Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 10. dubna 2007 v 19:20® Švejk
Švejk
Datum lovu: 10.4. 2007 | Revír: Svitava 1, Plavaná, feeder

Tak jsem se dnes dostal po čase na rybky, od 15 do 18 hod. povedlo se několik mini tloušťů (do 20cm) 9-) , ostroretka, cejn, hrouzek, plotice a nakonec parma 44. Vše plave dál :-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11786.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11785.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11784.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 10. dubna 2007 v 18:46® tench
    Datum lovu: 1.4. - 9.4.2007 | Revír: líšenská říčka 1

ted chodím často na ryby do marianskýho. Kapřík se zatím vždy spletl. Co chytám, tak v rozmezí 40 – 51 cm.

Úterý 10. dubna 2007 v 10:29® Bananek
      Datum lovu: 9.4. | Revír: žermanice | Způsob lovu: Klasická položená

včera na rybách,celkem to šlo jeden kapřík 40cm puštěn,druhý 47cm :-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11780.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11779.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11778.jpg
        Pondělí 9. dubna 2007 ve 21:45® ogon123
        ogon123
        Datum lovu: 9.4. | Revír: dyje 4a | Způsob lovu: Kaprařina

hrozny ty ryby se uplne zblaznily ubec neberou jenom tri kaprici nej 42 plus peknejsi cejn, no hrozny jeste ze bylo aspon pekne!!!jak uz byva zvykem vsechno plave dal:)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11777.jpg
          Pondělí 9. dubna 2007 ve 20:22® ČudlařX
          ČudlařX

O prázdninách párkrát u vody-pokaždý na jiný řece .Chytali jsme feeder a celkem to šlo ,ikdyž…:-) :-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11773.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11772.jpg
            Pondělí 9. dubna 2007 ve 20:10® strejda
            Datum lovu: 8.4 2007 | Revír: Labe | Způsob lovu: Kaprařina

Jeden z prodlouženého víkendu na řece

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11771.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11770.jpg
              Pondělí 9. dubna 2007 v 19:01® Sander
              Sander
              Datum lovu: 9.4.2007

Tento den jsem pojal jako rozloučení s řekou, která mi v zimních měsících poskytovala azyl. Snad se uvidíme příští rok… Fišky se chytly pěkné, ale pouze jednoho druhu. Nej ryby 52cm, 2×47, 44.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11769.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11768.jpg
                Pondělí 9. dubna 2007 v 18:48® nikemon
                Datum lovu: 09.04.2007 | Revír: Úhlava 3 | Způsob lovu: Feeder

Hoďka na rybách na feeder, dost silnej vítr, chyceni 2 kapříci (48, 38) a 2 karásci, větší kapřík viz foto. :-P

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11767.jpg
                  Pondělí 9. dubna 2007 ve 14:56® Davish
                  Davish
                  Datum lovu: 9.4.2007 | Revír: Jihlava 7- 8 | Způsob lovu: Feeder

Dneska vůbec nebraly, vítr jako ....., kosa jako … a ještě ke všemu mi 2 ryby spadli a nakonec když už sem to balil tak zabrala ještě tahle plotička, dnes to byla nad mé očekávání bída!:-( =-|

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11766.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11765.jpg
                    Neděle 8. dubna 2007 ve 22:54@ Pikes
                    Datum lovu: 8.4 2007 | Revír: Poděbrady | Způsob lovu: Feeder

Tak dnes poprvé na feeder a fakt z něho nechápu.. Jeden prut na položenou – 3 plotičky, druhej feeder – asi 30 plotic.. Nej měla 34 cm.. Jako myslel sem si o něm všechno možný, ale že to bude takovej rozdíl.. A štiky byly docela slušně při chuti.. Během zdolávání jedné plotice mě na ni 4× zaútočila, tak sem už měl na prutu štiku – málem tu pľoťku celou snědal, čouhal ji jen ocas.. A vytáhl sem ji už mrtvou, tak sem ji hodil do vody a jen co sem znova nahodil, tak ji sebrala z hladiny slušná štika.. (cca. 70 cm) Nebo sem zrovna jednu pouštěl a jak odplouvala, tak 20 cm od břehu !!! ji sebrala štika – já si ji přitom vůbec nevšiml že tam je.. Škoda že se ještě nemůžou chytat.. :-)

Neděle 8. dubna 2007 ve 22:00® Adio5
                      Adio5
                      Datum lovu: 8.4.2006 | Revír: Svratka 5

dnes sem chytl uplny hovno:-) !!

