Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 26. dubna 2007 ve 14:47® jarvan
Revír: Sázava | Způsob lovu: Klasická položená

Já mám docela dobře zakrmený místo. Včera se mi tam povedlo za dvě hoďky chytit šest kapříků (kolem 45cm). Takže paráda.

(P.S.: Omluvám se teamu CHYŤ A ŠNĚZ, všechny jsem vrátil vodě :-> )

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 25. dubna 2007 ve 20:40® Padis
    Padis
    Revír: Loučná | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes pokus o nějakého kapříka.Výsledek chyceno několik plotic a cejnků.kapřík žád­ný.

Středa 25. dubna 2007 ve 20:01® Sander
      Sander
      Datum lovu: 25.4.2007 | Způsob lovu: Muškaření

Opět suchá moucha. Dobrý lov, tloušťů a proudníků nepočítaně, lipanů, potočáků a pleveláků bylo už podstatně méně.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11999.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12000.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12001.jpg
        Středa 25. dubna 2007 v 19:03® Leontýn
        Leontýn
        Datum lovu: 24.4.2007 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Feeder

I tohle se dá chytit na feeder, když má člověk štestí. S rybama to bylo hodně špatný.:-(( Racek vrácen obloze.:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11996.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11997.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11998.jpg
          Středa 25. dubna 2007 v 18:15® Davish
          Davish
          Datum lovu: 24.4.2007 | Revír: Mlýnský | Způsob lovu: Feeder

Včera na Mlejňáku, bylo pěkně, zataženo, občas vysvitlo slunko...... a ryby braly – chyt sem 3 kapry – nej 55cm, 3 cejny, línka a amura 37cm. pěkná chytačka.

Středa 25. dubna 2007 v 17:59® cuska
            Datum lovu: 24.4.2007 | Revír: Mlynsky rybnik | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes s davishem sme davaly zavody ale prohral sem chytl jsem 4 kapry a nejvetsi mej 68cm.Docela to slo.

Středa 25. dubna 2007 v 8:57® Zauwi
              Zauwi

tak jsem včera konečně ulovil pstruha přes 40(40,5),jsem happy…bojoval víc jak 56 štika,dal mý trojce pořádně zabrat:),jsme z toho byl tak hotovej,že jsme si musel sednout a když jsem se ani po půlhodině neuklidnil tak jsem šel dom…prostě paráda:)9-)

Úterý 24. dubna 2007 ve 23:14® Ficak
                Ficak

Nachvilku jsem hodil plavačku a ejhle rybyška:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11991.jpg
                  Úterý 24. dubna 2007 v 18:55® Shadowhunter
                  Shadowhunter
                  Datum lovu: 24.4.2007 | Způsob lovu: Muškaření

Tak dnesni vychazka k vode byla opet perfektni…sice potocaci jen do 30cm nej 29 ale zase jsem jich nachytal okolo 30 a asi 10 z nich melo pres 25cm. Takze jsem smocil mouchy, sluciko svitilo, sem tam spadla kapka co vice si prat. Opet pardni den u vody. akorat kdyz jsem chtel udelat peknou fotku s rybou ve vode tak mi zdrhla…jak to fotite ty ryby ve vode ze vam neutecou 8-(

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11984.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11985.jpg
                    Úterý 24. dubna 2007 v 8:13® Jezinka
                    Datum lovu: 23.4.07 | Revír: Mníšek | Způsob lovu: Plavaná

Krásně sluníčko, pod dohledem rybářské stráže kapříci od 20 do 50cm, při sedmi jsem přestala počítat. Díky Frku zarybnil jsi to skvěle, rady uloženy na harddisk, moc príma den.....

Pondělí 23. dubna 2007 ve 20:09® Padis
                      Padis
                      Datum lovu: 23.04.07

Dnes chyceno několik PO a PD + jeden pidi tlouštík.Počasí krásné pěkně strávené odpoledne:-)

Pondělí 23. dubna 2007 v 19:48® Davish
                        Davish
                        Datum lovu: 23.4.2007 | Revír: Mlýnský | Způsob lovu: Feeder

Dnes na Mlejňáku – pěkný počasí, chyt sem 2 kapry – nej 41cm a 2 se mi vypnuli!

