Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 18. února 2007 v 19:32® sojka
sojka
Datum lovu: 18.2.2007 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Feeder

Dnes ráno na Vltavě v Praze kapři 46 a 60 cm. Zrána mráz ale když vyšlo sluníčko, tak už bylo fajn.Na únor pěkná rybařina

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11202.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 18. února 2007 v 18:49® regulus
    regulus
    Datum lovu: 18.2.2007 | Revír: Svratka

Tak mě nakonec sluníčko ukecalo a šel sem to poprvé letos zkusit, žádná hitparáda, vysokej stav vody, vítr, ale dva okyši a cejn na plavačku a perlín na feeder, takže aspoň, že tak.

Neděle 18. února 2007 v 18:07® knedlik
      knedlik
      Datum lovu: 18.2.2007 | Revír: Ratkovo | Způsob lovu: Přívlač

Dnes trošku prívlač s sbirolinom,ni­ekolko ostriežov a tento dorastenec.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11201.jpg
        Neděle 18. února 2007 v 17:03® jake
        jake
        Revír: Dřevnice | Způsob lovu: Plavaná

Dnes poprvé letos na rybách – 3 kousky – proudník, ostroretka a nakonec tloušť. Příjemné odpoledne, až na ten blbý vítr…:-)

Neděle 18. února 2007 v 16:47® Shrek
          Shrek
          Revír: Ohře 18 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes se Sharkcomem opět plavačka na Ohři v Chebu.Opět zima,opět větřík,opět bezrybka.Takže nic nového :-D

Neděle 18. února 2007 v 15:53® Robur
            Robur
            Revír: svratka4 | Způsob lovu: Feeder

tak docela foukalo, takže bylo problm najít závětří, ale sem tam zob, cejn a ploťka se nechali ukecat

Neděle 18. února 2007 v 11:28® koy
              Datum lovu: 17.2 | Revír: plavana

zase podelanej vitr ale celkem to slo,ulovena asi desitka pruhovanych bratru a dvacitka bile ryby.Vsechny plavou:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11193.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11194.jpg
                Neděle 18. února 2007 v 8:06® Sander
                Sander
                Datum lovu: 17.2.2007

Chvíle odpočinku s matchovými pruty – ryb lehce podprůměrné množství, dohromady s kolegou max. 20ks, ale některé mi udělaly velikou radost. Jedna z nich je rovných 51cm tloušť a pár krásných podouství. Téměř všichni tloušti zde mají atipickou stavbu těla – na takové vyžrance moc často nenarazím.

Na vítr už přestávám nadávat. Nemá to cenu. Spíše se budu snažit s ním smířit. O velmi nadprůměrném průtoku ani nemluvě… (první foto prakticky stejné, jako té padesátdvojky z 21.1. , ale ryba samozřejmně jiná)

Díky řeko!

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11185.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11186.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11187.jpg
                  Středa 14. února 2007 v 18:31® strejda
                  Datum lovu: 14.2 | Revír: Novohradka | Způsob lovu: Muškaření

Dnes sem využil zvedlé vody a vyrazil s mušákem. Do 10-ti hodin sem nepotkal rybu, potom vylezlo slunce a vše se v dobré obrátilo.Dnes chutnalo nejvíc potočákům.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11151.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11152.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11153.jpg
                    Středa 14. února 2007 v 15:55® revoke
                    revoke
                    Datum lovu: 14.2.2007 | Revír: Svratka 3 | Způsob lovu: Plavaná

Krásné počasí mě po půlroce bez ryb vytáhlo k vodě, byť jen na půl hodiny. Chytal jsem způsobem ala Sander na z jara vyzkoušeném místě na řece, kousek od centra. Po deseti minutách to vzal malý jeleček cca 25cm, pak jsem se posunul přímo k mírně podemletému stromu a vzala to tahle 46ka. Z jara je tam ale schovaný ještě maličko větší ;-) Moc pěkné dopoledne, resp. jeho menší část.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11148.jpg
                      Středa 14. února 2007 v 15:26® jake
                      jake
                      Datum lovu: 12.2. | Revír: Dřevnice

První poslové jara :-) Tento příspěvek byl 14.2.2007 ve 20:11 editován administrátorem CeP

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11147.jpg
                        Pondělí 12. února 2007 v 10:59® Libor
                        Libor
                        Datum lovu: 10.2.2007 | Revír: Plavaná

V Sobotu s kamarádem na Berounce na plavané bez záběru.Řeka byla zvedlá tak 0,5–1m nad normal.Přejeli jsme potom na stoják, kde jsme vyplavačkovali asi 35 cejnů.Počasí super, lítali včely a krásně rašej kočičky.Při příjezdu domů jsem zjistil že jsem ztratil klíče, našel jsem je druhej den u Berounky pověšené na rybářské chatě viz.foto. Tomu člověku co je tam pověsil děkuji:-) .

