Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 22. dubna 2007 ve 23:17® Ondra_77
- Datum lovu: 22.4.2007 | Revír: Match lake, Chilham, Anglie | Způsob lovu: Plavaná
Dnes od 12:00 do 20:00, rybky braly lépe než včera. Z vody se na mně podívalo 11 kaprů nej 63cm, 25 okounů nej 31cm, 16 plotic, 2 karasi nej 42cm, 4 perlíni a jeden proudník. Parádní počasí, co víc si přát:o)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. dubna 2007 ve 22:00® jarryn21
- Datum lovu: dnes | Revír: Loučná | Způsob lovu: Přívlač
Zdar.Tak dneska to zas takovej tanec nebyl.
Já tři potočáky nej 28 a jeden siven 29.Kolega dva potočáky oba okolo 38,krásný a jeden okoun.Foto není,musíme se polepšit.
Něco popadalo,ale nebylo to tak valný.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. dubna 2007 v 16:39® cormaxx
- Datum lovu: 22.4.2007
Dnešní lov měl poněkud nečekanej začátek
první nához a…praskla mi moje kaprová dělička
takže hned od rána suprová nálada,ještě že strejda vozí sebou tolik prutů
chytáno od 6 do 12.Já lapil 11 kaprů 40–47,táta 10 kaprů 38–46 a strejda 0
nevim kam to házel ale byl prostě bezrybka,přitom dno,hloubka,nástraha vše stejné a navíc i vedle něj rybáři chytali
asi neměl den bo co
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. dubna 2007 ve 22:40® jarryn21
- Datum lovu: dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření
Zdar.Tak dnes ráno místo ranní kávy půlhodˇka u vody=Jedno štíhle na mušák.Zasmál jsem se,když mě kontroloval dědula co by ryb. stráž s otázkou co to dělám ,jestli vláčím na MP.No a k večeru jsem neodolal Novohradce.Přívlečně jsem dovlekl ke břehu jednoho okouna,no nic moc
Ale ráno razíme na Loučnou a to bude tanec.Teda…snad…doufám.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. dubna 2007 ve 21:16® Mirus
- Datum lovu: 21.4.2007 | Revír: Fedeer , Plavaná ...
Dnes jsem byl u kámoše na soukromým rybníku . Pár drbů na feeder a ma plavačku ale žádná ryba :( vlastně jedna ryba akorát jsem ji chytil na jezírku na jejich zahradě kapřík koi
PS : rybník mu přes zimu vyžrala vydra
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. dubna 2007 ve 20:18® Davish
- Datum lovu: 21.4.2007 | Revír: Oslava 3, Jihlava 9
Dnes dopoledne vláčka na oslavě, krásná příroda, ale ryba žádná(velký rybářský tlak, je to mp, ale vláčet se tam může), ani sme jich moc neviděli – jen ojediněle tlouště mezi 20 – 30 a jedna ryba se mi vyhákla!!! Odpoledne na řece se splávkem – okoun, 2 jelci a plotice
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. dubna 2007 v 19:19® Sander
- Datum lovu: 21.4.2007
Vláčka i moucha supr, zkusil jsem se strýmrem i okouny, spletlo se jich asi 10. Některé kousky mě tam docela překvapily. Jináč potočáků, duháků a sifonů ještě celkem dost. Jsem zvědav jak dlouho tento stav vydrží.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. dubna 2007 v 18:50® strejda
- Datum lovu: 21.4 2007 | Revír: loučna | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 21. dubna 2007 ve 14:11® Tomik
-
Dnes naposled v tomto tydnu na Pstruhovce, chyceno cca 25 sivenků největší měl 25, 3 PO a jeden PD 36cm – killnut ..
