Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 23. května 2007 v 16:41® breca
Datum lovu: 23.5.2007 | Revír: Vody kolínského gymnázia | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes můj synátor vylovil z kalných vod kolínského gymnázia maturitu. Protože v poslední době moc radostí v životě neprožívám, je to asi nejradostnější letošní úlovek.:->

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 23. května 2007 v 11:08® HaD
    HaD
    Datum lovu: 22.5.2007 | Revír: V království línů | Způsob lovu: Plavaná

Včera jsme se Zdendou nachytali na rousnice cca 35 línů, největší okolo 45 cm (zatím neměřen). Dnes pokračujeme a doufám, že se dostaneme nad 50, resp. njelépe nad 60 cm. Ryby nad 50 cm jsme na prutě měli – bohužel to vlasec 0,16 mm nevydržel. Držte palce! Fotky budou zítra, DVD později ;-)

Úterý 22. května 2007 ve 22:25® Shadowhunter
      Shadowhunter
      Datum lovu: 22.5.2007 | Revír: severni morava | Způsob lovu: Muškaření

Tak dneska jsem se byl podivat na rece. Opet kontrola…byl jsem tam 3× a 3× kontrola rybam se ze zacatku vubec nechtelo ale premluvil jsem par potocaku a 2 duhaky tak okolo 20cm…vecer po sedme se to konecne rozebralo…prisli 2 potocaci 28cm a byl jsem prekvapen jejich bojovnosti…bylo to jako kdybych mel na prute nejmin 35-ku Jinak voda porad velka takze se chytalo dost blbe ale stalo to za to…od vody jsem si odvezl opet jenom upal budu muset do sebe naladovat nejake tabletky bo se mi asi rozkoci hlava jinak bodovali zajeci ouska a nymfy breznovek a klasicka mokra breznovka

Jo jinak mi pan porybny prozradil kde tam ted sadili duhaky tak se tam na ne pojedu podivat az trosku opadne voda

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12388.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12387.jpg
        Úterý 22. května 2007 ve 21:49® marcelj
        Datum lovu: 22.05 2007 | Revír: svitava1 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

tak dnes docela fiasko na svitavě 1.1 cejn a plotice.utrhli se mi tři velký ryby.nevydržel vlasec 14,15 to se mi tady ještě nestalo vubec jsem je nedokazal zastavit. Upřesnění byl to feederTento příspěvek byl 22.5.2007 ve 22:07 editován administrátorem ji­ris

Úterý 22. května 2007 v 19:09® Mirus
          Mirus
          Datum lovu: 22.5.2007 | Revír: Dyje 15 | Způsob lovu: Feeder

Dnes jsem zajel na Vranov . 3m od břehu hloubka 50cm a jezdili tam pěkní boleni po potěru.Skoušel jsem na rohlík a výsledek byly 3boleni 54,48,43 cm 3tloušti a 1plotice.Spo­kojenost:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12386.jpg
            Úterý 22. května 2007 v 15:46profil byl smazán
            Datum lovu: 22,5, | Revír: UN Seč | Způsob lovu: Klasická položená

Tak dnes ráno na hodinku poprvé na rybách. A dobrý…;-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12383.jpg
              Úterý 22. května 2007 v 15:09® jelda
              jelda
              Datum lovu: 21.5.2007 | Revír: 413049 | Způsob lovu: Muškaření

Včerejší ranní muškaření. na gold a suchou 5 lipanků 3potočáky a 10 tloušťů, nej tloušť 42 cm

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12382.jpg
                Úterý 22. května 2007 ve 14:39® Švejk
                Švejk
                Datum lovu: 22,5,07 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Přívlač

Tak dneska na tři hodinky přes oběd na Svitavě v Brně, jeden PO, a cca 10 tloušťů. Vše šlo na Salmo Hornet.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12378.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12377.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12376.jpg
                  Úterý 22. května 2007 ve 13:43® topinka
                  topinka
                  Datum lovu: 19.5.2007 | Způsob lovu: Přívlač

Malý pstruhový revír potok šíře 1,5 m zarostlý kopřivami po 2 hodinách chyceno 9 potočáku a dva upadly , 7 vráceno vodě.:-)

Úterý 22. května 2007 ve 13:20® Sander
                    Sander
                    Datum lovu: 21.5.2007
                    Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                    foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12375.jpg
                      Úterý 22. května 2007 v 9:57® jake
                      jake
                      Datum lovu: 19.5.

