Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 16. ledna 2007 ve 22:22® kostnak
kostnak
Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač

59cm, marmyska s mikrotwistrom.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10657.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10658.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 15. ledna 2007 v 19:06® knedlik
    knedlik
    Datum lovu: 15.1.2007 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes vláčka s Paľom,10 os­triežov,pleskáč,zu­báčik a 78 cm kapor.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10631.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10632.jpg
      Pondělí 15. ledna 2007 v 16:56® Raf
      Raf
      Datum lovu: 14.1.2007 | Revír: Zámecký rybník - soukromý | Způsob lovu: Přívlač

Testovačka nových pstruhových těst od YUM. A byla to testovačka úspěšná. Na vláčená těsta za sbirolinem chyceno cca 20 duháků, jen ty velikosti mohly být větší (nej duhák 39 cm). Na rotačky několik dalších pstruhů, 5 okounů a menší štička.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10630.jpg
        Neděle 14. ledna 2007 v 19:12® joba
        Datum lovu: 14.1.06 | Revír: Chrudimka

feeder,na pěkným,ale většinou jalovým místě,kde se chytí 3 rybky do roka jeden odněkud spláchlej duhoň a jeden podobnej se vyhák

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10555.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10556.jpg
          Neděle 14. ledna 2007 v 18:35® Prutos
          Prutos
          Datum lovu: 14.1.07 | Revír: plavaná, feeder

I já s Vydrýskem jsem vyrazili trochu provětrat rybkám ploutvičky. Na plavačku spousta čudel a na feeder se mi podařil i první kapříček a pěkný perlajz. Ani ten vítr nebyl tak hozný…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10553.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10554.jpg
            Neděle 14. ledna 2007 v 17:56® Shrek
            Shrek
            Datum lovu: 14.1.2007 | Revír: 431200 - Jesenice | Způsob lovu: Feeder

Dnes jsem byl se Sharkcomem na Jesenici zafeederovat.Shar­kcom dostal k narozeninám dvě plotice,já jich lapl asi 6 a k tomu jednoho pěknýho ježdíka.Dnes více než kdy jindy platilo „když dva něco dělají stejně,neni to stejné“.Místo stejný,krmná směs stejná,nástrahy stejný,házeli jsme 2 metry od sebe,já tahyl,Sharkcom ne.

Neděle 14. ledna 2007 v 17:50® Davish
              Davish
              Datum lovu: 14.1.2007 | Revír: Jihlava 9

Dnes na řece, bylo moc pěkně, celkem dobrá chytačka, chytal sem na feeder a na plavanou, podařilo se mi: na splávek: 2 okouni, plotice, hrouzek a na feeder cejn a tloušť – vše chyceno na hnojáčky. Na to že je leden jsem spokojen s braním :-)

Neděle 14. ledna 2007 v 17:04® skwor
                skwor
                Datum lovu: 14.1. | Revír: Berounka | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem byl otestovat novou povolenku. Rybky docela šly, chytil jsem 5 tloušťů nevětší okolo 35cm. Dvě větší ryby se vypnuly během zdolávání.

Neděle 14. ledna 2007 v 16:47® Robur
                  Robur
                  Datum lovu: 14. 1. 2007 | Revír: položená, feedr -Svratka

tak jeden pěkny cejn 40 cm, jinak záběry ještě opatrnější než včera

Neděle 14. ledna 2007 v 16:37® Sander
                    Sander
                    Datum lovu: 14.1.2007 | Způsob lovu: Plavaná

V takovém uragánu jsem dnes chytal naposled. Hrůza, děs, ryb málo a zase mě z toho větru pálí woči…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10551.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10552.jpg
                      Sobota 13. ledna 2007 ve 20:21® strejda
                      Datum lovu: 13.1 2007 | Revír: Novohradka | Způsob lovu: Muškaření