Foták zůstal doma
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. dubna 2007 v 11:27® Prutos
- Datum lovu: 20.4.2007 | Způsob lovu: Plavaná
Včera krátká vycházka se splávečkčm na jednom malém rybníčku. Vlny byly jak na mušově,ale nástraha v pohybu se rybám líbila.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. dubna 2007 v 11:08® Chose
- Datum lovu: 16.4.2007 | Revír: Jizera | Způsob lovu: Muškaření
Zahájení na Jizeře bylo parádní,jen by to chtělo víc rybek a větších
,chytali jsme na sucho,nejlepší byli CDC chrostíci.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. dubna 2007 ve 20:52® Sander
- Datum lovu: 20.4.2007 | Způsob lovu: Muškaření
A večer jeden pan domácí na sušinu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. dubna 2007 ve 20:48® Sander
- Datum lovu: 20.4.2007 | Způsob lovu: Muškaření
Safra, ta moucha mě nějak chytla… Pro tyhle fotky jsem schopen tu přívlač na chvilku oželet
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. dubna 2007 ve 20:31® Švejk
- Datum lovu: 19,4,07 | Revír: Svitava | Způsob lovu: Feeder
Tak jsem včera opět zkusil poškádlit parmy, ať jsem se snažil jak chtěl, tak to brali jenom cejni
Parem bylo sice hodně, ale voda je čistá jak křišťál a ryby vidí sakra dobře
No prostě asi po dvou hodinách jsem to vzdal a zašel na jedno místo kde se mi vždy celkem dařilo. Výsledek byl jedna parma cca 35 cm a při pouštění z vysokého břehu, kdy jsem se naklonil nad vodu, abych ji neházel do vody jak šutr, mi vyklouzl z kapsy vesty foťák do řeky :-/ Skočil jsem za ním i v kanadách ale lovil jsem ho už v proudu. Samozřejmě nefungoval, tak jsem hned vytáhl baterky a kartu a lovil dál. Bohužel jsem asi tím foťákem ryby vyplašil, už nic nebylo.
Doma jsem ho rozdělal a nechal na slunci vyschnout a světe div se… Ráno zase fungoval
Je to sice obyčejnej kompakt, pořízenej právě na tyto situace, ale nevěřil jsem, že to přežije
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. dubna 2007 v 19:24® kubas
- Datum lovu: 19.4.2007 | Revír: Svitava | Způsob lovu: Přívlač
Po škole jsem si byl zavláčet jen tak na 2 hodinky. Chyceni 4 PO(nej. 29cm), 2 tlouštíci........... vše plave dál
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. dubna 2007 v 19:12® Tomik
-
Dnes jen na skok na pstruhovce : ani jsem nebrodil a chytil jsem 9 sivenků a 1 PO.. velikostně nic moc..
Zítra to ale bude určitě lepší..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. dubna 2007 ve 13:38® Davish
- Datum lovu: 19.4.2007 | Revír: Mlýnský | Způsob lovu: Feeder
Včera hodinu a půl na Mlýňáku, nic moc, nechali se zlákat 2 perlíni a jedna plotička a jeden kapr se mi vyhák.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. dubna 2007 v 8:24® Scanix
- Datum lovu: 19.4.2007 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Feeder
Slunicko pekne hralo a tak jsem neodolal a navecer vzal feeder a vyrazil k rece. Zaberu nebylo mnoho, ale i tak jsem spokojen, konecne se mi povedl tloust 50+ sice asi jen o 0.5cm, ale to neva
Chyceno par tloustu, amuru, proudniku a cejnku. Vydrzel jsem tam az skoro do 22h a to se vyplatilo viz tloustak na fotce.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. dubna 2007 ve 22:14® jiricek
- Datum lovu: 19.4. | Revír: 421085 | Způsob lovu: Feeder
Dnes odpoledne na Sedlické přehradě to celkem šlo chytil jsem 3 kapříky,cejna,plotici a 2 malé amury(oba 45),překvapilo mě,že dali přednost červům před kukuřicí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. dubna 2007 ve 21:31® Sander
- Datum lovu: 18.4.2007 | Způsob lovu: Muškaření
