Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 11. února 2007 ve 14:12® Hrouzek
-
Ze včerejší rybačky,tento byl nej, jedinej tloušt, kterýho jsem viděl u hladiny občas něco sebrat, tak jsem s nim hrál 20minut schovávanou a nakonec jsem vyhrál já…Ten byl opatrnej jak nevim co
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. února 2007 ve 21:47® Davish
- Datum lovu: 10.2.2007 | Revír: Jihlava 9
Dneska řeka oproti včerejšku poklesla tak o 20cm, ale stejně byla tak o půl metru zvedlá z normálu. Na feeder sem chytil jelce tak 20cm a na plavačku jelce a ouklejku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. února 2007 ve 20:33® koy
- Datum lovu: 10.2.2007 | Revír: :-)
dnes naplavanou chyceno nekolik tloustu,perlinu,kaprik,okunu vyborna chytacka a skvele pocasi
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. února 2007 ve 20:19@ ???
- Datum lovu: 7.2.2007 | Revír: plavaná,otava 1
Zdravim, mockrat dekuji rybarovi ktery tady pise o OTAVE 1,v Pisku ziju druhy rok a jezdim na ryby na kole,byl jsem i nahore i dole po proudu ale k poslednimu jezu sem se vypavil az po precteni Jeho príspevku z 4.2.,mel pravdu spousta tloustu,3mali boleny,1cervenka.letos jsem nepotkal ani jednoho rybare. Dnes jsem cetl ze vetsí tlousti vyheledavaji samotu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. února 2007 v 17:57® Sander
- Datum lovu: 9.2.2007
Prakticky co hod, to záběr od tlouště nebo velké plotice. Celkem asi 35 ryb za hodinu a půl. Netroufám si odhadovat, kolik ryb mohlo být naskládaných za těmi pilíři. Chytalo se těžko, přes široký a silný proud, v němž bylo zdolávání opravdovou zátěžovou zkouškou. Moc velkých ryb zde nikdy nebylo, takže nej kousek okolo 45cm považuji za solidní. (fotka na hovno, samozřejmně v tu dobu zalezlo slunce, jak jinak…)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 8. února 2007 v 19:36® Hrouzek
- Datum lovu: dnes | Revír: Doubrava | Způsob lovu: Plavaná
Tak dneska na chvilku do cca 40cm zvednutého toku a mírně přikaleného, nebylo moc míst,kde se dalo chytat, ale dalo se asi z 5ti míst vytáhnout cca 35ks ryb, převážně tloušti a občas proudník, nej ryba okolo 30cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 8. února 2007 v 19:15® Sander
-
Míro, dorovnávám na Tvůj úterní 52cm úlovek, přidám ještě 50 a 47cm dorostence. Místo Ti raději nepovím, byl bys na mně asi dost nabroušenej
Uloveno 16 ryb, z toho 9 přes 40cm. Asi to způsobilo příznivé počasí. Krásné odpoledne.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 8. února 2007 v 0:36® Mr.Stick
- Datum lovu: dnes | Revír: Poorlicko | Způsob lovu: Přívlač
Ve třech jsme za pár hodin lovu pochytali cca 70 tescodravců (rozuměj duháků
)do 40cm a 1 sivena…příjemné zpestření při čekání na zahájenou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 7. února 2007 ve 13:45® osprey
- Datum lovu: 6.2.2007 | Revír: plavaná
Včera odpoledne jsem nasál vzduch, zkouknul zšeřelé nebe a zdálo se mi, že je to ono. Navzdory bolesti v zádech jsem se doplížil k řece a od půl čtvrté to tam koupal až do tmy. Měl jsem dva záběry, na břehu skončily dvě ryby. Takový divný bělice nebo co. Ale bylo to velký – 47 a 52 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 5. února 2007 ve 21:43® Tomash
- Datum lovu: .. | Revír: .. | Způsob lovu: Plavaná
doplnění fotek
Pěkná potočanda
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 5. února 2007 ve 13:22® lucioperce69
- Datum lovu: 4.2. 2007 | Revír: plavačka
s tomashem, dwarfem a jednim kolegou na jedné říčce vlévající se do běly. Asi 3 okounci, 8 sivenů do 30cm a jeden potočák 42 cm foto snad dodá tomash jinak docela povedenej den
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. února 2007 v 19:46® strejda
- Datum lovu: 4.2 2007 | Revír: brozany | Způsob lovu: Feeder
Na řece nechytatelno tak sem šel strašit s feederem na slepé rameno labe a rybám se docela chtělo spolupracovt asi 25 kousků se na mě přijelo podívat většina cejni.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. února 2007 v 19:38® Sander
- Datum lovu: 4.2.2007 | Způsob lovu: Plavaná
S kolegou dnes máme na kontě dohromady přes 35 tloušťů a několik plotic. Počasí celkem šlo, konečně jsem si odpočinul od vichřice a pořádně prohnul klacek. Ryby většinou průměrné, ale u pár kusů do padesátky chybělo jen málo. Jinak tento jez mění název řeky Otavy na Vltavu – konkrétně Vltavu 16–19, ÚN Orlík. Maximální místo zdvihu, beznadějně obsazené rybáři v každém ročním období. Což je dost znát na velikosti úlovků..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. února 2007 v 19:29® kostnak
- Způsob lovu: Muškaření
po roku som vytiahol tu smiesnu udicu, ale kedze tomu moc nevladnem, tak som bojoval viac s vetrom, ako s rybami. ale nakoniec sa jeden vyzraty krasavec-46cm podaril. moja najvacsia ryba na muchu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. února 2007 ve 20:05® Davish
- Datum lovu: 3.2.2007 | Revír: Jihlava 10 | Způsob lovu: Feeder
Tak dneska na to že je únor sem s úlovkem spokojený, byla sice kosa (2°C) a padal sních, ale podařilo se mi chytit na masňáky 2 kapry jednoho tak 30cm a druhýho 53cm!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. února 2007 v 15:54® Sander
- Datum lovu: 3.2.2007
Letos asi poprvé hovnochyt.
