Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 1. dubna 2007 v 15:53® novacek
novacek
Datum lovu: 1.4.2007 | Revír: 401001 | Způsob lovu: Feeder

Dnes se rybičkám moc nechtělo.Ale přece se nechala některá přemluvit a to na červíka.Ale na žížalku neměly vůbec chuti.Zato bylo dnes u vody krásně.A co vy? pivo pivo 2karasi a 1 cejn,:-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11633.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11632.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11631.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 31. března 2007 v 18:36® Davish
    Davish
    Datum lovu: 31.3.2007 | Revír: Lubí 1

Tak letos poprvé na Lubí – bylo mírně přikalené a foukal vítr. Čekal sem že zabere kapr, ale chyt sem jen 3 plotice. tak aspoň něco, snad příště.

Sobota 31. března 2007 v 16:42® Sander
      Sander
      Datum lovu: 31.3.2007

Nejprve marný pokus o tlouště na větrné pláni, ale foukalo až moc a ryba přes 45 mi nebyla souzena. Nicméně o kus níže jsem si spravil chuť povozením asi desítky solidních podouství. Slintoši už brali také poctivě, vyháčkoval jsem okolo 15ks.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11617.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11616.jpg
        Sobota 31. března 2007 v 15:55® novacek
        novacek
        Datum lovu: 31.3.2007 | Revír: 401001 feeder
        Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
        foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11615.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11614.jpg
          Sobota 31. března 2007 ve 14:57® Damys
          Damys
          Datum lovu: 31.3. | Revír: Bilina 6,Černice a Pluto | Způsob lovu: Feeder

Dnes super lov .Ráno příjezd do Černic ale díky větru přesun na Pluto. Na břeh se podívalo pár cejnů,plotic,per­línu a na plutu cca 30 kapříku.Kapři žrali jak o závod.Podařil se i na dvojbalaton „dabl“ Vyřízl se mi jeden kousek cca 50 v momente když jsem ho naváděl nad podběrák. :-D Prostě koncert.:-P

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11613.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11612.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11611.jpg
            Pátek 30. března 2007 ve 21:36® ČudlařX
            ČudlařX
            Datum lovu: 30.3.2007 | Revír: Řeka | Způsob lovu: Feeder

Dneska na skok na řece a na feeder chycen 1 kapřík 40cm a jeden nažranej ježdík:-P

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11600.jpg
              Pátek 30. března 2007 v 5:56® cuba.nec
              Datum lovu: 29.3. | Revír: 471016

dneska jsem byl letos podruhé lapat.na plavačku se zakouslo do kukuřice,nebo do rohlíku několik cejnů a  dva kaprálci 35–40cm + několik záběrů jsem promáchl.na masáky pas.počasí bylo,rybky taky,takže jsem spokojenej a du si to odmakat do továrny…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11584.jpg
                Čtvrtek 29. března 2007 ve 20:47® Scanix
                Scanix
                Datum lovu: 29.3.2007 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Feeder

Nejprve marny pokus na jednom miste, kde to slo jen plavackarum a ani se zakrmeni se nedely zadne divy. Pote presun, de facto cesta domu, a zastavka se vyplatila, na rohlicek par cejnu, z nich ten nej mel rovnych 60cm. (foto jen mobilem, takze bida, ale snad je to poznat)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11583.jpg
                  Čtvrtek 29. března 2007 v 19:24® MK
                  MK
                  Datum lovu: 28,3,2007 | Revír: 431095 | Způsob lovu: Feeder

hezká chytačka chyceni dva kapříci a perlínek:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11579.jpg
                    Středa 28. března 2007 v 19:52® jarryn21
                    jarryn21
                    Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Plavaná

Dneska jen taková rychlovka při západu slunce dva kapříci na žoužel.

Středa 28. března 2007 ve 14:27® Lukas 5
                      Lukas 5
                      Revír: plavačka

V neděly jsem byl chytat a chytil jsem jsem nějaké okouny a cejnka celkem to šlo.Teď se ale zmněnilo počasí a je pěkně :-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11572.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11571.jpg
                        Úterý 27. března 2007 ve 20:42® koy
                        Datum lovu: 27.3.2007 | Revír: 421073

Dneska poprve klasika na tezko,kaprici brali bez ostychu,jen me mrzi jeden cca65–70cm se mi vypnul pod nohama:-O , jinak parada

Úterý 27. března 2007 ve 20:37® Padis
                          Padis
                          Datum lovu: 27.3.07 | Revír: Loučná | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes na chvíli jsem navštívil řeku.Chyceno několik plotic a jeden lín.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11568.jpg
                            Úterý 27. března 2007 v 18:53® HaD
                            HaD
                            Datum lovu: 27.3.2007 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Feeder

Tak jak jsem psal ve všeobecné diskuzi, dnes pokus o parmy opět nevyšel. Zajímavé je, že v místech, kde bývá za obdobného stavu vody mraky ryb nebyl ani záběr. Až o pár desítek metrů po proudu jsme chytili ve spolupráci se synem jednoho tlouštíka. Kdoví jak to letos bude… Na rousnicích si tedy zřejmě pochutná sumec v akvárku.

