Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 8. května 2007 v 9:09® Davish
- Datum lovu: 7.5.2007 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Klasická položená
Včera na řece pokus o úhoře na čerstvě nachytaný rousnice. Spletl se jen tloušť asi 35cm a pak už nic, v 10 sem to zabalil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. května 2007 v 1:23® joba
-
feeder,písník , kapříci,línci, a večer 4 hadičky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. května 2007 ve 21:54® jarryn21
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 7. května 2007 ve 21:51® jarryn21
- Datum lovu: Dnes podruhé | Revír: Novohradka | Způsob lovu: Přívlač
Po týdenní chřip. pauze jsem si řekl-co můžeš udělat dnes,neodkládej na zítřek.Ale ryby si ze mne dělali prd.l!Snad každej druhej nához kontakt.Už jsem si myslel,že mi toho woblera vohryžou na drát.Pár pstroužků a tyhle tři lotry, jsem ale nakonec vytáhl na čerstvej vzduch.No bylo to super.Padis-příště valíme na Novohradku!!!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. května 2007 ve 14:13® jarryn21
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 7. května 2007 ve 14:09® jarryn21
- Datum lovu: dnes | Revír: Loučná | Způsob lovu: Přívlač
Zdar.Dnes Padis bodoval.Byl o pár rybek lepčí.Počasí bylo super ,něco zase popadalo .Vcelku vydařená rybačka.-
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. května 2007 ve 13:41® Davish
- Datum lovu: 7.5.2007 | Revír: Jihlava 10
Dnes s mishakem na řece pod Řípovským splavem. Jedním slovem paráda, nečekali jsme že si takle zachytáme. Dohromady sme chytli 4 kapry, 3 amury(okolo 47cm), hrouzka, 3 oukleje. Bylo krásný počasí až potom na ten vítr.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. května 2007 v 10:05® cuska
- Datum lovu: 6.5.2007 | Revír: Vracovice | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes celkem to slo az na to pocasi ryby brali chytl sem 3 kapry 51 50 53 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. května 2007 v 9:32® typos
- Datum lovu: 6.6.O7 | Revír: vetřkovice 471040
v neděli jsem vyrazil poprvé na ryby v tomto roce zakrmil sem kvalitně a přišel jeden cejnek což je slabota snad přiště se zadaří víc
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. května 2007 ve 21:35® Damys
- Datum lovu: 5.5.07 | Revír: Bilina 6,propadlina | Způsob lovu: Plavaná
Po týdením vnadění,neskutečný úspěch a zážitek.Na revíru jehož obsádka tvoří především rybu s přirozeného výtěru(nenasazuje se) jsem nevěřil svým očím.Za cca 4 hod na plavanou 11 línů,ktéré jsem nechytil roky. velikost od 35 do 40.Radost obrovská a snad mi sv.Petr odpustí 4 kousky sem zmasil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. května 2007 v 18:03® cormaxx
- Datum lovu: 5-6.5.2007 | Způsob lovu: Kaprařina
od včera od 12 do dneška do 12.Chytal jsem jen na boilie.Měl jsem jediný záběr a to dnes v 4,30.Záběr krásná jízda ale po záseku jsem nic necítil
Táta chytal na foukačky a chytil jen 4 kapry 42–48.Fučel dost silnej V vítr…Fotit nebylo co
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. května 2007 v 0:39® b.gun
- Datum lovu: 05.05.2007 | Revír: 441005 | Způsob lovu: Feeder
Vyrazil jsem večer opět na potok, tentokrát s feederem. Na břeh se podíval malý kapřík, několik cejnků ke 30 cm a jeden cejn 51 cm. Na sotva 4 metry široký potok vcelku slušná ryba. Počasí pohodové, prakticky bez větru a ani kapka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. května 2007 ve 22:11® Hadik
