Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 19. května 2007 ve 23:25® paccco
paccco
Datum lovu: 19.5.2007 | Revír: Sázava 13 | Způsob lovu: Klasická položená

Právě jsem se vrátil domů,zkoušel jsem hady…Opravdu jenom zkoušel 8-( Zima jako v ruským filmu,záběr žádnej a ještě teď mám nudle u nosu 9-) Možná vyhráli bitvu,ale válku určitě ne…:-D
A jdu na pivo !!!!

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 19. května 2007 v 19:41® Mirus
    Mirus
    Datum lovu: 19.5.2007 | Revír: Borovinský rybník ( soukromý ) | Způsob lovu: Feeder

Dnes kapr 60cm … nádhrený boj a super počasí :-)

Sobota 19. května 2007 v 19:32® zany
      Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Plavaná

tak dneska jsem se odhodlal a zašel jsem na tři hoďky k vodě hned na prví nához se mi tam pověsil kapřík.pak přišejl ještě jeden a nakonec tlouštík.jinak krásnej den a parádní teplo…mno a valím na pivo

marcelj>gratulace…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12312.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12311.jpg
        Sobota 19. května 2007 v 19:07@ Pikes

Tak dnes sem vůbec poprvé muškařil, z počátku mi nešli moc hody, ale za chvíli sem chytl už docela slušnej drift.. A chytl sem první dvě ryby – plotici cca 15cm a mini tlouště, kterej se tam pověsil když sem švihal šnůru, takže letěl přímo na břeh vzdušnou cestou.. :-D Jo a chytal sem na nymfu, suchou sem utrhl na začátku když se zachytila při nahazování o něco za mnou..

Sobota 19. května 2007 v 18:24® čabi
          čabi
          Datum lovu: 19.5. | Revír: Vlasatice

Dneska jsem byl na závodech,chytl jsem 60 červenek a karasa,kapři nebrali,chytlo se jich asi sedm na 70 rybářů.Byl jsem třetí a dostal jsem udicu.Když jsem zkoušel s ňou jakoby nahodit,tak se zlomila.Šméčko jaksviňa!:-O

Sobota 19. května 2007 v 16:17® Jakub
            Jakub

marcelj: I já se přidávám s gratulací pivo

Sobota 19. května 2007 ve 13:34® jarryn21
              jarryn21
              Datum lovu: dnes | Revír: Malá voda | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes závody-katastrofa,pouze rostlinná návnada a jeden návazec.Na cca 60 členů chyceno 20 kapříků a pár línků.Já bez.Jdu na říčku!Alesponˇ ,že bylo krásně!!! :-)) marcelj-gratuluji!!!Tento příspěvek byl 19.5.2007 ve 14:49 editován administrátorem ji­ris

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12309.jpg
                Sobota 19. května 2007 ve 12:14® marcelj
                Datum lovu: 18.5 2007

včerejší úlovek 52cm,4,1 kg a další rybář na světě. jmenu je se Vojta

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12306.jpg
                  Pátek 18. května 2007 ve 22:58® Adio5
                  Adio5
                  Datum lovu: 18.5.2007 | Revír: svitava1-přívlač

Dnes pěkná chytačka na svitavě s ogonem123 viz. foto chytli sme asi 15 tloušťů největší 32cm ale když sme ušli úsek kde chodime nejradši tak sme si sedli k vodě a nechtělo se nám dom tak sme vytahli naše vláčkařské udice(lamba) a navázali sme tam takovou montáž že olovo tvořila jigová hlava a policjt pampeliška,ale přes to se 2 líni spletli.Pak když sme chtěli jít dom tak lamba (viz. foto)akorát byly 2 rozlámaný teleskopi:D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12301.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12300.jpg
                    Čtvrtek 17. května 2007 ve 23:13® regulus
                    regulus
                    Datum lovu: 17.5.2007 | Revír: Kdesi na JM | Způsob lovu: Muškaření

Po ránu hnusně a pršelo, pak se to trochu spravilo, tak sem se nechal ukecat. Pstruzi se mnou nekamárádili, jen pár desítek lipánků se nechalo ukecat, většinou na sucho, nestálo to za focení. Průměr okolo 20 cm, sem tam něco okolo 30 a víc. :-P

Čtvrtek 17. května 2007 ve 21:28® ozrala
                      Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                      foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12294.jpg
                        Čtvrtek 17. května 2007 ve 20:01® Libor
                        Libor
                        Datum lovu: 13.5.2007 | Způsob lovu: Klasická položená

