Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 27. ledna 2007 v 17:20® knedlik
- Datum lovu: 27.1.2007. | Revír: Váh | Způsob lovu: Přívlač
Dnes som mal jedničku v sektore len škoda,že som bol sám.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. ledna 2007 v 17:04® Hrouzek
- Datum lovu: dnes | Revír: Doubrava | Způsob lovu: PlavanáUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 26. ledna 2007 v 17:02® kostnak
- Způsob lovu: Přívlač
skutocna zimna vlacka. okraj riecky zamrznuty a ryby lenive. podarilo sa par ostriezikov, jalec cca 35 cm spadol, ked som sa ho snazil dostat na lad cez okraj a jeden zubac volzsky. toho som chytil po dost dlhej dobe, tak obzvlast potesil. uz sa to krati aj nam.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 25. ledna 2007 v 17:52® strejda
- Datum lovu: 25.1 2007 | Revír: Novohradka | Způsob lovu: Muškaření
Tak dnes po silném ochlazení velká bída za 3 hoďky 3 lipánci a jeden potočák.Studený vítr a pořád zamrzlá šnůra v očkách.Jediná dobrá věc že tu dnes byl absolutní klid.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 23. ledna 2007 v 17:25® Sander
- Datum lovu: 23.1.2007 | Způsob lovu: Plavaná
V tomhle počasí by šel na ryby opravdu jen magor…
Dva náhozy, víc mi klepající se pes, zamrzlá očka a ruce nedovolili.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 22. ledna 2007 v 19:40® kostnak
mozno posledna vlacka. za hodinku sa obesila divna zmes ryb. stuka, plotice, ostrieze, bycka a dokonca aj hrebenacka (tusim jezdik) a karas. na smacky a mikrotwistriky. ale zima jak v ruskom filme. asi to uz zamrzne
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 22. ledna 2007 v 19:35® kostnak
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 21. ledna 2007 ve 20:53® strejda
- Datum lovu: 21.1 2007 | Revír: soukromák | Způsob lovu: Přívlač
Dnes s Jobou Feeder a vláčka vítr jako prase ale duhák je prase toho nic nezastaví společné foto
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. ledna 2007 v 19:31® Švejk
-
A ještě společné foto
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. ledna 2007 v 19:29® Švejk
- Datum lovu: 21,1,07 | Revír: soukromák na JM | Způsob lovu: Přívlač
Dnes od 8,00 hod. na jednom soukromáku na JM s Indym, Endym a Honzou. Duháci od 40 do 50 cm. Chytil jsem si pět kousků a několik jich ještě upadlo. Z pozorování jsem měl dojem, že vláčkaři s umělou nástrahou byli daleko úspěšnější než rybičkáři.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. ledna 2007 v 19:15® Sander
- Datum lovu: 21.1.2007 | Revír: Secret Osprey cannal | Způsob lovu: Plavaná
Ryb žalostně málo, voda se místy vylévala z břehů a byla kalná. Ale až na dvě vyjímky ryby jak polena. Nej „jen“ 52cm, ale takový válec jsem v životě neviděl! Když jsem ho vynášel v podběráku, vypadal na 55+. Troufnu si tvrdit, že tato ryba lehce překročila hmotnost 2kg. Ten vyvkurvenej uragán mi ale poslední dobou leze pěkně na nervy.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. ledna 2007 v 17:32® Raf
- Datum lovu: 21.1.2007 | Revír: Zámecký rybník - soukromý | Způsob lovu: Přívlač
Nad Zámeckym rybníkem foukal zabijácký vítr a silně se ochladilo. Ale duhákům to až tolik nevadilo. Nešlo to až tolik jako minulý týden na rotačky, ale tvrdě skórovala YUMová těsta, barva byla úplně irelevantní. Celkem polapeno asi 40 pstruhů a pár okounů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. ledna 2007 v 17:24® Mr.Stick
- Datum lovu: dnes | Revír: Poorlicko | Způsob lovu: Plavaná
Ochlazení udělalo své, ale několik plotiček, tloušťů a kapříků se přemluvit nechalo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. ledna 2007 v 15:20® pepino99
-
abráška taky chytil … :o))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. ledna 2007 v 15:19® pepino99
-
tak jsme si včera byli zachytat s bráškou a mláďátkem. Krom spousty malých i tito krasafcííííí :o)) Fotky jsou docela špatný a na fotáku datum z roku 2003 :o))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. ledna 2007 v 11:39® Cudla
-
Včera jsem byl poprvé na rybách na Labi,
první ryba puštěna cejn necelých 50cm,ale první kontrola od porybného snad taky první v tomto století.Kormoránů s prominutím jako nas…Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. ledna 2007 ve 20:39® František
