Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 27. března 2007 v 0:50® Ficak
Ficak
Datum lovu: 25.03.2007 | Revír: Jeden návesňák,ještě nemám vyřízenou povolenku,a už jsem to prostě musel smočit.
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11562.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 26. března 2007 ve 23:09® Vichrzhor
    Vichrzhor
    Datum lovu: 25.3.07 | Revír: Jizera | Způsob lovu: Plavaná

Jeden pruhovanej šášula ze včerejška, tentokrát 38cm. Konečně kvalitnější foto zásluhou ženy Boženy :-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11561.jpg
      Neděle 25. března 2007 ve 21:22® Damys
      Damys
      Datum lovu: 25.3. | Revír: Benedikt | Způsob lovu: Feeder

Dnes se už počasí trochu umoudřilo,ale vítr byl stále dost silný.Rybky braly tak opatrně,že jsem musel vybalit terč.Chyceno několik cejnku,plotic a jeden vymodlenej kapřík.:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11554.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11555.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11556.jpg
        Neděle 25. března 2007 ve 20:26® joba
        Datum lovu: 25.3.07 | Revír: feeder

kapříci a plotice byli dnes při chuti, sice jsem se probudil až kolem 11hod :-)) a sluníčko mě vytáhlo na pár hodin a nelitoval jsem ve dvou 4 kapříci do 52cm a pár plotiček,vše na rohlíkový boilies

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11553.jpg
          Neděle 25. března 2007 ve 20:08® sharkcom
          sharkcom

Dnes Skalka, s Aliviem. Chyceno jedno zrcátko – cejnek. Prostě masírka…

Neděle 25. března 2007 v 19:24® Shrek
            Shrek
            Datum lovu: 25.3.2007 | Revír: Skalka , Ohře 15 | Způsob lovu: Klasická položená

Ráno od 8 hodin na Skalce,tam se oběsil jeden cejnek,následně Ohře 15 a bez záběru,tudíž za 10 hodin rybolovu 1 cejnek.Chce se mi brečet:-(

Neděle 25. března 2007 v 19:19® HaD
              HaD
              Datum lovu: 25.3.2007 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Feeder

Dnes proběhl další z řady pokusů o parmy,a le během dvou hodin nebyl ani záběr. Věřímm ale, že to brzy začne…

Neděle 25. března 2007 v 19:18® kubas
                kubas
                Datum lovu: 24.3.2007 | Způsob lovu: Klasická položená

dnes jsem byl na rybách od 8–11 hodin. Chyceno 5 kaprů(nej.49cm), nějací cejni, perloši a cca 25cm línek. Pěkná chytačka:-93;

Neděle 25. března 2007 v 19:01® Vichrzhor
                  Vichrzhor
                  Datum lovu: 24.3.07 | Revír: Jizera | Způsob lovu: Plavaná

Včera v dujícím větru jsem konečně slušného tlouště – 4Ocm! Chápu, že vedle Sanderovo metrovejch velryb je to prcek, ale mě potěšil! No a k tomu okoun klasických 38cm (v téhle vodě snad mají všichni okuni 35–39cm ;-) )

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11551.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11552.jpg
                    Neděle 25. března 2007 ve 12:11® fisherman153
                    Datum lovu: 25,2,2007 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Kaprařina

ranni idyla na svitave.voda byla zakalena jako svina a plavaly ruzna svinstva.akorat rano jeden zaber a pak az kolem pul desaty hrcak na boili ale to sem zrovna chcal takze zas h…o :-((

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11550.jpg
                      Sobota 24. března 2007 ve 20:57® ogon123
                      ogon123
                      Revír: dyje 4a

pred tim hnusem dneska nas zachranila tahle chatrc:))

