Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 6. dubna 2007 ve 21:19® Davish
Davish
Datum lovu: 6.4.2007 | Revír: Jihlava 7- 8 | Způsob lovu: Feeder

Dnes s Mirusem poprvé na přítoku přehrady, pěkné počasí, až na ten vítr, chyceno dohromady 12 cejnů a  8 plotic, cejni okolo 40cm.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11725.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11726.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11727.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 6. dubna 2007 ve 20:47® jiricek
    Datum lovu: 6.4.2007 | Revír: 451029 | Způsob lovu: Feeder

dnes konečně poprvé u vody!! Feeder se vážně předvedl: 1 plotice, 2 tloušti a 6 megacejnů :-) a návnady: červi a kukuřice. Takže spokojenost, doufám že sezona bude v podobném duchu. Všem Petrův zdar

Pátek 6. dubna 2007 ve 14:42® pike-007
      pike-007
      Datum lovu: 6.4.2007 | Revír: na plavanou na hnojáky

dneska ráno sem si vyrazil na pískovnu na kapry a na plavačku se mi povedl zatím muj největší ůhoř 68cm.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11724.jpg
        Čtvrtek 5. dubna 2007 v 19:49® Řízek
        Řízek
        Datum lovu: 5.4.2007 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Plavaná

Dneska jsem se sel podivat za kamaradem na ryby a pujcil mi prut a takhle to dopadlo:-) :-P

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11691.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11692.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11693.jpg
          Úterý 3. dubna 2007 ve 22:12® ogon123
          ogon123
          Datum lovu: 2.4. | Revír: Líšenská říčka | Způsob lovu: Kaprařina

Vcera v lisni vysazovali kakpriky takze tam odpoledne bylo rybaru jak nasr… ale ja sem tam byl celej den takze sem si pekne zachytal rano. Nejprve kaprici na krmitko44,43cm a v osm konecne kloudnej zaber na boilí a z toho nadhernej lysec 61cm(na tuhle vodu, uz vazne uspech:)) a pak uz jenom par kapru na krmelec z toho nej. 46cm.Konecne pocasi jak ma byt.. vsechno plave dal:)Tento příspěvek byl 3.4.2007 ve 22:45 editován administrátorem CeP

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11661.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11662.jpg
            Úterý 3. dubna 2007 v 15:53® Aero900
            Aero900
            Datum lovu: 31.3.07 | Revír: Ustí nad Labem | Způsob lovu: Klasická položená

Na Laby z bandou par kapru bylo.Fotak jsem nechal doma. Kolem 45 cm. Doufam ze bude lepe. Teplo uz je tak huraaa na ne!

Pondělí 2. dubna 2007 ve 21:09® jarryn21
              jarryn21
              Datum lovu: 2.4. | Revír: Nový mlýn

Zdar.Dnes štička asi40 ,jeden potočák 35 ,duhák 36 a dva spadli , ten jeden byl moooc pěknej .Takže paráda.Samozřejmě jsem zabudol foták doma.

Pondělí 2. dubna 2007 ve 20:30® Padis
                Padis
                Datum lovu: 2.4.07 | Revír: slepé rameno Labe | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes odpoledne za pěkného počasí.Chytáni převážně cejni.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11655.jpg
                  Pondělí 2. dubna 2007 v 18:17® BoBo-Falknow
                  BoBo-Falknow
                  Revír: Dánsko - Fyn | Způsob lovu: Muškaření

Od čtvrtka do neděle výprava na mořáky. Pátek až sobota byla neskutečná onanie, kdy jsme jenom házeli a házeli bez kontaktu s rybou (vyjímkou byl kolega, který jednoho 45cm vytáhnul). V neděli dopoledne přesun na druhou stranu ostrova, kde se to naštěstí zlomilo a pět jsem jich vyndal – nej 51cm.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11651.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11652.jpg
                    Pondělí 2. dubna 2007 v 15:10® gadasnik
                    Datum lovu: 1.4.2007 | Revír: bečva,hranice

ještě foto...............

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11648.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11649.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11650.jpg
                      Pondělí 2. dubna 2007 v 15:09® gadasnik
                      Datum lovu: 1.4.2007 | Revír: bečva,hranice

Dnešní vycházka k vodě bez proutků,bomba pozorovačka,mezi rybkami stály i štičky ±60 čísel,asi měli „mír“,spatřen i tento „albínek“.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11645.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11646.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11647.jpg
                        Pondělí 2. dubna 2007 v 7:20® Dědek
                        Dědek
                        Revír: Svratka 5

První větší ryba na mouchu letos. Foceno na mobil

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11639.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11640.jpg
                          Neděle 1. dubna 2007 ve 20:52® kostnak
                          kostnak

jalcek 52.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11638.jpg
                            Neděle 1. dubna 2007 v 19:06® Davish
                            Davish
                            Datum lovu: 1.4.2007 | Revír: Jihlava 9

Dnes na řece supr chytačka – chyceno 6 okounů, 4 jelci a 2 kapři(okolo 40cm).

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11634.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11635.jpg
                              Neděle 1. dubna 2007 v 16:53® novacek
                              novacek
                              Datum lovu: 1.4.2007 | Revír: 401001 | Způsob lovu: Feeder

Dnes se rybičkám moc nechtělo.Ale přece se nechala některá přemluvit a to na červíka.Ale na žížalku neměly vůbec chuti.Zato bylo dnes u vody krásně.A co vy? pivo pivo 2karasi a 1 cejn,:-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11631.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11632.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11633.jpg
                                Sobota 31. března 2007 v 19:36® Davish
                                Davish
                                Datum lovu: 31.3.2007 | Revír: Lubí 1

Tak letos poprvé na Lubí – bylo mírně přikalené a foukal vítr. Čekal sem že zabere kapr, ale chyt sem jen 3 plotice. tak aspoň něco, snad příště.

