Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 30. prosince 2006 v 15:43® Davish
Davish
Datum lovu: 30.12.2006 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder

Dnes se zanym na rybách, to docela šlo, zanymu se podařili na hnojáčky 2 tloušti a 2 hrouzci a měl krásnej záběr na rybyčku, já na feeder na chleba jednoho tlouště.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 29. prosince 2006 ve 21:53® HaD
    HaD
    Datum lovu: 29.12.2006 | Revír: Blanice | Způsob lovu: Muškaření

Tak jsem dnes po dlouhé době utekl qodě, tentokráte s mušákem. Vytáhl jsem sebou i Ospreye, kterej zkoušel vláčku. Já jsem chytil nakonec jednoho lipana odhadem 25 cm, Míra ani kontakt. Ale bylo tam tak krásně, že se mi domů vůbec nechtělo… Ten jedinej lipánek mi vzal oranžovýho blešouna. Bylo nad nulou, slunilo svítíčko. Už se těším zase!

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10351.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10352.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10353.jpg
      Pátek 29. prosince 2006 v 17:40® troutman2
      troutman2
      Datum lovu: 28.12.2006 | Revír: 441040 | Způsob lovu: Přívlač

dneska opět s plawerem na mníkách, ale moc nás to nebavilo, tak jsme nechali plawera feedera na pokoji a zkoušeli jsme vláčet, zkoušeli jsme mikrotvistry rotačky 0,00, ale marno platné pak jsem si to hodil na mníka, ale při dopadu do nějaký vázky jsem to hned utrhnul, tak plawera napadlo, že vezme jigovou hlavičku a udělala to tak rybičku napíchnul jak ripra a cukal s ní a najednou první, druhý, třetí a dokonce čtvrtý štíhle.Já jsem nic nechytl akorát se mi na tuto montáž nějaký štíhle vyháklo.Ještě uvidím jak dopadne plawer na mníkách říkal, že tam ještě zůstane, a tak možná zítra doplním můj příspěvek možná plawerovým mníkem ;-) , ale nechám se překvapit, fotku přikládám jednu štičku:-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10346.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10347.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10348.jpg
        Pátek 29. prosince 2006 v 16:31® Sander
        Sander
        Datum lovu: 29.12.2006 | Způsob lovu: Plavaná

Toš, moc se nesmějte. Víte jakou dá práci ulovit takovou krásnou óklej? Na Strkaňsku je totiž howno, na kole se mi nikam nechcelo, tak jsem dopad, jak jsem dopad!:-1

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10342.jpg
          Čtvrtek 28. prosince 2006 ve 23:20® b.gun
          Datum lovu: 28.12.2006 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder

Feedrovačka s žížalama, několik drbanců a záběrů promarněno. Nakonec na prutě pouze dvě ryby, na břeh se podařilo dostat jednu. Na fotce kámošova parma 65 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10335.jpg
            Čtvrtek 28. prosince 2006 ve 20:23® Kosmik
            Datum lovu: 28.12 | Revír: Oslava 1 | Způsob lovu: Přívlač

Chtěl jsem se podívat na pár míst, ale voda byla už zakrytá ledem (asi 1 cm), tak jsem šel hledat místo na hokej.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10331.jpg
              Čtvrtek 28. prosince 2006 ve 20:06® LojzaRybka
              LojzaRybka
              Datum lovu: 28.12.06 | Revír: ohře | Způsob lovu: Klasická položená

tak mě brácha ukecal abych šel na ryby i dnes,jsem mu vděčnej,na okounka kterýho měl už asi rok v mrazáku jsem chytil zase krásnýho mníka 68cm,tak jsem snad zakončil sezonu,zítra jedu teda ještě na labe pod střekov zavláčet,ale nepočítám stim,že něco přijde.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10327.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10328.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10329.jpg
                Čtvrtek 28. prosince 2006 v 18:30® jaryn

Dneska Orlík, hubená štička 52cm vrácena vodě

Čtvrtek 28. prosince 2006 v 17:56® troutman2
                  troutman2

dneska a v úterý jsme byli já s plawerem pod černčickým jezem, v úterý jsme šli až k oboře vláčeli jsme UL přívlačí bez záběru, a dneska jsme zkoušeli na mníka rybičky, karásky, střevličky, ale bez kontaktu s rybou, takže to zkusíme ještě tenhle rok párkrát, ale moc bysme si přáli chytit nějakou tu rybu snad se ještě do silvestra vyléčí pulec;-) , foťák jsem nevzal, takže přikládám, alespoň jednu fotečku z říjnu od železničáku z loun z ohře 4–5 ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10325.jpg
                    Čtvrtek 28. prosince 2006 v 17:30® Prutos
                    Prutos
                    Datum lovu: 28.15.2006 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes s Vydrýskem na štikách. Já tři, vydra jednu ale velikost za posledí návštěvou trochu pokulhávala. Ale co, na prosinec moc pěkná vycházka. Jen doufám, že se nám do Silvestra nezavře voda úplně…:->

