Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 11. června 2007 v 6:26® hajan
- Datum lovu: 9.6.2007 | Revír: Berounka river
Opět na HaDech, 4 ks na břehu, nej 85cm (průměr cca. 8cm – novej osobáček).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 11. června 2007 v 0:36® regulus
-
Foto 1 – Smoke on The Water www.youtube.com Foto 2 – Oběť ufonautům, náčelník v akci.
Foto 3 – chytli jsme sem tam i nějakou rybu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. června 2007 ve 22:08® Mirus
- Datum lovu: 10.6.07 | Revír: Jihlava 9 , Borovinský ryb. | Způsob lovu: Feeder
9.6 = Jsem byl po dlouhé době na řece řeka byla poměrně hodně vyschlá chyceni dva tloušti z toho jeden 38cm a plotice …
10.6 = Dnes na Borovinském ryb. přes dopoledno bylo vedro nic moc chyceno 5 plotic …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. června 2007 ve 21:40® Damys
- Datum lovu: 9.6.07 | Revír: ohře 4-5 | Způsob lovu: Muškaření
Tentokrát jen s mušákem,počásko super a počmen 44.prostě paráda
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. června 2007 v 18:14® skwor
- Datum lovu: 10.6. | Revír: Berounka mezi Plzní a Prahou :-)
Vzledem ke krásnému počasí jsem neodolal a vyrazil si zamuškařit. Ryby šly opravdu pěkně, chytil jsem 18 tloušťů, ten největší 37cm je můj nový osobák na mušák (jeden ještě větší spadl). Jediné, co mi pokazilo náladu byla mrtvá parma kolem 55–60cm, která proplavala kolem mě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. června 2007 v 15:40® Raf
- Datum lovu: 9.6.2007 | Revír: Zámecký rybník
Odpoledne strávené s Milanem lovem ryb na mlaskačku. Rybky na hladině náherně stínovaly, ale byl to jeden z těch dnů, kdy je nebylo jednoduché přesvědčit k záběru. Přesto se pár kaprů a amur spletlo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. června 2007 ve 13:21® marcelj
- Datum lovu: 10,6 | Revír: svitava1 | Způsob lovu: Feeder
dneska ráno,na hodinku dva kapři 43 a45 cm.spousta perlínů a plotic sem tam cejn.NEjlepší voda v brně a okolí.Pro masaře nic moc,ale kdo si chce zachytat tak super.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. června 2007 v 11:32® Robur
- Datum lovu: včera | Revír: Svratka 4 | Způsob lovu: Plavaná
tak včera první pokus o úhoře, nakonec jsem tam pradoxně nechal splávky, ale nástrahy /červ/ byly na dně. Chytáno cca 2m od břehu, ponor 1,5m. Pár záběrů bylo, chyceno asi 6 cejnů,1 kapr a možná upadlo něco většího nebo jsem zasekl do větve. Párkrát byl záběr takový pěkný, že to hned jelo pod vodu a nikdy jsem to nesekl. Nezkoušl jsem to však nechat chvíli jet. Měl jsem hnojcel a malé háčky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. června 2007 v 9:48® adam
- Datum lovu: 1.6.07 | Revír: otava 1
no konecne aspon tento skoro metrovej sumecek (97cm.. )na polozenou na zizalu..v noci..
hned druhý den nato kapr 62cm…stejný spusob lovu..Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 8. června 2007 ve 23:03® jake
- Datum lovu: 8.6. | Revír: Dřevnice | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsem chytil poprvé mníka
. A hned 5 kusů. Na feeder na žížalu. Největší měl sice tak 20 čísel
, ale i tak potěšili
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 8. června 2007 v 19:33® Tomash
- Datum lovu: 4.6.2007 | Revír: Velká louže | Způsob lovu: Feeder
Tak jsem to chtěl nejdříve utajit, ale nakonec jsem se rozhodl to zveřejnit. Sv.Petr nebyl doma a poslal mi na prut krásně vybarvenýho, pruhovanýho hrbáče. Délka mezi 45 a 55cm
Hmotnost mezi 1 a 3 kg Vzal si rousnici necelé 3 metry od břehu na feeder. Šel zpátky. Super den, večír jsme to s Dwarfem oslavili
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 8. června 2007 ve 13:35® Jezinka
- Datum lovu: 8/6/2007 | Revír: Mníšek p. Brdy | Způsob lovu: Plavaná
plavaná na rohlík, Terča sama nahazovala,zasekávala i udolávala, jenom na podběrák je ještě mrně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. června 2007 ve 21:29® jarryn21
-
Dnes pokus o kapříky.Výsledek-Chrápal jsem tak půl hodˇky,vzbudila mě bouřka,vytáhl jsem jednoho cejnka a vyhnal mě déštˇ,To vše se dá stihnout za hodinu.Tak zas někdy na kapříkách.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. června 2007 v 18:51® 1esliacanova
- Datum lovu: 6.6.2007 | Revír: Plavana
Vcera aj napriek uplne kalnej vode sa fisky nenechali prehovarat. Podustvy(ostroretky)50–60cm nosale(podoustev nosak))35–40cm len skoda ze sa neoklama ziadna mrena(parma).Vsetko samozrejme plava dalej.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. června 2007 v 18:01® Kubajs
- Datum lovu: 7.6.2007 | Revír: Zapomenutý Rybníček | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem si dneska skáknul s bičem na hodinu a čtvrt k vodě!
