Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.432 příspěvků, z toho 18432 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 21. ledna 2007 v 16:32® Raf
- Datum lovu: 21.1.2007 | Revír: Zámecký rybník - soukromý | Způsob lovu: Přívlač
Nad Zámeckym rybníkem foukal zabijácký vítr a silně se ochladilo. Ale duhákům to až tolik nevadilo. Nešlo to až tolik jako minulý týden na rotačky, ale tvrdě skórovala YUMová těsta, barva byla úplně irelevantní. Celkem polapeno asi 40 pstruhů a pár okounů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. ledna 2007 v 16:24® Mr.Stick
- Datum lovu: dnes | Revír: Poorlicko | Způsob lovu: Plavaná
Ochlazení udělalo své, ale několik plotiček, tloušťů a kapříků se přemluvit nechalo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. ledna 2007 ve 14:20® pepino99
-
abráška taky chytil … :o))

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. ledna 2007 ve 14:19® pepino99
-
tak jsme si včera byli zachytat s bráškou a mláďátkem. Krom spousty malých i tito krasafcííííí :o)) Fotky jsou docela špatný a na fotáku datum z roku 2003 :o))

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. ledna 2007 v 10:39® Cudla
-
Včera jsem byl poprvé na rybách na Labi,
první ryba puštěna cejn necelých 50cm,ale první kontrola od porybného snad taky první v tomto století.Kormoránů s prominutím jako nas…Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. ledna 2007 v 19:39® František
- Datum lovu: 20.1.2007 | Revír: Lužnice VI. | Způsob lovu: Plavaná
Dneska jsme se synkem konečně zahájili sezonu. Oba na plavanou a musím říci, že spokojenost byla náramná. V poměrně silném větru 7 cejnků, 2 plotice a jeden tloušť.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. ledna 2007 v 17:33® paccco
- Datum lovu: 20.1.2007 | Revír: Sázava 13 | Způsob lovu: Feeder
Dnešní zahájení nové sezóny stálo za … Řeka silně podkalená a během dne začala stoupat.Dopoledne bylo pár promarněných záběrů ( strašně trhané,nedalo se to trefit )
,odpoledne absolutně bez
zájmu ryb.Dneska jsem poprvé zkoušel feeder,ale ono to příjde
.....A poprvé jsem byl na rybách v lednu!!!!

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. ledna 2007 v 17:05® Sander
- Datum lovu: 20.1.2007 | Způsob lovu: Plavaná
Voda se už sice nevylévá z břehů, ale pořád je jen stěží chytatelná. Bál jsem se do toho kalného proudu vůbec nahodit, ale nakonec se z několika tišin kouklo na břeh 11 tloušťů a několik proudníků. Ale byl to porod!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. ledna 2007 v 19:28® kostnak
- Způsob lovu: Přívlač
dnes hodinova skuska novych mikrotwistrov z gammarusu. celkom chutia. 11 ostriezikov (mama sa im asi zabudla s karasom) a zubacik.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. ledna 2007 v 17:38® strejda
- Revír: Novohradka | Způsob lovu: Muškaření
Dnes místo práce sem zvoil vycházku s mušákem na Novohradku a udělal sem dobře.Ráno se rybám moc nechtělo ale potom začal fučet vítr a bylo to se záběry o moc lepší.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. ledna 2007 v 8:45® fishunter
- Datum lovu: 17.01.2007 | Revír: Plavaná
30 minut u vody, pouze jeden perlín okolo 30cm, 0,5gr splávek, vlasec 0,10, nástraha žížala,
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. ledna 2007 v 17:48® Sander
- Datum lovu: 17.1.2007 | Způsob lovu: Plavaná
Žádnej obr, něco okolo 42–43cm, ale krásně vybarvenej. Uloven omylem při venčení psa

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. ledna 2007 v 16:57® kostnak
- Způsob lovu: Přívlač
dnes sa dalo vydrzat sotva hodinku. riadne sa ochladilo. 4 ostrieziky a jedna akvarijna stucka na twistriky. na ostriezoch vidno, ze sa chystaju na jebackove slavnosti

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 16. ledna 2007 ve 21:22® kostnak
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
59cm, marmyska s mikrotwistrom.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 15. ledna 2007 v 18:06® knedlik
- Datum lovu: 15.1.2007 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes vláčka s Paľom,10 ostriežov,pleskáč,zubáčik a 78 cm kapor.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 15. ledna 2007 v 15:56® Raf
- Datum lovu: 14.1.2007 | Revír: Zámecký rybník - soukromý | Způsob lovu: Přívlač
Testovačka nových pstruhových těst od YUM. A byla to testovačka úspěšná. Na vláčená těsta za sbirolinem chyceno cca 20 duháků, jen ty velikosti mohly být větší (nej duhák 39 cm). Na rotačky několik dalších pstruhů, 5 okounů a menší štička.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. ledna 2007 v 18:12® joba
- Datum lovu: 14.1.06 | Revír: Chrudimka
feeder,na pěkným,ale většinou jalovým místě,kde se chytí 3 rybky do roka jeden odněkud spláchlej duhoň a jeden podobnej se vyhák

