Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 11. února 2007 ve 14:12® Hrouzek
Hrouzek

Ze včerejší rybačky,tento byl nej, jedinej tloušt, kterýho jsem viděl u hladiny občas něco sebrat, tak jsem s nim hrál 20minut schovávanou a nakonec jsem vyhrál já…Ten byl opatrnej jak nevim co:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11103.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 10. února 2007 ve 21:47® Davish
    Davish
    Datum lovu: 10.2.2007 | Revír: Jihlava 9

Dneska řeka oproti včerejšku poklesla tak o 20cm, ale stejně byla tak o půl metru zvedlá z normálu. Na feeder sem chytil jelce tak 20cm a na plavačku jelce a ouklejku.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11092.jpg
      Sobota 10. února 2007 ve 20:33® koy
      Datum lovu: 10.2.2007 | Revír: :-)

dnes naplavanou chyceno nekolik tloustu,perli­nu,kaprik,oku­nu vyborna chytacka a skvele pocasi

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11090.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11091.jpg
        Pátek 9. února 2007 ve 20:19@ ???
        Datum lovu: 7.2.2007 | Revír: plavaná,otava 1

Zdravim, mockrat dekuji rybarovi ktery tady pise o OTAVE 1,v Pisku ziju druhy rok a jezdim na ryby na kole,byl jsem i nahore i dole po proudu ale k poslednimu jezu sem se vypavil az po precteni Jeho príspevku z 4.2.,mel pravdu spousta tloustu,3mali boleny,1cerven­ka.letos jsem nepotkal ani jednoho rybare. Dnes jsem cetl ze vetsí tlousti vyheledavaji samotu…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11075.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11076.jpg
          Pátek 9. února 2007 v 17:57® Sander
          Sander
          Datum lovu: 9.2.2007

Prakticky co hod, to záběr od tlouště nebo velké plotice. Celkem asi 35 ryb za hodinu a půl. Netroufám si odhadovat, kolik ryb mohlo být naskládaných za těmi pilíři. Chytalo se těžko, přes široký a silný proud, v němž bylo zdolávání opravdovou zátěžovou zkouškou. Moc velkých ryb zde nikdy nebylo, takže nej kousek okolo 45cm považuji za solidní. (fotka na hovno, samozřejmně v tu dobu zalezlo slunce, jak jinak…)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11069.jpg
            Čtvrtek 8. února 2007 v 19:36® Hrouzek
            Hrouzek
            Datum lovu: dnes | Revír: Doubrava | Způsob lovu: Plavaná

Tak dneska na chvilku do cca 40cm zvednutého toku a mírně přikaleného, nebylo moc míst,kde se dalo chytat, ale dalo se asi z 5ti míst vytáhnout cca 35ks ryb, převážně tloušti a občas proudník, nej ryba okolo 30cm.

Čtvrtek 8. února 2007 v 19:15® Sander
              Sander

Míro, dorovnávám na Tvůj úterní 52cm úlovek, přidám ještě 50 a 47cm dorostence. Místo Ti raději nepovím, byl bys na mně asi dost nabroušenej :-) Uloveno 16 ryb, z toho 9 přes 40cm. Asi to způsobilo příznivé počasí. Krásné odpoledne.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11049.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11050.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11051.jpg
                Čtvrtek 8. února 2007 v 0:36® Mr.Stick
                Mr.Stick
                Datum lovu: dnes | Revír: Poorlicko | Způsob lovu: Přívlač

Ve třech jsme za pár hodin lovu pochytali cca 70 tescodravců (rozuměj duháků :-) )do 40cm a 1 sivena…příjemné zpestření při čekání na zahájenou.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11043.jpg
                  Středa 7. února 2007 ve 13:45® osprey
                  osprey
                  Datum lovu: 6.2.2007 | Revír: plavaná