Sobota 31. března 2007 v 17:42® Sander
                                  Sander
                                  Datum lovu: 31.3.2007

Nejprve marný pokus o tlouště na větrné pláni, ale foukalo až moc a ryba přes 45 mi nebyla souzena. Nicméně o kus níže jsem si spravil chuť povozením asi desítky solidních podouství. Slintoši už brali také poctivě, vyháčkoval jsem okolo 15ks.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11616.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11617.jpg
                                    Sobota 31. března 2007 v 16:55® novacek
                                    novacek
                                    Datum lovu: 31.3.2007 | Revír: 401001 feeder
                                    Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                    foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11614.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11615.jpg
                                      Sobota 31. března 2007 v 15:57® Damys
                                      Damys
                                      Datum lovu: 31.3. | Revír: Bilina 6,Černice a Pluto | Způsob lovu: Feeder

Dnes super lov .Ráno příjezd do Černic ale díky větru přesun na Pluto. Na břeh se podívalo pár cejnů,plotic,per­línu a na plutu cca 30 kapříku.Kapři žrali jak o závod.Podařil se i na dvojbalaton „dabl“ Vyřízl se mi jeden kousek cca 50 v momente když jsem ho naváděl nad podběrák. :-D Prostě koncert.:-P

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11611.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11612.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11613.jpg
                                        Pátek 30. března 2007 ve 22:36® ČudlařX
                                        ČudlařX
                                        Datum lovu: 30.3.2007 | Revír: Řeka | Způsob lovu: Feeder

Dneska na skok na řece a na feeder chycen 1 kapřík 40cm a jeden nažranej ježdík:-P

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11600.jpg
                                          Pátek 30. března 2007 v 6:56® cuba.nec
                                          Datum lovu: 29.3. | Revír: 471016

dneska jsem byl letos podruhé lapat.na plavačku se zakouslo do kukuřice,nebo do rohlíku několik cejnů a  dva kaprálci 35–40cm + několik záběrů jsem promáchl.na masáky pas.počasí bylo,rybky taky,takže jsem spokojenej a du si to odmakat do továrny…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11584.jpg
                                            Čtvrtek 29. března 2007 ve 21:47® Scanix
                                            Scanix
                                            Datum lovu: 29.3.2007 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Feeder

Nejprve marny pokus na jednom miste, kde to slo jen plavackarum a ani se zakrmeni se nedely zadne divy. Pote presun, de facto cesta domu, a zastavka se vyplatila, na rohlicek par cejnu, z nich ten nej mel rovnych 60cm. (foto jen mobilem, takze bida, ale snad je to poznat)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11583.jpg
                                              Čtvrtek 29. března 2007 ve 20:24® MK
                                              MK
                                              Datum lovu: 28,3,2007 | Revír: 431095 | Způsob lovu: Feeder

hezká chytačka chyceni dva kapříci a perlínek:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11579.jpg
                                                Středa 28. března 2007 ve 20:52® jarryn21
                                                jarryn21
                                                Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Plavaná

Dneska jen taková rychlovka při západu slunce dva kapříci na žoužel.

Středa 28. března 2007 v 15:27® Lukas 5
                                                  Lukas 5
                                                  Revír: plavačka

V neděly jsem byl chytat a chytil jsem jsem nějaké okouny a cejnka celkem to šlo.Teď se ale zmněnilo počasí a je pěkně :-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11571.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11572.jpg
                                                    Úterý 27. března 2007 ve 21:42® koy
                                                    Datum lovu: 27.3.2007 | Revír: 421073

Dneska poprve klasika na tezko,kaprici brali bez ostychu,jen me mrzi jeden cca65–70cm se mi vypnul pod nohama:-O , jinak parada

Úterý 27. března 2007 ve 21:37® Padis
                                                      Padis
                                                      Datum lovu: 27.3.07 | Revír: Loučná | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes na chvíli jsem navštívil řeku.Chyceno několik plotic a jeden lín.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11568.jpg
                                                        Úterý 27. března 2007 v 19:53® HaD
                                                        HaD
                                                        Datum lovu: 27.3.2007 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Feeder

Tak jak jsem psal ve všeobecné diskuzi, dnes pokus o parmy opět nevyšel. Zajímavé je, že v místech, kde bývá za obdobného stavu vody mraky ryb nebyl ani záběr. Až o pár desítek metrů po proudu jsme chytili ve spolupráci se synem jednoho tlouštíka. Kdoví jak to letos bude… Na rousnicích si tedy zřejmě pochutná sumec v akvárku.

Úterý 27. března 2007 v 19:10® LojzaRybka
                                                          LojzaRybka
                                                          Datum lovu: 27.3. 07 | Revír: plavaná

Dnes jsem byl s bráchou na rybách,já nechytal,protože když chytáme oba,tak nic nechytnem,a bráchovi se opravdu zadařilo,60cm,vrá­cen vodě,krasavec :->

Úterý 27. března 2007 v 0:51® Ficak
                                                            Ficak
                                                            Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                                            foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11564.jpg