Čtvrtek 28. prosince 2006 v 17:23® Sander
                      Sander
                      Datum lovu: 28.12.2006 | Způsob lovu: Plavaná

Včerejší fleky byly komplet pod ledem, ale nebyl bych to já, abych se nechal tak snadno zastrašit a odjel „s prázdnou“. Cestou zpět jsem jel kolem vody a pokoušel se o zázrak v polozamrzlých úsecích a dírách. Úspěch se nakonec dostavil, puštěno zpět bylo 22 tloušťů a něco přes deset proudníků. Velikostně menší ryby než včera, ale nějaké perly v podobě ryby na fotce, jedné jí podobné a vypnutého velkého tlouště, podle silného a pomalého tahu jistě přes pade. Takže nakonec docela kopice ryb.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10324.jpg
                        Čtvrtek 28. prosince 2006 v 17:09® Davish
                        Davish
                        Datum lovu: 28.12.2006 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder

Dnes sem se po dlouhé době vypravil s Mirusem na řeku, která byla už po okrajích zamrzlá a náhon byl celý zamrzlý, mě se podařili ulovit na chleba 2 tloušti, ale moch sem jich mít tak 6, kdybych nepos… další záběry a na hnojáčka sem chytil hrouzka. Mirus chytil na hnojáčky tlouště a hrouzka. Vcelku dobrý lov až na tu kosu.:-)

Čtvrtek 28. prosince 2006 v 8:46® Dirk
                          Dirk
                          Datum lovu: 26.12.06 | Revír: Svatava

Tak jsem poslední den volna vyrazil zakončit sezónu na mojí oblíbenou Svatavu. Krom toho, že mi kleklo auto a pěkných pár hodin jsem tam mrznul, tak jsem si parádně zachytal a mimojiné přemluvil svého prvního lipana. Krásná ryba, příští rok začínám muškařit, tak se s ní snad budu setkávat častěji…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10323.jpg
                            Středa 27. prosince 2006 ve 20:14® LojzaRybka
                            LojzaRybka
                            Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                            foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10317.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10318.jpg
                              Středa 27. prosince 2006 ve 20:11® LojzaRybka
                              LojzaRybka
                              Datum lovu: 27.12.06 | Revír: na mrtvou ploťku | Způsob lovu: Klasická položená

Tak dnešní lov s bráchou byl moc úspěšný,Mníka jsem už nechyt asi dva roky,tak jsem se včera rozhodl že ráno nachytám nějaký ploťky,a odpoledne hurá naně.Na první ploťu jsem chytil Štíču asi 30cm,a po deseti minutách i brácha,a potom ještě jednu uříznul,no a potom to začalo,setmělo se,a chytili jsme tři krásný Mníky,já 70,a62,a brácha jednoho 60cm,byli chycení během třiceti minut,tak jsem moc spokojenej,krásnej dárek na konec roku. A všem rybářum přeju hodně úspěchů do nového roku,a ať je ten další rok aspoň takovej jako ten uplinulej. TAK PETRU ZDAR

Středa 27. prosince 2006 v 18:49® Hrouzek
                                Hrouzek
                                Datum lovu: dnes | Revír: Doubrava | Způsob lovu: Plavaná

Tak dneska jsem měl trochu štěstíčko na Doubravě… Povedl se potočák cca 35cm, proudníci,tlouštíci do 35cm, ale taky vzal jeden výstavní kousek (tloušt cca 45cm) na Doubravu v tomto zimním čase, docela dobrá práce… :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10313.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10314.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10315.jpg
                                  Středa 27. prosince 2006 v 18:20® Sander
                                  Sander
                                  Datum lovu: 27.12.2006 | Způsob lovu: Plavaná

Míst k lovu už na výběr moc nebylo, led pohltil z velké části i řeku. Zůstaly jen proudnější (letní) úseky, takže ryby se velice těžko hledaly. Musel jsem nejdříve dost improvizovat, abych viděl nějaký solidní záběr. Nakonec jsem našel pár zimovišť místních tloušťů, takže prakticky co hod, to ryba. 31ks tlouště, míra okolo 42 ±4cm, ještě nějací proudníci. Krásné ryby, velice aktivní lov. Ještě jsem chvilku zkusil vláčet oranž luru, vzali čtyři okouni… Lov dost ztěžovalo mrznutí oček, kterých je na mačce požehnaně! O rudých prstech a 25km dlouhé cestě na kole ani nemluvě.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10310.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10311.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10312.jpg
                                    Středa 27. prosince 2006 v 18:13® jaryn

procházka po Lužnici – na Štědrý den kamarád Tomáš kudlička a 26.12 jsem kudličku dostal i já.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10308.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10309.jpg
                                      Středa 27. prosince 2006 ve 13:00® Robur
                                      Robur
                                      Datum lovu: 27. 12. 2006 | Revír: prygl | Způsob lovu: Přívlač

tak dens velmi úspěšná vláčka, ač jsem poctivě oral dno, tak jsem nic neurval, ba naopak jsem ještě 2 twistry našel /napřed jsem chtěl napsat gumy:-) /. Co se týče ryb, tak nulová aktivita. Ale ruku na srdce, kdy se Vám podaří odnést od vody víc věcí, něž jste tam přinesli. Zvlášť při přívlači.

