Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 17. června 2007 ve 13:17® cormaxx
cormaxx
Datum lovu: 15.-17.6.2007 | Způsob lovu: Přívlač

V pátek po příjezdu k vodě jsem nahodil kaprový pruty a připravoval všechno na přivlač:-) v sobotu jsem vyrazil asi 2km na jinej rybník,bral jsem jemnej i těžší vláčák,prostě pokus něco na zahájení chytit.Za 4 hoďky jsem lapnul jen štičku ±45cm.Na večer jsem šel brodit k potopeným stromům a keřům s úmyslem chytit nějakou zubatou.Za 2 hoďky jsem neměl ani drbanec:-( V neděli jsem se o5 prošel na druhej rybník,ale teď jsem bral jen jemnej vláčák,abych chytnul alespoň nějaký okounky.Za 5 hodin jsem lapnul jen 8 okounků do 20cm:-( sečteno podtrženo 11 vláčkohodin a výsledek mizerný,ale jediný plus bylo že jsem poprvé viděl okiše kolem 50cm:-P

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 17. června 2007 v 10:18® Bandit
    Bandit
    Datum lovu: 16.6.2007 | Revír: Labe,Vábnička

Včera s JPfishem chyceno 7 sumíků a cca 30 záběrů neproměneno.Braly moc opatrně.Ráno 16.6 chytil strejc 90 cm na trhačku.

Neděle 17. června 2007 v 10:13® Bandit
      Bandit
      Datum lovu: 16.6.2007 | Revír: Labe,Vábnička | Způsob lovu: Sumcařina

JPfish a jeho sumejš :-P

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12685.jpg
        Neděle 17. června 2007 v 8:30® Kyslik
        Kyslik
        Datum lovu: 16.6.2007 | Revír: rameno Moravy

Večerní lov se vydařil . Čekal jsem záběr od candátů ,kteří mě jezdily a lovyli pod nohama, ale nakonec to vzal úhoř 82 cm . Potom ještě 2 zběry neproměněny.

Sobota 16. června 2007 ve 22:36® joba
          Datum lovu: 16.6.07

dnes akorát dvě štičky,ale na soutoku Labe a Loučný jsem potkal začínajícího rybaříka s tátou a podařilo se mu lapit tohohle krasavce potočáka ted nevím kolik říkal že měl asi 42cm

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12684.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12683.jpg
            Sobota 16. června 2007 ve 20:19® barn
            barn
            Datum lovu: 16,6 | Revír: tajnej | Způsob lovu: Přívlač

tak jsem to byl opět večer zkusit 6candátů nej 77cm na rapalku.Všechny na mělčině.Doufám že to takhle půjde dál:-P

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12682.jpg
              Sobota 16. června 2007 ve 20:07® feederman
              feederman
              Revír: vláčka

Tak dnešní vláčkia byla docela vydařená povedlo se mi lapnout 3 štičky + –40,nějáky okyše asi 6 bo 7 kousků a také tlouštáky..nadruhou stranu zase 4 utrhlé rotajdy:(:-((

Sobota 16. června 2007 v 19:15® ART
                ART
                Revír: Orlík

Tak já byl taky na zahájení ale boužel bez foťáku:-( .Úlovek jen bolen 24cm na třpytku 1 a jěšte jsem našel řízkovnici. Tak aspoň v něčem mám úspěch :-93;

Sobota 16. června 2007 v 19:05® schwara
                  schwara
                  Datum lovu: 16.6.2007 | Revír: Jihlava 14 | Způsob lovu: Přívlač

Moje zahájení sezóny drávců: obrázek č.1 = štika, 43cm obrázek č.2 = štika, 39cm obrázek č.3 = štika, 40cm

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12681.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12680.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12679.jpg
                    Sobota 16. června 2007 v 17:10® Mirus
                    Mirus
                    Datum lovu: 16.6.07 | Revír: Borovinský rybník ( soukromý ) | Způsob lovu: Přívlač