Pondělí 23. dubna 2007 v 18:22® Tomik
                          Tomik

Dneska s vláčkou na pstruhovce..a přišel tento krasavec 40cm..:-) Následovalo několik sivenků…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11968.jpg
                            Pondělí 23. dubna 2007 v 17:33® Švejk
                            Švejk
                            Datum lovu: 23,4,07 | Revír: Svitava | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem vůbec nevěděl jakej způsob lovu dneska vůbec zvolím. Vzhledem ke stavu vody ve Svitavě (málo a příšerně čistá). Nakonec zvítězila vláčka. Tloušťů plno, ale potvory neberou :-) Nakonec se jeden spletl cca 20 cm, ale potom přišel móóóc pěknej okoun. Měl rovných 27 cm, a na Svitavě kde je brán jako nežádoucí ryba, pro mě trochu neuvěřitelný. Nakonec ještě okiš cca 12 čísel. Na tu bídu s vodou to ještě dopadlo o.k. :-P

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11965.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11966.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11967.jpg
                              Pondělí 23. dubna 2007 v 16:32® cercer
                              cercer

chlubím se cizím peřím…kámoš potočáka na potoce,který klíďo překročíš:-O !!!57cm!!Neskutečná ryba na ten potok!

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11963.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11964.jpg
                                Pondělí 23. dubna 2007 v 7:51® Vichrzhor
                                Vichrzhor
                                Datum lovu: 21.4. | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření

Jelikož jsem tři pstruhové návštěvy vyčerpal už během pracovního týdne, zajel jsem zamušit na Labe k Litoměřicům. Krásně se rojili chrostíci, takže na sucho jsem si dopřál i bolínky a tlouště (nej bolínek 34, tloušť 37cm). Kaproví místňáci na mě sice koukali jak na zjevení, ale mně to nevadíííííí ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11960.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11961.jpg
                                  Neděle 22. dubna 2007 ve 22:17® Ondra_77
                                  Datum lovu: 22.4.2007 | Revír: Match lake, Chilham, Anglie | Způsob lovu: Plavaná

Dnes od 12:00 do 20:00, rybky braly lépe než včera. Z vody se na mně podívalo 11 kaprů nej 63cm, 25 okounů nej 31cm, 16 plotic, 2 karasi nej 42cm, 4 perlíni a jeden proudník. Parádní počasí, co víc si přát:o)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11957.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11958.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11959.jpg
                                    Neděle 22. dubna 2007 ve 21:00® jarryn21
                                    jarryn21
                                    Datum lovu: dnes | Revír: Loučná | Způsob lovu: Přívlač

Zdar.Tak dneska to zas takovej tanec nebyl. :-)) Já tři potočáky nej 28 a jeden siven 29.Kolega dva potočáky oba okolo 38,krásný a jeden okoun.Foto není,musíme se polepšit. :-)) Něco popadalo,ale nebylo to tak valný.

Neděle 22. dubna 2007 v 15:39® cormaxx
                                      cormaxx
                                      Datum lovu: 22.4.2007

Dnešní lov měl poněkud nečekanej začátek:-(( první nához a…praskla mi moje kaprová dělička:-( takže hned od rána suprová nálada,ještě že strejda vozí sebou tolik prutů:-) chytáno od 6 do 12.Já lapil 11 kaprů 40–47,táta 10 kaprů 38–46 a strejda 0 :-D nevim kam to házel ale byl prostě bezrybka,přitom dno,hloubka,nás­traha vše stejné a navíc i vedle něj rybáři chytali:-D asi neměl den bo co:-))

Sobota 21. dubna 2007 ve 21:40® jarryn21
                                        jarryn21
                                        Datum lovu: dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření

Zdar.Tak dnes ráno místo ranní kávy půlhodˇka u vody=Jedno štíhle na mušák.Zasmál jsem se,když mě kontroloval dědula co by ryb. stráž s otázkou co to dělám ,jestli vláčím na MP.No a k večeru jsem neodolal Novohradce.Pří­vlečně jsem dovlekl ke břehu jednoho okouna,no nic moc:-)) Ale ráno razíme na Loučnou a to bude tanec.Teda…snad…dou­fám. :-))

Sobota 21. dubna 2007 ve 20:16® Mirus
                                          Mirus
                                          Datum lovu: 21.4.2007 | Revír: Fedeer , Plavaná ...

