Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 14. ledna 2007 v 17:50® Davish
- Datum lovu: 14.1.2007 | Revír: Jihlava 9
Dnes na řece, bylo moc pěkně, celkem dobrá chytačka, chytal sem na feeder a na plavanou, podařilo se mi: na splávek: 2 okouni, plotice, hrouzek a na feeder cejn a tloušť – vše chyceno na hnojáčky. Na to že je leden jsem spokojen s braním
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. ledna 2007 v 17:04® skwor
- Datum lovu: 14.1. | Revír: Berounka | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem byl otestovat novou povolenku. Rybky docela šly, chytil jsem 5 tloušťů nevětší okolo 35cm. Dvě větší ryby se vypnuly během zdolávání.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. ledna 2007 v 16:47® Robur
- Datum lovu: 14. 1. 2007 | Revír: položená, feedr -Svratka
tak jeden pěkny cejn 40 cm, jinak záběry ještě opatrnější než včera
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. ledna 2007 v 16:37® Sander
- Datum lovu: 14.1.2007 | Způsob lovu: Plavaná
V takovém uragánu jsem dnes chytal naposled. Hrůza, děs, ryb málo a zase mě z toho větru pálí woči…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. ledna 2007 ve 20:21® strejda
- Datum lovu: 13.1 2007 | Revír: Novohradka | Způsob lovu: Muškaření
Dnes opět moucha na Novohradce až na ten hrozný vítr docela vydařená rybačka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. ledna 2007 v 19:45® wj
- Datum lovu: 13.01.2007 | Revír: rameno
meskala 13 dni aby som ju zviezol stopom … : ) takto len fotka z mobilu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. ledna 2007 v 19:13® Davish
- Datum lovu: 13.1.2007 | Revír: Jihlava 10 | Způsob lovu: Plavaná
Letošní první lov k mému štěstí už na 2 udice. jednou sem chytal na feeder a druhou na splávek, na feeder na chleba nezabralo nic, ale na splávek na hnojáčky se mi podařilo přelstít jednoho tlouště a plotici. p.s. V řece bylo dost málo vody(asi jako v létě):-' :-/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. ledna 2007 v 18:58® jiris
- Datum lovu: dnes | Revír: Jestrabice | Způsob lovu: Přívlač
Pěkné skoro zahájení letošní sezóny ve složení HaD, revoke, TR, Ali, Indy a má maličkost. Rybek se nachytalo celkem dost, viď Dejve
Tento příspěvek byl 13.1.2007 ve 23:17 editován administrátorem HaD
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. ledna 2007 v 17:53® Sander
- Datum lovu: 13.1.2007
Necelé tři hodiny stačily k tomu, aby mě v té vichřici začaly pálit oči, bolet hlava a o vlivu tohoto uragánu na lov ani nemluvě… Ale za ty ryby to stálo – něco přes 25 tloušťů, z toho 5 ryb nad 45 > 51,50,48. Mačka odvedla solidní kus práce!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. ledna 2007 v 18:31® Sander
- Datum lovu: 11.1.2007 | Způsob lovu: Plavaná
Je to zde nějaké mrtvé, pošlu sem pro zpestření alespoň nějaké čudly
Neměl jsem to v plánu, ale nakonec jsem věnoval necelou hodinku lovu malému stojáčku. Plavačka bez krmení – něco přes 25 ryb, převážně karasi, perlíni, tloušti a nakonec moc potěšila zde docela vzácná podoustev. Fičel strašně silný vítr.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. ledna 2007 ve 20:20® Padis
- Datum lovu: 10.01.07 | Revír: Loučná | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes pěkná odpolední položená ryby byli při chuti převážně cejni,plotice
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. ledna 2007 ve 20:19® kostnak
- Datum lovu: DNES | Způsob lovu: Přívlač
dnes som chytil 1. x sablu krivociaru a to hned 7 ks. bol som prekvapeny ich velkostou (naj 40+) a hlavne bojovnostou. lieta to vo vzduchu podobne, ako duhak. vsetky na mepps long aglia. mimo sabli este jeden jalcek na twister a smacka na marmyske mi vzal dalsi sumec 80+, ale po 5 minutach pretahovania narovnal hacil do praveho uhla a prvy krat som lutoval, ze chytam bez protihrotu:(
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. ledna 2007 ve 21:39® jiris
- Datum lovu: včera | Revír: stojak JM | Způsob lovu: Přívlač
Doplňuji příspěvek Švejka, Indy zachytal pěkně, kámoši taky a já klasika. Na fotce Indy s jeho trofejí, regulérně!!Tento příspěvek byl 7.1.2007 ve 20:40 editován administrátorem jiris
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. ledna 2007 ve 20:21® piskot
- Datum lovu: 7.1.07 | Revír: B 2 | Způsob lovu: Feeder
Trvající hledání se vyplatilo a k večeru jsem ryby konečně našel.Ten větší kapřík na 0,12ku mne vytrénoval 2O min. souboje.62cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. ledna 2007 v 19:25® strejda
- Datum lovu: 7.1 2007 | Revír: Novohradka | Způsob lovu: Muškaření
Po včerejším fiasku s feederem se to dnes trochu zadařilo s mouchou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. ledna 2007 v 18:09® Padis
- Datum lovu: 6-7.1 | Způsob lovu: Plavaná
