Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 21. ledna 2007 ve 14:19® pepino99
pepino99

tak jsme si včera byli zachytat s bráškou a mláďátkem. Krom spousty malých i tito krasafcííííí :o)) Fotky jsou docela špatný a na fotáku datum z roku 2003 :o))

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10714.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10715.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 21. ledna 2007 v 10:39® Cudla
    Cudla

Včera jsem byl poprvé na rybách na Labi,
    první ryba puštěna cejn necelých 50cm,ale první kontrola od porybného snad taky první v tomto století.Kormoránů s prominutím jako nas…

Sobota 20. ledna 2007 v 19:39® František
      František
      Datum lovu: 20.1.2007 | Revír: Lužnice VI. | Způsob lovu: Plavaná

Dneska jsme se synkem konečně zahájili sezonu. Oba na plavanou a musím říci, že spokojenost byla náramná. V poměrně silném větru 7 cejnků, 2 plotice a jeden tloušť.

Sobota 20. ledna 2007 v 17:33® paccco
        paccco
        Datum lovu: 20.1.2007 | Revír: Sázava 13 | Způsob lovu: Feeder

Dnešní zahájení nové sezóny stálo za … Řeka silně podkalená a během dne začala stoupat.Dopoledne bylo pár promarněných záběrů ( strašně trhané,nedalo se to trefit ):-(( ,odpoledne absolutně bez zájmu ryb.Dneska jsem poprvé zkoušel feeder,ale ono to příjde:-) .....A poprvé jsem byl na rybách v lednu!!!!:-D

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10702.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10703.jpg
          Sobota 20. ledna 2007 v 17:05® Sander
          Sander
          Datum lovu: 20.1.2007 | Způsob lovu: Plavaná

Voda se už sice nevylévá z břehů, ale pořád je jen stěží chytatelná. Bál jsem se do toho kalného proudu vůbec nahodit, ale nakonec se z několika tišin kouklo na břeh 11 tloušťů a několik proudníků. Ale byl to porod!

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10697.jpg
            Čtvrtek 18. ledna 2007 v 19:28® kostnak
            kostnak
            Způsob lovu: Přívlač

dnes hodinova skuska novych mikrotwistrov z gammarusu. celkom chutia. 11 ostriezikov (mama sa im asi zabudla s karasom) a zubacik.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10676.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10677.jpg
              Čtvrtek 18. ledna 2007 v 17:38® strejda
              Revír: Novohradka | Způsob lovu: Muškaření

Dnes místo práce sem zvoil vycházku s mušákem na Novohradku a udělal sem dobře.Ráno se rybám moc nechtělo ale potom začal fučet vítr a bylo to se záběry o moc lepší.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10674.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10675.jpg
                Čtvrtek 18. ledna 2007 v 8:45® fishunter
                Datum lovu: 17.01.2007 | Revír: Plavaná

30 minut u vody, pouze jeden perlín okolo 30cm, 0,5gr splávek, vlasec 0,10, nástraha žížala,

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10670.jpg
                  Středa 17. ledna 2007 v 17:48® Sander
                  Sander
                  Datum lovu: 17.1.2007 | Způsob lovu: Plavaná

Žádnej obr, něco okolo 42–43cm, ale krásně vybarvenej. Uloven omylem při venčení psa :-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10660.jpg
                    Středa 17. ledna 2007 v 16:57® kostnak
                    kostnak
                    Způsob lovu: Přívlač

dnes sa dalo vydrzat sotva hodinku. riadne sa ochladilo. 4 ostrieziky a jedna akvarijna stucka na twistriky. na ostriezoch vidno, ze sa chystaju na jebackove slavnosti:-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10659.jpg
                      Úterý 16. ledna 2007 ve 21:22® kostnak
                      kostnak
                      Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač

59cm, marmyska s mikrotwistrom.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10657.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10658.jpg
                        Pondělí 15. ledna 2007 v 18:06® knedlik
                        knedlik
                        Datum lovu: 15.1.2007 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes vláčka s Paľom,10 os­triežov,pleskáč,zu­báčik a 78 cm kapor.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10631.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10632.jpg
                          Pondělí 15. ledna 2007 v 15:56® Raf
                          Raf
                          Datum lovu: 14.1.2007 | Revír: Zámecký rybník - soukromý | Způsob lovu: Přívlač

Testovačka nových pstruhových těst od YUM. A byla to testovačka úspěšná. Na vláčená těsta za sbirolinem chyceno cca 20 duháků, jen ty velikosti mohly být větší (nej duhák 39 cm). Na rotačky několik dalších pstruhů, 5 okounů a menší štička.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10630.jpg
                            Neděle 14. ledna 2007 v 18:12® joba
                            Datum lovu: 14.1.06 | Revír: Chrudimka

feeder,na pěkným,ale většinou jalovým místě,kde se chytí 3 rybky do roka jeden odněkud spláchlej duhoň a jeden podobnej se vyhák

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10555.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10556.jpg
                              Neděle 14. ledna 2007 v 17:35® Prutos
                              Prutos
                              Datum lovu: 14.1.07 | Revír: plavaná, feeder

I já s Vydrýskem jsem vyrazili trochu provětrat rybkám ploutvičky. Na plavačku spousta čudel a na feeder se mi podařil i první kapříček a pěkný perlajz. Ani ten vítr nebyl tak hozný…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10554.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10553.jpg
                                Neděle 14. ledna 2007 v 16:56® Shrek
                                Shrek
                                Datum lovu: 14.1.2007 | Revír: 431200 - Jesenice | Způsob lovu: Feeder

Dnes jsem byl se Sharkcomem na Jesenici zafeederovat.Shar­kcom dostal k narozeninám dvě plotice,já jich lapl asi 6 a k tomu jednoho pěknýho ježdíka.Dnes více než kdy jindy platilo „když dva něco dělají stejně,neni to stejné“.Místo stejný,krmná směs stejná,nástrahy stejný,házeli jsme 2 metry od sebe,já tahyl,Sharkcom ne.

Neděle 14. ledna 2007 v 16:50® Davish
                                  Davish
                                  Datum lovu: 14.1.2007 | Revír: Jihlava 9

Dnes na řece, bylo moc pěkně, celkem dobrá chytačka, chytal sem na feeder a na plavanou, podařilo se mi: na splávek: 2 okouni, plotice, hrouzek a na feeder cejn a tloušť – vše chyceno na hnojáčky. Na to že je leden jsem spokojen s braním :-)

Neděle 14. ledna 2007 v 16:04® skwor
                                    skwor
                                    Datum lovu: 14.1. | Revír: Berounka | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem byl otestovat novou povolenku. Rybky docela šly, chytil jsem 5 tloušťů nevětší okolo 35cm. Dvě větší ryby se vypnuly během zdolávání.

Neděle 14. ledna 2007 v 15:47® Robur
                                      Robur
                                      Datum lovu: 14. 1. 2007 | Revír: položená, feedr -Svratka

tak jeden pěkny cejn 40 cm, jinak záběry ještě opatrnější než včera

Neděle 14. ledna 2007 v 15:37® Sander
                                        Sander
                                        Datum lovu: 14.1.2007 | Způsob lovu: Plavaná

V takovém uragánu jsem dnes chytal naposled. Hrůza, děs, ryb málo a zase mě z toho větru pálí woči…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10551.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10552.jpg
                                          Sobota 13. ledna 2007 v 19:21® strejda
                                          Datum lovu: 13.1 2007 | Revír: Novohradka | Způsob lovu: Muškaření

Dnes opět moucha na Novohradce až na ten hrozný vítr docela vydařená rybačka.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10542.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10543.jpg
                                            Sobota 13. ledna 2007 v 18:45® wj
                                            Datum lovu: 13.01.2007 | Revír: rameno

meskala 13 dni aby som ju zviezol stopom … : ) takto len fotka z mobilu

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10541.jpg
                                              Sobota 13. ledna 2007 v 18:13® Davish
                                              Davish
                                              Datum lovu: 13.1.2007 | Revír: Jihlava 10 | Způsob lovu: Plavaná