Neděle 8. dubna 2007 ve 20:53® jarryn21
                        jarryn21
                        Datum lovu: dnes | Revír: kamarádův rybník

Zdar.Dnes ve větru na těžko a fakt těžko jeden kapros a jeden cejnek.Jeden kapr se mi urval o klacek.Jinak paráda. :-( Zima jak v Rusku) :-))

Neděle 8. dubna 2007 v 18:18® skwor
                          skwor
                          Datum lovu: 8.4. | Revír: Berounka

Dnešní muškařina bohužel nebyla moc úspěšná, spletlo se pouze několik tloušťů a ouklejí ( velikost nic moc). Největší radost mi tudíž udělal nález 20cm woblera ve tvaru štiky.:-O

Neděle 8. dubna 2007 v 16:10® Bananek
                            Datum lovu: 8.4. | Revír: Žermánky | Způsob lovu: Klasická položená

dnes chvilku na přehradě,chycen jeden kapřík 40cm palve dále 9-) ,dosti braly cejni :-/

Neděle 8. dubna 2007 v 11:25® jake
                              jake
                              Datum lovu: 7.4. | Revír: Morava 10A - Výrovka | Způsob lovu: Feeder

Včera s kamarádem na Výrovce (slepé rameno Moravy). Konečně jsem si letos trošku zachytal na feeder (resp. picker). Výsledkem bylo asi 10 ryb, z toho šli převážně malí cejni (viz foto) :-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11754.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11753.jpg
                                Neděle 8. dubna 2007 v 8:14® Adio5
                                Adio5
                                Datum lovu: 8.4.2006 | Revír: Líšeňská říčka1

Byly sme vcera na lisenske ricce a byl sem tam asi od tri hodin.Do vecera sem chytl 7 kapru nej mel 45cm jinak jeste dva nad miru no docela to slo tak dnes zkusim stesti na brnenske prehrade:-)

Sobota 7. dubna 2007 ve 23:54® ogon123
                                  ogon123
                                  Datum lovu: 6.4. | Revír: líšenska říčka | Způsob lovu: Kaprařina

hroznej propadak na jedničce v lísni, nikdo nic netahal na boilí ani jeden zaber a na krmitko jenom 4 kaprici nej 47.. nak to tam nejde ted:( v pondeli jedu jinam!

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11752.jpg
                                    Sobota 7. dubna 2007 ve 22:43® regulus
                                    regulus
                                    Datum lovu: 7.4.2007 | Revír: Tajný JM revír

Krásný počasí, trochu vyšší stav vody, poměrně teplo, nový blíže nespecifikovaný způsob lovu, prostě takový fajn odpoledne, jenom ten výsledek to trochu zkazil viz obrázek.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11751.jpg
                                      Sobota 7. dubna 2007 ve 22:39® Raf
                                      Raf
                                      Datum lovu: 7.4.2007 | Revír: Sázava 1 | Způsob lovu: Plavaná

Pohodová tradiční jarní procházka s bráchou podél Sázavy z Luk pod Medníkem do Pikovic. Nejdříve to s námi vypadalo bledě a do půlky trasy jsme nemohli chytit rybu, až jsme pomalu začali malovat čerta na zeď. Pak se to ale rozjelo. Tloušti hltali housku z hladiny i červy ze dna. Potom se přidali ze sloupce cejnci a karasi. Domu nás hnal až soumrak.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11750.jpg
                                        Sobota 7. dubna 2007 ve 20:43® jarryn21
                                        jarryn21
                                        Datum lovu: dnes

Zdar.Tak dnes asi 20candátků,1tlou­štˇ,5 okounů pár kapříků a asi tisíc plotiček ,pěkně mě bolej záda.Jo vlastně pár ouhořů.:-)) (byl jsem pomáhat na výlovu,ale to se taky počítá-né?!!!!!!) 9-)

Sobota 7. dubna 2007 ve 20:42® judas.d
                                          judas.d
                                          Datum lovu: 7,4,2007 | Revír: Jestřabice | Způsob lovu: Kaprařina