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11111.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11112.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11113.jpg
                          Neděle 11. února 2007 ve 20:35® Padis
                          Padis
                          Datum lovu: 10.2.07 | Revír: Novohradka | Způsob lovu: Plavaná

Sobotní plavaná s červíky.Chyceno 5 tlouštíků max 30 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11108.jpg
                            Neděle 11. února 2007 v 19:10® vikipiki
                            vikipiki
                            Datum lovu: 11.2.2007 | Revír: Nežárka | Způsob lovu: Plavaná

Dněšní výprava za zapomenutými duháčky dopadla na výbornou. Celkem jsem já a muj kámoš Jarda chytli tři duháky,největ­ší:34cm a dva tlouštíky okolo 30cm.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11106.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11107.jpg
                              Neděle 11. února 2007 v 18:51® Švejk
                              Švejk
                              Datum lovu: 11,2,07 | Způsob lovu: Feeder

Dneska jsem se na chvíli dostal k vodě :-) Na feeder s hnojňáčkama ani ťuk, poté co jsem vyměnil za masňáky, tak parma cca 32 cm, viz foto. Na brčko slušná plotice a hrouzek.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11105.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11104.jpg
                                Neděle 11. února 2007 v 17:01® HaD
                                HaD
                                Datum lovu: 11.2.2007 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Plavaná

Jak se říká do třetice všeho dobrého – dnes jsem vyrazil potřetí se synáčkem na procházku a prutu jsem dal znovu šanci. Sice to byla bída, ale v pozdním odpoledni se nechali tři tloušti přemluvit. Dva byli okolo 35 cm, jeden menší. Toho sám zdolal můj mladíček, z čehož jsme měli oba radost :-)

Neděle 11. února 2007 ve 13:12® Hrouzek
                                  Hrouzek

Ze včerejší rybačky,tento byl nej, jedinej tloušt, kterýho jsem viděl u hladiny občas něco sebrat, tak jsem s nim hrál 20minut schovávanou a nakonec jsem vyhrál já…Ten byl opatrnej jak nevim co:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11103.jpg
                                    Sobota 10. února 2007 ve 20:47® Davish
                                    Davish
                                    Datum lovu: 10.2.2007 | Revír: Jihlava 9

Dneska řeka oproti včerejšku poklesla tak o 20cm, ale stejně byla tak o půl metru zvedlá z normálu. Na feeder sem chytil jelce tak 20cm a na plavačku jelce a ouklejku.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11092.jpg
                                      Sobota 10. února 2007 v 19:33® koy
                                      Datum lovu: 10.2.2007 | Revír: :-)

dnes naplavanou chyceno nekolik tloustu,perli­nu,kaprik,oku­nu vyborna chytacka a skvele pocasi

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11090.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11091.jpg
                                        Pátek 9. února 2007 v 19:19@ ???
                                        Datum lovu: 7.2.2007 | Revír: plavaná,otava 1

Zdravim, mockrat dekuji rybarovi ktery tady pise o OTAVE 1,v Pisku ziju druhy rok a jezdim na ryby na kole,byl jsem i nahore i dole po proudu ale k poslednimu jezu sem se vypavil az po precteni Jeho príspevku z 4.2.,mel pravdu spousta tloustu,3mali boleny,1cerven­ka.letos jsem nepotkal ani jednoho rybare. Dnes jsem cetl ze vetsí tlousti vyheledavaji samotu…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11075.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11076.jpg
                                          Pátek 9. února 2007 v 16:57® Sander
                                          Sander
                                          Datum lovu: 9.2.2007

