Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 31. května 2005 v 8:53® Petr
-
D11. u oblekovikeho splavu krácný lipan 35cm a hnojnaky–navracen vodě po 5 minutach pstruh potočny 46cm doba zdolavaní 15 minut
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 30. května 2005 v 17:22® Lovec
-
Dyje 11 Chytám hady na móóóc velký rousnice a pověsí se cejn 42 a kapr 48. Hadi nebyli, ale spokojenost veliká
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 30. května 2005 ve 14:21® Zlinsky_lovec
-
Musím dodat, že vše bylo na plandy na obrázku (i ten cejn)!!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 30. května 2005 ve 14:19® Zlinsky_lovec
-
Výlanta Včera s Fredym a jeho kámošem Romanem na Výlantě. Fredy a kamarad chytali kapry na splávek, já zůstal věrný vláčce. Za dopoledne několik duháků (okolo 30 čícel), cejna)tak 15cm) a 2 boleny (40 a 45 čísel). Odpoledne sem se rozmýšelel, jestli mám ještě dojít. Nakonec jsem prišel a stálo to za to. Nejdříve dva potočáky ( okolo 15 čísel) a asi pět duháků (stejné velikosti jako předtím). Pak jsem se vyravil na boleny. Ze druhého náhozu u stavidla se vyklubal můj zatím největší bolen- 65 čísel. Pak přišel z obědu Fredy s kámošem a dali jsme se do lovu. ni opět plavajdou, já opět vláčkou. Fredy mi při dívání se na kapry vytipoval bolena, o kterého jsem se pokusil. Vyšlo to. Měl 50 čísel. Parádní chytajda!!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 30. května 2005 ve 13:39® Shimi
-
Tajné!!!!!! Byl jsem na jednom tajnem miste..... Byla to dobrota :o)))))))))))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 30. května 2005 v 8:22® Milky
-
421 068 Tismenice 1 – Yordán. Úhoř jedlý – 1×, 2× nejedlý, 4× pro … záběr a jednou na tom snad stál medvěd, ale … NIC. Krásná noc, teploučko … superior!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 30. května 2005 v 0:44® CeP
-
pozoroval jsem taky nekolik parem cca 60–70 jak slidi po dne. fotit se ale nechtely. byly dost na hloubce a vetsinou ukazaly jen svetle bricho kdyz neco kutily na dne.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 30. května 2005 v 0:42® CeP
-
OTAVA 4 – CHRO – lovy beze zbrani jen foto. peknej parek z jeste Volynky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 30. května 2005 v 0:40® CeP
-
OTAVA 4 – CHRO – lovy beze zbrani jen foto. byli pomerne aktivni a nedali se prilis rusit
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 30. května 2005 v 0:38® CeP
-
OTAVA 4 – CHRO – lovy beze zbrani jen foto. desitky sbirajicich tloustu na soutoku Otavy s Volynlou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. května 2005 ve 23:32® jaryn
-
dnes večer Lužnice u železničního mostu rousnice jeden cejn a úhořík
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. května 2005 ve 22:27® srami
-
Český Krumlov – duhák 41 a potočmen 33
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. května 2005 ve 20:42® Padis
-
Loučná 3 s bráchou 5 ks úhořů od 40–50 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. května 2005 ve 13:15profil byl smazán
-
Záplavy: dnes i prěz neskutečné vedro asi 10 kaprů 40–50cm tento týden nejlepší chytání. Chodil jsem celý týden na jeden flek a vnadil hrášek, už jim asi zachutnal. Způsob lovu feeder. Nějaké jsem chytil každý den nej ve středu 63cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. května 2005 v 11:55® Raf
-
Královna noci nevyšla, tak alespoň jedna denní.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. května 2005 v 11:45® Raf
-
Královna noci
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. května 2005 v 11:40® Raf
-
Jedna z menších nočních.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. května 2005 v 11:36® Raf
-
Berounka 1 Úžasná parmařská výprava. V průběhu soboty a noci ze soboty na neděli jsme pochytali ve dvou lidech 12 parem. Dalších minimálně 15 nezdolali (zlomené háčky, přetrhané vlasce, vyháknuté ryby). Dobře šla i „škodná“ – podoustve, tlušti, cejnci, hrouzci, ježdíci, plotice a mraky ouklejí. Had nepřišel žádnej. Elitními nástrahami byly rousnice, ale občas něco přišlo i na bílé červi.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. května 2005 ve 20:54® Zlinsky_lovec