Pat a Patachon :-P

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12374.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12373.jpg
                        Úterý 22. května 2007 v 6:24® Bezďa
                        Datum lovu: 17.05.-20.052007 | Revír: Dyje 5 | Způsob lovu: Kaprařina

Prodlouženej víkend na rybách. Na pětce lidí jako o závodech. Uloven jeden kapřík a jeden jelec. Loveno na boilies, pelty,kukuřice,… no snad skoro na všecko co šlo. Ryby se mě ale bohužel nepodařilo přemluvit. Dva promarněné záběry z hladiny.-( Příště to bude lepší :-))

Pondělí 21. května 2007 ve 22:45® jarryn21
                          jarryn21

Tak snad tedˇse to povede.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12366.jpg
                            Pondělí 21. května 2007 ve 22:42® jarryn21
                            jarryn21
                            Datum lovu: dnes | Revír: Ležák 2 | Způsob lovu: Přívlač

Večer hodˇka na pstruhovce.Chyceni 4 duhoni nej 36.Byl jsem masaj-2ks.Uznejte sami,copak by v tomhle přežili.Wolafky by je vyzobaly.A máme jich tu fakt dost.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12365.jpg
                              Pondělí 21. května 2007 ve 21:28® Padis
                              Padis
                              Datum lovu: 21.5.2007 | Revír: Loučná | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes večerní chvíle na rybkách chyceni plotice cejni a 1 kapřík.Tento příspěvek byl 21.5.2007 ve 22:19 editován administrátorem CeP

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12361.jpg
                                Pondělí 21. května 2007 v 18:50® Shadowhunter
                                Shadowhunter

Cekani na Bele Jesenicke 2 na vecerni sber…ale ten se bohuzel nekonal 8-( :-(

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12356.jpg
                                  Pondělí 21. května 2007 v 18:13® jarda21
                                  jarda21
                                  Datum lovu: 20.5. | Revír: Tovačov

Tak včera na Tovačově od 16 do 23 hod uplne mrtvo, kolegove okolo na tom byli stejne.

Pondělí 21. května 2007 v 15:26® Mirus
                                    Mirus
                                    Datum lovu: 19.5.2007 | Revír: Borovinský rybník ( soukromý ) | Způsob lovu: Feeder

Ještě doplnuju foto :->

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12354.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12353.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12352.jpg
                                      Pondělí 21. května 2007 ve 14:39® breca
                                      Datum lovu: 19. - 20.5.2007 | Revír: Sázava 411 153 | Způsob lovu: Feeder

Takovej totální šrot jsem letos ještě nezažil, ve vaně by byl větší život. Za víkend 2 oukleje, 1 karas, 1 tloušť. A jak jsem koukal, nedařilo se nikomu. Je takhle mrtvo i jinde?:-(

Pondělí 21. května 2007 ve 12:19® hajan
                                        Datum lovu: 19.5.2007 | Revír: položená

Do 23,30 dva hadi – 50+63cm. :-P

Pondělí 21. května 2007 v 0:10® red
                                          red
                                          foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12347.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12346.jpg
                                            Neděle 20. května 2007 v 19:56® Sander
                                            Sander
                                            foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12343.jpg
                                              Neděle 20. května 2007 v 19:55® Sander
                                              Sander
                                              Datum lovu: 20.5.2007 | Způsob lovu: Muškaření