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11549.jpg
                        Sobota 24. března 2007 ve 20:52® ogon123
                        ogon123
                        Datum lovu: 24.3. | Revír: kaprarina, dyje 4a

dneska ve slozeni ja,adio,deda. no deda si hned po prichodu zlomil na blate nohu takze jel s nasima do krankenhausu:( pocasi stalo za h…no, padali aji kroupy,jinak prselo statecne celej den. na zabery vysel adio na prazdno ja pouhy tri za 12 hodin!! a jedinej se podival na breh pulmetrovej lysec, jednoho sem ani nesekl a treti byl tak55–60cm sem si ho potahal tak deset metru a pak upadl:( tady na tom sterkacku sme byli poprve a hezci lokalitu sem ete nevidel, nebyt te zlomeniny tak to mohl být paradni den…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11547.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11548.jpg
                          Sobota 24. března 2007 ve 20:52® jarryn21
                          jarryn21

opožděná fotka z předminulýho týdne.Duhák 37

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11546.jpg
                            Pátek 23. března 2007 ve 20:57® jaryn

dneska amur na rohlík pak nás vyhnal déšť

Pátek 23. března 2007 v 19:16® Sander
                              Sander
                              Datum lovu: 23.1.2007

Dnes zkouška druhého břehu. Prakticky stejné ryby, tloušť se povedl asi jen o půlcentimetr menší, opět se spletl jen jediný jesen a oproti včerejšku navíc několik červenoprcanic.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11538.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11539.jpg
                                Čtvrtek 22. března 2007 v 17:54® Sander
                                Sander

Dnes při mě stálo veliké štěstí. Donutil jsem se vyrazit asi 2km proti proudu mé rodné řeky, jako obvykle se občas spletl menší tlouštík a plotice, ale sotva začalo sněžit, začly se dít věci. První těžší ryba byl jesen rovných 47cm, krásná zdravá a pěkně stavěná ryba (u nás docela unikát), druhá ryba – klasika, letos dvanáctý 50+ (to „plus“ v tomto případě znamená asi půl centimetru, ale na této vodě rovněž velký úspěch). V proudu supr potahání.Tento příspěvek byl 22.3.2007 v 17:20 editován administrátorem toulovec

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11536.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11537.jpg
                                  Neděle 18. března 2007 v 19:49® kubas
                                  kubas
                                  Datum lovu: weekend | Revír: JM | Způsob lovu: Klasická položená

O víkendu rybišky brali pěkně, nachytal jsem 15 kaprů, největší měl 55cm a 3.5kg9-) , dále cejny a perlíny a spletl se i jeden amur. Jediný co dost znepříjemňovalo lov byl větr a jakejsi důchodce co pálil bordel po zimě:-(

Neděle 18. března 2007 v 19:19® Shrek
                                    Shrek
                                    Datum lovu: 18.3.2007 | Revír: Kouty

dva ponechaní,jeden puštěn.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11508.jpg
                                      Neděle 18. března 2007 v 0:05® Damys
                                      Damys
                                      Datum lovu: 17.3.07 | Revír: Bilina 6, Tráva | Způsob lovu: Feeder

Přez silný nárazový vítr jsem se pokoušel o plavču.Pak jsem to ale vzdal a chytal pouze feeder.Počasí vážně pod psa,ale rybyčky kupodivu kousaly.Chyceno pár plotic a asi cca 15 kapříků od 20–35cm.Takže nakonec dobrý pocit:->

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11504.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11505.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11506.jpg
                                        Sobota 17. března 2007 ve 23:29® ogon123
                                        ogon123
                                        Datum lovu: 17.3. | Revír: Líšenská říčka

pekna chytacka v líšni. Na krmitko 12 malych kapriku plus 3 cejnaci a na svestkovy boilí dva tuky a byl s toho prtavej cejnek a kolem druhe tento kaprik, ktereho sem si vzal. Jinak docela pekny pocasi az na ten vítr!!!!!!