Po ranní vycházce s Davishem jsem se odpoledne vydal na bor. rybník … za cca 1,5 hodiny jsem na (Rapala Jointed) vytáhl 2 candáty cca 45cm a 2 mě spadly jinak pár drbů … :-1

PS : už se těším večer na hady :-1

Sobota 16. června 2007 v 16:53® čabi
                      čabi
                      Datum lovu: 16.6. | Revír: Rokytná 1 | Způsob lovu: Přívlač

Byl jsem od rána od půl páté až do odpoledne do půl paté.Chytil jsem celkem 10 štik.Největší 61cm,vrácena vodě a další byly do 45cm.Jinak ještě jeden tloušť a malej candátek.Večer valím na ně znovu.:->

Sobota 16. června 2007 ve 13:02® Davish
                        Davish
                        Datum lovu: 16.6.2007 | Revír: Jihlava 10 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes ranní vláčka s Mirusem na řece. Ze začátku se mi povedli 3 štiky – 2 malé pod splavem a jednu 61cm nad, vrácena vodě. Potom ještě jeden tloušť okolo 32cm. Pěkný začátek zahájení :-) :-1

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12676.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12675.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12674.jpg
                          Sobota 16. června 2007 ve 12:33® Qantum willIam
                          Datum lovu: 12.6 - 16.6 | Revír: Jiřetín propadlina | Způsob lovu: Kaprařina

Pěkná rybařina chytl jsem asi 15 kaprů od 50 do 65 cm. Ale poslední noc jsem dostal pěkně na frak od bouřky která nadělala z mého bivaku pytel hadrů na podlahu:-( Ale jinak pohoda. fota dodám později

Sobota 16. června 2007 v 11:05@ ???
                            Datum lovu: 16.6.2007 | Revír: Křetínka 1 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes na zahájenou 1 štika 7 okounů největší 37,5cm.Sumíky jsme nezkoušely byly velký vlny.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12672.jpg
                              Sobota 16. června 2007 v 10:42® marcelj
                              Datum lovu: 16,6,2007 | Revír: svratka3 | Způsob lovu: Přívlač

Ještě jednou dík rybářovi,který mě osvobodil.Jinak dva okouni,dva tloušti a jedna ponorka,která se nechtěla kamarádit.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12671.jpg
                                Sobota 16. června 2007 v 10:05® kostnak
                                kostnak

74cm

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12670.jpg
                                  Sobota 16. června 2007 v 6:22® barn
                                  barn
                                  Datum lovu: 16,6 | Způsob lovu: Přívlač

dnešní ráno podseknutej tolstolobik vypnul se sám a po pár metrech jsem našel tohodle krasavce s trojhákem v jícnu:-( někteří jsou fakt hovada.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12669.jpg
                                    Pátek 15. června 2007 ve 23:18® Kyslik
                                    Kyslik

Pánové , přeju vám krásné zahájení dravcové sezony.Já už mám svého prvního dravce za sebou :-D Ryba vrácena vodě!!!

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12668.jpg
                                      Pátek 15. června 2007 v 16:14® skwor
                                      skwor
                                      Datum lovu: 15.6. | Revír: Berounka

Vyrazil jsem zkontrolovat dravce před zítřejším zahájením a zadařilo se. Na mušák jsem si potahal asi 13 tloušťů, z nichž ten největší 36cm mi už dával slušně zabrat. Potom jsem se přesunul pod nedaleký jez, kde jsem na první hod dostal bolena 40cm (nový rekord na mušku).

