Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 23. února 2007 ve 20:02@ ???
- Datum lovu: 23.2.2007 | Revír: plavana,otava 1
celkem pekna ryba,bojovala pekne,na feeder,52cm..jinam nic,vcera 5 kapriku na polozenou…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. února 2007 v 17:33® Raf
- Datum lovu: 23.2.2007 | Revír: Botič | Způsob lovu: Plavaná
Nechal jsem se zlákat poledním sluníčkem a vyrazil. Času nebylo příliš, tak jsem neopustil hranice Prahy a zašel na oblíbené místo na Botič. Od začátku šel tloušť za tlouštěm, až jsem je v malé tůňce popíchal snad všechny. Záběrů ubývalo, slunko pálilo a já si říkal, že to zase začalo. Skončil čas lovů na duhákodromech a čekání na dírky, začal čas parem, tloušťů a jiných říčních ryb, které tak parádně vyplňují čas do zahájení dravců. V tom přišel záběr, ryba cukala hlavou tak jak to nedovede žádný tloušť, na bocích se jí zrcadlily barvy duhy. Po chvíli jsem ze stoky Prahy vytáhl duháka. Byl to asi pětistý letos, ale první v životě z české MP vody. Sem ho určitě nikdo nenasadil, prostě se tam nějak dostal a udělal radost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. února 2007 ve 12:23® osprey
- Datum lovu: 21.2. | Revír: feeder
Sedli jsme si s kolegou na dvě hďky večer s lehkým feederem u jedné tůňky. Dost záběrů, ale máloco se navzdory snaživému laborování s návazcem 0,08 mm podařilo seknout. Nakonec jsem měl 3 cejny do 44 cm a jednoho perlína kolem čtvrt metru. Jedna ryba se odporoučel i s návazcem. Dále zde místopřísežně prohlašuji, že už skoro 14 dní jsem nebyl na tlouštích a kolega Sander si můj oblíbený úsek celou letošní zimu ošetřuje sám
Fakt.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 22. února 2007 ve 20:44® Padis
- Datum lovu: 22.2.07 | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes opět na soutoku.Chytáni vesměs cejni 15–30 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 22. února 2007 v 18:41® Sander
- Datum lovu: 22.2.2007
Čekal jsem to lepší, ale je vidět, že Osprey nenechává nic náhodě a má řeku pod palcem. Někdy jsem byl na 150m úseku bez záběru, jinde vzal občas menší tlouštík nebo plotice. Nakonec se skóre vyšplhalo k zhruba 25ks. Když už jsem přestával doufat v cvrkot brzdy, oběsil se tam tento rovných 50cm sebevrah a tato třiačtyřicítka. Radost ty ryby lovit, radost je pouštět. Bylo tam krásně…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 21. února 2007 v 10:39® ladamaj
- Datum lovu: út.20.2.07 | Způsob lovu: Feeder
Poprvé na rybách v tomto roce na cca3h. 2drbance jinak bez záběru.Počasí celkem dobré.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. února 2007 ve 21:17® Padis
- Způsob lovu: Klasická položená
Dnes jsem vyrazil na 2,5 h k vodě chyceno několik cejnů vše na červy
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. února 2007 ve 20:25® Sander
- Datum lovu: 20.2.2007
Jelikož jsem minulý týden našel na řece hejno velkých plotic, vzal jsem na ně dnes těžkej kalibr v podobě sedačky, dvou třímetrových teleskopů a pár předšpičáků. Prostě klasická bobkařina. I s kilem krmení. Neulovil jsem ani jednu! Kam ty potvory odjely, opravdu nevím. Ale nakonec jsem dal za vděk asi 25ks nadprůměrným perlínům. Takže alespoň něco…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. února 2007 v 18:36® sharkcom
- Revír: Ohře 18 řeka, rybník Stará voda, rybník Luh, UN Jesenice
Tak dneska to byl náhul. 4 revíry, 2 plotice… feeder, masnáci, hnojáčci, nic !
