Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 21. ledna 2007 ve 14:19® pepino99
-
tak jsme si včera byli zachytat s bráškou a mláďátkem. Krom spousty malých i tito krasafcííííí :o)) Fotky jsou docela špatný a na fotáku datum z roku 2003 :o))

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. ledna 2007 v 10:39® Cudla
-
Včera jsem byl poprvé na rybách na Labi,
první ryba puštěna cejn necelých 50cm,ale první kontrola od porybného snad taky první v tomto století.Kormoránů s prominutím jako nas…Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. ledna 2007 v 19:39® František
- Datum lovu: 20.1.2007 | Revír: Lužnice VI. | Způsob lovu: Plavaná
Dneska jsme se synkem konečně zahájili sezonu. Oba na plavanou a musím říci, že spokojenost byla náramná. V poměrně silném větru 7 cejnků, 2 plotice a jeden tloušť.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. ledna 2007 v 17:33® paccco
- Datum lovu: 20.1.2007 | Revír: Sázava 13 | Způsob lovu: Feeder
Dnešní zahájení nové sezóny stálo za … Řeka silně podkalená a během dne začala stoupat.Dopoledne bylo pár promarněných záběrů ( strašně trhané,nedalo se to trefit )
,odpoledne absolutně bez
zájmu ryb.Dneska jsem poprvé zkoušel feeder,ale ono to příjde
.....A poprvé jsem byl na rybách v lednu!!!!

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. ledna 2007 v 17:05® Sander
- Datum lovu: 20.1.2007 | Způsob lovu: Plavaná
Voda se už sice nevylévá z břehů, ale pořád je jen stěží chytatelná. Bál jsem se do toho kalného proudu vůbec nahodit, ale nakonec se z několika tišin kouklo na břeh 11 tloušťů a několik proudníků. Ale byl to porod!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. ledna 2007 v 19:28® kostnak
- Způsob lovu: Přívlač
dnes hodinova skuska novych mikrotwistrov z gammarusu. celkom chutia. 11 ostriezikov (mama sa im asi zabudla s karasom) a zubacik.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. ledna 2007 v 17:38® strejda
- Revír: Novohradka | Způsob lovu: Muškaření
Dnes místo práce sem zvoil vycházku s mušákem na Novohradku a udělal sem dobře.Ráno se rybám moc nechtělo ale potom začal fučet vítr a bylo to se záběry o moc lepší.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. ledna 2007 v 8:45® fishunter
- Datum lovu: 17.01.2007 | Revír: Plavaná
30 minut u vody, pouze jeden perlín okolo 30cm, 0,5gr splávek, vlasec 0,10, nástraha žížala,
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. ledna 2007 v 17:48® Sander
- Datum lovu: 17.1.2007 | Způsob lovu: Plavaná
Žádnej obr, něco okolo 42–43cm, ale krásně vybarvenej. Uloven omylem při venčení psa

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. ledna 2007 v 16:57® kostnak
- Způsob lovu: Přívlač
dnes sa dalo vydrzat sotva hodinku. riadne sa ochladilo. 4 ostrieziky a jedna akvarijna stucka na twistriky. na ostriezoch vidno, ze sa chystaju na jebackove slavnosti

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 16. ledna 2007 ve 21:22® kostnak
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
59cm, marmyska s mikrotwistrom.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 15. ledna 2007 v 18:06® knedlik
- Datum lovu: 15.1.2007 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes vláčka s Paľom,10 ostriežov,pleskáč,zubáčik a 78 cm kapor.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 15. ledna 2007 v 15:56® Raf
- Datum lovu: 14.1.2007 | Revír: Zámecký rybník - soukromý | Způsob lovu: Přívlač
Testovačka nových pstruhových těst od YUM. A byla to testovačka úspěšná. Na vláčená těsta za sbirolinem chyceno cca 20 duháků, jen ty velikosti mohly být větší (nej duhák 39 cm). Na rotačky několik dalších pstruhů, 5 okounů a menší štička.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. ledna 2007 v 18:12® joba
- Datum lovu: 14.1.06 | Revír: Chrudimka
feeder,na pěkným,ale většinou jalovým místě,kde se chytí 3 rybky do roka jeden odněkud spláchlej duhoň a jeden podobnej se vyhák