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. ledna 2007 v 17:35® Prutos
- Datum lovu: 14.1.07 | Revír: plavaná, feeder
I já s Vydrýskem jsem vyrazili trochu provětrat rybkám ploutvičky. Na plavačku spousta čudel a na feeder se mi podařil i první kapříček a pěkný perlajz. Ani ten vítr nebyl tak hozný…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. ledna 2007 v 16:56® Shrek
- Datum lovu: 14.1.2007 | Revír: 431200 - Jesenice | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsem byl se Sharkcomem na Jesenici zafeederovat.Sharkcom dostal k narozeninám dvě plotice,já jich lapl asi 6 a k tomu jednoho pěknýho ježdíka.Dnes více než kdy jindy platilo „když dva něco dělají stejně,neni to stejné“.Místo stejný,krmná směs stejná,nástrahy stejný,házeli jsme 2 metry od sebe,já tahyl,Sharkcom ne.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. ledna 2007 v 16:50® Davish
- Datum lovu: 14.1.2007 | Revír: Jihlava 9
Dnes na řece, bylo moc pěkně, celkem dobrá chytačka, chytal sem na feeder a na plavanou, podařilo se mi: na splávek: 2 okouni, plotice, hrouzek a na feeder cejn a tloušť – vše chyceno na hnojáčky. Na to že je leden jsem spokojen s braním
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. ledna 2007 v 16:04® skwor
- Datum lovu: 14.1. | Revír: Berounka | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem byl otestovat novou povolenku. Rybky docela šly, chytil jsem 5 tloušťů nevětší okolo 35cm. Dvě větší ryby se vypnuly během zdolávání.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. ledna 2007 v 15:47® Robur
- Datum lovu: 14. 1. 2007 | Revír: položená, feedr -Svratka
tak jeden pěkny cejn 40 cm, jinak záběry ještě opatrnější než včera
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. ledna 2007 v 15:37® Sander
- Datum lovu: 14.1.2007 | Způsob lovu: Plavaná
V takovém uragánu jsem dnes chytal naposled. Hrůza, děs, ryb málo a zase mě z toho větru pálí woči…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. ledna 2007 v 19:21® strejda
- Datum lovu: 13.1 2007 | Revír: Novohradka | Způsob lovu: Muškaření
Dnes opět moucha na Novohradce až na ten hrozný vítr docela vydařená rybačka.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. ledna 2007 v 18:45® wj
- Datum lovu: 13.01.2007 | Revír: rameno
meskala 13 dni aby som ju zviezol stopom … : ) takto len fotka z mobilu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. ledna 2007 v 18:13® Davish
- Datum lovu: 13.1.2007 | Revír: Jihlava 10 | Způsob lovu: Plavaná
Letošní první lov k mému štěstí už na 2 udice. jednou sem chytal na feeder a druhou na splávek, na feeder na chleba nezabralo nic, ale na splávek na hnojáčky se mi podařilo přelstít jednoho tlouště a plotici. p.s. V řece bylo dost málo vody(asi jako v létě):-' :-/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. ledna 2007 v 17:58® jiris
- Datum lovu: dnes | Revír: Jestrabice | Způsob lovu: Přívlač
Pěkné skoro zahájení letošní sezóny ve složení HaD, revoke, TR, Ali, Indy a má maličkost. Rybek se nachytalo celkem dost, viď Dejve
Tento příspěvek byl 13.1.2007 ve 23:17 editován
administrátorem HaDKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. ledna 2007 v 16:53® Sander
- Datum lovu: 13.1.2007
Necelé tři hodiny stačily k tomu, aby mě v té vichřici začaly pálit oči, bolet hlava a o vlivu tohoto uragánu na lov ani nemluvě… Ale za ty ryby to stálo – něco přes 25 tloušťů, z toho 5 ryb nad 45 > 51,50,48. Mačka odvedla solidní kus práce!

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. ledna 2007 v 17:31® Sander
- Datum lovu: 11.1.2007 | Způsob lovu: Plavaná
Je to zde nějaké mrtvé, pošlu sem pro zpestření alespoň nějaké čudly
Neměl jsem to v plánu, ale nakonec jsem věnoval necelou
hodinku lovu malému stojáčku. Plavačka bez krmení – něco přes 25 ryb,
převážně karasi, perlíni, tloušti a nakonec moc potěšila zde docela
vzácná podoustev. Fičel strašně silný vítr.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. ledna 2007 v 19:20® Padis
- Datum lovu: 10.01.07 | Revír: Loučná | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes pěkná odpolední položená ryby byli při chuti převážně cejni,plotice

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.