- Datum lovu: 5.5.2007 | Revír: Berounka 2 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes navečer na Berounce, parmy opět braly. Nic moc velkého, tak do 6O cm, ale pěkné pochytání. Celkem asi šest rybek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. května 2007 ve 20:19® Sander
- Datum lovu: 5.5.2007
Poprvé se dvěma mouchami najednou. Je to zajímavé, záběry na horní a spodní mouchu zhruba 50:50. (možná i proto, že byly obě úplně stejné – jiné než rudořitky zatím nemám)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. května 2007 ve 20:09® Davish
- Datum lovu: 5.5.2007 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder
Dnes na řece od 15.30 do 18.45. Docela to šlo až na nepříjemné mrholení a vítr. Nej ryba tloušť 41cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. května 2007 v 19:26® František
- Datum lovu: 5.5.2007 | Revír: Lužnice VI. | Způsob lovu: Feeder
Dnes odpoledne od dvou do půl šesté se švagrem 1× feeder a 2× položená, nástraha hnojky, kostňáci, kukuřice. Z ryb: cejn, cejnek, okoun, ježdík,jelec jesen,perlín, karas. Luxusní pochytáníčko
, naprostá pohoda a neustálá aktivita ryb. Dost promeškaných záběrů (dlouho jsme se neviděli, kecali jsme o všem možném a brali to spíše jako relax
), taky nám jich pár spadlo těsně u břehu. Celkově nádherný odpoledne u vody, nejmenší ryba: ježdík 4cm, největší: jelec jesen 43cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. května 2007 v 10:02® salmer
- Způsob lovu: Přívlač
Byl jsem zase jednou zavláčet na potoce a ač cytám metodou chyť a pusť tak mam ze pstruhovky první ůlovek. A to díky problému s woblery pstruhům od 25cm vychází zadní trojháček přímo na skřele, někdy se nezapíchne ale tenhle čtyřicátník byl tak prošitej že sem z něj musel zadní trojhák doslova vyřezat!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. května 2007 v 0:50® b.gun
- Datum lovu: 04.05.2007 | Revír: 441002 a 441005 | Způsob lovu: Plavaná
Ráno nejdřív na stojáku. Na stejném místě, kde jsem si včera slušně zachytal, to dneska nebylo nic moc. V zátoce byli najetí megacejni v úchvatné velikosti 15 cm, kterých jsem se nemohl zbavit. Zkoušel jsem různé nástrahy, různou hloubku i různá místa v zátoce, ty mrchy byly všude a nic nepomohlo. Tak jsem to sbalil a přešel asi o padesát metrů dál na otevřenou vodu. Tam to bylo o poznání lepší, chyceno přes dvacet kapříků zhruba do 50 a dost plotic, některé i přes 30. Odpoledne pak plavajda na potoce. Když jsem na první nához vytáhnul cejna cca 15 čísel, tak jsem myslel, že to se mnou švihne. Naštěstí byl poslední. Pak už jenom spousta pěkně vypasených perlínů, cejnků (z nichž řada byla 30+), tloušťů do cca 45 a nějaká ta ouklej.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. května 2007 ve 22:09® Shadowhunter
- Datum lovu: 4.5.2007 | Způsob lovu: Muškaření
Tak dneska jsem si byl po vcerjsku spravit naladu. Ze zacatku se rybam moc nechtelo. Ale pak se to rozebralo. Prisli 3 lipani, nej tak okolo 30cm a asi tak 15 potocaku, nej 29cm. Bojoval jako vztekly malem jsem ho nedostal do podberaku vymotal si tak 10m snury a porad nechtel jit ke me, myslel jsem si ze tam mam tak 35-ku. Toho nej. jsem vzal bo byl nazrany k prasknuti a tak jsem byl zvedav cim se tak napraskal. Mel v sobe 2 rybicky tak okolo 6cm. Jinak prisli celkem 3 slusnejsi ryby 28, 29 a 29cm. Duhak a siven opet zadny Jinak jsem zlikvidoval 2 tlouste…no snad to u te vody nejaka kocka sezere. Jinak krasny den u vody…opaleni na rukach uz je znat.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. května 2007 ve 20:22® Sander