Dnes opět moucha na Novohradce až na ten hrozný vítr docela vydařená rybačka.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10542.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10543.jpg
                        Sobota 13. ledna 2007 v 19:45® wj
                        Datum lovu: 13.01.2007 | Revír: rameno

meskala 13 dni aby som ju zviezol stopom … : ) takto len fotka z mobilu

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10541.jpg
                          Sobota 13. ledna 2007 v 19:13® Davish
                          Davish
                          Datum lovu: 13.1.2007 | Revír: Jihlava 10 | Způsob lovu: Plavaná

Letošní první lov k mému štěstí už na 2 udice. jednou sem chytal na feeder a druhou na splávek, na feeder na chleba nezabralo nic, ale na splávek na hnojáčky se mi podařilo přelstít jednoho tlouště a plotici. p.s. V řece bylo dost málo vody(asi jako v létě):-' :-/ :-O

Sobota 13. ledna 2007 v 18:58® jiris
                            jiris
                            Datum lovu: dnes | Revír: Jestrabice | Způsob lovu: Přívlač

Pěkné skoro zahájení letošní sezóny ve složení HaD, revoke, TR, Ali, Indy a má maličkost. Rybek se nachytalo celkem dost, viď Dejve :-D 9-) Tento příspěvek byl 13.1.2007 ve 23:17 editován administrátorem HaD

Sobota 13. ledna 2007 v 17:53® Sander
                              Sander
                              Datum lovu: 13.1.2007

Necelé tři hodiny stačily k tomu, aby mě v té vichřici začaly pálit oči, bolet hlava a o vlivu tohoto uragánu na lov ani nemluvě… Ale za ty ryby to stálo – něco přes 25 tloušťů, z toho 5 ryb nad 45 > 51,50,48. Mačka odvedla solidní kus práce!

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10538.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10539.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10540.jpg
                                Čtvrtek 11. ledna 2007 v 18:31® Sander
                                Sander
                                Datum lovu: 11.1.2007 | Způsob lovu: Plavaná

Je to zde nějaké mrtvé, pošlu sem pro zpestření alespoň nějaké čudly :-(( Neměl jsem to v plánu, ale nakonec jsem věnoval necelou hodinku lovu malému stojáčku. Plavačka bez krmení – něco přes 25 ryb, převážně karasi, perlíni, tloušti a nakonec moc potěšila zde docela vzácná podoustev. Fičel strašně silný vítr.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10529.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10530.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10531.jpg
                                  Středa 10. ledna 2007 ve 20:20® Padis
                                  Padis
                                  Datum lovu: 10.01.07 | Revír: Loučná | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes pěkná odpolední položená ryby byli při chuti převážně cejni,plotice:-1

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10521.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10522.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10520.jpg
                                    Pondělí 8. ledna 2007 ve 20:19® kostnak
                                    kostnak
                                    Datum lovu: DNES | Způsob lovu: Přívlač

dnes som chytil 1. x sablu krivociaru a to hned 7 ks. bol som prekvapeny ich velkostou (naj 40+) a hlavne bojovnostou. lieta to vo vzduchu podobne, ako duhak. vsetky na mepps long aglia. mimo sabli este jeden jalcek na twister a smacka na marmyske mi vzal dalsi sumec 80+, ale po 5 minutach pretahovania narovnal hacil do praveho uhla a prvy krat som lutoval, ze chytam bez protihrotu:(

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10505.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10506.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10507.jpg
                                      Neděle 7. ledna 2007 ve 21:39® jiris
                                      jiris
                                      Datum lovu: včera | Revír: stojak JM | Způsob lovu: Přívlač

Doplňuji příspěvek Švejka, Indy zachytal pěkně, kámoši taky a já klasika. Na fotce Indy s jeho trofejí, regulérně!!Tento příspěvek byl 7.1.2007 ve 20:40 editován administrátorem ji­ris

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10498.jpg
                                        Neděle 7. ledna 2007 ve 20:21® piskot
                                        piskot
                                        Datum lovu: 7.1.07 | Revír: B 2 | Způsob lovu: Feeder

