Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 23. února 2007 ve 20:02@ ???
Datum lovu: 23.2.2007 | Revír: plavana,otava 1

celkem pekna ryba,bojovala pekne,na feeder,52cm..jinam nic,vcera 5 kapriku na polozenou…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11285.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11286.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 23. února 2007 v 17:33® Raf
    Raf
    Datum lovu: 23.2.2007 | Revír: Botič | Způsob lovu: Plavaná

Nechal jsem se zlákat poledním sluníčkem a vyrazil. Času nebylo příliš, tak jsem neopustil hranice Prahy a zašel na oblíbené místo na Botič. Od začátku šel tloušť za tlouštěm, až jsem je v malé tůňce popíchal snad všechny. Záběrů ubývalo, slunko pálilo a já si říkal, že to zase začalo. Skončil čas lovů na duhákodromech a čekání na dírky, začal čas parem, tloušťů a jiných říčních ryb, které tak parádně vyplňují čas do zahájení dravců. V tom přišel záběr, ryba cukala hlavou tak jak to nedovede žádný tloušť, na bocích se jí zrcadlily barvy duhy. Po chvíli jsem ze stoky Prahy vytáhl duháka. Byl to asi pětistý letos, ale první v životě z české MP vody. Sem ho určitě nikdo nenasadil, prostě se tam nějak dostal a udělal radost.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11282.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11283.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11284.jpg
      Pátek 23. února 2007 ve 12:23® osprey
      osprey
      Datum lovu: 21.2. | Revír: feeder

Sedli jsme si s kolegou na dvě hďky večer s lehkým feederem u jedné tůňky. Dost záběrů, ale máloco se navzdory snaživému laborování s návazcem 0,08 mm podařilo seknout. Nakonec jsem měl 3 cejny do 44 cm a jednoho perlína kolem čtvrt metru. Jedna ryba se odporoučel i s návazcem. Dále zde místopřísežně prohlašuji, že už skoro 14 dní jsem nebyl na tlouštích a kolega Sander si můj oblíbený úsek celou letošní zimu ošetřuje sám:-)) Fakt.

Čtvrtek 22. února 2007 ve 20:44® Padis
        Padis
        Datum lovu: 22.2.07 | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes opět na soutoku.Chytáni vesměs cejni 15–30 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11265.jpg
          Čtvrtek 22. února 2007 v 18:41® Sander
          Sander
          Datum lovu: 22.2.2007

Čekal jsem to lepší, ale je vidět, že Osprey nenechává nic náhodě a má řeku pod palcem. Někdy jsem byl na 150m úseku bez záběru, jinde vzal občas menší tlouštík nebo plotice. Nakonec se skóre vyšplhalo k zhruba 25ks. Když už jsem přestával doufat v cvrkot brzdy, oběsil se tam tento rovných 50cm sebevrah a tato třiačtyřicítka. Radost ty ryby lovit, radost je pouštět. Bylo tam krásně…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11262.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11263.jpg
            Středa 21. února 2007 v 10:39® ladamaj
            ladamaj
            Datum lovu: út.20.2.07 | Způsob lovu: Feeder

Poprvé na rybách v tomto roce na cca3h. 2drbance jinak bez záběru.Počasí celkem dobré.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11246.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11247.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11248.jpg
              Úterý 20. února 2007 ve 21:17® Padis
              Padis
              Způsob lovu: Klasická položená

Dnes jsem vyrazil na 2,5 h k vodě chyceno několik cejnů vše na červy

Úterý 20. února 2007 ve 20:25® Sander
                Sander
                Datum lovu: 20.2.2007

Jelikož jsem minulý týden našel na řece hejno velkých plotic, vzal jsem na ně dnes těžkej kalibr v podobě sedačky, dvou třímetrových teleskopů a pár předšpičáků. Prostě klasická bobkařina. I s kilem krmení. Neulovil jsem ani jednu! Kam ty potvory odjely, opravdu nevím. Ale nakonec jsem dal za vděk asi 25ks nadprůměrným perlínům. Takže alespoň něco…

Úterý 20. února 2007 v 18:36® sharkcom
                  sharkcom
                  Revír: Ohře 18 řeka, rybník Stará voda, rybník Luh, UN Jesenice

Tak dneska to byl náhul. 4 revíry, 2 plotice… feeder, masnáci, hnojáčci, nic !