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11501.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11502.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11503.jpg
                                          Sobota 17. března 2007 ve 20:19® vlacek
                                          Datum lovu: dnes | Revír: JM

dnes pulhodinka na rybach kaprik 57cm :-) :-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11499.jpg
                                            Sobota 17. března 2007 ve 20:17® Sander
                                            Sander
                                            Datum lovu: 17.3.2007

Opět vítr 150000m/s, se splávkem se nedá správně onanovat, vlny si s ním dělají také co chtějí…ale přesto mě příjemně překvapila spousta tloušťů (…41,42,42,45,47), několik cejnů, cejnků, plotic a červenoprcanic.
                                            A povedlo se mi zlomit dva dny starý podběrák. To také dokáže potěšit…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11497.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11498.jpg
                                              Sobota 17. března 2007 v 19:21® kostnak
                                              kostnak
                                              Revír: cierna voda

jalec tmavy (jasen) 47cm.Tento příspěvek byl 18.3.2007 v 08:01 editován administrátorem CeP

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11496.jpg
                                                Sobota 17. března 2007 v 18:55® Coturnix
                                                Coturnix
                                                Datum lovu: 17.03.07 | Revír: Chrudimka MP | Způsob lovu: Muškaření

Tak dneska odpolko na tři hoďky na Chrudimce. Vítr bohužel značně stěžoval házení, ale jinak to šlo. Na břeh se podívalo několik tloušťů (na mokrou a nymfu). Občas byl vidět i kroužek na hladině. Podařilo se mi ukrást jim sváču :-P :-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11492.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11493.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11494.jpg
                                                  Pátek 16. března 2007 v 15:02® Vara
                                                  Datum lovu: 14.3.2007 | Revír: 421200 Lipno | Způsob lovu: Klasická položená

S tátou a mnželkou prvně letos na Lipně, za dvě hodinky 5ks kapra 41–46. Krásné ryby jen mají po těle sem tam vypdané šupiny a z toho fleky a stejné mají i skřele. Nevíte co to je? Bohužel fotky mi poslat nejdou

Čtvrtek 15. března 2007 ve 23:22® jarda21
                                                    jarda21
                                                    Datum lovu: 15.3. | Revír: Tovačov | Způsob lovu: Klasická položená

Krásné odpoledne na Tovačově, na břeh se podívali 4 šupináči (43,44,47,50)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11474.jpg
                                                      Čtvrtek 15. března 2007 ve 21:19® Prutos
                                                      Prutos
                                                      Datum lovu: dnes | Revír: JM | Způsob lovu: Muškaření

Krásný den se spoustou pěkných rudoploutvých rybek.Za odpoledne se mi do mušek zakouslo zruba sedm desítek těchto krasavců a to i přesto, že jsem se věčně patlal s rozmotáváním návazce. Dublet bylo nepočítaně a několikrát se mi za šňůru tahaly i tři ryby současně. Teploučko pohodička…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11473.jpg
                                                        Čtvrtek 15. března 2007 ve 20:47® Sander
                                                        Sander
                                                        Datum lovu: 15.3.2007

Křtím nové Chytej fotkami z krásně stráveného dne s perfektními lidmi. Ryb bylo uloveno hodně moc, přes tlouště, cejnky, jeseny, ostroretky, amury a podoustve. Moc potěšil tloušť rovných 53cm, jehož zdolávání v silném proudu bylo opravdovým zážitkem. Peťo díky, máš to u mně.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11470.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11471.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11472.jpg
                                                          Středa 14. března 2007 v 16:40® Kubajs
                                                          Kubajs

musím ještě opravit cormaxxe protože jsme chytli ještě každej po jednom perlínkovi a bylo to super fakt mě to s bičem moc baví:-))

Středa 14. března 2007 v 16:05® cormaxx
                                                            cormaxx
                                                            Datum lovu: 14.3.2007 | Revír: Havraň | Způsob lovu: Plavaná

Dneska s KUBAJSem od 9,30 do 13,30 na rybách,chyceno několik ploťek,všechny na bič a většinou ze sloupce.Ze dna to moc nešlo.Bokem sme měli ještě jeden prut na plavanou a jeden na položenou,ale na ty ani ťuk.Kubajs poprvé chytal s bičem a byl nadšenej,sice nezabralo nic většího ale i tak dobrý.Chytáno na červi,kukuřici a rohlík.:-) Sluníčko krásně hřálo,ale ze začátku foukal studenej vítr.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11456.jpg