Pátek 15. června 2007 ve 13:27® Mirus
                                        Mirus
                                        Datum lovu: 14.6.07 | Revír: Jihlava 10 | Způsob lovu: Plavaná

Vřera jsem zašel s robem na řeku … voda byla mírně přikalená a nebylo moc náznaků aktivity ryb … jediný co jsme tam viděli byly dravci a potěr,dohromady chyceni 4 hrouzci a 3 tlouštíci na chlebík a sterilizovanou kuku. :-1

Pátek 15. června 2007 ve 13:00® Ficak
                                          Ficak
                                          Datum lovu: 10.6.2007 | Revír: položená-rousnice

Rovnejch 80cm

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12667.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12666.jpg
                                            Pátek 15. června 2007 ve 12:16® Ficak
                                            Ficak
                                            Datum lovu: 10.06.2007 | Revír: Ohře

Kapřík 68cm na položenou zblajznul rousnici :-D konečně překonanej osobák.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12665.jpg
                                              Čtvrtek 14. června 2007 ve 23:46® Sander
                                              Sander
                                              Datum lovu: 14.6.2007

Hadí repete. Voda už byla čistší, ale záběrů pořád poměrně dost. Uloveno 6 hadů a hejno slintošů. Jedno hádě jsem si vzal, o centimetr lízlo sedmdesátku. To by zatím stačilo, příští týden udím!:->

Čtvrtek 14. června 2007 ve 14:11® Mirus
                                                Mirus
                                                Datum lovu: 14.6.07 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Plavaná

Včera na řece byl jsem zahnán bouřkou do ústraní chycen asi za půl hodiny jeden kapřík cca 40cm :-1

Čtvrtek 14. června 2007 v 8:19® Sander
                                                  Sander
                                                  Datum lovu: 13.6.2007

7 hadů do 70, 3 jsem si vzal. Ovšem podcenil jsem večer zavírání kýble, takže jednoho jsem ráno našel pod oknem, druhého za skříní a třetí se dal na seskok z pátého patra… :-D :-D

Úterý 12. června 2007 v 15:54® Ondra_77
                                                    Datum lovu: 11.6.2007 | Revír: Mill pool, Faversham, Anglie | Způsob lovu: Plavaná

Včera odpoledne bylo pěkně, dusno, prostě ideální počasí na rybařinu. Během 4hod uloveno 10 úhořů na červy.Parádní chytačka. Použity háčky bez protihrotů a všechny ryby plavou dál!

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12635.jpg
                                                      Úterý 12. června 2007 v 15:48® Ondra_77
                                                      Datum lovu: 11.6.2007 | Revír: Mill Pool, Faversham, Anglie | Způsob lovu: Plavaná

Na cvilku odpoledne, bylo dusno a na červiky jsem vytáhl 10 úhořů do 70cm.

Úterý 12. června 2007 ve 14:05® Davish
                                                        Davish
                                                        Datum lovu: 11. a 12.6.2007 | Revír: Jihlava10, Jihlava 9

Včera se žanym pokus o úhoře nad splavem, ale chytli jsme jen nějaké cejnky a plotice.:-93; Dnes nad splavem (řeka stále přikalená) to moc nešlo:-(( , tak sem šel pod splav a tam se mi povedli 3 tloušti – 35, 37 a 38cm a jeden amur na rousnici 48cm.:-1

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12629.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12628.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12627.jpg
                                                          Úterý 12. června 2007 v 8:20® Padis
                                                          Padis
                                                          Datum lovu: 11.6 | Revír: Lo | Způsob lovu: Klasická položená

Včera pokus o úhoře bez úspěchu.Alespoň,že brali cejni mezi 30–40 cm.

Pondělí 11. června 2007 ve 14:03® cormaxx
                                                            cormaxx
                                                            Revír: Magistrát v Mostě

Dneska jsem lovil na magistrátě.Pokoušel jsem se ulovit nějakej řidičák.Kolem jedný přišel záběr jak hrom,rána do prutu.Prut už letěl ze stojanu tak jsem ho čapnul a řádně zaseknul.U břehu koukám co to táhnu a pak komisař na mě jen kývne hlavou,,ano je to ŘIDIČÁK"pivo Za 14 dní se konečně sám odvezu na ryby autem:-D ;-)