Prakticky co hod, to záběr od tlouště nebo velké plotice. Celkem asi 35 ryb za hodinu a půl. Netroufám si odhadovat, kolik ryb mohlo být naskládaných za těmi pilíři. Chytalo se těžko, přes široký a silný proud, v němž bylo zdolávání opravdovou zátěžovou zkouškou. Moc velkých ryb zde nikdy nebylo, takže nej kousek okolo 45cm považuji za solidní. (fotka na hovno, samozřejmně v tu dobu zalezlo slunce, jak jinak…)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11069.jpg
                                            Čtvrtek 8. února 2007 v 18:36® Hrouzek
                                            Hrouzek
                                            Datum lovu: dnes | Revír: Doubrava | Způsob lovu: Plavaná

Tak dneska na chvilku do cca 40cm zvednutého toku a mírně přikaleného, nebylo moc míst,kde se dalo chytat, ale dalo se asi z 5ti míst vytáhnout cca 35ks ryb, převážně tloušti a občas proudník, nej ryba okolo 30cm.

Čtvrtek 8. února 2007 v 18:15® Sander
                                              Sander

Míro, dorovnávám na Tvůj úterní 52cm úlovek, přidám ještě 50 a 47cm dorostence. Místo Ti raději nepovím, byl bys na mně asi dost nabroušenej :-) Uloveno 16 ryb, z toho 9 přes 40cm. Asi to způsobilo příznivé počasí. Krásné odpoledne.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11049.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11050.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11051.jpg
                                                Středa 7. února 2007 ve 23:36® Mr.Stick
                                                Mr.Stick
                                                Datum lovu: dnes | Revír: Poorlicko | Způsob lovu: Přívlač

Ve třech jsme za pár hodin lovu pochytali cca 70 tescodravců (rozuměj duháků :-) )do 40cm a 1 sivena…příjemné zpestření při čekání na zahájenou.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11043.jpg
                                                  Středa 7. února 2007 ve 12:45® osprey
                                                  osprey
                                                  Datum lovu: 6.2.2007 | Revír: plavaná

Včera odpoledne jsem nasál vzduch, zkouknul zšeřelé nebe a zdálo se mi, že je to ono. Navzdory bolesti v zádech jsem se doplížil k řece a od půl čtvrté to tam koupal až do tmy. Měl jsem dva záběry, na břehu skončily dvě ryby. Takový divný bělice nebo co. Ale bylo to velký – 47 a 52 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11030.jpg
                                                    Pondělí 5. února 2007 ve 20:43® Tomash
                                                    Tomash
                                                    Datum lovu: .. | Revír: .. | Způsob lovu: Plavaná

doplnění fotek :-) Pěkná potočanda

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11011.jpg
                                                      Pondělí 5. února 2007 ve 12:22® lucioperce69
                                                      lucioperce69
                                                      Datum lovu: 4.2. 2007 | Revír: plavačka

s tomashem, dwarfem a jednim kolegou na jedné říčce vlévající se do běly. Asi 3 okounci, 8 sivenů do 30cm a jeden potočák 42 cm foto snad dodá tomash jinak docela povedenej den

Neděle 4. února 2007 v 18:46® strejda
                                                        Datum lovu: 4.2 2007 | Revír: brozany | Způsob lovu: Feeder

Na řece nechytatelno tak sem šel strašit s feederem na slepé rameno labe a rybám se docela chtělo spolupracovt asi 25 kousků se na mě přijelo podívat většina cejni.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10986.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10987.jpg
                                                          Neděle 4. února 2007 v 18:38® Sander
                                                          Sander
                                                          Datum lovu: 4.2.2007 | Způsob lovu: Plavaná

S kolegou dnes máme na kontě dohromady přes 35 tloušťů a několik plotic. Počasí celkem šlo, konečně jsem si odpočinul od vichřice a pořádně prohnul klacek. Ryby většinou průměrné, ale u pár kusů do padesátky chybělo jen málo. Jinak tento jez mění název řeky Otavy na Vltavu – konkrétně Vltavu 16–19, ÚN Orlík. Maximální místo zdvihu, beznadějně obsazené rybáři v každém ročním období. Což je dost znát na velikosti úlovků.. :-((

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10984.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10985.jpg
                                                            Neděle 4. února 2007 v 18:29® kostnak
                                                            kostnak
                                                            Způsob lovu: Muškaření

po roku som vytiahol tu smiesnu udicu, ale kedze tomu moc nevladnem, tak som bojoval viac s vetrom, ako s rybami. ale nakoniec sa jeden vyzraty krasavec-46cm podaril. moja najvacsia ryba na muchu.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10982.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10983.jpg