Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.432 příspěvků, z toho 18432 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 4. února 2007 v 18:46® strejda
- Datum lovu: 4.2 2007 | Revír: brozany | Způsob lovu: Feeder
Na řece nechytatelno tak sem šel strašit s feederem na slepé rameno labe a rybám se docela chtělo spolupracovt asi 25 kousků se na mě přijelo podívat většina cejni.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. února 2007 v 18:38® Sander
- Datum lovu: 4.2.2007 | Způsob lovu: Plavaná
S kolegou dnes máme na kontě dohromady přes 35 tloušťů a několik plotic. Počasí celkem šlo, konečně jsem si odpočinul od vichřice a pořádně prohnul klacek. Ryby většinou průměrné, ale u pár kusů do padesátky chybělo jen málo. Jinak tento jez mění název řeky Otavy na Vltavu – konkrétně Vltavu 16–19, ÚN Orlík. Maximální místo zdvihu, beznadějně obsazené rybáři v každém ročním období. Což je dost znát na velikosti úlovků..

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. února 2007 v 18:29® kostnak
- Způsob lovu: Muškaření
po roku som vytiahol tu smiesnu udicu, ale kedze tomu moc nevladnem, tak som bojoval viac s vetrom, ako s rybami. ale nakoniec sa jeden vyzraty krasavec-46cm podaril. moja najvacsia ryba na muchu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. února 2007 v 19:05® Davish
- Datum lovu: 3.2.2007 | Revír: Jihlava 10 | Způsob lovu: Feeder
Tak dneska na to že je únor sem s úlovkem spokojený, byla sice kosa (2°C) a padal sních, ale podařilo se mi chytit na masňáky 2 kapry jednoho tak 30cm a druhýho 53cm!

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. února 2007 ve 14:54® Sander
- Datum lovu: 3.2.2007
Letos asi poprvé hovnochyt.
V půl jedné jsem přišel k vodě, uviděl ty půlmetrové vlny, dvakrát nahodil, ale chvilku před jednou jsem už utíkal do čekárny ČD na kávu a čekal na první okolo projíždějící vlak směr Plzeň. Neodpustil jsem si foto řeky, páč by mi asi nikdo nevěřil, do čeho jsem ochoten si nahodit – pozor, to pod tím stromem není jízek, ale vlna způsobená větrem!!!!!!! Hrůza, už na chytání v uragánech nějak nemám nervy…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. února 2007 ve 12:46® cormaxx
- Datum lovu: 3.2.2007 | Revír: Kyjice-přítok | Způsob lovu: Plavaná
Letos poprvé u vody.Na žížalku během hodiny chyceno ±15 okounů 10–15cm a 3 ploťky 25cm.Kazil to jen ten vítr,foukal docela hodně,jinak bylo krásně

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. února 2007 v 10:57® zany
-
tady jsou ještě nějaké foto.Z ryb s Davishem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. února 2007 v 9:17® bartas
- Datum lovu: 2.2.2007
Včera se splávkem a žížalkou na mé říčce ani ťuk
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. února 2007 ve 20:20® Davish
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. února 2007 ve 20:20® Davish
- Datum lovu: 2.2.2007 | Revír: Jihlava 9
Dnes se žanym pod Palečkovým mlýnem se nám docela dařilo, ale nic extra:). Já chytil na plavačku 3 oukleje a na feeder 2 ježdíky a žanymu se podařily 4 krásní karasy na klasickou položenou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. února 2007 v 18:27® koy
Dnes na jednom zapomenutym reviru,na plavacku chyceni cejni a tlousti,skvele pocasi

