Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 10. dubna 2007 v 19:20® Švejk
- Datum lovu: 10.4. 2007 | Revír: Svitava 1, Plavaná, feeder
Tak jsem se dnes dostal po čase na rybky, od 15 do 18 hod. povedlo se několik mini tloušťů (do 20cm)
, ostroretka, cejn, hrouzek, plotice a nakonec parma 44. Vše plave dál
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 10. dubna 2007 v 18:46® tench
- Datum lovu: 1.4. - 9.4.2007 | Revír: líšenská říčka 1
ted chodím často na ryby do marianskýho. Kapřík se zatím vždy spletl. Co chytám, tak v rozmezí 40 – 51 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 10. dubna 2007 v 10:29® Bananek
- Datum lovu: 9.4. | Revír: žermanice | Způsob lovu: Klasická položená
včera na rybách,celkem to šlo jeden kapřík 40cm puštěn,druhý 47cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. dubna 2007 ve 21:45® ogon123
- Datum lovu: 9.4. | Revír: dyje 4a | Způsob lovu: Kaprařina
hrozny ty ryby se uplne zblaznily ubec neberou jenom tri kaprici nej 42 plus peknejsi cejn, no hrozny jeste ze bylo aspon pekne!!!jak uz byva zvykem vsechno plave dal:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. dubna 2007 ve 20:22® ČudlařX
-
O prázdninách párkrát u vody-pokaždý na jiný řece .Chytali jsme feeder a celkem to šlo ,ikdyž…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. dubna 2007 ve 20:10® strejda
- Datum lovu: 8.4 2007 | Revír: Labe | Způsob lovu: Kaprařina
Jeden z prodlouženého víkendu na řece
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. dubna 2007 v 19:01® Sander
- Datum lovu: 9.4.2007
Tento den jsem pojal jako rozloučení s řekou, která mi v zimních měsících poskytovala azyl. Snad se uvidíme příští rok… Fišky se chytly pěkné, ale pouze jednoho druhu. Nej ryby 52cm, 2×47, 44.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. dubna 2007 v 18:48® nikemon
- Datum lovu: 09.04.2007 | Revír: Úhlava 3 | Způsob lovu: Feeder
Hoďka na rybách na feeder, dost silnej vítr, chyceni 2 kapříci (48, 38) a 2 karásci, větší kapřík viz foto.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. dubna 2007 ve 14:56® Davish
- Datum lovu: 9.4.2007 | Revír: Jihlava 7- 8 | Způsob lovu: Feeder
Dneska vůbec nebraly, vítr jako ....., kosa jako … a ještě ke všemu mi 2 ryby spadli a nakonec když už sem to balil tak zabrala ještě tahle plotička, dnes to byla nad mé očekávání bída!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. dubna 2007 ve 22:54@ Pikes
- Datum lovu: 8.4 2007 | Revír: Poděbrady | Způsob lovu: Feeder
Tak dnes poprvé na feeder a fakt z něho nechápu.. Jeden prut na položenou – 3 plotičky, druhej feeder – asi 30 plotic.. Nej měla 34 cm.. Jako myslel sem si o něm všechno možný, ale že to bude takovej rozdíl.. A štiky byly docela slušně při chuti.. Během zdolávání jedné plotice mě na ni 4× zaútočila, tak sem už měl na prutu štiku – málem tu pľoťku celou snědal, čouhal ji jen ocas.. A vytáhl sem ji už mrtvou, tak sem ji hodil do vody a jen co sem znova nahodil, tak ji sebrala z hladiny slušná štika.. (cca. 70 cm) Nebo sem zrovna jednu pouštěl a jak odplouvala, tak 20 cm od břehu !!! ji sebrala štika – já si ji přitom vůbec nevšiml že tam je.. Škoda že se ještě nemůžou chytat..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. dubna 2007 ve 22:00® Adio5
- Datum lovu: 8.4.2006 | Revír: Svratka 5
dnes sem chytl uplny hovno
!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. dubna 2007 ve 20:53® jarryn21
- Datum lovu: dnes | Revír: kamarádův rybník
Zdar.Dnes ve větru na těžko a fakt těžko jeden kapros a jeden cejnek.Jeden kapr se mi urval o klacek.Jinak paráda.
