Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 27. dubna 2007 ve 22:08® Shadowhunter
Shadowhunter

Tak dnesk na Moravici v Brance … no to byla opet katastrofa…chyceno asi tak 10Po, 1PD a 1Li ale ryby malickate do 15cm krom asi 2Po co mohli mit 20cm. jinak vsechny ryby co jsem chytil meli na sobe pijavice.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12030.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12031.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 27. dubna 2007 ve 21:36® jiris
    jiris
    Datum lovu: vcera | Revír: P reka JM | Způsob lovu: Muškaření

Krasnej den =-| Fotky jsou zase svcrknuty, ach jo.Tento příspěvek byl 27.4.2007 ve 21:37 editován administrátorem ji­ris

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12028.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12029.jpg
      Pátek 27. dubna 2007 ve 21:10® sharkcom
      sharkcom
      Revír: Odrava 1 | Způsob lovu: Muškaření

Tak jsem dnes na chvíli zajel pod UN Jesenice na pstruhový úsek. Naprostá katastrofa, strašně málo vody, nikde jsem nespatřil ani rybičku. Na nadějným úseku bez kontaktu, nikde jediný zběr. Jel jsem si pak zpravit chuť na Ohři 18. Tam se povedlo na mokrou mouchu spousta tlouštíků.

Pátek 27. dubna 2007 ve 20:06® Sander
        Sander

A ještě pro potěšení oka

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12026.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12027.jpg
          Pátek 27. dubna 2007 ve 20:04® Sander
          Sander
          Datum lovu: 27.4.2007 | Způsob lovu: Muškaření

Po pěti letech jsem oprášil mokrou mouchu, byl to nádherný lov, maximálně každý druhý hod ryba…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12023.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12024.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12025.jpg
            Pátek 27. dubna 2007 v 19:56® breca
            Datum lovu: 27.4.2007 | Revír: Staré rameno Labe | Způsob lovu: Feeder

Pohodové tři hoďky u vody, jeden čtyřicátník, jeden karas 30+, tři trumani, plotice a asi 6 cejnů. :-)

Pátek 27. dubna 2007 v 19:50® František
              František
              Datum lovu: 27.4.2007 | Revír: Lužnice V | Způsob lovu: Plavaná

Tak tohle je jedna slibná a romantická tůň, která při mojí dnešní návštěvě s plavačkou byla bohužel jen romantická:-/

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12021.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12022.jpg
                Pátek 27. dubna 2007 v 19:25® Tomik
                Tomik

Dnes parádní chytačka na pstruhovce, chyceno cca 30 potočmenů.­.největší měl 34. Několik sivenků, a duhoň . :-)

Pátek 27. dubna 2007 ve 12:18® Bezďa
                  Revír: Křetinka 1 | Způsob lovu: Klasická položená

3 hodinky na křetince. Uloveno 5 kapříků. 35 – 45 cm.

Pátek 27. dubna 2007 v 11:33® Jezinka
                    Datum lovu: 26.4. | Revír: Štěchovice | Způsob lovu: Přívlač

Fotku nemám protože jsem to šla jentak zkusit cestou do masny pro uzený koleno,v pantoflích kraťasech, zima mi byla, ale nemohla jsem odolat. Spletl se krásnej siven první v mojem životě, neměl chybku. Pak už jen urvaný třpytky o šutry ale stálo to za to.

Pátek 27. dubna 2007 v 9:13® osprey
                      osprey
                      Datum lovu: 26.4.2007 | Revír: přívlač

Byl jsem fotit. Něco se snad i povedlo…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12018.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12019.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12020.jpg
                        Pátek 27. dubna 2007 v 0:11® red
                        red

najkrajsia ryba na svete

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12017.jpg
                          Čtvrtek 26. dubna 2007 ve 20:28® Sander
                          Sander
                          Datum lovu: 26.4.2007

Dnes jsem vynechal vláčku i mouchu a zkusil jsem potrápit pstruhovkové kapry s plavačkou. Jsou tam krásné tmavé a bojovné ryby. Ale je děsně málo vody, těžko se hledali…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12015.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12016.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12014.jpg
                            Čtvrtek 26. dubna 2007 v 16:31® Mirus
                            Mirus
                            Datum lovu: 25.4.07 | Revír: Fedeer , Plavaná

Včera jsem se vidal na ,, Jezírko '' tak do 16:00 plavačka potom jsem to dal na feeder hezké počasí chyceno cca 11 ryb :

• 1 Okoun tak 25cm ( vypasenej )
                            • 5 Plotic
                            • 3 Cejni okolo 30cm
                            • 2 karasy ( z toho jeden 32cm ) !

Hezký den :-1

Čtvrtek 26. dubna 2007 v 15:47® jarvan
                              Revír: Sázava | Způsob lovu: Klasická položená

Já mám docela dobře zakrmený místo. Včera se mi tam povedlo za dvě hoďky chytit šest kapříků (kolem 45cm). Takže paráda.

(P.S.: Omluvám se teamu CHYŤ A ŠNĚZ, všechny jsem vrátil vodě :-> )

Středa 25. dubna 2007 ve 21:40® Padis
                                Padis
                                Revír: Loučná | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes pokus o nějakého kapříka.Výsledek chyceno několik plotic a cejnků.kapřík žád­ný.