Krásné odpoledne na malé těžké říčce, v krabičce jen výběr rudořitek ( suché, mokré, goldkopy – vše jen s červenou prdelí ;-) ), ale sv. Petr se nade mnou slitoval a mušák jsem díky solidním pstruhům – jak potočních, tak granulí – docela prohnul. Nej fiška 41, pěkně stavěná, bez jediného šrámu. Potěšilo i větší množství lipanů do cca 33.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12342.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12341.jpg
                                                Neděle 20. května 2007 v 18:00® Mirus
                                                Mirus
                                                Datum lovu: 20.5.2007 | Revír: Jihlava 7-8 | Způsob lovu: Feeder

Dnes jsem byl ještě se sestřenicí na Dalešické přehradě za 3 hodiny chyceno … 8 okounů 1 perlín a 1 štička cca 40cm :-D

Neděle 20. května 2007 ve 14:31® čabi
                                                  čabi
                                                  Datum lovu: 20.5. | Revír: Dobřínsko | Způsob lovu: Feeder

Dneska první den lovu na nově vybagrovaném rybníku.Za dvě a půl hodiny jsem vytáhl deset kaprů od 42 do 52cm.Jednoho(50) jsem si vzal.Byla to paráda pozorovat je v boji v průhledný vodě a taky při zdolávání vždycky za tím kaprem plavali další dva či tři.

Neděle 20. května 2007 ve 13:50® Padis
                                                    Padis
                                                    Datum lovu: 17-19.5 | Revír: Labe,Jizera | Způsob lovu: Muškaření

Krásné 3 dny chytání spolu s Chosem pstruhových vodách.Loveni převážně PO/nej 38/ a občas duhák a siven.Počasí pěkné.A já snad úspěšně pronikl do tajů muškařiny.:->

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12330.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12329.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12328.jpg
                                                      Neděle 20. května 2007 ve 12:06® cormaxx
                                                      cormaxx
                                                      Datum lovu: 18-20.5.2007 | Způsob lovu: Kaprařina

Tak test nového revíru.Dva kolegové tam byli od pátku a měli 2 záběry,jeden byl seknut do prázdna a druhej byl kapr 80cm.Táta a strejda tam byli až od soboty a já jen v neděli.My tři sme skončili jako bezrybkové:-( …Důvod toho že sme byli bez záběru byl ten že se kapři třeli,2 metry vedle mejch prutů se ráno třelo tak 6–7 kaprů tak 70cm.To byl pořádnej hukot když do toho zrovna bušili:-D Takže jsem celý dopoledne koukal dalekohledem na mělčiny a místa kolem břehů jak se ty potvory třeli 9-)

Neděle 20. května 2007 v 11:34® jarryn21
                                                        jarryn21
                                                        Datum lovu: včera

Zdar.Tak včera ještě na pstruhovce tři duháci ,dva spadli.Večír s kámošem na hadech -já hadí mimino a kámo bez. jiris dík za včerejší průser,já se polepčím!!! :-))

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12326.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12325.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12324.jpg
                                                          Neděle 20. května 2007 v 11:05® Tomik
                                                          Tomik

Dneska bouting na poličce, za tři hodinky chyceni dva duháčci a tři pěkný plotice..:-)

Neděle 20. května 2007 v 9:59® Shrek
                                                            Shrek
                                                            Datum lovu: 19.5.2007 | Revír: Kouty | Způsob lovu: Muškaření

Včera jsme byli s BoBem na Koutech.Ze začátku jsme nemohli trefit rybu,poté se to trošku rozhoupalo.Chyceno pár pěkných ryb přes 40.Odpoledne jsem s cca osmi přihlížejícími v zádech zapřáhl duháka 51 cm na #5 mušák.Souboj jsem nakonec vyhrál a díky tomu jsem si zvedl osobáček u duháka.BoBo pak vyheveroval z vody další dva stejně velké.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12317.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12316.jpg