Včera odpoledne jsem nasál vzduch, zkouknul zšeřelé nebe a zdálo se mi, že je to ono. Navzdory bolesti v zádech jsem se doplížil k řece a od půl čtvrté to tam koupal až do tmy. Měl jsem dva záběry, na břehu skončily dvě ryby. Takový divný bělice nebo co. Ale bylo to velký – 47 a 52 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11030.jpg
                    Pondělí 5. února 2007 ve 21:43® Tomash
                    Tomash
                    Datum lovu: .. | Revír: .. | Způsob lovu: Plavaná

doplnění fotek :-) Pěkná potočanda

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img11011.jpg
                      Pondělí 5. února 2007 ve 13:22® lucioperce69
                      lucioperce69
                      Datum lovu: 4.2. 2007 | Revír: plavačka

s tomashem, dwarfem a jednim kolegou na jedné říčce vlévající se do běly. Asi 3 okounci, 8 sivenů do 30cm a jeden potočák 42 cm foto snad dodá tomash jinak docela povedenej den

Neděle 4. února 2007 v 19:46® strejda
                        Datum lovu: 4.2 2007 | Revír: brozany | Způsob lovu: Feeder

Na řece nechytatelno tak sem šel strašit s feederem na slepé rameno labe a rybám se docela chtělo spolupracovt asi 25 kousků se na mě přijelo podívat většina cejni.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10986.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10987.jpg
                          Neděle 4. února 2007 v 19:38® Sander
                          Sander
                          Datum lovu: 4.2.2007 | Způsob lovu: Plavaná

S kolegou dnes máme na kontě dohromady přes 35 tloušťů a několik plotic. Počasí celkem šlo, konečně jsem si odpočinul od vichřice a pořádně prohnul klacek. Ryby většinou průměrné, ale u pár kusů do padesátky chybělo jen málo. Jinak tento jez mění název řeky Otavy na Vltavu – konkrétně Vltavu 16–19, ÚN Orlík. Maximální místo zdvihu, beznadějně obsazené rybáři v každém ročním období. Což je dost znát na velikosti úlovků.. :-((

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10984.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10985.jpg
                            Neděle 4. února 2007 v 19:29® kostnak
                            kostnak
                            Způsob lovu: Muškaření

po roku som vytiahol tu smiesnu udicu, ale kedze tomu moc nevladnem, tak som bojoval viac s vetrom, ako s rybami. ale nakoniec sa jeden vyzraty krasavec-46cm podaril. moja najvacsia ryba na muchu.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10982.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10983.jpg
                              Sobota 3. února 2007 ve 20:05® Davish
                              Davish
                              Datum lovu: 3.2.2007 | Revír: Jihlava 10 | Způsob lovu: Feeder

Tak dneska na to že je únor sem s úlovkem spokojený, byla sice kosa (2°C) a padal sních, ale podařilo se mi chytit na masňáky 2 kapry jednoho tak 30cm a druhýho 53cm!

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10968.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10969.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10970.jpg
                                Sobota 3. února 2007 v 15:54® Sander
                                Sander
                                Datum lovu: 3.2.2007

Letos asi poprvé hovnochyt.
                                V půl jedné jsem přišel k vodě, uviděl ty půlmetrové vlny, dvakrát nahodil, ale chvilku před jednou jsem už utíkal do čekárny ČD na kávu a čekal na první okolo projíždějící vlak směr Plzeň. Neodpustil jsem si foto řeky, páč by mi asi nikdo nevěřil, do čeho jsem ochoten si nahodit – pozor, to pod tím stromem není jízek, ale vlna způsobená větrem!!!!!!! Hrůza, už na chytání v uragánech nějak nemám nervy…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10964.jpg
                                  Sobota 3. února 2007 ve 13:46® cormaxx
                                  cormaxx
                                  Datum lovu: 3.2.2007 | Revír: Kyjice-přítok | Způsob lovu: Plavaná