Úterý 20. února 2007 v 11:51® stopař
                    stopař

Oprava : Datum lovu je samozřejmně 20.2.2007 a ne 20.1. za chybu se pokorně omlouvám a příště si dám pozor.

Úterý 20. února 2007 v 11:39® stopař
                      stopař
                      Datum lovu: 20.1.2007 | Revír: Lužická Nisa-441 036

Tak konečně jsem se dostal letos poprvé k vodě.Venkovní teplota 4°C,voda asi o 25 cm zvedlá mírně kalná,doba lovu 1,5 hodiny ,dýl sem nevydržel , samozřejmně bezrybka. Zkoušel jsem plavačku s mastňákama a chvilku jsem muškařil.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11230.jpg
                        Neděle 18. února 2007 ve 23:04® jarryn21
                        jarryn21
                        Datum lovu: 18.2. | Revír: plavaná

koy mně vybláznil,tak jsem šel s kámošem na lom.Myslel jsem aspon okouni by mohli jít.Takže jako Alivio-N I C!

Neděle 18. února 2007 ve 22:21® Libor
                          Libor
                          Datum lovu: 17.2.2006 | Revír: 411033

V sobotu brali cejni, kamarád zkoušel novej feeder prut, já jenom plavačkoval, záběry byly v tom větru těžko poznat.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11211.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11212.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11213.jpg
                            Neděle 18. února 2007 ve 20:46® Davish
                            Davish
                            Datum lovu: 17.02.2006 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Plavaná

Včera na řece pod splavem – řeka zvedlá tak o metr a foukal vítr, ale přesto se podařily 2 jelčíci – jeden na feeder na hnojáčku, druhý klasicky na těžko na 2 žížaly.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11203.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11204.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11205.jpg
                              Neděle 18. února 2007 ve 20:32® sojka
                              sojka
                              Datum lovu: 18.2.2007 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Feeder

Dnes ráno na Vltavě v Praze kapři 46 a 60 cm. Zrána mráz ale když vyšlo sluníčko, tak už bylo fajn.Na únor pěkná rybařina

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11202.jpg
                                Neděle 18. února 2007 v 19:49® regulus
                                regulus
                                Datum lovu: 18.2.2007 | Revír: Svratka

Tak mě nakonec sluníčko ukecalo a šel sem to poprvé letos zkusit, žádná hitparáda, vysokej stav vody, vítr, ale dva okyši a cejn na plavačku a perlín na feeder, takže aspoň, že tak.

Neděle 18. února 2007 v 19:07® knedlik
                                  knedlik
                                  Datum lovu: 18.2.2007 | Revír: Ratkovo | Způsob lovu: Přívlač

Dnes trošku prívlač s sbirolinom,ni­ekolko ostriežov a tento dorastenec.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11201.jpg
                                    Neděle 18. února 2007 v 18:03® jake
                                    jake
                                    Revír: Dřevnice | Způsob lovu: Plavaná

Dnes poprvé letos na rybách – 3 kousky – proudník, ostroretka a nakonec tloušť. Příjemné odpoledne, až na ten blbý vítr…:-)

Neděle 18. února 2007 v 17:47® Shrek
                                      Shrek
                                      Revír: Ohře 18 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes se Sharkcomem opět plavačka na Ohři v Chebu.Opět zima,opět větřík,opět bezrybka.Takže nic nového :-D

Neděle 18. února 2007 v 16:53® Robur
                                        Robur
                                        Revír: svratka4 | Způsob lovu: Feeder

tak docela foukalo, takže bylo problm najít závětří, ale sem tam zob, cejn a ploťka se nechali ukecat

Neděle 18. února 2007 ve 12:28® koy
                                          Datum lovu: 17.2 | Revír: plavana

zase podelanej vitr ale celkem to slo,ulovena asi desitka pruhovanych bratru a dvacitka bile ryby.Vsechny plavou:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11193.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11194.jpg
                                            Neděle 18. února 2007 v 9:06® Sander
                                            Sander
                                            Datum lovu: 17.2.2007

Chvíle odpočinku s matchovými pruty – ryb lehce podprůměrné množství, dohromady s kolegou max. 20ks, ale některé mi udělaly velikou radost. Jedna z nich je rovných 51cm tloušť a pár krásných podouství. Téměř všichni tloušti zde mají atipickou stavbu těla – na takové vyžrance moc často nenarazím.

