Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 7. června 2007 v 17:01® Kubajs
- Datum lovu: 7.6.2007 | Revír: Zapomenutý Rybníček | Způsob lovu: PlavanáTak jsem si dneska skáknul s bičem na hodinu a čtvrt k vodě!  Hned na první nához Plotice 35cm Hned na první nához Plotice 35cm celkem už mi nic nemohlo zkazit
náladu vytáhl jsem 17perlínů 6plotic a 2Karase okolo 30cm slunce svítilo
takže pohoda celkem už mi nic nemohlo zkazit
náladu vytáhl jsem 17perlínů 6plotic a 2Karase okolo 30cm slunce svítilo
takže pohoda škoda žejssem to musel ukončit škoda žejssem to musel ukončit moc krásný lovKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. moc krásný lovKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 6. června 2007 v 11:10® lubik01
-  Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 6. června 2007 v 11:03® lubik01
- Datum lovu: 5.6. | Revír: Severní morava | Způsob lovu: Muškařenívečerní chytání na chrostíky paráda.chyceno spousta p.p.nej 33 nějakej lipan a hodně P.D.převážně menší vše plave dál Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 5. června 2007 ve 21:14® jarryn21
- Datum lovu: dnes | Revír: Proudná voda | Způsob lovu: PřívlačDnes s Tomikem na rybách.Oba jsme max.spokojeni.Spousty potočáků a dokonce,ač jsme to vůbec nečekali, nás překvapili lipani.Tomik byl 3× lepší než já.Patřím do starýho železa  Krásně jsme promokli.Lipan 32 ,potoč.30+samo že všechno plave!!! Krásně jsme promokli.Lipan 32 ,potoč.30+samo že všechno plave!!!   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 5. června 2007 ve 21:11® Láďa
- Datum lovu: 1.6.2007 | Revír: pstruhovka,přívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 5. června 2007 ve 20:31® HaD
- Datum lovu: 4.6.2007 | Revír: V království línů | Způsob lovu: Plavanák lovu ještě doplňuji, že jsme nachytali ještě mraky perlínků, okounků a plotiček a jednoho hada 70 cm a trumana  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 5. června 2007 v 19:30® skwor
- Datum lovu: 5.6. | Revír: BerounkaDnešní plavaná v extrémním proudu se zadařila, chyceno několik tloušťů (nej 45cm), ouklejí a podoustev 37cm. V tom proudu krásné souboje. Kolem dost lovili boleni, asi už trénují na 16.6.  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 5. června 2007 ve 14:40® HaD
- Datum lovu: 4.6.2007 | Revír: V království línů | Způsob lovu: PlavanáDalší z lovů línů se opět vydařil. Změnili jsme na dvou místech krmení a na jednom ponechali původní úspěšnou směs. Zpočátku to vypadalo beznadějně na všech místech, ale nakonec se to rozjelo a po změně nástrahy na místech s novým krmením uloveno asi 40 línů. Prostě paráda, Zdenda je machr a umí.   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 5. června 2007 v 6:48® fishunter
- Revír: ještě fotoUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 5. června 2007 v 6:43® fishunter
- Revír: Orlíkv noci přišli dva hadi 78 a 63 Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 4. června 2007 ve 23:06® František
- Datum lovu: 4.6.2007 | Revír: Lužnice VI. | Způsob lovu: FeederDnes v podvečer opět se synem plavaná versus feeder. Cejni a plotice v podstatě „na hod“.  Jako bonus vytáhl Martin na plavanou
slušného lína. Kapřík bohužel ani jeden.:-/Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Jako bonus vytáhl Martin na plavanou
slušného lína. Kapřík bohužel ani jeden.:-/Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 4. června 2007 v 19:48® Damys
- Datum lovu: 3.6.07 | Revír: 0hře 4-5 | Způsob lovu: Muškaření V neděli poprvé v životě s vysněným mušákem.První
máchnutí a vše totálně zamotaný. Po chvilce se mi začalo dařit házet
cca 7–10 m.Světe divse muška fungovala.Lapil jsem tohoto krasavce a co jsem
vubec nečekal na mouchu i uhoře cca 60cm. Chytat na muchu je fakt
vzrúšo. V neděli poprvé v životě s vysněným mušákem.První
máchnutí a vše totálně zamotaný. Po chvilce se mi začalo dařit házet
cca 7–10 m.Světe divse muška fungovala.Lapil jsem tohoto krasavce a co jsem
vubec nečekal na mouchu i uhoře cca 60cm. Chytat na muchu je fakt
vzrúšo.    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 4. června 2007 ve 13:27® hajan
- Datum lovu: květen 07„Zaltí úhoři“ specielně pro soudruha ripku!  Ostatní přívrženci cechu C&R snad prominou… Ostatní přívrženci cechu C&R snad prominou…  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 4. června 2007 v 10:38® joba
