Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 7. března 2007 ve 22:40® Padis
- Datum lovu: 7.3.07 | Revír: soutok L+L | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes na 2 hodinky u vody počasí nádherné.Brali hlavně cejni.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 7. března 2007 ve 22:26profil byl smazán
- Datum lovu: 7.3.2007 | Revír: Mrtvé rameno Labe
Jóóó´, když je krásně, to jsou vidět ve vodě věci…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 7. března 2007 v 1:42® ogon123
- Datum lovu: 4.3. | Revír: svratka 2a
Tak v nedeli poprve letos.. a parada.. pocasi na brezen supr.ale rano byla jeste poradna kosa. Jinak se na breh podivalo 6 cejnku a jeden kaprik kolem petatriceti:) akorat ten fotak zustal doma:(
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 6. března 2007 ve 22:13® jarryn21
- Datum lovu: dnes | Revír: Nový mlýn
Dnes to nebylo tak slavný,ale nakonec se nechal jeden borec ukecat.Duhák 37
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 6. března 2007 v 19:19® Sander
- Datum lovu: 6.3.2007 | Způsob lovu: Plavaná
Dnešek byl ve znamení okounů. Zezačátku to sice nevypadalo, občas vzal tlouštík nebo cejn, ale poté co hod, to okoun nebo zásek do prázdna. Po zhruba čtyřiceti puštěných kusech jsem poděkoval řece a sbalil cajk. Po delší době jsem se podíval do očí překvapené vydře, krásný to tvor.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 6. března 2007 v 18:19® Jezinka
- Datum lovu: 6.3.2007 | Revír: Na Kahunce | Způsob lovu: Klasická položená
jo a karáska taky sama zasekla i udolala.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 6. března 2007 v 18:07® Jezinka
- Datum lovu: 6.3.2007 | Revír: Na Kahůnce, plavaná
Terka Jandová, 4 roky, okoun se chytil skoro sám na žížalku, napřed se jí nechtělo, ale pak ho pustila „na jídlo by byl malinkej“
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 5. března 2007 v 18:24® stopař
- Datum lovu: 5.3.2007 13.00 - 15.00hod. | Revír: kdesi v severních čechách | Způsob lovu: Plavaná
Dneska s kamarádama Měchem a Matej87 na stojáku,na mastňáky celkem 3 plotičky , dvě cca 12 cm se podívali na břeh a jedna upadla. Oba kamarádi zůstali bezrybka.Tento příspěvek byl 6.3.2007 ve 20:31 editován administrátorem toulovec
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. března 2007 v 17:03® Hadik
- Datum lovu: 4.3.2007 | Revír: Vltava 1 | Způsob lovu: Feeder
Celé dopoledne na rybkách, nejprve plavačka, poté feeder. Samá drobotina, až před polednem, během hoďky, čtyři cejni kolem 50 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. března 2007 ve 22:01® BigMike
- Datum lovu: dneska | Revír: Černovický potok | Způsob lovu: Klasická položená
Já nic, to strejc – na vysačku asi 8 plotic okolo 20 – 25 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. března 2007 v 18:23® Robur
- Datum lovu: 30,03,2007 | Revír: svratka 4 | Způsob lovu: Feeder
tak já dnes začnu, počasí – ráno chumelilo, odpoledne svítilo a zakončeno lijákem, který jsem u vody taky stihl, jinak moje klasika 5*cejni 2 plotice, bralo to hezky, ale až po změně místa, byly potahy i na kukuřičku, ale zase od plevelu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. března 2007 ve 21:31® Sander
- Datum lovu: 1.3.2007
Upřímně, takhle jsem si první březnový den ještě nezachytal. Spousta záběrů šla vniveč, ale za to může jen to, že jsem od podzimu vyšel ze cviku
Kdyby na třeba jen na každou desátou vzala místní parma, nezlobil bych se
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. února 2007 v 16:31® Frk
- Datum lovu: 28.2. | Revír: chovný | Způsob lovu: Plavaná
Vydruše s Jezinkou mě vyhecovaly. Tak jsem dnes vyrazil. Vlasec 15, návazec 12. Tanec trval dobře půl hoďky. Ať dětičky vědí co ve vodě mají;))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 27. února 2007 v 17:24® PetaR
- Datum lovu: 27.2.2007 | Revír: Labe 28 | Způsob lovu: Plavaná
I přes nepřízeň počasí to po zakrmení parádně bralo. Sice brali jenom cejni, ale krásní. Stálo to za to mrznout na větru a v lehkém dešti:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. února 2007 ve 22:41® ČudlařX
-
ještě nějaký fotečky-vše foceno mobilem
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. února 2007 ve 22:39® ČudlařX
- Datum lovu: 25.2.2007 | Revír: Řeka
Dneska to byl nářez ,kterej na tenhle datum nepamatuju.Chytal jsme feederem (s krmítkem)a vedle sem si nahodil s lehkým proutkem na položenou(asi do 30g. -silon 0,12)-bez krmítka.Na feederu sem měl „polikáček“ neboli titěrnej háček (a vejdou se tam max. 2 červíci)a chytal jsem kapříky jednoho za druhým což u nás není ani trochu zvykem