- Datum lovu: 20.1.2007 | Revír: Lužnice VI. | Způsob lovu: Plavaná
Dneska jsme se synkem konečně zahájili sezonu. Oba na plavanou a musím říci, že spokojenost byla náramná. V poměrně silném větru 7 cejnků, 2 plotice a jeden tloušť.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. ledna 2007 v 18:33® paccco
- Datum lovu: 20.1.2007 | Revír: Sázava 13 | Způsob lovu: Feeder
Dnešní zahájení nové sezóny stálo za … Řeka silně podkalená a během dne začala stoupat.Dopoledne bylo pár promarněných záběrů ( strašně trhané,nedalo se to trefit )
,odpoledne absolutně bez zájmu ryb.Dneska jsem poprvé zkoušel feeder,ale ono to příjde
.....A poprvé jsem byl na rybách v lednu!!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. ledna 2007 v 18:05® Sander
- Datum lovu: 20.1.2007 | Způsob lovu: Plavaná
Voda se už sice nevylévá z břehů, ale pořád je jen stěží chytatelná. Bál jsem se do toho kalného proudu vůbec nahodit, ale nakonec se z několika tišin kouklo na břeh 11 tloušťů a několik proudníků. Ale byl to porod!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. ledna 2007 ve 20:28® kostnak
dnes hodinova skuska novych mikrotwistrov z gammarusu. celkom chutia. 11 ostriezikov (mama sa im asi zabudla s karasom) a zubacik.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. ledna 2007 v 18:38® strejda
- Revír: Novohradka | Způsob lovu: Muškaření
Dnes místo práce sem zvoil vycházku s mušákem na Novohradku a udělal sem dobře.Ráno se rybám moc nechtělo ale potom začal fučet vítr a bylo to se záběry o moc lepší.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. ledna 2007 v 9:45® fishunter
- Datum lovu: 17.01.2007 | Revír: Plavaná
30 minut u vody, pouze jeden perlín okolo 30cm, 0,5gr splávek, vlasec 0,10, nástraha žížala,
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. ledna 2007 v 18:48® Sander
- Datum lovu: 17.1.2007 | Způsob lovu: Plavaná
Žádnej obr, něco okolo 42–43cm, ale krásně vybarvenej. Uloven omylem při venčení psa
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. ledna 2007 v 17:57® kostnak
dnes sa dalo vydrzat sotva hodinku. riadne sa ochladilo. 4 ostrieziky a jedna akvarijna stucka na twistriky. na ostriezoch vidno, ze sa chystaju na jebackove slavnosti
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 16. ledna 2007 ve 22:22® kostnak
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
59cm, marmyska s mikrotwistrom.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 15. ledna 2007 v 19:06® knedlik
- Datum lovu: 15.1.2007 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes vláčka s Paľom,10 ostriežov,pleskáč,zubáčik a 78 cm kapor.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 15. ledna 2007 v 16:56® Raf
- Datum lovu: 14.1.2007 | Revír: Zámecký rybník - soukromý | Způsob lovu: Přívlač
Testovačka nových pstruhových těst od YUM. A byla to testovačka úspěšná. Na vláčená těsta za sbirolinem chyceno cca 20 duháků, jen ty velikosti mohly být větší (nej duhák 39 cm). Na rotačky několik dalších pstruhů, 5 okounů a menší štička.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. ledna 2007 v 19:12® joba
- Datum lovu: 14.1.06 | Revír: Chrudimka
feeder,na pěkným,ale většinou jalovým místě,kde se chytí 3 rybky do roka jeden odněkud spláchlej duhoň a jeden podobnej se vyhák
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. ledna 2007 v 18:35® Prutos
- Datum lovu: 14.1.07 | Revír: plavaná, feeder
I já s Vydrýskem jsem vyrazili trochu provětrat rybkám ploutvičky. Na plavačku spousta čudel a na feeder se mi podařil i první kapříček a pěkný perlajz. Ani ten vítr nebyl tak hozný…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. ledna 2007 v 17:56® Shrek
- Datum lovu: 14.1.2007 | Revír: 431200 - Jesenice | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsem byl se Sharkcomem na Jesenici zafeederovat.Sharkcom dostal k narozeninám dvě plotice,já jich lapl asi 6 a k tomu jednoho pěknýho ježdíka.Dnes více než kdy jindy platilo „když dva něco dělají stejně,neni to stejné“.Místo stejný,krmná směs stejná,nástrahy stejný,házeli jsme 2 metry od sebe,já tahyl,Sharkcom ne.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.