-
Pstruhová Dřevnice Tak dnes podruhé na pstruhové dřevce. První ryba mě udivila svým tahem. Taky se pozdějí ukázalo, že to byl malý kapřík okolo 20cm- na rotajdu. Druhá ryba byl jelec okolo 40cm. další ryby jsem neměřil, ale byli mezi nimi strašně moc potočmenů od 15 do 30 čísel, nějací jelci a mooooooooooooooooooooooooooooooooooc ryb zdrhlo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. května 2005 ve 13:33® CeP
-
OTAVA 4 05.00–08.00 . ze sem radsi nezustal v posteli. mohla byt po ranu vetsi zabava…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. května 2005 v 11:29® jake
-
Včera revír Januštice 1A – Lukov. Brát to začalo až po 21. hodině – ryby byly „nahoře“, čemuž jsme podřídili taktiku a chytali jsme na plovoucí pečivo na hladině se zátěží na postranním návazci s karabinkou – ani nevím, jek se ten systém oficiálně nazývá – nicméně záběry byly – 2 kolegové každý 2 kapry a amura, já amura (bez kaprů
– chyběly mu 2 cm do míry, ale i tak to bylo fajn.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. května 2005 v 10:28® rybar11
-
Stonávka 2a
Rybářů u vody bylo pěkně hodně. Tam kde nebyli rybáři přespávali ve stanu bezdomovci…
Chytali jsme poprvé na neznámém fleku a docela jsme si vylámali zuby.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 27. května 2005 v 18:29® Lukas
-
dnes jsem chytil na Moravě plotici 34,5cm je to moje nej
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 27. května 2005 v 15:20® Padis
-
dnes jdu zkusit úhoře začíná se čistit voda. Revír Loučná 3
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 27. května 2005 v 15:00® jarv
-
Jordán. Dopoledne jsem zašel provětrat feeder. Během tří hodin přišlo 13 kapříků (+/-40) a pár plotic. Vše na kuku + masňák. Všude podél břehů se prohánějí houfy cejnů a třou se. Bylo by tam parádně, nebejt toho horka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 27. května 2005 v 10:53® pepino99
-
a na Světě je to fakt idilka :o)))))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 27. května 2005 v 10:28® rybar11
-
Stonávka 2A.
Po příchodu jeden kapřík 39,5 na těžko. Pak asi 17 plotic a 3 cejnci na federera.
PS: Asi si udělám rybí salát......
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. května 2005 v 17:00® CeP
-
Orlík-Rejzíkov – 17.00–21.30 osklivy odpoledne. nedavno jsem rejzikov do nebe vychvaloval a dnes bych. tusit jsme zacali uz pri prichodu. u chaticek aut jak na vaclavaku, na brehu bivak vedle bivaku. u prutu ve stojanech posedavalo nekolik matoznych postav vetsinou bud v ruznem stupni opilosti, nebo ikve tykve. rvali na sebe jako paviani, probirali kvalitu mistniho piva, pocet vykourenych kartonu od patku a jestli krmit psenici suchou, namocenou, nebo varenou. dvojka na lodicce uprostred hulakala do telefonu asi drahe polovice jak prave sype do vody dalsich 20 kilo krmeni. hned pri prichodu jsme byli upozorneni ze tady maj nakrmino a ze nejdou. ryba skutecne brala jen velmi sporadicky, nesla stahnout. jak sme rozbalili hned za zady jakoby mimochodem prosli zvedove. jasne. kontrola vercajku a nastrah. nedalo se nevyslehnot hlasite spitani jak mame barevny cervy a povazte. i modry!! brasulak ulovil na 8m bic nekolik drobku kolem 10cm a hned byl komentovan ze si nachytava na vecer na candaty. par slusnejsich ryb se nachytalo az po 21, kdyz vetsina odesla k chatkam a u vody bylo konecne trochu klidu. jak rikam; nehezky zazitek a mne se to misto tak libilo…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. května 2005 ve 12:20® pepino99
-
HaD v řece stojící , další parmu marně vyhlížející a o slalomu mezi brankami stále přemýšlející......... :o))))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. května 2005 ve 23:15® pikos
-
Had: to se teda valilo dost vody, jste kluci šikovný
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.