Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 2. května 2007 v 8:35® Sander
- Datum lovu: 1.5.2007
Útržek z včerejšího lovu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 2. května 2007 v 6:58® Shrek
- Datum lovu: 1.5.2007 | Způsob lovu: Přívlač
Po hodině,kdy jsem byl zabrozenej v ledový vodě a byl bez kontaktu jsem přešel o pár metrů výš nad jez a vydoloval z vody 4 duháky.Než však kolega stačil přezbrojit z mouchy na vláčku,tak bylo po aktivitě ryb.Přesto jednoho s potěchou přelstil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. května 2007 ve 23:30® joba
- Revír: labe
Kapříci prťaví,ale kamarádovi sezob kuku jeden pěknej cejn
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. května 2007 ve 21:36® Padis
- Revír: Pstruhový potok
V neděli a dnes jsem vyrazil k vodě.Na potoce bohužel vody ubývá.Chytali jsme převážně malé candáty a okouny/už plavou v nedalekém rybníce/.Pár PO a jedna štika 50 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. května 2007 ve 21:13profil byl smazán
- Datum lovu: 1.5.2007 | Revír: Svratka 5 | Způsob lovu: Plavaná
Ale to nebylo vše. Po obědě jsem vzal rodinu na výlet. A proč jim neukázat brněnskó chlóbu – Prýgl. Malá usla a tak jsem dojel až do Veverské – na boloňku jsem dostal – perlíny, plotičky, cejny a opět ouklej velikou. Malá se probudila a šlo se na jídlo, což znamenalo přesun směrem k Brnu. Po jídle se šlo na písek a já se odplazil k vodě. Zakrmil dvěmi koulemi, prohodil hrstí masňáků a nahodil ..... a začlo to: pěkné plotice, průměrní cejni a každých 8 minut kapr – nej tři kusy 47cm. Ostatní těsně okolo 40. Bohužel jsem to musel po 90 minutách lovu ukončit a mazat domů ....... ale zase si malá zasekla, vytáhla a pustila první ryby. A naučila a se slovo „kapa“ = kapr. Kurnik Robure neměli jsme jezdit ráno tak daleko – tady to bralo o 107 a dokonce se opalovaly čičiny
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. května 2007 ve 21:11profil byl smazán
- Datum lovu: 1.5.2007 | Revír: Loučka 1A
Ráno jsem se trápil v Dolních Loučkách – dvakrát nevstoupíš do stejné řeky. Minule mě braly pod nohama na boloňku, tentokrát jsem nahodil jen ze srandy teleskop 2,6m s kvalitní pětadvacítkou a panečku to byly jízdy až se vidličky ohýbaly – dokonce jsem dostal dubletu kapří. Stará dobrá bobkařina mě zachránila a díky Roburovi za půjčení onoho kouzelného teleskopu – ještě že jsem byl líný navazovat feedr.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. května 2007 v 19:47® Tomik
- Revír: VČ pstruhovka
Dnes uplně parádní chytání, chyceno asi 50 ryb z toho dvacet PO největší měl 33 a zbytek siveni nej 39..
bylo opravdu krásně
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. května 2007 v 19:26® paccco
- Datum lovu: 30.4.2007 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Feeder
Včerejší dopoledne opět velice vydařené.Na masňáky chyceno 8× kapr ( 1× koi),2× karas a spoustu cejnů
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. května 2007 v 18:47® Davish
- Datum lovu: 30.4.2007 | Revír: Mlýnský | Způsob lovu: Feeder
Včera na Mlejňáku, docela to šlo, na masňáky 3 kapři – nej 62cm a plotice, kámoš vedle vytáh kapra 80cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. května 2007 v 17:49® Mirus
- Datum lovu: 1.5.2007 | Revír: Markovka 1 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem se vydal na Markovku bez krmení a zapoměl jsem si doma masnˇáky na chleba vytaženo 13 plotic docela good
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. května 2007 v 10:03profil byl smazán
- Datum lovu: 25.4.-1.5 07 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Kaprařina
5 dní na Berounce, největší kapr 72cm 8 Kg, několik mezi 60– 70. Na to, že kapři moc nešli, docela spokojenost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 30. dubna 2007 ve 23:45@ ???
- Datum lovu: 30.4.2007 | Revír: Hornád 2 | Způsob lovu: Muškaření
Na nymfu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 30. dubna 2007 ve 22:32® b.gun
- Datum lovu: 30.04.2007 | Revír: Bílina 6 | Způsob lovu: Plavaná
Odpolední plavačka ve znamení několika tloušťů (max. 40+), cejnků (30+) a malých cejnů, chyceno převážně na červi. Bohužel padesátka se opět nekonala, i když jsem se u tůňky, kde se dvě proháněly, hrbil snad hodinu. Jenže se honili jen za potěrem, o rohlík, ani červi nejevily zájem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 30. dubna 2007 v 9:53® dam
- Datum lovu: 29.4.2007 | Revír: Pstruhovka Vč | Způsob lovu: Přívlač
Konečně jsem si pěkně zachytal a povedlo se i pár fotek, jednu na ukázku…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. dubna 2007 ve 22:39® ČudlařX
- Datum lovu: 29.4.2007 | Revír: Řeka | Způsob lovu: Feeder
Dneska na řece s feederem.....zachytal jsem si dosyta.Hafo červenopeřic,plotic,cejnů a pár kapříků.Pěknej den až na ten vítr
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. dubna 2007 ve 22:23® jarryn21
- Datum lovu: dnes | Revír: Novohradka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes odpoledne jsem neodolal a vyjel jsem na ně.Nebylo moc času,ale párek tlouštů se koukl na břeh.Okouni mě očumovali woblery,ale tyhle modely asi už znaj.Ani mouchu nechtěli,k.r.y!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. dubna 2007 ve 20:56® Hadik
- Datum lovu: 29.4.2007 | Revír: Berounka 2 | Způsob lovu: Plavaná
Na Berounce to opět šlo, hlavně parmy, podoustve. Ty jsou již pěkně vybarvené, půjdou do tření.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. dubna 2007 v 19:24® paccco
- Datum lovu: 28.4.2007 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Feeder
Včerejší dopoledne se velice vyvedlo.Chyceno:4× kapr35cm-45cm (1× koi-můj první),4× karas cca.30 cm a cca. 25 cejnů.....Občas to byla pěkná šichta
Počasí bylo jedna báseň.....