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. ledna 2007 v 17:35® Prutos
- Datum lovu: 14.1.07 | Revír: plavaná, feeder
I já s Vydrýskem jsem vyrazili trochu provětrat rybkám ploutvičky. Na plavačku spousta čudel a na feeder se mi podařil i první kapříček a pěkný perlajz. Ani ten vítr nebyl tak hozný…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. ledna 2007 v 16:56® Shrek
- Datum lovu: 14.1.2007 | Revír: 431200 - Jesenice | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsem byl se Sharkcomem na Jesenici zafeederovat.Sharkcom dostal k narozeninám dvě plotice,já jich lapl asi 6 a k tomu jednoho pěknýho ježdíka.Dnes více než kdy jindy platilo „když dva něco dělají stejně,neni to stejné“.Místo stejný,krmná směs stejná,nástrahy stejný,házeli jsme 2 metry od sebe,já tahyl,Sharkcom ne.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. ledna 2007 v 16:50® Davish
- Datum lovu: 14.1.2007 | Revír: Jihlava 9
Dnes na řece, bylo moc pěkně, celkem dobrá chytačka, chytal sem na feeder a na plavanou, podařilo se mi: na splávek: 2 okouni, plotice, hrouzek a na feeder cejn a tloušť – vše chyceno na hnojáčky. Na to že je leden jsem spokojen s braním
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. ledna 2007 v 16:04® skwor
- Datum lovu: 14.1. | Revír: Berounka | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem byl otestovat novou povolenku. Rybky docela šly, chytil jsem 5 tloušťů nevětší okolo 35cm. Dvě větší ryby se vypnuly během zdolávání.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. ledna 2007 v 15:47® Robur
- Datum lovu: 14. 1. 2007 | Revír: položená, feedr -Svratka
tak jeden pěkny cejn 40 cm, jinak záběry ještě opatrnější než včera
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. ledna 2007 v 15:37® Sander
- Datum lovu: 14.1.2007 | Způsob lovu: Plavaná
V takovém uragánu jsem dnes chytal naposled. Hrůza, děs, ryb málo a zase mě z toho větru pálí woči…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. ledna 2007 v 19:21® strejda
- Datum lovu: 13.1 2007 | Revír: Novohradka | Způsob lovu: Muškaření
Dnes opět moucha na Novohradce až na ten hrozný vítr docela vydařená rybačka.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. ledna 2007 v 18:45® wj
- Datum lovu: 13.01.2007 | Revír: rameno
meskala 13 dni aby som ju zviezol stopom … : ) takto len fotka z mobilu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. ledna 2007 v 18:13® Davish
- Datum lovu: 13.1.2007 | Revír: Jihlava 10 | Způsob lovu: Plavaná
Letošní první lov k mému štěstí už na 2 udice. jednou sem chytal na feeder a druhou na splávek, na feeder na chleba nezabralo nic, ale na splávek na hnojáčky se mi podařilo přelstít jednoho tlouště a plotici. p.s. V řece bylo dost málo vody(asi jako v létě):-' :-/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. ledna 2007 v 17:58® jiris
- Datum lovu: dnes | Revír: Jestrabice | Způsob lovu: Přívlač
Pěkné skoro zahájení letošní sezóny ve složení HaD, revoke, TR, Ali, Indy a má maličkost. Rybek se nachytalo celkem dost, viď Dejve
Tento příspěvek byl 13.1.2007 ve 23:17 editován
administrátorem HaDKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. ledna 2007 v 16:53® Sander
- Datum lovu: 13.1.2007
Necelé tři hodiny stačily k tomu, aby mě v té vichřici začaly pálit oči, bolet hlava a o vlivu tohoto uragánu na lov ani nemluvě… Ale za ty ryby to stálo – něco přes 25 tloušťů, z toho 5 ryb nad 45 > 51,50,48. Mačka odvedla solidní kus práce!

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. ledna 2007 v 17:31® Sander
- Datum lovu: 11.1.2007 | Způsob lovu: Plavaná
Je to zde nějaké mrtvé, pošlu sem pro zpestření alespoň nějaké čudly
Neměl jsem to v plánu, ale nakonec jsem věnoval necelou
hodinku lovu malému stojáčku. Plavačka bez krmení – něco přes 25 ryb,
převážně karasi, perlíni, tloušti a nakonec moc potěšila zde docela
vzácná podoustev. Fičel strašně silný vítr.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. ledna 2007 v 19:20® Padis
- Datum lovu: 10.01.07 | Revír: Loučná | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes pěkná odpolední položená ryby byli při chuti převážně cejni,plotice

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. ledna 2007 v 19:19® kostnak
- Datum lovu: DNES | Způsob lovu: Přívlač
dnes som chytil 1. x sablu krivociaru a to hned 7 ks. bol som prekvapeny ich velkostou (naj 40+) a hlavne bojovnostou. lieta to vo vzduchu podobne, ako duhak. vsetky na mepps long aglia. mimo sabli este jeden jalcek na twister a smacka na marmyske mi vzal dalsi sumec 80+, ale po 5 minutach pretahovania narovnal hacil do praveho uhla a prvy krat som lutoval, ze chytam bez protihrotu:(

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. ledna 2007 ve 20:39® jiris
- Datum lovu: včera | Revír: stojak JM | Způsob lovu: Přívlač
Doplňuji příspěvek Švejka, Indy zachytal pěkně, kámoši taky a já klasika. Na fotce Indy s jeho trofejí, regulérně!!Tento příspěvek byl 7.1.2007 ve 20:40 editován administrátorem jiris
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. ledna 2007 v 19:21® piskot
- Datum lovu: 7.1.07 | Revír: B 2 | Způsob lovu: Feeder
Trvající hledání se vyplatilo a k večeru jsem ryby konečně našel.Ten větší kapřík na 0,12ku mne vytrénoval 2O min. souboje.62cm

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.