Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 8. dubna 2007 v 10:25® jake
- Datum lovu: 7.4. | Revír: Morava 10A - Výrovka | Způsob lovu: Feeder
Včera s kamarádem na Výrovce (slepé rameno Moravy). Konečně jsem si letos trošku zachytal na feeder (resp. picker). Výsledkem bylo asi 10 ryb, z toho šli převážně malí cejni (viz foto)

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. dubna 2007 v 7:14® Adio5
- Datum lovu: 8.4.2006 | Revír: Líšeňská říčka1
Byly sme vcera na lisenske ricce a byl sem tam asi od tri hodin.Do vecera sem chytl 7 kapru nej mel 45cm jinak jeste dva nad miru no docela to slo tak dnes zkusim stesti na brnenske prehrade
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. dubna 2007 ve 22:54® ogon123
- Datum lovu: 6.4. | Revír: líšenska říčka | Způsob lovu: Kaprařina
hroznej propadak na jedničce v lísni, nikdo nic netahal na boilí ani jeden zaber a na krmitko jenom 4 kaprici nej 47.. nak to tam nejde ted:( v pondeli jedu jinam!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. dubna 2007 ve 21:43® regulus
- Datum lovu: 7.4.2007 | Revír: Tajný JM revír
Krásný počasí, trochu vyšší stav vody, poměrně teplo, nový blíže nespecifikovaný způsob lovu, prostě takový fajn odpoledne, jenom ten výsledek to trochu zkazil viz obrázek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. dubna 2007 ve 21:39® Raf
- Datum lovu: 7.4.2007 | Revír: Sázava 1 | Způsob lovu: Plavaná
Pohodová tradiční jarní procházka s bráchou podél Sázavy z Luk pod Medníkem do Pikovic. Nejdříve to s námi vypadalo bledě a do půlky trasy jsme nemohli chytit rybu, až jsme pomalu začali malovat čerta na zeď. Pak se to ale rozjelo. Tloušti hltali housku z hladiny i červy ze dna. Potom se přidali ze sloupce cejnci a karasi. Domu nás hnal až soumrak.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. dubna 2007 v 19:43® jarryn21
- Datum lovu: dnes
Zdar.Tak dnes asi 20candátků,1tlouštˇ,5 okounů pár kapříků a asi tisíc plotiček ,pěkně mě bolej záda.Jo vlastně pár ouhořů.
(byl jsem pomáhat na výlovu,ale to se taky počítá-né?!!!!!!)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. dubna 2007 v 19:42® judas.d
- Datum lovu: 7,4,2007 | Revír: Jestřabice | Způsob lovu: Kaprařina
Jeden 69 a druhý 46 kapřík
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. dubna 2007 v 18:58® Shrek
- Datum lovu: 7.4.2007 | Revír: Ohře 18 | Způsob lovu: Muškaření
Už jsem to nevydržel a vytáhl mušák.Moc se nedařilo,vytáhl jsem pouze tři oukleje,ale i to potěšilo oproti Sharkcomově bezrybce.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. dubna 2007 v 18:46® Coturnix
- Datum lovu: 7.4.07 | Revír: Chrudimka | Způsob lovu: Muškaření
Tak dneska první letošní opravdová suchá muškařina. Za 4 hodiny cca 50 tloušťů a tlouštíků a jeden PO. Ten bohužel nefocen, krásně mi zapózoval ve vode a když jsem ho tak chtěl fotit, zatřepal hlavou a bylo po fotce
měl tak okolo 28 cm. Takže dneska maximální spokojenost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. dubna 2007 v 18:44® CeP
- Datum lovu: 7.4.2007 | Revír: 481 501 | Způsob lovu: Plavaná
taktez jako HaD, ale az odpoledne. kluky jsem jeste zastihl a poklabosil s nimi. zkraje jsem vyplavkoval parek plotic a po presunu na Mirovo flek a prezbrojeni na feeder jsem znovu poklabosil a jeste pridal cejna a jesena. na ryby tedy chudsi vychazka, nicmene bylo mi potesenim osobne poznat dalsi dosud pouze internetove pratele.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. dubna 2007 v 18:15® HaD
- Datum lovu: 7.4.2007 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Feeder
pokus č. 5 o parmy a stále ani drc…nevím kde ty mršky jsou. Cestou alespoň pokus o demonstraci malé hloubky ostrosti u rozkvetlého stromu

