Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 2. května 2007 v 8:35® Sander
Sander
Datum lovu: 1.5.2007

Útržek z včerejšího lovu…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12104.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 2. května 2007 v 6:58® Shrek
    Shrek
    Datum lovu: 1.5.2007 | Způsob lovu: Přívlač

Po hodině,kdy jsem byl zabrozenej v ledový vodě a byl bez kontaktu jsem přešel o pár metrů výš nad jez a vydoloval z vody 4 duháky.Než však kolega stačil přezbrojit z mouchy na vláčku,tak bylo po aktivitě ryb.Přesto jednoho s potěchou přelstil.:-P

Úterý 1. května 2007 ve 23:30® joba
      Revír: labe

Kapříci prťaví,ale kamarádovi sezob kuku jeden pěknej cejn

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12102.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12103.jpg
        Úterý 1. května 2007 ve 21:36® Padis
        Padis
        Revír: Pstruhový potok

V neděli a dnes jsem vyrazil k vodě.Na potoce bohužel vody ubývá.Chytali jsme převážně malé candáty a okouny/už plavou v nedalekém rybníce/.Pár PO a jedna štika 50 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12100.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12101.jpg
          Úterý 1. května 2007 ve 21:13profil byl smazán
          Datum lovu: 1.5.2007 | Revír: Svratka 5 | Způsob lovu: Plavaná

Ale to nebylo vše. Po obědě jsem vzal rodinu na výlet. A proč jim neukázat brněnskó chlóbu – Prýgl. Malá usla a tak jsem dojel až do Veverské – na boloňku jsem dostal – perlíny, plotičky, cejny a opět ouklej velikou. Malá se probudila a šlo se na jídlo, což znamenalo přesun směrem k Brnu. Po jídle se šlo na písek a já se odplazil k vodě. Zakrmil dvěmi koulemi, prohodil hrstí masňáků a nahodil ..... a začlo to: pěkné plotice, průměrní cejni a každých 8 minut kapr – nej tři kusy 47cm. Ostatní těsně okolo 40. Bohužel jsem to musel po 90 minutách lovu ukončit a mazat domů ....... ale zase si malá zasekla, vytáhla a pustila první ryby. A naučila a se slovo „kapa“ = kapr. Kurnik Robure neměli jsme jezdit ráno tak daleko – tady to bralo o 107 a dokonce se opalovaly čičiny :-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12099.jpg
            Úterý 1. května 2007 ve 21:11profil byl smazán
            Datum lovu: 1.5.2007 | Revír: Loučka 1A

Ráno jsem se trápil v Dolních Loučkách – dvakrát nevstoupíš do stejné řeky. Minule mě braly pod nohama na boloňku, tentokrát jsem nahodil jen ze srandy teleskop 2,6m s kvalitní pětadvacítkou a panečku to byly jízdy až se vidličky ohýbaly – dokonce jsem dostal dubletu kapří. Stará dobrá bobkařina mě zachránila a díky Roburovi za půjčení onoho kouzelného teleskopu – ještě že jsem byl líný navazovat feedr.

Úterý 1. května 2007 v 19:47® Tomik
              Tomik
              Revír: VČ pstruhovka

Dnes uplně parádní chytání, chyceno asi 50 ryb z toho dvacet PO největší měl 33 a zbytek siveni nej 39..:-) bylo opravdu krásně9-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12098.jpg
                Úterý 1. května 2007 v 19:26® paccco
                paccco
                Datum lovu: 30.4.2007 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Feeder

Včerejší dopoledne opět velice vydařené.Na masňáky chyceno 8× kapr ( 1× koi),2× karas a spoustu cejnů:-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12096.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12097.jpg
                  Úterý 1. května 2007 v 18:47® Davish
                  Davish
                  Datum lovu: 30.4.2007 | Revír: Mlýnský | Způsob lovu: Feeder

Včera na Mlejňáku, docela to šlo, na masňáky 3 kapři – nej 62cm a plotice, kámoš vedle vytáh kapra 80cm:-93;

Úterý 1. května 2007 v 17:49® Mirus
                    Mirus
                    Datum lovu: 1.5.2007 | Revír: Markovka 1 | Způsob lovu: Plavaná