Úterý 27. března 2007 v 18:10® LojzaRybka
                              LojzaRybka
                              Datum lovu: 27.3. 07 | Revír: plavaná

Dnes jsem byl s bráchou na rybách,já nechytal,protože když chytáme oba,tak nic nechytnem,a bráchovi se opravdu zadařilo,60cm,vrá­cen vodě,krasavec :->

Pondělí 26. března 2007 ve 23:51® Ficak
                                Ficak
                                foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11564.jpg
                                  Pondělí 26. března 2007 ve 23:50® Ficak
                                  Ficak
                                  Datum lovu: 25.03.2007 | Revír: Jeden návesňák,ještě nemám vyřízenou povolenku,a už jsem to prostě musel smočit.
                                  foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11562.jpg
                                    Pondělí 26. března 2007 ve 22:09® Vichrzhor
                                    Vichrzhor
                                    Datum lovu: 25.3.07 | Revír: Jizera | Způsob lovu: Plavaná

Jeden pruhovanej šášula ze včerejška, tentokrát 38cm. Konečně kvalitnější foto zásluhou ženy Boženy :-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11561.jpg
                                      Neděle 25. března 2007 ve 20:22® Damys
                                      Damys
                                      Datum lovu: 25.3. | Revír: Benedikt | Způsob lovu: Feeder

Dnes se už počasí trochu umoudřilo,ale vítr byl stále dost silný.Rybky braly tak opatrně,že jsem musel vybalit terč.Chyceno několik cejnku,plotic a jeden vymodlenej kapřík.:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11556.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11555.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11554.jpg
                                        Neděle 25. března 2007 v 19:26® joba
                                        Datum lovu: 25.3.07 | Revír: feeder

kapříci a plotice byli dnes při chuti, sice jsem se probudil až kolem 11hod :-)) a sluníčko mě vytáhlo na pár hodin a nelitoval jsem ve dvou 4 kapříci do 52cm a pár plotiček,vše na rohlíkový boilies

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11553.jpg
                                          Neděle 25. března 2007 v 19:08® sharkcom
                                          sharkcom

Dnes Skalka, s Aliviem. Chyceno jedno zrcátko – cejnek. Prostě masírka…

Neděle 25. března 2007 v 18:24® Shrek
                                            Shrek
                                            Datum lovu: 25.3.2007 | Revír: Skalka , Ohře 15 | Způsob lovu: Klasická položená

Ráno od 8 hodin na Skalce,tam se oběsil jeden cejnek,následně Ohře 15 a bez záběru,tudíž za 10 hodin rybolovu 1 cejnek.Chce se mi brečet:-(

Neděle 25. března 2007 v 18:19® HaD
                                              HaD
                                              Datum lovu: 25.3.2007 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Feeder

Dnes proběhl další z řady pokusů o parmy,a le během dvou hodin nebyl ani záběr. Věřímm ale, že to brzy začne…

Neděle 25. března 2007 v 18:18® kubas
                                                kubas
                                                Datum lovu: 24.3.2007 | Způsob lovu: Klasická položená

dnes jsem byl na rybách od 8–11 hodin. Chyceno 5 kaprů(nej.49cm), nějací cejni, perloši a cca 25cm línek. Pěkná chytačka:-93;

Neděle 25. března 2007 v 18:01® Vichrzhor
                                                  Vichrzhor
                                                  Datum lovu: 24.3.07 | Revír: Jizera | Způsob lovu: Plavaná

Včera v dujícím větru jsem konečně slušného tlouště – 4Ocm! Chápu, že vedle Sanderovo metrovejch velryb je to prcek, ale mě potěšil! No a k tomu okoun klasických 38cm (v téhle vodě snad mají všichni okuni 35–39cm ;-) )

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11552.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11551.jpg
                                                    Neděle 25. března 2007 v 11:11® fisherman153
                                                    Datum lovu: 25,2,2007 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Kaprařina

ranni idyla na svitave.voda byla zakalena jako svina a plavaly ruzna svinstva.akorat rano jeden zaber a pak az kolem pul desaty hrcak na boili ale to sem zrovna chcal takze zas h…o :-((

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11550.jpg
                                                      Sobota 24. března 2007 v 19:57® ogon123
                                                      ogon123
                                                      Revír: dyje 4a

pred tim hnusem dneska nas zachranila tahle chatrc:))

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11549.jpg
                                                        Sobota 24. března 2007 v 19:52® ogon123
                                                        ogon123
                                                        Datum lovu: 24.3. | Revír: kaprarina, dyje 4a

dneska ve slozeni ja,adio,deda. no deda si hned po prichodu zlomil na blate nohu takze jel s nasima do krankenhausu:( pocasi stalo za h…no, padali aji kroupy,jinak prselo statecne celej den. na zabery vysel adio na prazdno ja pouhy tri za 12 hodin!! a jedinej se podival na breh pulmetrovej lysec, jednoho sem ani nesekl a treti byl tak55–60cm sem si ho potahal tak deset metru a pak upadl:( tady na tom sterkacku sme byli poprve a hezci lokalitu sem ete nevidel, nebyt te zlomeniny tak to mohl být paradni den…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11548.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11547.jpg
                                                          Sobota 24. března 2007 v 19:52® jarryn21
                                                          jarryn21

opožděná fotka z předminulýho týdne.Duhák 37

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11546.jpg
                                                            Pátek 23. března 2007 v 19:57® jaryn

dneska amur na rohlík pak nás vyhnal déšť