Na vítr už přestávám nadávat. Nemá to cenu. Spíše se budu snažit s ním smířit. O velmi nadprůměrném průtoku ani nemluvě… (první foto prakticky stejné, jako té padesátdvojky z 21.1. , ale ryba samozřejmně jiná)

Díky řeko!

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11185.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11186.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11187.jpg
                                              Středa 14. února 2007 v 19:31® strejda
                                              Datum lovu: 14.2 | Revír: Novohradka | Způsob lovu: Muškaření

Dnes sem využil zvedlé vody a vyrazil s mušákem. Do 10-ti hodin sem nepotkal rybu, potom vylezlo slunce a vše se v dobré obrátilo.Dnes chutnalo nejvíc potočákům.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11151.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11152.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11153.jpg
                                                Středa 14. února 2007 v 16:55® revoke
                                                revoke
                                                Datum lovu: 14.2.2007 | Revír: Svratka 3 | Způsob lovu: Plavaná

Krásné počasí mě po půlroce bez ryb vytáhlo k vodě, byť jen na půl hodiny. Chytal jsem způsobem ala Sander na z jara vyzkoušeném místě na řece, kousek od centra. Po deseti minutách to vzal malý jeleček cca 25cm, pak jsem se posunul přímo k mírně podemletému stromu a vzala to tahle 46ka. Z jara je tam ale schovaný ještě maličko větší ;-) Moc pěkné dopoledne, resp. jeho menší část.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11148.jpg
                                                  Středa 14. února 2007 v 16:26® jake
                                                  jake
                                                  Datum lovu: 12.2. | Revír: Dřevnice

První poslové jara :-) Tento příspěvek byl 14.2.2007 ve 20:11 editován administrátorem CeP

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11147.jpg
                                                    Pondělí 12. února 2007 v 11:59® Libor
                                                    Libor
                                                    Datum lovu: 10.2.2007 | Revír: Plavaná

V Sobotu s kamarádem na Berounce na plavané bez záběru.Řeka byla zvedlá tak 0,5–1m nad normal.Přejeli jsme potom na stoják, kde jsme vyplavačkovali asi 35 cejnů.Počasí super, lítali včely a krásně rašej kočičky.Při příjezdu domů jsem zjistil že jsem ztratil klíče, našel jsem je druhej den u Berounky pověšené na rybářské chatě viz.foto. Tomu člověku co je tam pověsil děkuji:-) .

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11111.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11112.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11113.jpg
                                                      Neděle 11. února 2007 ve 21:35® Padis
                                                      Padis
                                                      Datum lovu: 10.2.07 | Revír: Novohradka | Způsob lovu: Plavaná

Sobotní plavaná s červíky.Chyceno 5 tlouštíků max 30 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11108.jpg
                                                        Neděle 11. února 2007 ve 20:10® vikipiki
                                                        vikipiki
                                                        Datum lovu: 11.2.2007 | Revír: Nežárka | Způsob lovu: Plavaná

Dněšní výprava za zapomenutými duháčky dopadla na výbornou. Celkem jsem já a muj kámoš Jarda chytli tři duháky,největ­ší:34cm a dva tlouštíky okolo 30cm.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11106.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11107.jpg
                                                          Neděle 11. února 2007 v 19:51® Švejk
                                                          Švejk
                                                          Datum lovu: 11,2,07 | Způsob lovu: Feeder

Dneska jsem se na chvíli dostal k vodě :-) Na feeder s hnojňáčkama ani ťuk, poté co jsem vyměnil za masňáky, tak parma cca 32 cm, viz foto. Na brčko slušná plotice a hrouzek.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11104.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11105.jpg
                                                            Neděle 11. února 2007 v 18:01® HaD
                                                            HaD
                                                            Datum lovu: 11.2.2007 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Plavaná

Jak se říká do třetice všeho dobrého – dnes jsem vyrazil potřetí se synáčkem na procházku a prutu jsem dal znovu šanci. Sice to byla bída, ale v pozdním odpoledni se nechali tři tloušti přemluvit. Dva byli okolo 35 cm, jeden menší. Toho sám zdolal můj mladíček, z čehož jsme měli oba radost :-)