Letošní první lov k mému štěstí už na 2 udice. jednou sem chytal na feeder a druhou na splávek, na feeder na chleba nezabralo nic, ale na splávek na hnojáčky se mi podařilo přelstít jednoho tlouště a plotici. p.s. V řece bylo dost málo vody(asi jako v létě):-' :-/ :-O

Sobota 13. ledna 2007 v 17:58® jiris
                                                jiris
                                                Datum lovu: dnes | Revír: Jestrabice | Způsob lovu: Přívlač

Pěkné skoro zahájení letošní sezóny ve složení HaD, revoke, TR, Ali, Indy a má maličkost. Rybek se nachytalo celkem dost, viď Dejve :-D 9-) Tento příspěvek byl 13.1.2007 ve 23:17 editován administrátorem HaD

Sobota 13. ledna 2007 v 16:53® Sander
                                                  Sander
                                                  Datum lovu: 13.1.2007

Necelé tři hodiny stačily k tomu, aby mě v té vichřici začaly pálit oči, bolet hlava a o vlivu tohoto uragánu na lov ani nemluvě… Ale za ty ryby to stálo – něco přes 25 tloušťů, z toho 5 ryb nad 45 > 51,50,48. Mačka odvedla solidní kus práce!

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10538.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10539.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10540.jpg
                                                    Čtvrtek 11. ledna 2007 v 17:31® Sander
                                                    Sander
                                                    Datum lovu: 11.1.2007 | Způsob lovu: Plavaná

Je to zde nějaké mrtvé, pošlu sem pro zpestření alespoň nějaké čudly :-(( Neměl jsem to v plánu, ale nakonec jsem věnoval necelou hodinku lovu malému stojáčku. Plavačka bez krmení – něco přes 25 ryb, převážně karasi, perlíni, tloušti a nakonec moc potěšila zde docela vzácná podoustev. Fičel strašně silný vítr.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10529.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10530.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10531.jpg
                                                      Středa 10. ledna 2007 v 19:20® Padis
                                                      Padis
                                                      Datum lovu: 10.01.07 | Revír: Loučná | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes pěkná odpolední položená ryby byli při chuti převážně cejni,plotice:-1

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10520.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10521.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10522.jpg
                                                        Pondělí 8. ledna 2007 v 19:19® kostnak
                                                        kostnak
                                                        Datum lovu: DNES | Způsob lovu: Přívlač

dnes som chytil 1. x sablu krivociaru a to hned 7 ks. bol som prekvapeny ich velkostou (naj 40+) a hlavne bojovnostou. lieta to vo vzduchu podobne, ako duhak. vsetky na mepps long aglia. mimo sabli este jeden jalcek na twister a smacka na marmyske mi vzal dalsi sumec 80+, ale po 5 minutach pretahovania narovnal hacil do praveho uhla a prvy krat som lutoval, ze chytam bez protihrotu:(

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10505.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10506.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10507.jpg
                                                          Neděle 7. ledna 2007 ve 20:39® jiris
                                                          jiris
                                                          Datum lovu: včera | Revír: stojak JM | Způsob lovu: Přívlač

Doplňuji příspěvek Švejka, Indy zachytal pěkně, kámoši taky a já klasika. Na fotce Indy s jeho trofejí, regulérně!!Tento příspěvek byl 7.1.2007 ve 20:40 editován administrátorem ji­ris

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10498.jpg
                                                            Neděle 7. ledna 2007 v 19:21® piskot
                                                            piskot
                                                            Datum lovu: 7.1.07 | Revír: B 2 | Způsob lovu: Feeder

Trvající hledání se vyplatilo a k večeru jsem ryby konečně našel.Ten větší kapřík na 0,12ku mne vytrénoval 2O min. souboje.62cm :-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10496.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10497.jpg