Jeden 69 a druhý 46 kapřík :-)

Sobota 7. dubna 2007 v 19:58® Shrek
                                            Shrek
                                            Datum lovu: 7.4.2007 | Revír: Ohře 18 | Způsob lovu: Muškaření

Už jsem to nevydržel a vytáhl mušák.Moc se nedařilo,vytáhl jsem pouze tři oukleje,ale i to potěšilo oproti Sharkcomově bezrybce.:-))

Sobota 7. dubna 2007 v 19:46® Coturnix
                                              Coturnix
                                              Datum lovu: 7.4.07 | Revír: Chrudimka | Způsob lovu: Muškaření

Tak dneska první letošní opravdová suchá muškařina. Za 4 hodiny cca 50 tloušťů a tlouštíků a jeden PO. Ten bohužel nefocen, krásně mi zapózoval ve vode a když jsem ho tak chtěl fotit, zatřepal hlavou a bylo po fotce :-( měl tak okolo 28 cm. Takže dneska maximální spokojenost.:->

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11743.jpg
                                                Sobota 7. dubna 2007 v 19:44® CeP
                                                CeP
                                                Datum lovu: 7.4.2007 | Revír: 481 501 | Způsob lovu: Plavaná

taktez jako HaD, ale az odpoledne. kluky jsem jeste zastihl a poklabosil s nimi. zkraje jsem vyplavkoval parek plotic a po presunu na Mirovo flek a prezbrojeni na feeder jsem znovu poklabosil a jeste pridal cejna a jesena. na ryby tedy chudsi vychazka, nicmene bylo mi potesenim osobne poznat dalsi dosud pouze internetove pratele. :->

Sobota 7. dubna 2007 v 19:15® HaD
                                                  HaD
                                                  Datum lovu: 7.4.2007 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Feeder

pokus č. 5 o parmy a stále ani drc…nevím kde ty mršky jsou. Cestou alespoň pokus o demonstraci malé hloubky ostrosti u rozkvetlého stromu :-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11736.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11735.jpg
                                                    Sobota 7. dubna 2007 v 19:11® HaD
                                                    HaD
                                                    Datum lovu: 7.4.2007 | Revír: Otava | Způsob lovu: Feeder

Dnes s Ospreyem, Fugasem, Profem a spol. na Otavě. Byl jsem za trubku, ale nakonec jsem udolal jednoho „velkého jesena“. Kluci pochytali střídavě na feeder a plavačku plotice, jeseny, cejny atd. Hezké.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11734.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11733.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11732.jpg
                                                      Sobota 7. dubna 2007 v 17:18® Damys
                                                      Damys
                                                      Datum lovu: 7.4.2007 | Revír: Bilina 6 Benedikt | Způsob lovu: Plavaná

Dnes počasí obstojné ,ani vítr moc nefoukal,ale rybky jaksi neměly moc hlad. Braly velice opatrně a přinutit je k záběru byla lopota.Ven se juklo několik kapřích dorostenců,cejnku a plotic.:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11731.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11730.jpg
                                                        Sobota 7. dubna 2007 v 17:18® cormaxx
                                                        cormaxx
                                                        Datum lovu: 7.4.2007 | Revír: černice | Způsob lovu: Klasická položená

dneska od 6 do 12 na fiškách.hned od rána byli záběry.Sice brali jen malí kapříci kolem 30cm ale všechno byli ,,jízdy".Celkem sme s tátou chytli asi 20 kapříků a 2 cejny.Bohužel na boilies záběr jen jeden,ale nedal se seknout:-(( všechny záběry teda na puffinky;-) počasí suprový

Sobota 7. dubna 2007 v 17:01® Davish
                                                          Davish
                                                          Datum lovu: 7.4.2007 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder

Dnes na řece za 2 hodiny lovu – výsledek 4 jelci(okolo 35cm), braly převážně na chleba a jeden na masňáky.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11729.jpg
                                                            Sobota 7. dubna 2007 v 11:49® ART
                                                            ART

tak ja se taky pochlubim, poprve jsem letos u vody a hned sem zapřáh kaprika 52cm to si piste ze zase plave

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11728.jpg