Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 3. června 2007 ve 21:27® Padis
-
O víkendu jsem vyrazil na P vodu chyceni 2 siveni několik mě jich spadlo,2× PO a okoun.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. června 2007 ve 20:58® Hadik
- Datum lovu: 3.6.2007 | Revír: Berounka 2 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes dopoledne opět na Berounce. Na plavku přišlo několik parem do 60cm, a jeden tloušť 47 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. června 2007 ve 20:10® jarryn21
- Datum lovu: dnes | Revír: Země nikoho | Způsob lovu: Přívlač
Zdar.Hned první nához mi za tím jel jelec 50++.Nevzal to.Pak mi spadlo štíhle.Dalsí štička okoukla mou gumu a nic.Nakonec to dopadlo viz foto.Viditelnost ve vodě -asi tři metry.Nejní to s nima jednoduchý.Jen to počasí,by mohlo být lepčí!!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. června 2007 v 18:07® Mirus
- Datum lovu: 2.6.07 | Revír: Rokytná 6 | Způsob lovu: Feeder
Mno tak včera na závodech … skončil jsem 4. z cca 80 no ale byl jsem vlastně třetí jenže nebyl jsem sám takže se losovalo a já porhrál tak jsem dostal cenu za 4. místo a on pohárek škoda no
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. června 2007 v 16:53® HaD
- Revír: V království línů | Způsob lovu: Plavaná
Můj synáček s jedním z línů a hezkej strom
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. června 2007 ve 14:15® barn
- Datum lovu: 3,6 2007 | Způsob lovu: Klasická položená
jen samí okouni,úhoř ani jeden
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. června 2007 ve 20:18® frenki
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 2. června 2007 ve 20:17® frenki
- Datum lovu: 29.4 - 12.5 | Revír: Norsko -Yettervág
Tak jsem se vydal s přáteli poprvé do Norska a musím říct, perfektní chytačka, sice nám první týden nepřálo počasí ale pak se příroda umoudřila a bylo pěkně, nachytali jsme vcelku dost ryb kolem 60–80 cm a ukázalo se i několik metrových. Příští rok jedem určitě znovu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. června 2007 v 19:42® HaD
- Revír: V Království línů | Způsob lovu: Plavaná
Se synáčkem jsme si udělali výlet přes noc a zachytali si líny. Celkem asi 30–40 ks, nej cca 45 cm. Velmi dobře pomáhal a podebíral. Jeden souboj trval asi 15 minut a už jsem čekal, kdy na mě z vody vykoukne tak šedesátka a byl to samec okolo 40 cm za břišní ploutev
Tak snad v pondělí…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. června 2007 v 11:55® regulus
- Datum lovu: 1.6.2007 | Revír: Rybník kósek od baráku | Způsob lovu: Klasická položená
Tak sem po dlouhé době oprášil klacky na bobkařinu a šel si sednout k rybníku. Cílová ryba byl úhoř a kdyby ne, tak aspoň kapr. Chytil jsem pochopitelně h***o.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. června 2007 v 10:20® pener
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 2. června 2007 v 10:15® pener
- Datum lovu: 28.5. 2007
Norsko – Aure – přívlač
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. června 2007 v 0:13® Sander
- Datum lovu: 1.6.2007
Na hadech se splete cokoliv, ale cílená ryba samozřejmě ani omylem. Už mi nějak dochází trpělivost, neviděl jsem ani tkaničku…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. června 2007 v 19:57® MadMack
- Datum lovu: 1.6.2007 | Revír: Tichá Orlice | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem letos poprvé vytáhl k vodě bič a mezi spoustou ouklejí a malých plotiček se vetřela i tahle 31 cm dlouhá krasavice. Foťák jsem bohužel neměl tak jen z mobilu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 31. května 2007 ve 22:02® jarryn21
- Datum lovu: dnes | Revír: Malá voda
Zdar.Tři hodˇky na rybkách-dobrý, kapřík 50 ,2×lín ±30,všechno plave.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 31. května 2007 ve 21:16® Fullnek
- Datum lovu: 31.5.2007 | Revír: Lišenska řička 1
dnes na dobře nakrmenym míste,na vzduch se podívali 4 kapřici(39až54)všichni plavou dal.A vzkaz pro Ogona123 a Adama,máte se ozvat Lambovi,co nejdřiv tel.775333837
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 31. května 2007 ve 13:44@ ???
- Datum lovu: 26.5.2007 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Klasická položená
Moje první velká ryba – po roce rybaření…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. května 2007 ve 21:59® jarryn21
- Datum lovu: Včera večer | Revír: 451041 | Způsob lovu: Klasická položená
Včera s kámošem na hadech.Oba po jednom mrněti.A dva větší nám spadli.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. května 2007 ve 21:51® jarryn21
- Datum lovu: včera | Revír: Země nikoho | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 30. května 2007 ve 21:21® LojzaRybka
- Středa 30. května 2007 ve 21:19® LojzaRybka
- Datum lovu: 30.5.07 | Způsob lovu: Plavaná
dnes se zadařilo,60,46,45cm a jeden to urval
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. května 2007 ve 20:43® rarach
- Datum lovu: včera | Revír: Podkrušnohorský revír
Pstruzi a lipani včera kousali až mne bolela ruka ze zdolávání, několik dublet. Nej ryba li 40.5 a Po 37. Všechy ryby puštěny.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. května 2007 v 18:27® dvorak
-
Dnes na Labi,poprve na tresen a hned tloust 52 cm. Zaberu dost,nejmensi tloust 44 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. května 2007 ve 23:08® Hadik
- Datum lovu: 29.5.2007 | Revír: Berounka 2 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes navečer jsem se vydal zkusit parmy. Voda zvýšená, kalná. Na plavačku s žížalkou, v tom nejvetším proudu, přišel tento úhořík, 63 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. května 2007 ve 20:43® Mirus
- Datum lovu: 28.5.2007 | Revír: Borovinský rybník ( soukromý ) | Způsob lovu: Feeder
Dnes opět na Bor.rybníce ale bylo to horší než předminulá výprava
…
Chyceni 2 kapříci a pár plotek ale jinak to ušlo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. května 2007 v 19:40® strejda
- Datum lovu: 27.5 2007 | Revír: orlice | Způsob lovu: Muškaření
Včerejší vycházka na orlici přinesla nevídané tvory.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. května 2007 v 17:47® jarryn21
-
Zdar.Večer se přihnala bouřka,ale nás to minulo.Hadům se vůbec nechce.Chycen jen jeden a to malej.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. května 2007 v 17:45® jarryn21
- Datum lovu: Včera | Revír: 451041 | Způsob lovu: Klasická položenáUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 28. května 2007 v 17:08profil byl smazán
- Datum lovu: minulý týden | Revír: Nechranice | Způsob lovu: Kaprařina
Týden ztrávený na Nechranicích, bylo to náhradní řešení, protože se nedalo na Labi. Hrozně málo záběrů, tak max. 1 za den a to ještě malé ryby max. 65 cm, tak šlo jedině toto
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. května 2007 ve 14:14® kostnak
-
Bezďa> co budes robit s tolkymi uhormi?:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.