včera a dnes první vycházky k vodě.Na plavanou s červy a hnojáčky brali tloušti a okouni.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. ledna 2007 v 17:04® EDDY
- Datum lovu: 7,1 2007 | Revír: muškaření
YDnes poprvé v tomto roce jsem byl prohnad platicky s musakem celkem se darilo za dva hodky jsem chytl 6 rybek a celekm dost me jich spadlo. na to ře bylo hladina rbníku zvedla zkoro a 40 cm tak jsem velmi spokojený… A hádejte co se mě stalo… hh byl jsem kontrolován Rybářskou stráží a já myslel že už dávno vymřeli
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. ledna 2007 v 16:17® vasik
- Datum lovu: 7.1.07 | Revír: 451334
Větrno,deštivo ale teplo.Bez kontaktu s rybou ale zato v kontaktu s touto rodinkou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. ledna 2007 ve 13:48® Řízek
- Datum lovu: 6.1.2007 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Plavaná
Byl jsem asi 2hodiny u vody a docela jsem si zachytal.Sly tlousti i maly kapricek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. ledna 2007 ve 21:42® Švejk
- Datum lovu: 6,1,07 | Revír: soukromák | Způsob lovu: Přívlač
Dnes od 7,30 do 13 hod. na jednom soukromáku na JM. Po příjezdu bylo u rybníka už dost obsazeno. Ze začátku to vypadalo dobře, během pár náhozů šli ven duháci okolo 45, já bohužel až skoro do odjezdu bez záběru
Nakonec těsně před odjezdem jsem si 2 kousky povodil. Kolegové na tom byli líp
Nakonec to ale celkem šlo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. ledna 2007 v 18:28® Sander
- Datum lovu: 6.1.2007 | Revír: Top Secret Osprey river
Ryb jsme machytali moc. Kolega si letos poprvé sáhl na rybu, oba jsme si zachytali do sytosti. V drtivé většině brali tloušti, občas plotice. Za zmínku stojí tloušť rovných 50cm, další o 5cm menší. Ovšem revír s větším výskytem vydry jsem ještě asi neviděl. Jejich stopy byly snad všude…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. ledna 2007 v 16:01® koy
- Datum lovu: 6.1.2007 | Revír: Vltava
Dnes prvni vychazka v roce 2007,plavacka s zizalkama,chyceno asi 25–30 ryb prevazne okouni a tlousti
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. ledna 2007 ve 12:33® Libor
-
Ještě foto
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. ledna 2007 ve 20:01® Libor
- Datum lovu: 23.12.2006 | Způsob lovu: Přívlač
Štědrý den 23.12.06, štědrej bolenama. Kámoš 4, já 1. L.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. ledna 2007 v 18:48® kostnak
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
extremna UL vlacka vo velmi silnom vetre. nastastie rybky celkom spolupracovali. prevladali stucky a ostrieze, ale podarila sa uvlacit aj cervenica a hrebenacka. ako nemrznuca zmes bol pouzity tokaj, rocnik 90.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. ledna 2007 v 18:40® knedlik
-
Dnes mi presne pod nohama vytlačila hlavátka podustvu až na breh ale na môj wobler hodila velký kakanec.Nevadí je na zoznamu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. ledna 2007 v 16:40® Sander
- Datum lovu: 5.1.2007
Druhý nához, první zásek. Takto vypadá má úplně první ryba této započaté sezony, ulovená prakticky jen pár hodin po vydání povolenky. Laťku jsem si letos nasadil poměrně vysoko, ale alespoň budu mít motivaci tuto délku co nejdříve pokořit. Čistý tloušť z krásného úseku řeky, 51cm, ani tlustý, ani hubený, prostě akorát. Uloveno ještě asi 15 o něco menších. Počasí mi do karet zrovna nehrálo, hned po nasednutí na kolo začalo pršet a skončilo až při zpáteční cestě. V důsledku silného větru nebyl splávek v těch vlnách vůbec vidět, takže vzhledem k počasí velice úspěšný lov.Tento příspěvek byl 5.1.2007 v 15:53 editován administrátorem CeP
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. ledna 2007 v 19:05® strejda
- Datum lovu: 2.1 2007 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Tak dnes poprvé v novém roce.Celkem se zadařilo za 3 hoďky asi 10 cejnů 35–45 na to že je leden spokojenost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. ledna 2007 ve 12:22® kubas
- Datum lovu: 31.12.2006 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač
Letošní poslední vláčka:chyceno 5 štik od cca 40cm-67cm.Krásné zakončení roku,doufám že příští rok bude ještě lepší. PS:prutos-velký už se pomalu napouští-puštěno ještě asi 30 štik a 2 candoši.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. ledna 2007 ve 21:43® HaD
- Datum lovu: 31.12.2006 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Poslední lov v letošním roce byla spíše procházka kolem vody. Na „tutovém“ štičím fleku se žádná paráda nekonala – pouze jedna půlmetrovka mi spadla. Po dobré kávě jsme se přesunuli s Pepínem do města, kde se k nám přidal i Štěpíno a vyndali jsme asi 15 candátků do 25 cm. Mě to nějak nešlo, spíše se dařilo Štěpánovi a Pepovi. Pohodové zakončení sezóny, kdy byla největším úlovkem dobrá nálada a fotka krásné labutě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.