V půl jedné jsem přišel k vodě, uviděl ty půlmetrové vlny, dvakrát nahodil, ale chvilku před jednou jsem už utíkal do čekárny ČD na kávu a čekal na první okolo projíždějící vlak směr Plzeň. Neodpustil jsem si foto řeky, páč by mi asi nikdo nevěřil, do čeho jsem ochoten si nahodit – pozor, to pod tím stromem není jízek, ale vlna způsobená větrem!!!!!!! Hrůza, už na chytání v uragánech nějak nemám nervy…Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. února 2007 ve 13:46® cormaxx
- Datum lovu: 3.2.2007 | Revír: Kyjice-přítok | Způsob lovu: Plavaná
Letos poprvé u vody.Na žížalku během hodiny chyceno ±15 okounů 10–15cm a 3 ploťky 25cm.Kazil to jen ten vítr,foukal docela hodně,jinak bylo krásně
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. února 2007 v 11:57® zany
-
tady jsou ještě nějaké foto.Z ryb s Davishem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. února 2007 v 10:17® bartas
- Datum lovu: 2.2.2007
Včera se splávkem a žížalkou na mé říčce ani ťuk
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. února 2007 ve 21:20® Davish
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 2. února 2007 ve 21:20® Davish
- Datum lovu: 2.2.2007 | Revír: Jihlava 9
Dnes se žanym pod Palečkovým mlýnem se nám docela dařilo, ale nic extra:). Já chytil na plavačku 3 oukleje a na feeder 2 ježdíky a žanymu se podařily 4 krásní karasy na klasickou položenou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. února 2007 v 19:27® koy
Dnes na jednom zapomenutym reviru,na plavacku chyceni cejni a tlousti,skvele pocasi
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. února 2007 v 18:37® Sander
Chvilinka plavané po práci, nejdříve šly plotice, poté jsem si pohrál s hloubkou a vyklubalo se z toho 16 solidních tloušťů. Záběr téměř na každý nához, k večeru to začalo ustávat.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 31. ledna 2007 ve 20:37® kostnak
- Způsob lovu: Přívlač
a este pekna dynamicka fotka jalca tmaveho, ktoreho chytil wj
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 31. ledna 2007 ve 20:34® kostnak
este mi teraz wj poslal mmskou mojho dnesneho volzacika a bycko. stuka a hrebenacka pasava sa pre tmu nepodarili poriadne vyfotit. teraz vas chvilu nebudem otravovat fotkami ryb, tak prepacte ten dnesny pocet.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 31. ledna 2007 ve 20:01® kostnak
tiez som bol zavriet sezonu, ale bez vynimocneho ulovku. ale zato vela ryb. 15–20. stuka, zubac, hrebenacka, bycko a vela ostriezov . a este jalec 44.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 31. ledna 2007 v 19:41® knedlik
-
Možno ešte jeden obrázok?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 31. ledna 2007 v 19:37® knedlik
- Datum lovu: 31.1.2007 | Revír: Váh | Způsob lovu: Přívlač
Dnes sme boli s partiou uzavrieť oficiálnu prívlačovú sezonu a Ado to zavesil ako sa patrí.Ja som mal len tu česť byť pri tom a fotiť.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 31. ledna 2007 v 17:48® Sander
- Datum lovu: 31.1.2007
Zdánlivě krásné počasí mě po práci vylákalo kousek pod městečko, ale divím se, že jsem si v tom uragánu a v té kose vůbec sáhl na rybu. Konkrétně na šest průměrných tloušťů…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. ledna 2007 v 18:36® knedlik
- Datum lovu: 28.1.2007. | Revír: Váh | Způsob lovu: Přívlač
Napriek tomu,že mi dnes pri brehu odpadol 70-ka zubáč,stačil tento chudák aj dnes na jednotku v sektoru(a to som nebol sám)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.