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. dubna 2007 v 18:11® HaD
- Datum lovu: 7.4.2007 | Revír: Otava | Způsob lovu: Feeder
Dnes s Ospreyem, Fugasem, Profem a spol. na Otavě. Byl jsem za trubku, ale nakonec jsem udolal jednoho „velkého jesena“. Kluci pochytali střídavě na feeder a plavačku plotice, jeseny, cejny atd. Hezké.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. dubna 2007 v 16:18® Damys
- Datum lovu: 7.4.2007 | Revír: Bilina 6 Benedikt | Způsob lovu: Plavaná
Dnes počasí obstojné ,ani vítr moc nefoukal,ale rybky jaksi neměly moc hlad. Braly velice opatrně a přinutit je k záběru byla lopota.Ven se juklo několik kapřích dorostenců,cejnku a plotic.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. dubna 2007 v 16:18® cormaxx
- Datum lovu: 7.4.2007 | Revír: černice | Způsob lovu: Klasická položená
dneska od 6 do 12 na fiškách.hned od rána byli záběry.Sice brali jen malí kapříci kolem 30cm ale všechno byli ,,jízdy".Celkem sme s tátou chytli asi 20 kapříků a 2 cejny.Bohužel na boilies záběr jen jeden,ale nedal se seknout
všechny záběry teda na puffinky
počasí suprovýKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. dubna 2007 v 16:01® Davish
- Datum lovu: 7.4.2007 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder
Dnes na řece za 2 hodiny lovu – výsledek 4 jelci(okolo 35cm), braly převážně na chleba a jeden na masňáky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. dubna 2007 v 10:49® ART
-
tak ja se taky pochlubim, poprve jsem letos u vody a hned sem zapřáh kaprika 52cm to si piste ze zase plave
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 6. dubna 2007 ve 20:19® Davish
- Datum lovu: 6.4.2007 | Revír: Jihlava 7- 8 | Způsob lovu: Feeder
Dnes s Mirusem poprvé na přítoku přehrady, pěkné počasí, až na ten vítr, chyceno dohromady 12 cejnů a 8 plotic, cejni okolo 40cm.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 6. dubna 2007 v 19:47® jiricek
- Datum lovu: 6.4.2007 | Revír: 451029 | Způsob lovu: Feeder
dnes konečně poprvé u vody!! Feeder se vážně předvedl: 1 plotice, 2 tloušti a 6 megacejnů
a návnady: červi a kukuřice. Takže
spokojenost, doufám že sezona bude v podobném duchu. Všem Petrův zdarKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 6. dubna 2007 ve 13:42® pike-007
- Datum lovu: 6.4.2007 | Revír: na plavanou na hnojáky
dneska ráno sem si vyrazil na pískovnu na kapry a na plavačku se mi povedl zatím muj největší ůhoř 68cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 5. dubna 2007 v 18:49® Řízek
- Datum lovu: 5.4.2007 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Plavaná
Dneska jsem se sel podivat za kamaradem na ryby a pujcil mi prut a takhle to dopadlo

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 3. dubna 2007 ve 21:12® ogon123
- Datum lovu: 2.4. | Revír: Líšenská říčka | Způsob lovu: Kaprařina
Vcera v lisni vysazovali kakpriky takze tam odpoledne bylo rybaru jak nasr… ale ja sem tam byl celej den takze sem si pekne zachytal rano. Nejprve kaprici na krmitko44,43cm a v osm konecne kloudnej zaber na boilí a z toho nadhernej lysec 61cm(na tuhle vodu, uz vazne uspech:)) a pak uz jenom par kapru na krmelec z toho nej. 46cm.Konecne pocasi jak ma byt.. vsechno plave dal:)Tento příspěvek byl 3.4.2007 ve 22:45 editován administrátorem CeP

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 3. dubna 2007 ve 14:53® Aero900
- Datum lovu: 31.3.07 | Revír: Ustí nad Labem | Způsob lovu: Klasická položená
Na Laby z bandou par kapru bylo.Fotak jsem nechal doma. Kolem 45 cm. Doufam ze bude lepe. Teplo uz je tak huraaa na ne!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. dubna 2007 ve 20:09® jarryn21
- Datum lovu: 2.4. | Revír: Nový mlýn
Zdar.Dnes štička asi40 ,jeden potočák 35 ,duhák 36 a dva spadli , ten jeden byl moooc pěknej .Takže paráda.Samozřejmě jsem zabudol foták doma.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. dubna 2007 v 19:30® Padis
- Datum lovu: 2.4.07 | Revír: slepé rameno Labe | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes odpoledne za pěkného počasí.Chytáni převážně cejni.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. dubna 2007 v 17:17® BoBo-Falknow
- Revír: Dánsko - Fyn | Způsob lovu: Muškaření
Od čtvrtka do neděle výprava na mořáky. Pátek až sobota byla neskutečná onanie, kdy jsme jenom házeli a házeli bez kontaktu s rybou (vyjímkou byl kolega, který jednoho 45cm vytáhnul). V neděli dopoledne přesun na druhou stranu ostrova, kde se to naštěstí zlomilo a pět jsem jich vyndal – nej 51cm.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. dubna 2007 ve 14:10® gadasnik
- Datum lovu: 1.4.2007 | Revír: bečva,hranice
ještě foto...............

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. dubna 2007 ve 14:09® gadasnik
- Datum lovu: 1.4.2007 | Revír: bečva,hranice
Dnešní vycházka k vodě bez proutků,bomba pozorovačka,mezi rybkami stály i štičky ±60 čísel,asi měli „mír“,spatřen i tento „albínek“.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. dubna 2007 v 6:20® Dědek
- Revír: Svratka 5
První větší ryba na mouchu letos. Foceno na mobil

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. dubna 2007 v 19:52® kostnak
-
jalcek 52.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. dubna 2007 v 18:06® Davish
- Datum lovu: 1.4.2007 | Revír: Jihlava 9
Dnes na řece supr chytačka – chyceno 6 okounů, 4 jelci a 2 kapři(okolo 40cm).

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.