Jak psal Václav, vyfotit hada je práce těžká jako holým zadkem zabít ježka… L.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12293.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12292.jpg
                          Čtvrtek 17. května 2007 v 9:47® Robur
                          Robur
                          Revír: Svratka 4 | Způsob lovu: Plavaná

tak dnes bezrybka, vyšel jsem z domu, došel k vodě a začalo pršet, hodinu ani potah, takže letos podruhé bezrybka, svině:-)) :-'

Středa 16. května 2007 ve 21:44® Padis
                            Padis
                            Revír: Loučná | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes pěkné odpoledne ryby měli chuť.Mnoho cejnů 25–45 cm a pár kapříků.

Středa 16. května 2007 ve 21:31® jarryn21
                              jarryn21
                              Datum lovu: dnes | Revír: Novohradka | Způsob lovu: Přívlač

Zdar.Dnes se zvýšila hladina říčky.Asponˇ trochu!Pod splavem se nedalo a nad splavem to nebralo.Takže ani záběr.To se mi letos ještě na řece nestalo.Pěkně mě to nas..lo.

Středa 16. května 2007 ve 13:48® salmer
                                salmer
                                Revír: Klabavka | Způsob lovu: Muškaření

Byl sem letos poprve zazavodit (ZČ pohár junorú) chytil sem jen 2 ryby a 2 se setrepaly a stacilo to na 23. misto

Středa 16. května 2007 ve 12:37® ogon123
                                  ogon123
                                  Datum lovu: 12.5-13.5. | Revír: Líšenska řícka | Způsob lovu: Kaprařina

o víkendu sem byl znovu s ananasama a 5 kulickama tajnych koulí:)) prubnout lisen a na tajnaky to slo od zacatku akorat ze se me prvni hezcí vypnul a pak na ne prisel jenom mrzak 47:( pak uz klasika na dva ananasy 54cm a druhej den nic az pred odjezdem to zacalo jit a dostal sem 3 zabery z toho kapri 60,48 a treti se vypnul:) pekna chytacka az na ty duchodce kteri zase radily:( protoze kdyz vydim kapra pres 55cm s urizlou hlavou tak je me vazne do breku:( (na jinych vodach budiz, ale v marianskym je uz takovych kapru pomálu)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12260.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12259.jpg
                                    Úterý 15. května 2007 ve 20:39® František
                                    František
                                    Revír: Lužnice VI: | Způsob lovu: Klasická položená

Včera večer pokus o lov úhořů. Bohužel na vyzkoušeném tutovém místě nalezen bagr (2 kusy)Povodí Vltavy a kompletně „zmeliorovaný“ kilometr řeky. Téměř žádné stromy na břehu, pobřežní křoviska vyrvaná bagrem, břehy srovnány kamenným zásypem!=-| To by jeden řval.8-( Zrovna v místě kde se řeka může vylévat na louky bez následných škod. No tak následovala neplánovaná změna místa a bohužel šli jen cejnci.

Úterý 15. května 2007 v 17:51® Mirus
                                      Mirus
                                      Datum lovu: 15.5.2007 | Revír: Borovinský rybník ( soukromý ) | Způsob lovu: Feeder

Dnes na skok na Borovinském rybníce … cca 1,3 hodiny chytání . Hnusné počasí furt lilo ale ryby nástrahu doslova trhali … chyceno 3 plotice a 1 ostroretka což mě docela překvapilo 2 ryby upadli a pár záseků se nevydařilo … Jinak spokojenost :-) až na to počasí …

Úterý 15. května 2007 ve 13:40® rarach
                                        Datum lovu: 13.5.07 | Revír: stoják | Způsob lovu: Muškaření

Pěkně strávený den na Koutech,až na jednu maličkost dokonalé, zapoměli jsme ploutve k boatu. Krásně jsme si zazávodili autem, pěkně jsme si zaházeli, pojedli Láďovo řízků, vykouřili jsme všechny cigarety i cizí (díky Mildas), pokecali s Mildasem a Sharkom předvedl něco nových triků jak udolat rybu. Bobovo duháček těsně pod 50 cm , můj byl o něco menší, ale nějakej adrenalinek přeci jen byl.:-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12250.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12249.jpg
                                          Pondělí 14. května 2007 v 18:53® slimak
                                          slimak

omlouvám se ten okoun by měl být tady…:-'