- Datum lovu: 5.5.2007Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 4. května 2007 ve 14:56® Prizrak
- Způsob lovu: Přívlač
Dneska to konečně aspoň trochu stálo za to. Na woblerka jsem nejdřív dostal pár jelců, jeden z nich 40 a menšího potočáka. Potom jsem se dostal pod splav, kde nešlo nic jak no w. tak na třpytku. Zkusil jsem teda twistříka a hned na 3. nához zabrala menší štička, která spadla. Po chvilce se ven z vody koukl divokej jeleček. Na nához do míst, kde zabrala štička jsem dostal opět záběr, tentokrát od větší, rovná šedesátka
Twistry mě dneska zachránili
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 3. května 2007 ve 20:37® Sander
- Čtvrtek 3. května 2007 ve 20:35® Sander
- Datum lovu: 3.5.2007 | Způsob lovu: Muškaření
Začátečnické štěstí. Ačkoliv na to ta ryba nevypadá, pyšnila se rovnými 40cm délky, na místní poměrně dost těžké vodě si jí moc vážím.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 3. května 2007 v 17:28® b.gun
- Datum lovu: 03.05.2007 | Revír: 441002 | Způsob lovu: Plavaná
Vyrazil jsem ráno jen tak na lehko s matchkou a báglem na zádech na stoják. Po zakrmení první nához, záběr a on to k mému překvapení siven 31 cm. A nebyl dnes poslední, vše kolem 30 čísel. K tomu spousta plotic a perlínů i v pěkných velikostech přes 30, přišel se podívat i nějaký ten cejn a kapřík. Chytáno střídavě na červy, nebo kukuřici, případně na jejich kombinaci.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 2. května 2007 ve 21:55® ogon123
- Datum lovu: 1.5. | Revír: Líšenska řícka | Způsob lovu: Kaprařina
konecne se to tu probralo!! sice sem vytahl jenom 4 kapriky do 45 ale dva pekni upadli z toho jeden odhadem tak k 70:( jinak zaberu na boilí celkem deset:)celkem vydarenej den na to ze okolo nikdo nic:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 2. května 2007 ve 21:40® Sander
- Datum lovu: 2.5.2007
Velký potočák se vypnul, zbyly jen oči pro pláč a pár fotek zbylých ryb. Ale byl krásnej, odhadem přes 45, na tuto říčku velkej dravec.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 2. května 2007 ve 12:59® Hora
- Datum lovu: 2.5 2007 | Revír: 471066/5 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes na 3 hodiny na bečkárně,ráno kosa,ale rybky jevily občas zájem o rohlíček a kukuřici.Žádná velká ryba nepřišla,přijde příště.Na břeh se podíval malý amurek a 2 cejni.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 2. května 2007 v 11:54® regulus
- Datum lovu: 1.5.2007 | Revír: Kdesi na Vysočině | Způsob lovu: Muškaření
Tak sem si zase udělal celodenní výlet „po kolena ve vodě“ doufaje, že když už máme ten květen, tak to bude lepší a bylo. Po ránu to byl masakr, pak se tempo braní trochu zvolnilo. Celková bilance okolo 50 ryb, ve většině 10–20cm, lipani i pstruzi, sem tam něco 25+.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 2. května 2007 v 10:41® Libor
- Datum lovu: 1.5.2007 | Způsob lovu: Plavaná
plavaná se vyvedla, 63cm, vrácen do vody
L.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 2. května 2007 v 9:43® kubas
- Datum lovu: 1.5.2007 | Revír: Svratka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem se po opětovném přemlouvání vypravil k vodě a nelitoval jsem- chyceni 2 PD(33,35cm) a 4 PO kolem 20–25cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.