Hned na první nához Plotice 35cm
celkem už mi nic nemohlo zkazit náladu vytáhl jsem 17perlínů 6plotic a 2Karase okolo 30cm slunce svítilo takže pohoda
škoda žejssem to musel ukončit
moc krásný lov
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. června 2007 ve 12:10® lubik01
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 6. června 2007 ve 12:03® lubik01
- Datum lovu: 5.6. | Revír: Severní morava | Způsob lovu: Muškaření
večerní chytání na chrostíky paráda.chyceno spousta p.p.nej 33 nějakej lipan a hodně P.D.převážně menší vše plave dál
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. června 2007 ve 22:14® jarryn21
- Datum lovu: dnes | Revír: Proudná voda | Způsob lovu: Přívlač
Dnes s Tomikem na rybách.Oba jsme max.spokojeni.Spousty potočáků a dokonce,ač jsme to vůbec nečekali, nás překvapili lipani.Tomik byl 3× lepší než já.Patřím do starýho železa
Krásně jsme promokli.Lipan 32 ,potoč.30+samo že všechno plave!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. června 2007 ve 22:11® Láďa
- Datum lovu: 1.6.2007 | Revír: pstruhovka,přívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 5. června 2007 ve 21:31® HaD
- Datum lovu: 4.6.2007 | Revír: V království línů | Způsob lovu: Plavaná
k lovu ještě doplňuji, že jsme nachytali ještě mraky perlínků, okounků a plotiček a jednoho hada 70 cm a trumana
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. června 2007 ve 20:30® skwor
- Datum lovu: 5.6. | Revír: Berounka
Dnešní plavaná v extrémním proudu se zadařila, chyceno několik tloušťů (nej 45cm), ouklejí a podoustev 37cm. V tom proudu krásné souboje. Kolem dost lovili boleni, asi už trénují na 16.6.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. června 2007 v 15:40® HaD
- Datum lovu: 4.6.2007 | Revír: V království línů | Způsob lovu: Plavaná
Další z lovů línů se opět vydařil. Změnili jsme na dvou místech krmení a na jednom ponechali původní úspěšnou směs. Zpočátku to vypadalo beznadějně na všech místech, ale nakonec se to rozjelo a po změně nástrahy na místech s novým krmením uloveno asi 40 línů. Prostě paráda, Zdenda je machr a umí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. června 2007 v 7:48® fishunter
- Revír: ještě fotoUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 5. června 2007 v 7:43® fishunter
- Revír: Orlík
v noci přišli dva hadi 78 a 63
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. června 2007 v 0:06® František
- Datum lovu: 4.6.2007 | Revír: Lužnice VI. | Způsob lovu: Feeder
Dnes v podvečer opět se synem plavaná versus feeder. Cejni a plotice v podstatě „na hod“.
Jako bonus vytáhl Martin na plavanou slušného lína. Kapřík bohužel ani jeden.:-/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 4. června 2007 ve 20:48® Damys
- Datum lovu: 3.6.07 | Revír: 0hře 4-5 | Způsob lovu: Muškaření
V neděli poprvé v životě s vysněným mušákem.První máchnutí a vše totálně zamotaný. Po chvilce se mi začalo dařit házet cca 7–10 m.Světe divse muška fungovala.Lapil jsem tohoto krasavce a co jsem vubec nečekal na mouchu i uhoře cca 60cm. Chytat na muchu je fakt vzrúšo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 4. června 2007 ve 14:27® hajan
- Datum lovu: květen 07
„Zaltí úhoři“ specielně pro soudruha ripku!
Ostatní přívrženci cechu C&R snad prominou…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 4. června 2007 v 11:38® joba
- Revír: Berounka 7
O víkendu papkali na berounce jen hadičky nej 68 a sumčí dorost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. června 2007 ve 22:22® ČudlařX
- Datum lovu: 1.6 a 3.6 2007 | Revír: svazovky(rybník a řeka)
přes wíkend na rybach a konečně prwní tkanička
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. června 2007 ve 21:58® Shrek
- Datum lovu: 3.6.2007 | Revír: Podkrušnohorská pstruhová říčka | Způsob lovu: Muškaření
Po třičtvrtě hodině ve vodě a dvou malých potočácích a jednom lipánkovi přijel na čumendu BoBo.Půjčil si prut a ze břehu během 5 minut vytáhl dva potoky kolem 30 cm a jel zase pryč.Zkazil mi náladu,tak jsem to taky zbalil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.