Trvající hledání se vyplatilo a k večeru jsem ryby konečně našel.Ten větší kapřík na 0,12ku mne vytrénoval 2O min. souboje.62cm :-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10496.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10497.jpg
                                          Neděle 7. ledna 2007 v 19:25® strejda
                                          Datum lovu: 7.1 2007 | Revír: Novohradka | Způsob lovu: Muškaření

Po včerejším fiasku s feederem se to dnes trochu zadařilo s mouchou.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10489.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10490.jpg
                                            Neděle 7. ledna 2007 v 18:09® Padis
                                            Padis
                                            Datum lovu: 6-7.1 | Způsob lovu: Plavaná

včera a dnes první vycházky k vodě.Na plavanou s červy a hnojáčky brali tloušti a okouni.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10487.jpg
                                              Neděle 7. ledna 2007 v 17:04® EDDY
                                              Datum lovu: 7,1 2007 | Revír: muškaření

YDnes poprvé v tomto roce jsem byl prohnad platicky s musakem celkem se darilo za dva hodky jsem chytl 6 rybek a celekm dost me jich spadlo. na to ře bylo hladina rbníku zvedla zkoro a 40 cm tak jsem velmi spokojený… A hádejte co se mě stalo… hh byl jsem kontrolován Rybářskou stráží a já myslel že už dávno vymřeli :-)

Neděle 7. ledna 2007 v 16:17® vasik
                                                Datum lovu: 7.1.07 | Revír: 451334

Větrno,deštivo ale teplo.Bez kontaktu s rybou ale zato v kontaktu s touto rodinkou.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10486.jpg
                                                  Neděle 7. ledna 2007 ve 13:48® Řízek
                                                  Řízek
                                                  Datum lovu: 6.1.2007 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Plavaná

Byl jsem asi 2hodiny u vody a docela jsem si zachytal.Sly tlousti i maly kapricek

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10481.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10482.jpg
                                                    Sobota 6. ledna 2007 ve 21:42® Švejk
                                                    Švejk
                                                    Datum lovu: 6,1,07 | Revír: soukromák | Způsob lovu: Přívlač

Dnes od 7,30 do 13 hod. na jednom soukromáku na JM. Po příjezdu bylo u rybníka už dost obsazeno. Ze začátku to vypadalo dobře, během pár náhozů šli ven duháci okolo 45, já bohužel až skoro do odjezdu bez záběru :-(( Nakonec těsně před odjezdem jsem si 2 kousky povodil. Kolegové na tom byli líp :-) Nakonec to ale celkem šlo.

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10480.jpg
                                                      Sobota 6. ledna 2007 v 18:28® Sander
                                                      Sander
                                                      Datum lovu: 6.1.2007 | Revír: Top Secret Osprey river

Ryb jsme machytali moc. Kolega si letos poprvé sáhl na rybu, oba jsme si zachytali do sytosti. V drtivé většině brali tloušti, občas plotice. Za zmínku stojí tloušť rovných 50cm, další o 5cm menší. Ovšem revír s větším výskytem vydry jsem ještě asi neviděl. Jejich stopy byly snad všude…

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10473.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10474.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10475.jpg
                                                        Sobota 6. ledna 2007 v 16:01® koy
                                                        Datum lovu: 6.1.2007 | Revír: Vltava

Dnes prvni vychazka v roce 2007,plavacka s zizalkama,chyceno asi 25–30 ryb prevazne okouni a tlousti

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10471.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10472.jpg
                                                          Sobota 6. ledna 2007 ve 12:33® Libor
                                                          Libor

Ještě foto :-)

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10468.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10469.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2007/th-img10470.jpg
                                                            Pátek 5. ledna 2007 ve 20:01® Libor
                                                            Libor
                                                            Datum lovu: 23.12.2006 | Způsob lovu: Přívlač

Štědrý den 23.12.06, štědrej bolenama. Kámoš 4, já 1. L.