;-) Dnes jsem se vydal na Markovku bez krmení a zapoměl jsem si doma masnˇáky na chleba vytaženo 13 plotic docela good ;-)

Úterý 1. května 2007 v 10:03profil byl smazán
                      Datum lovu: 25.4.-1.5 07 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Kaprařina

5 dní na Berounce, největší kapr 72cm 8 Kg, několik mezi 60– 70. Na to, že kapři moc nešli, docela spokojenost.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12093.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12094.jpg
                        Pondělí 30. dubna 2007 ve 23:45@ ???
                        Datum lovu: 30.4.2007 | Revír: Hornád 2 | Způsob lovu: Muškaření

Na nymfu…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12092.jpg
                          Pondělí 30. dubna 2007 ve 22:32® b.gun
                          Datum lovu: 30.04.2007 | Revír: Bílina 6 | Způsob lovu: Plavaná

Odpolední plavačka ve znamení několika tloušťů (max. 40+), cejnků (30+) a malých cejnů, chyceno převážně na červi. Bohužel padesátka se opět nekonala, i když jsem se u tůňky, kde se dvě proháněly, hrbil snad hodinu. Jenže se honili jen za potěrem, o rohlík, ani červi nejevily zájem.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12091.jpg
                            Pondělí 30. dubna 2007 v 9:53® dam
                            dam
                            Datum lovu: 29.4.2007 | Revír: Pstruhovka Vč | Způsob lovu: Přívlač

Konečně jsem si pěkně zachytal a povedlo se i pár fotek, jednu na ukázku…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12078.jpg
                              Neděle 29. dubna 2007 ve 22:39® ČudlařX
                              ČudlařX
                              Datum lovu: 29.4.2007 | Revír: Řeka | Způsob lovu: Feeder

Dneska na řece s feederem...­..zachytal jsem si dosyta.Hafo červenopeřic,plo­tic,cejnů a pár kapříků.Pěknej den až na ten vítr :->

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12068.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12069.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12070.jpg
                                Neděle 29. dubna 2007 ve 22:23® jarryn21
                                jarryn21
                                Datum lovu: dnes | Revír: Novohradka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes odpoledne jsem neodolal a vyjel jsem na ně.Nebylo moc času,ale párek tlouštů se koukl na břeh.Okouni mě očumovali woblery,ale tyhle modely asi už znaj.Ani mouchu nechtěli,k.r.y! :-))

Neděle 29. dubna 2007 ve 20:56® Hadik
                                  Datum lovu: 29.4.2007 | Revír: Berounka 2 | Způsob lovu: Plavaná

Na Berounce to opět šlo, hlavně parmy, podoustve. Ty jsou již pěkně vybarvené, půjdou do tření.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12066.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12067.jpg
                                    Neděle 29. dubna 2007 v 19:24® paccco
                                    paccco
                                    Datum lovu: 28.4.2007 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Feeder

Včerejší dopoledne se velice vyvedlo.Chyceno:4× kapr35cm-45cm (1× koi-můj první),4× karas cca.30 cm a cca. 25 cejnů.....Občas to byla pěkná šichta:-D :-D Počasí bylo jedna báseň.....9-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12064.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12063.jpg
                                      Neděle 29. dubna 2007 v 15:00® regulus
                                      regulus
                                      Datum lovu: 28.4.2007 | Revír: Kdesi na Vysočině | Způsob lovu: Muškaření

Zajel sem si na celej den trochu vyčistit hlavu do lůna přírody. Nebyla to sice žádná sláva, ale něco sem lapl a počasí bylo přímo sqjelý.:-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12061.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12062.jpg
                                        Neděle 29. dubna 2007 ve 14:51® Davish
                                        Davish
                                        Datum lovu: 29.4.2007 | Revír: Jihlava 10

Dnes s Mirusem na chvilku dopoledne na řece nad Řípovským splavem. Nečekali jsme že to bude moc brát, ale nakonec se to vylepšilo. Mirus chytil 2 MEGA hrouzky a já hrouzka a kupodivu 3 kapříky – nej 43cm.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12058.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12059.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12060.jpg
                                          Neděle 29. dubna 2007 ve 12:38® ART
                                          ART

Tak jsem se taky dosta po dlouhe dobe na ryby. Bylo po zavodech tak jsme s kamosema vyrazili:-) . Zezačátku chytal ryby jen David (4 kapry okolo 40cm).A když jsem se chystal k odjezu tak jsem taky jednoho chytyli(40cm) na to ze bylo po zavodech nic moc:-( :-| .