- Revír: Berounka 7O víkendu papkali na berounce jen hadičky nej 68 a sumčí dorost  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 3. června 2007 ve 21:22® ČudlařX
- Datum lovu: 1.6 a 3.6 2007 | Revír: svazovky(rybník a řeka)přes wíkend na rybach a konečně prwní tkanička         Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 3. června 2007 ve 20:58® Shrek
- Datum lovu: 3.6.2007 | Revír: Podkrušnohorská pstruhová říčka | Způsob lovu: MuškařeníPo třičtvrtě hodině ve vodě a dvou malých potočácích a jednom lipánkovi přijel na čumendu BoBo.Půjčil si prut a ze břehu během 5 minut vytáhl dva potoky kolem 30 cm a jel zase pryč.Zkazil mi náladu,tak jsem to taky zbalil.  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 3. června 2007 ve 20:27® Padis
-  
O víkendu jsem vyrazil na P vodu chyceni 2 siveni několik mě jich spadlo,2× PO a okoun. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 3. června 2007 v 19:58® Hadik
- Datum lovu: 3.6.2007 | Revír: Berounka 2 | Způsob lovu: PlavanáDnes dopoledne opět na Berounce. Na plavku přišlo několik parem do 60cm, a jeden tloušť 47 cm.   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 3. června 2007 v 19:10® jarryn21
- Datum lovu: dnes | Revír: Země nikoho | Způsob lovu: PřívlačZdar.Hned první nához mi za tím jel jelec 50++.Nevzal to.Pak mi spadlo štíhle.Dalsí štička okoukla mou gumu a nic.Nakonec to dopadlo viz foto.Viditelnost ve vodě -asi tři metry.Nejní to s nima jednoduchý.Jen to počasí,by mohlo být lepčí!!!!    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 3. června 2007 v 17:07® Mirus
- Datum lovu: 2.6.07 | Revír: Rokytná 6 | Způsob lovu: FeederMno tak včera na závodech … skončil jsem 4. z cca 80 no ale byl jsem vlastně třetí jenže nebyl jsem sám takže se losovalo a já porhrál tak jsem dostal cenu za 4. místo a on pohárek škoda no  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 3. června 2007 v 15:53® HaD
- Revír: V království línů | Způsob lovu: PlavanáMůj synáček s jedním z línů a hezkej strom    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 3. června 2007 ve 13:15® barn
- Datum lovu: 3,6 2007 | Způsob lovu: Klasická položenájen samí okouni,úhoř ani jeden   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 2. června 2007 v 19:18® frenki
-  Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.     Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 2. června 2007 v 19:17® frenki
- Datum lovu: 29.4 - 12.5 | Revír: Norsko -YettervágTak jsem se vydal s přáteli poprvé do Norska a musím říct, perfektní chytačka, sice nám první týden nepřálo počasí ale pak se příroda umoudřila a bylo pěkně, nachytali jsme vcelku dost ryb kolem 60–80 cm a ukázalo se i několik metrových. Příští rok jedem určitě znovu.    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 2. června 2007 v 18:42® HaD
- Revír: V Království línů | Způsob lovu: PlavanáSe synáčkem jsme si udělali výlet přes noc a zachytali si líny. Celkem asi 30–40 ks, nej cca 45 cm. Velmi dobře pomáhal a podebíral. Jeden souboj trval asi 15 minut a už jsem čekal, kdy na mě z vody vykoukne tak šedesátka a byl to samec okolo 40 cm za břišní ploutev  Tak snad v pondělí…Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Tak snad v pondělí…Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 2. června 2007 v 10:55® regulus
- Datum lovu: 1.6.2007 | Revír: Rybník kósek od baráku | Způsob lovu: Klasická položenáTak sem po dlouhé době oprášil klacky na bobkařinu a šel si sednout k rybníku. Cílová ryba byl úhoř a kdyby ne, tak aspoň kapr. Chytil jsem pochopitelně h***o.  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 2. června 2007 v 9:20® pener
-  Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 2. června 2007 v 9:15® pener
- Datum lovu: 28.5. 2007Norsko – Aure – přívlač  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 1. června 2007 ve 23:13® Sander
- Datum lovu: 1.6.2007Na hadech se splete cokoliv, ale cílená ryba samozřejmě ani omylem. Už mi nějak dochází trpělivost, neviděl jsem ani tkaničku…    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 1. června 2007 v 18:57® MadMack
- Datum lovu: 1.6.2007 | Revír: Tichá Orlice | Způsob lovu: PlavanáTak jsem letos poprvé vytáhl k vodě bič a mezi spoustou ouklejí a malých plotiček se vetřela i tahle 31 cm dlouhá krasavice. Foťák jsem bohužel neměl tak jen z mobilu  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.