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. února 2007 v 11:51® stopař
-
Oprava : Datum lovu je samozřejmně 20.2.2007 a ne 20.1. za chybu se pokorně omlouvám a příště si dám pozor.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. února 2007 v 11:39® stopař
- Datum lovu: 20.1.2007 | Revír: Lužická Nisa-441 036
Tak konečně jsem se dostal letos poprvé k vodě.Venkovní teplota 4°C,voda asi o 25 cm zvedlá mírně kalná,doba lovu 1,5 hodiny ,dýl sem nevydržel , samozřejmně bezrybka. Zkoušel jsem plavačku s mastňákama a chvilku jsem muškařil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. února 2007 ve 23:04® jarryn21
- Datum lovu: 18.2. | Revír: plavaná
koy mně vybláznil,tak jsem šel s kámošem na lom.Myslel jsem aspon okouni by mohli jít.Takže jako Alivio-N I C!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. února 2007 ve 22:21® Libor
- Datum lovu: 17.2.2006 | Revír: 411033
V sobotu brali cejni, kamarád zkoušel novej feeder prut, já jenom plavačkoval, záběry byly v tom větru těžko poznat.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. února 2007 ve 20:46® Davish
- Datum lovu: 17.02.2006 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Plavaná
Včera na řece pod splavem – řeka zvedlá tak o metr a foukal vítr, ale přesto se podařily 2 jelčíci – jeden na feeder na hnojáčku, druhý klasicky na těžko na 2 žížaly.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. února 2007 ve 20:32® sojka
- Datum lovu: 18.2.2007 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Feeder
Dnes ráno na Vltavě v Praze kapři 46 a 60 cm. Zrána mráz ale když vyšlo sluníčko, tak už bylo fajn.Na únor pěkná rybařina
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. února 2007 v 19:49® regulus
- Datum lovu: 18.2.2007 | Revír: Svratka
Tak mě nakonec sluníčko ukecalo a šel sem to poprvé letos zkusit, žádná hitparáda, vysokej stav vody, vítr, ale dva okyši a cejn na plavačku a perlín na feeder, takže aspoň, že tak.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. února 2007 v 19:07® knedlik
- Datum lovu: 18.2.2007 | Revír: Ratkovo | Způsob lovu: Přívlač
Dnes trošku prívlač s sbirolinom,niekolko ostriežov a tento dorastenec.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. února 2007 v 18:03® jake
- Revír: Dřevnice | Způsob lovu: Plavaná
Dnes poprvé letos na rybách – 3 kousky – proudník, ostroretka a nakonec tloušť. Příjemné odpoledne, až na ten blbý vítr…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. února 2007 v 17:47® Shrek
- Revír: Ohře 18 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes se Sharkcomem opět plavačka na Ohři v Chebu.Opět zima,opět větřík,opět bezrybka.Takže nic nového
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. února 2007 v 16:53® Robur
- Revír: svratka4 | Způsob lovu: Feeder
tak docela foukalo, takže bylo problm najít závětří, ale sem tam zob, cejn a ploťka se nechali ukecat
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. února 2007 ve 12:28® koy
- Datum lovu: 17.2 | Revír: plavana
zase podelanej vitr ale celkem to slo,ulovena asi desitka pruhovanych bratru a dvacitka bile ryby.Vsechny plavou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. února 2007 v 9:06® Sander
- Datum lovu: 17.2.2007
Chvíle odpočinku s matchovými pruty – ryb lehce podprůměrné množství, dohromady s kolegou max. 20ks, ale některé mi udělaly velikou radost. Jedna z nich je rovných 51cm tloušť a pár krásných podouství. Téměř všichni tloušti zde mají atipickou stavbu těla – na takové vyžrance moc často nenarazím.
Na vítr už přestávám nadávat. Nemá to cenu. Spíše se budu snažit s ním smířit. O velmi nadprůměrném průtoku ani nemluvě… (první foto prakticky stejné, jako té padesátdvojky z 21.1. , ale ryba samozřejmně jiná)
Díky řeko!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 14. února 2007 v 19:31® strejda
- Datum lovu: 14.2 | Revír: Novohradka | Způsob lovu: Muškaření
Dnes sem využil zvedlé vody a vyrazil s mušákem. Do 10-ti hodin sem nepotkal rybu, potom vylezlo slunce a vše se v dobré obrátilo.Dnes chutnalo nejvíc potočákům.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 14. února 2007 v 16:55® revoke
- Datum lovu: 14.2.2007 | Revír: Svratka 3 | Způsob lovu: Plavaná
Krásné počasí mě po půlroce bez ryb vytáhlo k vodě, byť jen na půl hodiny. Chytal jsem způsobem ala Sander na z jara vyzkoušeném místě na řece, kousek od centra. Po deseti minutách to vzal malý jeleček cca 25cm, pak jsem se posunul přímo k mírně podemletému stromu a vzala to tahle 46ka. Z jara je tam ale schovaný ještě maličko větší
Moc pěkné dopoledne, resp. jeho menší část.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 14. února 2007 v 16:26® jake
- Datum lovu: 12.2. | Revír: Dřevnice
První poslové jara
Tento příspěvek byl 14.2.2007 ve 20:11 editován administrátorem CeP
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. února 2007 v 11:59® Libor
- Datum lovu: 10.2.2007 | Revír: Plavaná
V Sobotu s kamarádem na Berounce na plavané bez záběru.Řeka byla zvedlá tak 0,5–1m nad normal.Přejeli jsme potom na stoják, kde jsme vyplavačkovali asi 35 cejnů.Počasí super, lítali včely a krásně rašej kočičky.Při příjezdu domů jsem zjistil že jsem ztratil klíče, našel jsem je druhej den u Berounky pověšené na rybářské chatě viz.foto. Tomu člověku co je tam pověsil děkuji
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. února 2007 ve 21:35® Padis
- Datum lovu: 10.2.07 | Revír: Novohradka | Způsob lovu: Plavaná
Sobotní plavaná s červíky.Chyceno 5 tlouštíků max 30 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. února 2007 ve 20:10® vikipiki
- Datum lovu: 11.2.2007 | Revír: Nežárka | Způsob lovu: Plavaná
Dněšní výprava za zapomenutými duháčky dopadla na výbornou. Celkem jsem já a muj kámoš Jarda chytli tři duháky,největší:34cm a dva tlouštíky okolo 30cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. února 2007 v 19:51® Švejk
- Datum lovu: 11,2,07 | Způsob lovu: Feeder
Dneska jsem se na chvíli dostal k vodě
Na feeder s hnojňáčkama ani ťuk, poté co jsem vyměnil za masňáky, tak parma cca 32 cm, viz foto. Na brčko slušná plotice a hrouzek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. února 2007 v 18:01® HaD
- Datum lovu: 11.2.2007 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Plavaná
Jak se říká do třetice všeho dobrého – dnes jsem vyrazil potřetí se synáčkem na procházku a prutu jsem dal znovu šanci. Sice to byla bída, ale v pozdním odpoledni se nechali tři tloušti přemluvit. Dva byli okolo 35 cm, jeden menší. Toho sám zdolal můj mladíček, z čehož jsme měli oba radost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.