Úterý 26. prosince 2006 ve 21:00® ČudlařX
                                        ČudlařX
                                        Datum lovu: 26.12.2006 | Revír: ... | Způsob lovu: Feeder

Dneska na jednom malým zapomenutým potoku.Tady se snad čas zastavil.Chytáno feederem na pařenej rohlík ,červy ,ale největší úspěch sklízeli hnojáčci.Na to jak byla studená voda a  že doba lovu trvala 1 hoďku sem byl s jedním tlouštěm (cca.35cm)a 3 ploťkama spokojenej 9-) + plno neproměněnejch zá­běrů

p.s.:konečně jsem se dostal k montáži na kterou sem se chystal celej rok a to že jsem na konec 0,12 navázal jen háček a asi 50cm za to cvaknul brok :-D

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10306.jpg
                                          Úterý 26. prosince 2006 ve 20:21® troutman2
                                          troutman2
                                          Datum lovu: 26.12.2006 | Revír: 441040 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes s Plawerem na rybách pod jezem v Černčicích šli jsme až k Oboře,Plawer se brodil a já ze břehu trénoval UL dragona je super,ale jinak ryby nebraly s Plawerem jsem byl poprvý na rybách,ale jinak dobrý ještě pudem s Pulcem a možná i Plawerem na ryby do Loun.;-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10303.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10304.jpg
                                            Úterý 26. prosince 2006 v 19:49® Kubajs
                                            Kubajs
                                            Datum lovu: 26.12.2006 | Revír: Kyjice | Způsob lovu: Přívlač

Poprvé s novým proutke na nové vodě ryb bylo požehnaně na vodě jestrašně okounů a není problém čapnout za 2 náhozy jednoho okouna Lapnuto bylo okolo 40 okounů a dvě štičky

Úterý 26. prosince 2006 v 19:31® vanuz
                                              vanuz
                                              Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                              foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10302.jpg
                                                Úterý 26. prosince 2006 v 17:40® zany
                                                Datum lovu: 26,12, | Revír: Markovka 1

Dnešní krásné počasí mě vytáhlo na ryby.jedním slovem suprová chytačka.celekem chyceno 7 štik od 30 – 60cm jeden okoun a jeden nedobral..všechny ryby plavou dál…byl jsem svědkem zmasení štiky 56cm a se slovy kur..jedna zubatá patří ji to..až na tohle dobrý zachytání…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10301.jpg
                                                  Úterý 26. prosince 2006 v 16:12® Sander
                                                  Sander
                                                  Datum lovu: 26.12.2006 | Způsob lovu: Plavaná

Hoďka a půl plavané, 17 tloušťů, jen jediná plotice. Příjemné odpoledne.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10300.jpg
                                                    Úterý 26. prosince 2006 v 16:04® kostnak
                                                    kostnak
                                                    Způsob lovu: Přívlač

zase 2h pri vode s UL. asi 20ryb, prevazne ostriezov a stuciek, ale potesil jalec na twistrik., lebo na gumy ich vela nechytam.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10298.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10299.jpg
                                                      Pondělí 25. prosince 2006 v 19:36® Dodo
                                                      Dodo
                                                      Datum lovu: 23.12.06 | Revír: Přívlač

Předvánoční dvouhodinová návštěva, pouze jeden záběr od štičky.(mobil)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10294.jpg
                                                        Pondělí 25. prosince 2006 v 18:33® Vlackar
                                                        Vlackar

Dnes nic 8-( , téměř jako vždy, ale 27. 12. do 30. 12. jedu s kámošem za jeho dědou na krásnou vodu poblíž jeho chaty, tak zkusím nějakého dravce potrápit…

Pondělí 25. prosince 2006 v 16:33® jiris
                                                          jiris
                                                          Datum lovu: dnes | Revír: řeka JM | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní bezrybky s Indym na Jihlavě. Po rybkách se slehnula zem, ale bylo tam krásně. Díky Indymu za průvodcovskou část!

Pondělí 25. prosince 2006 ve 12:46® koy
                                                            Datum lovu: 24.12.2006 | Revír: Vltava

Vcera jsem zasel na 2 hodky s vlacakem podivat se za okounama a par se jich na brech podivalo a taky tenhle tloustik potesil

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10292.jpg