Dnes jsem byl u kámoše na soukromým rybníku . Pár drbů na feeder a ma plavačku ale žádná ryba :( vlastně jedna ryba akorát jsem ji chytil na jezírku na jejich zahradě kapřík koi :-)

PS : rybník mu přes zimu vyžrala vydra :-(

Sobota 21. dubna 2007 v 19:18® Davish
                                            Davish
                                            Datum lovu: 21.4.2007 | Revír: Oslava 3, Jihlava 9

Dnes dopoledne vláčka na oslavě, krásná příroda, ale ryba žádná(velký rybářský tlak, je to mp, ale vláčet se tam může), ani sme jich moc neviděli – jen ojediněle tlouště mezi 20 – 30 a jedna ryba se mi vyhákla!!! Odpoledne na řece se splávkem – okoun, 2 jelci a plotice

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11941.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11942.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11943.jpg
                                              Sobota 21. dubna 2007 v 18:19® Sander
                                              Sander
                                              Datum lovu: 21.4.2007

Vláčka i moucha supr, zkusil jsem se strýmrem i okouny, spletlo se jich asi 10. Některé kousky mě tam docela překvapily. Jináč potočáků, duháků a sifonů ještě celkem dost. Jsem zvědav jak dlouho tento stav vydrží.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11937.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11938.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11939.jpg
                                                Sobota 21. dubna 2007 v 17:50® strejda
                                                Datum lovu: 21.4 2007 | Revír: loučna | Způsob lovu: Přívlač
                                                Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                                foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11935.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11936.jpg
                                                  Sobota 21. dubna 2007 ve 13:11® Tomik
                                                  Tomik

Dnes naposled v tomto tydnu na Pstruhovce, chyceno cca 25 sivenků největší měl 25, 3 PO a jeden PD 36cm – killnut ..:-) Foták zůstal doma

Sobota 21. dubna 2007 v 10:27® Prutos
                                                    Prutos
                                                    Datum lovu: 20.4.2007 | Způsob lovu: Plavaná

Včera krátká vycházka se splávečkčm na jednom malém rybníčku. Vlny byly jak na mušově,ale nástraha v pohybu se rybám líbila.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11931.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11932.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11933.jpg
                                                      Sobota 21. dubna 2007 v 10:08® Chose
                                                      Chose
                                                      Datum lovu: 16.4.2007 | Revír: Jizera | Způsob lovu: Muškaření

Zahájení na Jizeře bylo parádní,jen by to chtělo víc rybek a větších :-) ,chytali jsme na sucho,nejlepší byli CDC chrostíci.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11928.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11929.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11930.jpg
                                                        Pátek 20. dubna 2007 v 19:52® Sander
                                                        Sander
                                                        Datum lovu: 20.4.2007 | Způsob lovu: Muškaření

A večer jeden pan domácí na sušinu

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11926.jpg
                                                          Pátek 20. dubna 2007 v 19:48® Sander
                                                          Sander
                                                          Datum lovu: 20.4.2007 | Způsob lovu: Muškaření

Safra, ta moucha mě nějak chytla… Pro tyhle fotky jsem schopen tu přívlač na chvilku oželet :-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11923.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11924.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11925.jpg
                                                            Pátek 20. dubna 2007 v 19:31® Švejk
                                                            Švejk
                                                            Datum lovu: 19,4,07 | Revír: Svitava | Způsob lovu: Feeder

Tak jsem včera opět zkusil poškádlit parmy, ať jsem se snažil jak chtěl, tak to brali jenom cejni :-(( Parem bylo sice hodně, ale voda je čistá jak křišťál a ryby vidí sakra dobře :-) No prostě asi po dvou hodinách jsem to vzdal a zašel na jedno místo kde se mi vždy celkem dařilo. Výsledek byl jedna parma cca 35 cm a při pouštění z vysokého břehu, kdy jsem se naklonil nad vodu, abych ji neházel do vody jak šutr, mi vyklouzl z kapsy vesty foťák do řeky :-/ Skočil jsem za ním i v kanadách ale lovil jsem ho už v proudu. Samozřejmě nefungoval, tak jsem hned vytáhl baterky a kartu a lovil dál. Bohužel jsem asi tím foťákem ryby vyplašil, už nic nebylo. 9-) Doma jsem ho rozdělal a nechal na slunci vyschnout a světe div se… Ráno zase fungoval :-D :-D :-93; Je to sice obyčejnej kompakt, pořízenej právě na tyto situace, ale nevěřil jsem, že to přežije :-P

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11921.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11922.jpg