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. února 2007 v 17:37® Sander
Chvilinka plavané po práci, nejdříve šly plotice, poté jsem si pohrál s hloubkou a vyklubalo se z toho 16 solidních tloušťů. Záběr téměř na každý nához, k večeru to začalo ustávat.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 31. ledna 2007 v 19:37® kostnak
- Způsob lovu: Přívlač
a este pekna dynamicka fotka jalca tmaveho, ktoreho chytil wj
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 31. ledna 2007 v 19:34® kostnak
este mi teraz wj poslal mmskou mojho dnesneho volzacika a bycko. stuka a hrebenacka pasava sa pre tmu nepodarili poriadne vyfotit. teraz vas chvilu nebudem otravovat fotkami ryb, tak prepacte ten dnesny pocet.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 31. ledna 2007 v 19:01® kostnak
tiez som bol zavriet sezonu, ale bez vynimocneho ulovku. ale zato vela ryb. 15–20. stuka, zubac, hrebenacka, bycko a vela ostriezov . a este jalec 44.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 31. ledna 2007 v 18:41® knedlik
-
Možno ešte jeden obrázok?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 31. ledna 2007 v 18:37® knedlik
- Datum lovu: 31.1.2007 | Revír: Váh | Způsob lovu: Přívlač
Dnes sme boli s partiou uzavrieť oficiálnu prívlačovú sezonu a Ado to zavesil ako sa patrí.Ja som mal len tu česť byť pri tom a fotiť.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 31. ledna 2007 v 16:48® Sander
- Datum lovu: 31.1.2007
Zdánlivě krásné počasí mě po práci vylákalo kousek pod městečko, ale divím se, že jsem si v tom uragánu a v té kose vůbec sáhl na rybu. Konkrétně na šest průměrných tloušťů…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. ledna 2007 v 17:36® knedlik
- Datum lovu: 28.1.2007. | Revír: Váh | Způsob lovu: Přívlač
Napriek tomu,že mi dnes pri brehu odpadol 70-ka zubáč,stačil tento chudák aj dnes na jednotku v sektoru(a to som nebol sám)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. ledna 2007 v 16:20® knedlik
- Datum lovu: 27.1.2007. | Revír: Váh | Způsob lovu: Přívlač
Dnes som mal jedničku v sektore len škoda,že som bol sám.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. ledna 2007 v 16:04® Hrouzek
- Datum lovu: dnes | Revír: Doubrava | Způsob lovu: PlavanáUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 26. ledna 2007 v 16:02® kostnak
skutocna zimna vlacka. okraj riecky zamrznuty a ryby lenive. podarilo sa par ostriezikov, jalec cca 35 cm spadol, ked som sa ho snazil dostat na lad cez okraj a jeden zubac volzsky. toho som chytil po dost dlhej dobe, tak obzvlast potesil. uz sa to krati aj nam.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 25. ledna 2007 v 16:52® strejda
- Datum lovu: 25.1 2007 | Revír: Novohradka | Způsob lovu: Muškaření
Tak dnes po silném ochlazení velká bída za 3 hoďky 3 lipánci a jeden potočák.Studený vítr a pořád zamrzlá šnůra v očkách.Jediná dobrá věc že tu dnes byl absolutní klid.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 23. ledna 2007 v 16:25® Sander
- Datum lovu: 23.1.2007 | Způsob lovu: Plavaná
V tomhle počasí by šel na ryby opravdu jen magor…
Dva náhozy, víc mi klepající se pes, zamrzlá očka a ruce
nedovolili.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 22. ledna 2007 v 18:40® kostnak
mozno posledna vlacka. za hodinku sa obesila divna zmes ryb. stuka, plotice, ostrieze, bycka a dokonca aj hrebenacka (tusim jezdik) a karas. na smacky a mikrotwistriky. ale zima jak v ruskom filme. asi to uz zamrzne

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 22. ledna 2007 v 18:35® kostnak
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. ledna 2007 v 19:53® strejda
- Datum lovu: 21.1 2007 | Revír: soukromák | Způsob lovu: Přívlač
Dnes s Jobou Feeder a vláčka vítr jako prase ale duhák je prase toho nic nezastaví společné foto
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. ledna 2007 v 18:31® Švejk
-
A ještě společné foto

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. ledna 2007 v 18:29® Švejk
- Datum lovu: 21,1,07 | Revír: soukromák na JM | Způsob lovu: Přívlač
Dnes od 8,00 hod. na jednom soukromáku na JM s Indym, Endym a Honzou. Duháci od 40 do 50 cm. Chytil jsem si pět kousků a několik jich ještě upadlo. Z pozorování jsem měl dojem, že vláčkaři s umělou nástrahou byli daleko úspěšnější než rybičkáři.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. ledna 2007 v 18:15® Sander
- Datum lovu: 21.1.2007 | Revír: Secret Osprey cannal | Způsob lovu: Plavaná
Ryb žalostně málo, voda se místy vylévala z břehů a byla kalná. Ale až na dvě vyjímky ryby jak polena. Nej „jen“ 52cm, ale takový válec jsem v životě neviděl! Když jsem ho vynášel v podběráku, vypadal na 55+. Troufnu si tvrdit, že tato ryba lehce překročila hmotnost 2kg. Ten vyvkurvenej uragán mi ale poslední dobou leze pěkně na nervy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.