Zima jak v Rusku)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. dubna 2007 v 18:18® skwor
- Datum lovu: 8.4. | Revír: Berounka
Dnešní muškařina bohužel nebyla moc úspěšná, spletlo se pouze několik tloušťů a ouklejí ( velikost nic moc). Největší radost mi tudíž udělal nález 20cm woblera ve tvaru štiky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. dubna 2007 v 16:10® Bananek
- Datum lovu: 8.4. | Revír: Žermánky | Způsob lovu: Klasická položená
dnes chvilku na přehradě,chycen jeden kapřík 40cm palve dále
,dosti braly cejni :-/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. dubna 2007 v 11:25® jake
- Datum lovu: 7.4. | Revír: Morava 10A - Výrovka | Způsob lovu: Feeder
Včera s kamarádem na Výrovce (slepé rameno Moravy). Konečně jsem si letos trošku zachytal na feeder (resp. picker). Výsledkem bylo asi 10 ryb, z toho šli převážně malí cejni (viz foto)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. dubna 2007 v 8:14® Adio5
- Datum lovu: 8.4.2006 | Revír: Líšeňská říčka1
Byly sme vcera na lisenske ricce a byl sem tam asi od tri hodin.Do vecera sem chytl 7 kapru nej mel 45cm jinak jeste dva nad miru no docela to slo tak dnes zkusim stesti na brnenske prehrade
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. dubna 2007 ve 23:54® ogon123
- Datum lovu: 6.4. | Revír: líšenska říčka | Způsob lovu: Kaprařina
hroznej propadak na jedničce v lísni, nikdo nic netahal na boilí ani jeden zaber a na krmitko jenom 4 kaprici nej 47.. nak to tam nejde ted:( v pondeli jedu jinam!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. dubna 2007 ve 22:43® regulus
- Datum lovu: 7.4.2007 | Revír: Tajný JM revír
Krásný počasí, trochu vyšší stav vody, poměrně teplo, nový blíže nespecifikovaný způsob lovu, prostě takový fajn odpoledne, jenom ten výsledek to trochu zkazil viz obrázek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. dubna 2007 ve 22:39® Raf
- Datum lovu: 7.4.2007 | Revír: Sázava 1 | Způsob lovu: Plavaná
Pohodová tradiční jarní procházka s bráchou podél Sázavy z Luk pod Medníkem do Pikovic. Nejdříve to s námi vypadalo bledě a do půlky trasy jsme nemohli chytit rybu, až jsme pomalu začali malovat čerta na zeď. Pak se to ale rozjelo. Tloušti hltali housku z hladiny i červy ze dna. Potom se přidali ze sloupce cejnci a karasi. Domu nás hnal až soumrak.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. dubna 2007 ve 20:43® jarryn21
- Datum lovu: dnes
Zdar.Tak dnes asi 20candátků,1tlouštˇ,5 okounů pár kapříků a asi tisíc plotiček ,pěkně mě bolej záda.Jo vlastně pár ouhořů.
(byl jsem pomáhat na výlovu,ale to se taky počítá-né?!!!!!!)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. dubna 2007 ve 20:42® judas.d
- Datum lovu: 7,4,2007 | Revír: Jestřabice | Způsob lovu: Kaprařina
Jeden 69 a druhý 46 kapřík
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. dubna 2007 v 19:58® Shrek
- Datum lovu: 7.4.2007 | Revír: Ohře 18 | Způsob lovu: Muškaření
Už jsem to nevydržel a vytáhl mušák.Moc se nedařilo,vytáhl jsem pouze tři oukleje,ale i to potěšilo oproti Sharkcomově bezrybce.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. dubna 2007 v 19:46® Coturnix
- Datum lovu: 7.4.07 | Revír: Chrudimka | Způsob lovu: Muškaření
Tak dneska první letošní opravdová suchá muškařina. Za 4 hodiny cca 50 tloušťů a tlouštíků a jeden PO. Ten bohužel nefocen, krásně mi zapózoval ve vode a když jsem ho tak chtěl fotit, zatřepal hlavou a bylo po fotce
měl tak okolo 28 cm. Takže dneska maximální spokojenost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. dubna 2007 v 19:44® CeP
- Datum lovu: 7.4.2007 | Revír: 481 501 | Způsob lovu: Plavaná
taktez jako HaD, ale az odpoledne. kluky jsem jeste zastihl a poklabosil s nimi. zkraje jsem vyplavkoval parek plotic a po presunu na Mirovo flek a prezbrojeni na feeder jsem znovu poklabosil a jeste pridal cejna a jesena. na ryby tedy chudsi vychazka, nicmene bylo mi potesenim osobne poznat dalsi dosud pouze internetove pratele.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. dubna 2007 v 19:15® HaD
- Datum lovu: 7.4.2007 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Feeder
pokus č. 5 o parmy a stále ani drc…nevím kde ty mršky jsou. Cestou alespoň pokus o demonstraci malé hloubky ostrosti u rozkvetlého stromu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. dubna 2007 v 19:11® HaD
- Datum lovu: 7.4.2007 | Revír: Otava | Způsob lovu: Feeder
Dnes s Ospreyem, Fugasem, Profem a spol. na Otavě. Byl jsem za trubku, ale nakonec jsem udolal jednoho „velkého jesena“. Kluci pochytali střídavě na feeder a plavačku plotice, jeseny, cejny atd. Hezké.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. dubna 2007 v 17:18® Damys
- Datum lovu: 7.4.2007 | Revír: Bilina 6 Benedikt | Způsob lovu: Plavaná
Dnes počasí obstojné ,ani vítr moc nefoukal,ale rybky jaksi neměly moc hlad. Braly velice opatrně a přinutit je k záběru byla lopota.Ven se juklo několik kapřích dorostenců,cejnku a plotic.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. dubna 2007 v 17:18® cormaxx
- Datum lovu: 7.4.2007 | Revír: černice | Způsob lovu: Klasická položená
dneska od 6 do 12 na fiškách.hned od rána byli záběry.Sice brali jen malí kapříci kolem 30cm ale všechno byli ,,jízdy".Celkem sme s tátou chytli asi 20 kapříků a 2 cejny.Bohužel na boilies záběr jen jeden,ale nedal se seknout
všechny záběry teda na puffinky
počasí suprový
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. dubna 2007 v 17:01® Davish
- Datum lovu: 7.4.2007 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder
Dnes na řece za 2 hodiny lovu – výsledek 4 jelci(okolo 35cm), braly převážně na chleba a jeden na masňáky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. dubna 2007 v 11:49® ART
-
tak ja se taky pochlubim, poprve jsem letos u vody a hned sem zapřáh kaprika 52cm to si piste ze zase plave
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.