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12239.jpg
                                            Pondělí 14. května 2007 v 18:51® slimak
                                            slimak
                                            Datum lovu: 13.5 | Revír: Lužnice

Výprava na Lužnici se vcelku zdařila – had 62,sumec 85,pár kapříků a okoun 35 cm (viz foto mobil):-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12237.jpg
                                              Pondělí 14. května 2007 v 15:52® Vichrzhor
                                              Vichrzhor
                                              Datum lovu: 12.-13.5. | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření

Nádherná rybařina – potěšil hlavně bolen 51cm na suchou mouchu, dost tloušťů a ostroretka (!) kolem 40cm na nymfu. Zklamání přinesl určitě můj rekordní tloušt přes 50cm, který se mi vypnul u nohou…celkově parádní rybaření za nízkého vodního stavu ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12236.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12235.jpg
                                                Pondělí 14. května 2007 v 11:53® Davish
                                                Davish
                                                Datum lovu: 14.5.2007 | Revír: Jihlava 10

Dnes ráno pod Řípovským splavem byla to paráda až na 6 utržených krmítek(neměl sem návazce), 5 vyháčkovaných ryb(to bylo asi kvůly malým háčkům – požíval sem 12) sem si docela a zachytal, měl sem zážitky kdy sem měl záběry na oba 2 pruty a nevěděl kterej dřív seknout nebo když sem tahal rybu na druhý prut, tak sem dostal záběr na feeder a ten vzápětí letěl do vody(po vytažení byl vlasec bez sestavy!). Chyt sem 5 amurů všechny ±stejná velikost – 48cm, 2 kapry 47 a 49cm a plotici. Krásné počasí a dobrá chytačka.:-93; :->

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12231.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12230.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12229.jpg
                                                  Pondělí 14. května 2007 v 7:09® hajan
                                                  Datum lovu: 12.5.2007 | Revír: Berunka 3

Ve dvou do 23.30 – 5× had (55–63), 1× kapr 67cm.:-P

Neděle 13. května 2007 ve 23:27® ladamaj
                                                    ladamaj
                                                    Datum lovu: 13.5. | Revír: Bilina6 | Způsob lovu: Feeder

Syn při chytání na feder i přesto že moc nebrali několik menších kapříků nachytal jinak bída.:-(

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12227.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12226.jpg
                                                      Neděle 13. května 2007 ve 22:41
                                                      Datum lovu: Labe-těžká svazovka -13.5 | Revír: Plavaná

Ještě jsem neodolal a přidal jak si vyskočil pro rohlíček a jak ho pouštím do živlu.Všichni plavou dál.A tím dávam pokoj,ale vážně opravdu lepší zážitek jak u boilí prutů a atd:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12224.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12223.jpg
                                                        Neděle 13. května 2007 ve 22:33® Hadik
                                                        Datum lovu: 14.5.2007 | Revír: Berounka 2 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes dopoledne na Berounce, na žížalky a masňáky chyceny tři parmy, nej. 60cm, další dvě se během zdolávání osobodily. Na feeder nic.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12222.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12221.jpg
                                                          Neděle 13. května 2007 ve 22:13
                                                          Datum lovu: 13.5.2007 | Revír: Labe-těžká svazovka | Způsob lovu: Plavaná

Dneska jsem neodolal počsí a zamířil na těžkou a u nás prochytávanou vodu na člun.Míjející rybáři mně zrazovali od samého začátku a od každého jsem vyslechl,že ani cejni nejdou.Zajel jsem na svou „spešl tůňku“ a po zdolání asi třinácti kapříků do 55 jsem se rozhodl,že jim dále nebudu natrhávat čumák a začal jsem je s radostí krmit a otevřel lahváče a pozoroval ten jejich zájem o potravu.Bohužel foto nic moc.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12220.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12219.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12218.jpg
                                                            Neděle 13. května 2007 v 19:20® Coturnix
                                                            Coturnix
                                                            Datum lovu: 13.5.07 | Revír: Chrudimka | Způsob lovu: Muškaření

Dneska paradni počasí a hlavně paradní chytačka. Chyceni dva PD 34 a 34 cm, PO 30cm a asi 40–50ks menších a osobní rekord lipana na chrostíka na 10ce háčku. pivo Neměřil jsem ho, nechtěl jsem ho mučit ještě víc. Foto mobil

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12217.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12216.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12215.jpg