a pak kamarád zasek kapra 52cm trochu jsem zasmutněl ,ale čekalo mě překvapení.Na lehkým proutku se začal polda šourat směrem k prutu.Následoval zásek a zvuk protáčející cívky.Dvanáctka řezala vodu .Dotoho všeho začalo hustě pršet.Nevnímam-teď existuje jen já a ryba.Boj se protohaje.Přitáhnu o pět metrů,ryba si vyrazí po proudu 15metrů.Po nekonečných 15–20 minutách přivádim k podběráku kapra 53 cm.Zase kámoš dostal na frak.Ale stejně, tyhle ryby ,téhle velikosti se tu nechytaj ani v léťě.Díky ŘEKO!!! p.s.:málem bych zapomněl .Když jsem kontroloval nástrahu ,tak při přitahování žížaly jsem dostal do prutu kopanec a vyklubala se z ní kudla
=první dravec sezónyDnešní lov NEMĚL CHYBU!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. února 2007 ve 20:51® Sander
- Datum lovu: 25.2.2007
Zkouška nového místa nepřinesla moc velký úspěch. S kolegou jsme ulovili zhruba 20 ryb, já měl tu čest povodit si velkou podoustev a solidního tlouště, ale obě ryby se mi po pár minutách v silném proudu vypnuly. Tak na tu bídu jsem nakonec měl co fotit…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. února 2007 ve 20:39® jaryn
-
dneska zase brali
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. února 2007 v 17:20® schneck
- Datum lovu: 25.2.2007 | Revír: svratka | Způsob lovu: Muškaření
Dvě hodinky po kolena v ledové vodě, zima jak v ruským filmu, nárazový vítr kterej občas docela znepříjemňoval házení… Celkem chyceno 5 lipanů, dva se mi vypnuli a pár záběrů jsem neproměnil. Nedoufal jsem, že si dnes sáhnu na rybu, ale přesto to byl krásný den!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. února 2007 ve 12:01® koy
- Datum lovu: 24.2.2007 | Revír: plavana
chycena spousta plotic,perlinu,cejn,tlousti a tahle chudinka,zase vitr
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. února 2007 v 0:03® jaryn
-
Dnes lužnice s feedrem, já 5 kapříků, kamarád 6 kapříků za dvě hodiny. Vše do 35cm, krásná rybačka. Pech byl, že jsem vzal jsem foták s vybitou baterií.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. února 2007 ve 22:05® jarryn21
- Datum lovu: 24.2. | Revír: Loučná
Dnes dopoledne jsem to byl zkusit na Loučný v Zámrsku pod splavem.Krásný místo,ale na plavačku vůbec nic.Počasí nepřálo,zataženo a dost foukalo.Tak jsem to po hodině vzdal. Po obědě jsem přejel na jiný revír -Nový Mlýn Bojanov a vyplatilo se to. 5 štíhlat od 30–50cm a jeden nádhernej potočák 37 .Foto bohužel nemám.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. února 2007 ve 20:28® ČudlařX
- Datum lovu: 24.2.2007 | Revír: Řeka | Způsob lovu: Feeder
Ještě jedna fotka…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. února 2007 ve 20:26® ČudlařX
- Datum lovu: 24.2.2007 | Revír: Řeka | Způsob lovu: Feeder
Neska se výrazně ochladilo s tím souvisela četnost záběrů.Za hodinku a čvrt chyceny 4 plotičky. Sry za kvalitu fotek-mobilem
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. února 2007 ve 20:00® HaD
- Datum lovu: 24.2.2007 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Plavaná
Se synáčkem na tlouštích. Byli jsme tam od 16:00 do 17:00 a celkem jich Adámek zdolal 6 ks ve velikostech cca 25–30 cm. Já nahazoval a zasekával, mladíček zdolával a tatínek vyháčkovával a pouštěl. Větší nezabral.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. února 2007 v 15:45® Coturnix
- Revír: Loučná | Způsob lovu: Muškaření
Dneska na dvě hodinky na Loučné v Dašicích. První letošní mušení – nymfy zklamaly, takže jsem nasadil mokrou. Zachránila to klasika – rudořitka s goldíkem. Nakonec několik tloušťů a dvě ouklejky. Škoda jen toho počasí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. února 2007 v 15:16® cormaxx
- Datum lovu: 24.2.2007 | Revír: Kyjice-přítok a sifon | Způsob lovu: Plavaná
Dneska necelý 2 hodinky,rybky moc nezobali ale byli vidět.5 plotic kolem 20 cm,jeden nádherně zbarvenej a nažranej okoun 26cm,nějaká droboť mno a povedlo se mi tak ± po dvou rokách chytit ježdíka,teda celkem 4 tak 10cm
,pestrost úlovků slušná ale počet nic moc
zima celkem byla ale alespoň nefoukal vítr Jinač v sifonu byli nějaký frajeři s čeřínkem:-/,ale chytli ho…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. února 2007 v 10:03® gabo
- Datum lovu: 23.2.2007 | Revír: Bačaly | Způsob lovu: Feeder
Včera na Bačalech 4 duháci a jeden siven od 22 do 28 cm. Chyceno na těsto a rohlík.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. února 2007 ve 23:31® ČudlařX
- Datum lovu: 23.2.2007 | Revír: Řeka | Způsob lovu: Feeder
Tak neska 2 hodinky na řece a stálo to za to.Chyceno několik plotiček 1 ouklej a jeden skalák.Nejvíc úspěchů slawil obloženej chlebíček -hnojka a houska.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. února 2007 ve 21:47® Davish
- Datum lovu: 23.2.2007 | Revír: Jihlava 10
Dneska s Mirusem, docela pohodovej lov, počasí – zataženo – 4°C, na feeder se mi podařil jelčík a na bič 3 oukleje, ale měli sme s Mirusem ještě hodně záběrů, ale bylo to fajn místo, kam skoro rybáři ani nechodí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.