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. dubna 2007 v 15:00® regulus
- Datum lovu: 28.4.2007 | Revír: Kdesi na Vysočině | Způsob lovu: Muškaření
Zajel sem si na celej den trochu vyčistit hlavu do lůna přírody. Nebyla to sice žádná sláva, ale něco sem lapl a počasí bylo přímo sqjelý.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. dubna 2007 ve 14:51® Davish
- Datum lovu: 29.4.2007 | Revír: Jihlava 10
Dnes s Mirusem na chvilku dopoledne na řece nad Řípovským splavem. Nečekali jsme že to bude moc brát, ale nakonec se to vylepšilo. Mirus chytil 2 MEGA hrouzky a já hrouzka a kupodivu 3 kapříky – nej 43cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. dubna 2007 ve 12:38® ART
-
Tak jsem se taky dosta po dlouhe dobe na ryby. Bylo po zavodech tak jsme s kamosema vyrazili
. Zezačátku chytal ryby jen David (4 kapry okolo 40cm).A když jsem se chystal k odjezu tak jsem taky jednoho chytyli(40cm) na to ze bylo po zavodech nic moc
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. dubna 2007 ve 22:34® Hadik
- Datum lovu: 28.4.2007 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Plavaná
Na plavku zapřáhnuto asi 6 parem, na břeh se dostaly pouze dvě, pěkněj lov.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. dubna 2007 ve 22:07® jarryn21
- Datum lovu: dnes | Revír: Novohradka | Způsob lovu: Přívlač
Zdar.Tak dnes na mušák vůbec nic,tak jsem vytáhl přívlač a ejhle,vono to v celku šlo.Žádný velryby,ale pár tlouštíků se nechalo ukecat.Brali hrozně opatrně.Komáři mě málem sežrali,ale já jsem držák
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. dubna 2007 ve 21:16® Sander
-
Nevzalo to fotku, mrcha, tak druhý pokus
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. dubna 2007 ve 21:14® Sander
- Datum lovu: 28.4.2007 | Způsob lovu: Muškaření
Jak říká jeden kolega, jsem „v zajetí šupiny“… S mouchou jsou to krásný lovy. Dnes bohužel zklamal foťák, tak jsem stihl máčknout jen jednou… Ale fiška nádherná!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. dubna 2007 ve 20:02® Hora
- Datum lovu: 24 - 28 dubna 2007 | Revír: Dyje a slepé ramena okolo | Způsob lovu: Feeder
Několika denní vyjížďka se stakerem na revíry JM,zpočátku vypadala jako velký propadák,pár rybiček se podívalo na břeh,ale nebyla to žádná sláva.
Potom jsme našli místečko,kde šli aspoň nějaké ryby a celkem dobře jsme si zachytali.Navázali jsme nové vztahy s fantastickýma klukama a prožili jedno moc pěkné odpoledne u vody.Díky hoši.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. dubna 2007 v 17:51® Davish
- Datum lovu: 28.4.2007 | Revír: Jihalava 7-8 | Způsob lovu: Feeder
Dnes na přítoku přehrady za Vladislaví to docela šlo. Z rána bylo dost vody a ryby braly. Já jsem chytil 5 cejnů – nej 41cm, kapra 47cm a !karase 42cm!, Mirus chyt 4 cejny a 3 plotice a jednoho kapra značkovanýho a Martin chyt cejna 50cm. Pěkně vydařený den, bylo horko a po poledni ustávaly záběry.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. dubna 2007 v 10:08® Cidas
- Datum lovu: 28.4.2007 | Revír: Vltava 7 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes ráno jsem šel zkusit štičky. Povedla se pouze jedna dorostenkyně asi k 50 cm, samozřejmě vrácena velmi kalné vodě. Malá, ale rozhodně potěšila.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 27. dubna 2007 ve 23:06® Padis
- Datum lovu: 27.04.07 | Způsob lovu: Přívlač
Odpolední vycházka u vody.Počasí pěkné chyceny 2 štiky 60 cm a 1 okoun.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 27. dubna 2007 ve 22:46® Davish
- Datum lovu: 26.4.2007 | Revír: Mlýnský | Způsob lovu: Feeder
Včera na Mlejňáku docela foukal vítr, ale svítilo sluníčko, ne večer za půl hodiny 3 kapři – nej okolo 47cm a potom během hodiny cejn.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.