Dnešní prosluněný den byl ve znamení potočáka. Nechalo se jich zlákat poměrně dost, a jelikož jsem se jakožto začátečník pokoušel lovit na mouchu, tak to museli mít kua hlad!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. dubna 2007 ve 20:31® pike-007
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 19. dubna 2007 ve 20:06® Hora
- Datum lovu: 19.4 2007 | Revír: Odra 3A / 1
Dnes dopoledne na slepém rameni Odry se trochu zadařilo,pár kapříků notně potlučených po nasazení se podívalo na břeh a 12 cejnků.Záběry byly moc opatrné,ale bylo fajn a když vyšlo sluníčko,nemělo to chybu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. dubna 2007 v 9:31profil byl smazán
- Datum lovu: Tento týden | Revír: Turynský rybník | Způsob lovu: Klasická položená
Chodil jsem poctivě skoro každý den a bída. Mimo několika cejnků a malejch kapříků nic, nějak se mi letos nedaří. Včera ještě ke všemu nelidská zima a vítr, vzdal jsem to v 10,30
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. dubna 2007 ve 23:32® cuba.nec
- Datum lovu: 14.-15.4.2007 | Revír: jižní morava
fajn víkend…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. dubna 2007 v 19:35® Davish
- Datum lovu: 17.4.2007 | Revír: Mlýnský | Způsob lovu: Feeder
Včera na Mlejňáku večerní chytání, celkem to šlo, za hodku a půl – chyt sem kapra 42cm na masňáky a 2 cejny, 2 plotice, 2 perlíny a jednoho zlatýho perlína. spokojenost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. dubna 2007 v 19:07® Mirus
- Datum lovu: 18.4.2007 | Revír: - | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem šel na ryby na jezírko … Bylo pěkné počasí až na vítr . Chyceno na masňáky cca 20 ryb : 17 cejnů , 2 plotice , 1 malí kapr 45cm .
Spokojenost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. dubna 2007 v 17:50® Candyman1
- Datum lovu: 10.4.07 | Revír: Laborec c.2, muchy+sbirolino
Na pocudovanie, bolene brali iba na suchu musku, na potapava zachutila iba zubacikom.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. dubna 2007 v 11:54® schneck
- Datum lovu: 16.4.2007 | Revír: svratka 7-8 | Způsob lovu: Muškaření
Zahájená na Svratce dopadla nad očekávání dobře, za den jsem potkal celkem 5 rybářů (2× mucha, 3× vláčka), takže pohodička, perfektní počasí, čistá voda a ryby byly při chuti. Chyceno celkem 53 ryb, z toho 25 potočáků (nej 28cm), 24 lipanů (nej 38cm) a 4 vysazení duháci (nej 32cm). 3 duháci doplavali. Chytáno na dlouhou nymfu, za celou dobu jsem viděl asi 4 kolečka od sbíraící ryby a i když jsem se snažil, suchou nechtěli… Snad příště! :o)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. dubna 2007 v 9:03® modrak
- Datum lovu: 16.4.2007 | Revír: 401 032, podrevír 2 | Způsob lovu: Muškaření
Dlouhá nymfa a suchá, za cca 20 minut lovu 2× okoun a 5× perlín, vše do 25cm. Okounům chutnal oranžový gold, perlínům jasně zelený Cu head a suchá březnovka. Vše ve velikosti 16–18. Perlička: Několik vteřin byl zdoláván okoun „zakousnutý“ do mé jasně žluté plovoucí šňůry.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. dubna 2007 v 0:13® regulus
- Datum lovu: 16.4.2007 | Revír: Tajný JM revír | Způsob lovu: Muškaření
Překrásný den, luxusní počasí, ryby taky jakž takž brali, sice žádný Hi-Fi, ale pár podobnejch krasavců viz. foto si udělalo exkurzi na břeh, pstruzi totálně zklamali, jen jeden cca 10 cm PO se nechal ukecat. Celkově příjemný pocit z celého dne zkazil až pohled na tělo pod plachtou, při průjezdu okolo havárky na cestě domů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.