Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 27. května 2005 v 15:20® Padis
-
dnes jdu zkusit úhoře začíná se čistit voda. Revír Loučná 3
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 27. května 2005 v 15:00® jarv
-
Jordán. Dopoledne jsem zašel provětrat feeder. Během tří hodin přišlo 13 kapříků (+/-40) a pár plotic. Vše na kuku + masňák. Všude podél břehů se prohánějí houfy cejnů a třou se. Bylo by tam parádně, nebejt toho horka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 27. května 2005 v 10:53® pepino99
-
a na Světě je to fakt idilka :o)))))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 27. května 2005 v 10:28® rybar11
-
Stonávka 2A.
Po příchodu jeden kapřík 39,5 na těžko. Pak asi 17 plotic a 3 cejnci na federera.
PS: Asi si udělám rybí salát......
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. května 2005 v 17:00® CeP
-
Orlík-Rejzíkov – 17.00–21.30 osklivy odpoledne. nedavno jsem rejzikov do nebe vychvaloval a dnes bych. tusit jsme zacali uz pri prichodu. u chaticek aut jak na vaclavaku, na brehu bivak vedle bivaku. u prutu ve stojanech posedavalo nekolik matoznych postav vetsinou bud v ruznem stupni opilosti, nebo ikve tykve. rvali na sebe jako paviani, probirali kvalitu mistniho piva, pocet vykourenych kartonu od patku a jestli krmit psenici suchou, namocenou, nebo varenou. dvojka na lodicce uprostred hulakala do telefonu asi drahe polovice jak prave sype do vody dalsich 20 kilo krmeni. hned pri prichodu jsme byli upozorneni ze tady maj nakrmino a ze nejdou. ryba skutecne brala jen velmi sporadicky, nesla stahnout. jak sme rozbalili hned za zady jakoby mimochodem prosli zvedove. jasne. kontrola vercajku a nastrah. nedalo se nevyslehnot hlasite spitani jak mame barevny cervy a povazte. i modry!! brasulak ulovil na 8m bic nekolik drobku kolem 10cm a hned byl komentovan ze si nachytava na vecer na candaty. par slusnejsich ryb se nachytalo az po 21, kdyz vetsina odesla k chatkam a u vody bylo konecne trochu klidu. jak rikam; nehezky zazitek a mne se to misto tak libilo…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. května 2005 ve 12:20® pepino99
-
HaD v řece stojící , další parmu marně vyhlížející a o slalomu mezi brankami stále přemýšlející......... :o))))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. května 2005 ve 23:15® pikos
-
Had: to se teda valilo dost vody, jste kluci šikovný
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. května 2005 ve 20:40® TH
-
Jo,perfektní chytačka,ale rozflákal jsem si digitála za 4 500
(((((( Takže fotky nebudou,i kdybych se po*ral.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. května 2005 ve 20:19® TH
-
Otava 2 – Tak vám to bylo plný jílu,avšak Death si našel přítok z rybníků,kde se rybám lépe dýchá,než v tom jílu,takže jsem chytal na těžko a plavačku,3 okouny na těžko a 12 okounů,2 kapry (30 a 35),2 karasy a 1 bělici… Chytačka jak blázen,byl jsem tam od 17:30 do 21:30.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. května 2005 ve 20:00® kostnak
-
dnesna stuka zo pstruhovky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. května 2005 v 19:52® HaD
-
a byl to kapr okolo 55cm. pak už jen pár drbanců a malej úhoříček,. bylo krásně
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. května 2005 v 19:51® HaD
-
asi po dvou hodinách, kdy jen Štěpán urval dvě ryby zdolávačka…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. května 2005 v 19:50® HaD
-
okolo 60 cm, byli jsme plni oprimismu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. května 2005 v 19:50® HaD
-
hned do minuty po náhozu záběr a byla tam…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. května 2005 v 19:49® HaD
-
L4: pokus o parmy v „mírně zakalené a zvedlé vodě“
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. května 2005 v 8:37® pepino99
-
Jo Had Nekecá, jen já sem chytil úplný ho… řeka hrozně táhla ale vypadalo to hesky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. května 2005 v 0:10® HaD
-
L4: jeden had (60), jeden sumeček(60), dva skaláci. byli jsme já, TR, jaryn a pepíno99, štěpán chytal na moje pruty
byl lenivej si vyndat ty svý
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. května 2005 v 19:49® mirmen
-
řeka: vysoký průtok po včerejších přívalových deštích na horním toku a přítocích. Kal, nečistoty aj. Feeder, hnojáci (díky,bobane), bez jediného záběru. Prochytáván úsek cca 0,5 metru od břehu až téměř do třetiny šíře toku ( víc to nešlo díky nečistotám). Buď jsou přežraný, až praskaj ve švech nebo zalezly někam, kam jsem nástrahu nedostal, ach jo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. května 2005 v 15:31® jake
-
to zadar: No konečně nějaká hezká fotka. Taková ze života …
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. května 2005 ve 13:34® pepino99
-
> zadar: jóóó to je krásnej druch :o))))))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. května 2005 ve 13:13profil byl smazán
-
Dnes od rána krmítkařina na Záplavech. 4 kapři 42–53 cm ten 53 viz foto, jinek moře pidicejnů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. května 2005 ve 21:09® ywan
-
tááák dnes som bol zas na ramene v Istebnom, v takom plytkom úseku kde nikto nechytá.( Plávaná – hnojáky, kukurica ). No čo som tam videl bolo nenormálne, amury ( 60 – 100cm ) si tam plávali jedna radosť, lieňov tam bolo tiež požehnane, aj kapríky sa tam ukázali. Samozrejme že amury úplne ignorovali všetko čo som mal na háčiku ( čo som ja mal na háčiku, oni mali na HÁKU ). Liene som hľadal podľa bubliniek, pekne bolo vidieť ako ryjú dno, 2 mi spadli ( asi som skoro zasekával ).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. května 2005 ve 12:00® pepino99
-
a Vanďáček si taky chytila svého prvního kapra. Já chytal samé malé což nestálo ani za fotku :o((
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. května 2005 v 11:59® pepino99
-
mezi se vloudil i jeden Línek …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. května 2005 v 11:59® pepino99
-
tak zase něco málo ze Světa v Třeboni. Brašulák chytil asi 50 kaprů z nichž tenhle byl 10,1 kg 82 cm :o)))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. května 2005 ve 20:50® HaD
-
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. května 2005 ve 20:49® HaD
-
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. května 2005 ve 20:49® HaD
-
.
-
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. května 2005 ve 20:48® HaD
-
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.