovu: víkend | Revír: stoják i proud
                                    foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12710.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12709.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12708.jpg
                                      Pondělí 18. června 2007 ve 22:08® čabi
                                      čabi
                                      Datum lovu: 18.6. | Revír: Rokytná 1 | Způsob lovu: Přívlač

Tak dneska jsem si zašel večer na tři hoďky zachytat.Na rotačku jsem chytil pět jelečků,na twistera jednoho candátka a taky jedna štika mi ukousla twistera,neměl jsem lanko,jedna se vysmekla a nějaká větší mi jenom vyjela po třpytce.

Pondělí 18. června 2007 ve 21:08® Kubino
                                        Datum lovu: 14.6-17.6 | Revír: Labe | Způsob lovu: Kaprařina

Tak na Labi jsme strávili hezké 3 dny, ale jen s jedním cejnem!!!! 4ekali jsme na osobní rekord!!! Tak snad se to povede někdy jindy!!!! Ryby prostě neměly chuť ke sbírání krmení!!!

Pondělí 18. června 2007 v 18:16® Tomash
                                          Tomash
                                          Datum lovu: 15. - 16.6.2007 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač

U Lojzy zahájená tak jako minulý rok. V pátek pokus o hady – 0. V sobotu to bylo s dravcema celkem tvrdý. Dopoledne snad na desátý nához jsem měl cca 5ti sekundoý kontakt s potočákem střízlivý odhad 60cm, předvedl tři výskoky a narovnal mi jeden z háčků na trojháku 9cm Rapaly! Dále jsem do odpoledne povodil dva potočáky kolem 30cm viz první foto. Dwarf na tom byl mnohem lépe, co se úspěšné zahájené týče – ulovil potočáka 39cm a duháka 42cm viz fotky a pak ještě lipánka cca 20cm Lojza vytáhl několik štíhlat tuším 4 ks a pak tři pěkný potočáky od 40–45cm Všechno myslím bylo vráceno vodě ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12707.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12706.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12705.jpg
                                            Pondělí 18. června 2007 v 18:12® Uno

Zahájeni 07 na Hrachach pár desítek okounků na řece několik štiček , nej 65 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12703.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12704.jpg
                                              Pondělí 18. června 2007 v 15:23® skylark
                                              Datum lovu: 16. a 17. června | Revír: rybka ze dna

Oba dva dny ve dvou. Tak v sobotu ráno hustě pršelo, takže jsme vyrazili na vodu až v 6:00. Chycena štika 62cm a 3 okouni cca 30cm. V neděli lepší počasí i rybářské úspěchy. 4 candáti 40cm, 58cm, 62cm a 69cm. Fotka hovoří za vše.

Pondělí 18. června 2007 v 11:24® sethy
                                                sethy

Tak zahajena se docela povedla. Ikdyz jsem se vzbudil az o pul 8 tak to nakonec vse dopadlo nad me ocekavani. Za 2 dny: 13 sumiku-nej 103 1 stika-72 1 bolen-67 Nurse chytlmensiho sumika a a dva tlouste kolem 50cm

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12699.jpg
                                                  Pondělí 18. června 2007 v 9:42® schneck
                                                  schneck
                                                  Datum lovu: 16.-17.6. 2007 | Revír: dalas | Způsob lovu: Přívlač

v sobotu silný vítr už od 4 od rána, vlny jak na klondajku, proto jsem s loďkou raději vyhledával zátoky – výsledek: bolen 57, candátek cca 45 a jedna už zdolaná štika 90+ těsně před podběrákem předvedla parádní loping a já si musel dát 20 minut rauchpausu… vše plave dál. Neděle: čisté Zero. Jinak nádherná čistá voda, tahány voblery a gumy, celkový výsledek v naší lokalitě byl slušně řečeno mizerný, někteří se záběru nedočkali vůbec… takže jsem byl vlastně úspěšný! :o)

Pondělí 18. června 2007 v 9:06® paccco
                                                    paccco
                                                    Datum lovu: 16.6 a 17.6.2007 | Revír: Sázava 13 a 14 | Způsob lovu: Klasická položená

Sobota ráno-1× candátek cca.30 cm Neděle ráno-3× candátek,nej.cca­.45 cm Neděle odpoledne řeka-pouze jeden útok na rotačku,štička se netrefila 9-) Takže celkové shrnutí-NIC MOC :-/ Ale ono to příjde :-P ,někdy !!!!

Pondělí 18. června 2007 v 0:09® b.gun
                                                      Datum lovu: 17.06.2007 | Způsob lovu: Přívlač

Vědom si toho, že to na zahájení bude vypadat jak na závodech, jsem rezignoval na návštěvu vody o tomto víkendu. Nicméně dneska večer jsem to už nemohl vydržet a alespoň na chvilku si vyrazil zaházet na nesvazovou louži. Cestou jsem míjel jednu svazovku, no, ani bych neměl kam zaparkovat… Zkoušel jsem povláčet rapalku a nějaké to štíhle ve velikosti cca 35–45 se na mne přišlo podívat. Jinak klid jsem si neužil ani tam, stihnul jsem sotva párkrát nahodit a dostalo se mi přes křoví a asi desetimetrový pás orobince vřelých slov od nějakého slovního kulturisty o tom, co jsem to za zkur.....o z…a a zasr…o č…a, když mu chytám na fleku, že bych měl odtáhnout do p..i, jinak že dostanu přes držku a hodí mne do vody. No, do očí mi to frajer říct nepřišel a po chvíli s nadávkama odtáhnul…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12698.jpg
                                                        Neděle 17. června 2007 ve 23:21® Ficak
                                                        Ficak
                                                        Datum lovu: 16.6.2007 | Revír: Ohře

Zahájení na dravce,ale já jel jako je o mě známé,opět většinou na rousnice:-D 97Cm.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12697.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12696.jpg
                                                          Neděle 17. června 2007 ve 21:55® regulus
                                                          regulus
                                                          Datum lovu: 16.-17.6. 2007 | Revír: Prígl | Způsob lovu: Přívlač

Dopadl jsem jako sedláci u Waterloo, za dva dny ani šupina, prostě hovnochyt jak sviňa.:-(

Neděle 17. června 2007 v 19:41® Coturnix
                                                            Coturnix
                                                            Datum lovu: 16. a 17. | Revír: Chrudimka | Způsob lovu: Muškaření

Dravcove zahajeni jsem si nechal ujit, protože jsem očekávál velký nával. Takže až v týdnu. Namísto toho dva dny muškaření a udělal jsem vážně dobře. Sobota odpoledne hodně pstruhů a v neděli se podařilo konečně i několik lipanů. Největší lipan cca 27cm, největší pstruh 33cm. Vše si plave dál, doufám, že tam na mě nějakou dobu počkají a ještě dorostou. :-93; Foto mobil.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12688.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12687.jpg