Letos poprvé u vody.Na žížalku během hodiny chyceno ±15 okounů 10–15cm a 3 ploťky 25cm.Kazil to jen ten vítr,foukal docela hodně,jinak bylo krásně:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10962.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10963.jpg
                                    Sobota 3. února 2007 v 11:57® zany

tady jsou ještě nějaké foto.Z ryb s Davishem.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10958.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10959.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10960.jpg
                                      Sobota 3. února 2007 v 10:17® bartas
                                      Datum lovu: 2.2.2007

Včera se splávkem a žížalkou na mé říčce ani ťuk :-(

Pátek 2. února 2007 ve 21:20® Davish
                                        Davish
                                        Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                        foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10954.jpg
                                          Pátek 2. února 2007 ve 21:20® Davish
                                          Davish
                                          Datum lovu: 2.2.2007 | Revír: Jihlava 9

Dnes se žanym pod Palečkovým mlýnem se nám docela dařilo, ale nic extra:). Já chytil na plavačku 3 oukleje a na feeder 2 ježdíky a žanymu se podařily 4 krásní karasy na klasickou položenou.

Pátek 2. února 2007 v 19:27® koy

Dnes na jednom zapomenutym reviru,na plavacku chyceni cejni a tlousti,skvele pocasi:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10951.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10952.jpg
                                              Pátek 2. února 2007 v 18:37® Sander
                                              Sander

Chvilinka plavané po práci, nejdříve šly plotice, poté jsem si pohrál s hloubkou a vyklubalo se z toho 16 solidních tloušťů. Záběr téměř na každý nához, k večeru to začalo ustávat.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10949.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10950.jpg
                                                Středa 31. ledna 2007 ve 20:37® kostnak
                                                kostnak
                                                Způsob lovu: Přívlač

a este pekna dynamicka fotka jalca tmaveho, ktoreho chytil wj

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10907.jpg
                                                  Středa 31. ledna 2007 ve 20:34® kostnak
                                                  kostnak

este mi teraz wj poslal mmskou mojho dnesneho volzacika a bycko. stuka a hrebenacka pasava sa pre tmu nepodarili poriadne vyfotit. teraz vas chvilu nebudem otravovat fotkami ryb, tak prepacte ten dnesny pocet. :-P

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10905.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10906.jpg
                                                    Středa 31. ledna 2007 ve 20:01® kostnak
                                                    kostnak

tiez som bol zavriet sezonu, ale bez vynimocneho ulovku. ale zato vela ryb. 15–20. stuka, zubac, hrebenacka, bycko a vela ostriezov . a este jalec 44.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10902.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10903.jpg
                                                      Středa 31. ledna 2007 v 19:41® knedlik
                                                      knedlik

Možno ešte jeden obrázok?

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10901.jpg
                                                        Středa 31. ledna 2007 v 19:37® knedlik
                                                        knedlik
                                                        Datum lovu: 31.1.2007 | Revír: Váh | Způsob lovu: Přívlač

Dnes sme boli s partiou uzavrieť oficiálnu prívlačovú sezonu a Ado to zavesil ako sa patrí.Ja som mal len tu česť byť pri tom a fotiť.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10900.jpg
                                                          Středa 31. ledna 2007 v 17:48® Sander
                                                          Sander
                                                          Datum lovu: 31.1.2007

Zdánlivě krásné počasí mě po práci vylákalo kousek pod městečko, ale divím se, že jsem si v tom uragánu a v té kose vůbec sáhl na rybu. Konkrétně na šest průměrných tloušťů…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10897.jpg
                                                            Neděle 28. ledna 2007 v 18:36® knedlik
                                                            knedlik
                                                            Datum lovu: 28.1.2007. | Revír: Váh | Způsob lovu: Přívlač

Napriek tomu,že mi dnes pri brehu odpadol 70-ka zubáč,stačil tento chudák aj dnes na jednotku v sektoru(a to som nebol sám)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10856.jpg