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12055.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12056.jpg
                                            Sobota 28. dubna 2007 ve 22:34® Hadik
                                            Datum lovu: 28.4.2007 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Plavaná

Na plavku zapřáhnuto asi 6 parem, na břeh se dostaly pouze dvě, pěkněj lov.

Sobota 28. dubna 2007 ve 22:07® jarryn21
                                              jarryn21
                                              Datum lovu: dnes | Revír: Novohradka | Způsob lovu: Přívlač

Zdar.Tak dnes na mušák vůbec nic,tak jsem vytáhl přívlač a ejhle,vono to v celku šlo.Žádný velryby,ale pár tlouštíků se nechalo ukecat.Brali hrozně opatrně.Komáři mě málem sežrali,ale já jsem držák :-))

Sobota 28. dubna 2007 ve 21:16® Sander
                                                Sander

Nevzalo to fotku, mrcha, tak druhý pokus

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12049.jpg
                                                  Sobota 28. dubna 2007 ve 21:14® Sander
                                                  Sander
                                                  Datum lovu: 28.4.2007 | Způsob lovu: Muškaření

Jak říká jeden kolega, jsem „v zajetí šupiny“… S mouchou jsou to krásný lovy. Dnes bohužel zklamal foťák, tak jsem stihl máčknout jen jednou… Ale fiška nádherná!

Sobota 28. dubna 2007 ve 20:02® Hora
                                                    Hora
                                                    Datum lovu: 24 - 28 dubna 2007 | Revír: Dyje a slepé ramena okolo | Způsob lovu: Feeder

Několika denní vyjížďka se stakerem na revíry JM,zpočátku vypadala jako velký propadák,pár rybiček se podívalo na břeh,ale nebyla to žádná sláva.8-( Potom jsme našli místečko,kde šli aspoň nějaké ryby a celkem dobře jsme si zachytali.Navázali jsme nové vztahy s fantastickýma klukama a prožili jedno moc pěkné odpoledne u vody.Díky hoši.pivo

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12045.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12046.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12047.jpg
                                                      Sobota 28. dubna 2007 v 17:51® Davish
                                                      Davish
                                                      Datum lovu: 28.4.2007 | Revír: Jihalava 7-8 | Způsob lovu: Feeder

Dnes na přítoku přehrady za Vladislaví to docela šlo. Z rána bylo dost vody a ryby braly. Já jsem chytil 5 cejnů – nej 41cm, kapra 47cm a !karase 42cm!, Mirus chyt 4 cejny a 3 plotice a jednoho kapra značkovanýho a Martin chyt cejna 50cm. Pěkně vydařený den, bylo horko a po poledni ustávaly záběry.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12041.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12042.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12043.jpg
                                                        Sobota 28. dubna 2007 v 10:08® Cidas
                                                        Datum lovu: 28.4.2007 | Revír: Vltava 7 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes ráno jsem šel zkusit štičky. Povedla se pouze jedna dorostenkyně asi k 50 cm, samozřejmě vrácena velmi kalné vodě. Malá, ale rozhodně potěšila. :->

Pátek 27. dubna 2007 ve 23:06® Padis
                                                          Padis
                                                          Datum lovu: 27.04.07 | Způsob lovu: Přívlač

Odpolední vycházka u vody.Počasí pěkné chyceny 2 štiky 60 cm a 1 okoun.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12035.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12036.jpg
                                                            Pátek 27. dubna 2007 ve 22:46® Davish
                                                            Davish
                                                            Datum lovu: 26.4.2007 | Revír: Mlýnský | Způsob lovu: Feeder

Včera na Mlejňáku docela foukal vítr, ale svítilo sluníčko, ne večer za půl hodiny 3 kapři – nej okolo 47cm a potom během hodiny cejn.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12032.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12033.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12034.jpg