Středa 25. dubna 2007 ve 21:01® Sander
                                  Sander
                                  Datum lovu: 25.4.2007 | Způsob lovu: Muškaření

Opět suchá moucha. Dobrý lov, tloušťů a proudníků nepočítaně, lipanů, potočáků a pleveláků bylo už podstatně méně.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11999.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12000.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img12001.jpg
                                    Středa 25. dubna 2007 ve 20:03® Leontýn
                                    Leontýn
                                    Datum lovu: 24.4.2007 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Feeder

I tohle se dá chytit na feeder, když má člověk štestí. S rybama to bylo hodně špatný.:-(( Racek vrácen obloze.:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11996.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11997.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11998.jpg
                                      Středa 25. dubna 2007 v 19:15® Davish
                                      Davish
                                      Datum lovu: 24.4.2007 | Revír: Mlýnský | Způsob lovu: Feeder

Včera na Mlejňáku, bylo pěkně, zataženo, občas vysvitlo slunko...... a ryby braly – chyt sem 3 kapry – nej 55cm, 3 cejny, línka a amura 37cm. pěkná chytačka.

Středa 25. dubna 2007 v 18:59® cuska
                                        Datum lovu: 24.4.2007 | Revír: Mlynsky rybnik | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes s davishem sme davaly zavody ale prohral sem chytl jsem 4 kapry a nejvetsi mej 68cm.Docela to slo.

Středa 25. dubna 2007 v 9:57® Zauwi
                                          Zauwi

tak jsem včera konečně ulovil pstruha přes 40(40,5),jsem happy…bojoval víc jak 56 štika,dal mý trojce pořádně zabrat:),jsme z toho byl tak hotovej,že jsme si musel sednout a když jsem se ani po půlhodině neuklidnil tak jsem šel dom…prostě paráda:)9-)

Středa 25. dubna 2007 v 0:14® Ficak
                                            Ficak

Nachvilku jsem hodil plavačku a ejhle rybyška:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11991.jpg
                                              Úterý 24. dubna 2007 v 19:55® Shadowhunter
                                              Shadowhunter
                                              Datum lovu: 24.4.2007 | Způsob lovu: Muškaření

Tak dnesni vychazka k vode byla opet perfektni…sice potocaci jen do 30cm nej 29 ale zase jsem jich nachytal okolo 30 a asi 10 z nich melo pres 25cm. Takze jsem smocil mouchy, sluciko svitilo, sem tam spadla kapka co vice si prat. Opet pardni den u vody. akorat kdyz jsem chtel udelat peknou fotku s rybou ve vode tak mi zdrhla…jak to fotite ty ryby ve vode ze vam neutecou 8-(

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11984.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11985.jpg
                                                Úterý 24. dubna 2007 v 9:13® Jezinka
                                                Datum lovu: 23.4.07 | Revír: Mníšek | Způsob lovu: Plavaná

Krásně sluníčko, pod dohledem rybářské stráže kapříci od 20 do 50cm, při sedmi jsem přestala počítat. Díky Frku zarybnil jsi to skvěle, rady uloženy na harddisk, moc príma den.....

Pondělí 23. dubna 2007 ve 21:09® Padis
                                                  Padis
                                                  Datum lovu: 23.04.07

Dnes chyceno několik PO a PD + jeden pidi tlouštík.Počasí krásné pěkně strávené odpoledne:-)

Pondělí 23. dubna 2007 ve 20:48® Davish
                                                    Davish
                                                    Datum lovu: 23.4.2007 | Revír: Mlýnský | Způsob lovu: Feeder

Dnes na Mlejňáku – pěkný počasí, chyt sem 2 kapry – nej 41cm a 2 se mi vypnuli!

Pondělí 23. dubna 2007 v 19:22® Tomik
                                                      Tomik

Dneska s vláčkou na pstruhovce..a přišel tento krasavec 40cm..:-) Následovalo několik sivenků…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11968.jpg
                                                        Pondělí 23. dubna 2007 v 18:33® Švejk
                                                        Švejk
                                                        Datum lovu: 23,4,07 | Revír: Svitava | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem vůbec nevěděl jakej způsob lovu dneska vůbec zvolím. Vzhledem ke stavu vody ve Svitavě (málo a příšerně čistá). Nakonec zvítězila vláčka. Tloušťů plno, ale potvory neberou :-) Nakonec se jeden spletl cca 20 cm, ale potom přišel móóóc pěknej okoun. Měl rovných 27 cm, a na Svitavě kde je brán jako nežádoucí ryba, pro mě trochu neuvěřitelný. Nakonec ještě okiš cca 12 čísel. Na tu bídu s vodou to ještě dopadlo o.k. :-P

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11965.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11966.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11967.jpg
                                                          Pondělí 23. dubna 2007 v 17:32® cercer
                                                          cercer

chlubím se cizím peřím…kámoš potočáka na potoce,který klíďo překročíš:-O !!!57cm!!Neskutečná ryba na ten potok!

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11963.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11964.jpg
                                                            Pondělí 23. dubna 2007 v 8:51® Vichrzhor
                                                            Vichrzhor
                                                            Datum lovu: 21.4. | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření

Jelikož jsem tři pstruhové návštěvy vyčerpal už během pracovního týdne, zajel jsem zamušit na Labe k Litoměřicům. Krásně se rojili chrostíci, takže na sucho jsem si dopřál i bolínky a tlouště (nej bolínek 34, tloušť 37cm). Kaproví místňáci na mě sice koukali jak na zjevení, ale mně to nevadíííííí ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11960.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11961.jpg