Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 1. ledna 2007 ve 21:29® Padis
- Datum lovu: 31.12.06 | Způsob lovu: Plavaná
Silvestrovská plavaná na Novohradce se celkem vydařila chyceno bylo několik tlouštů a okounů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. ledna 2007 v 1:42® b.gun
- Datum lovu: 31.12.2006 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder
Silvestrovská feedrovačka probíhala za téměř jarního počasí. Ze dvou záběrů proměněn jeden, byla z toho parma 60 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. prosince 2006 v 18:14® knedlik
- Datum lovu: 31.12.2006 | Revír: Váh | Způsob lovu: Přívlač
Dnes niekolko mrien ale jedna bola slepá (silvestrovská)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. prosince 2006 v 17:44® Prutos
- Datum lovu: 31.12.06 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač
Dnes ukončení s Vydrýskem a Regulem. Krásné počasí a spousta chycených , ale také spadených ryb. Vydrýsek myslím 9, já 15 a Regulus 6 štik do cca pětapadesáti čísel. Krásný den
Tento příspěvek byl 31.12.2006 v 18:08 editován administrátorem HaD
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. prosince 2006 v 17:43® Prutos
- Datum lovu: 30.12.06 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač
Včera s Vydrýskem příprava na zakončení sezóny. Vláčeli jsme mrtvé rybky a zubaté kousaly parádně. Vydrýsek udolal dvě a já osm kudel do cca pětapadesáti + jako bonus krasavice 73 a 78cm. Všechny rybky plavou dál…tedy krom těch nástražních..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. prosince 2006 v 17:18® dzandys
- Datum lovu: 31.12.2006 | Revír: 451021 - ÚN Seč | Způsob lovu: Přívlač
Každoroční zakončení sezóny.Nádherné počasí.Výsledek-okoun cca30,3 pos… záběry a jeden ucvaknutý ocásek na kopytu.Prostě nádhera. Jinak všem Chytejákum přeji v tom Novém roce hodně zdraví,štěstí a ať je budoucí rok ještě lepší,než ten končící.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. prosince 2006 v 16:46® jaryn
-
rozloučení s Lužnicí, 3 lahve sektu, já promarnil 2 záběry na karese , asi tloušti a Tom tloučtě 43, Zdenek štika 55, vše vráceno do vody, budou sežrání až příští rok
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. prosince 2006 ve 14:45® judas.d
-
dnes bez záběru kamarád jednu štičku a já zlomil proutek jěště že tento rok končí
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. prosince 2006 ve 12:23® Vlackar
-
Dnes na rybách, ale ani záběr. Zdá se,že už odjeli na Václavák…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. prosince 2006 v 1:13® Láďa
- Datum lovu: 30.12.06 | Revír: přívlač
Čtyři dny na jihu a několik štiček na vláčenou rybku.Ta nej přišla dnes cca 65až 70cm neměřena
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. prosince 2006 ve 23:17® Lovec
- Datum lovu: 30.12. 06 | Revír: Dyje 10 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes poslední letošní pokus o rybku přívlačí.Kromě pár urvaných nástrah NIC. Doufám, že zítra na bažantím honu budu úspěšnější.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. prosince 2006 v 19:14® Vlackar
-
Na fotce kámoš s okišem 35cm, já pozadu, pouze 31cm…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. prosince 2006 v 17:50® Sander
- Datum lovu: 30.12.2006 | Způsob lovu: Plavaná
Expresem jsem se nechal dovézt kousek proti proudu a doufal jsem, že řeka ještě nebude komplet pod ledem – což se naštěstí nestalo. Potrápil jsem 24 krásných tloušťů, plus jednoho proudového perlína, poměrně solidní velikosti. Mrzlo jako kráva, hlavně k večeru, kdy se led začal balit nejen na očka, ale i celý prut, vlasec na cívce… Nedalo se ani nahodit. Ale ryby braly. Ale až na jednu vyjímku, o kterou mě připravila vázka, nic velkého.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. prosince 2006 v 17:14® Uno
- Datum lovu: 30.12.06 | Revír: Černý potok 1 | Způsob lovu: Přívlač
Poslední úlovek v tomto roce
Tento příspěvek byl 30.12.2006 v 16:18 editován administrátorem HaD
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. prosince 2006 v 16:43® Davish
- Datum lovu: 30.12.2006 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder
Dnes se zanym na rybách, to docela šlo, zanymu se podařili na hnojáčky 2 tloušti a 2 hrouzci a měl krásnej záběr na rybyčku, já na feeder na chleba jednoho tlouště.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 29. prosince 2006 ve 22:53® HaD
- Datum lovu: 29.12.2006 | Revír: Blanice | Způsob lovu: Muškaření
Tak jsem dnes po dlouhé době utekl qodě, tentokráte s mušákem. Vytáhl jsem sebou i Ospreye, kterej zkoušel vláčku. Já jsem chytil nakonec jednoho lipana odhadem 25 cm, Míra ani kontakt. Ale bylo tam tak krásně, že se mi domů vůbec nechtělo… Ten jedinej lipánek mi vzal oranžovýho blešouna. Bylo nad nulou, slunilo svítíčko. Už se těším zase!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 29. prosince 2006 v 18:40® troutman2
- Datum lovu: 28.12.2006 | Revír: 441040 | Způsob lovu: Přívlač
dneska opět s plawerem na mníkách, ale moc nás to nebavilo, tak jsme nechali plawera feedera na pokoji a zkoušeli jsme vláčet, zkoušeli jsme mikrotvistry rotačky 0,00, ale marno platné pak jsem si to hodil na mníka, ale při dopadu do nějaký vázky jsem to hned utrhnul, tak plawera napadlo, že vezme jigovou hlavičku a udělala to tak rybičku napíchnul jak ripra a cukal s ní a najednou první, druhý, třetí a dokonce čtvrtý štíhle.Já jsem nic nechytl akorát se mi na tuto montáž nějaký štíhle vyháklo.Ještě uvidím jak dopadne plawer na mníkách říkal, že tam ještě zůstane, a tak možná zítra doplním můj příspěvek možná plawerovým mníkem
, ale nechám se překvapit, fotku přikládám jednu štičku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 29. prosince 2006 v 17:31® Sander
- Datum lovu: 29.12.2006 | Způsob lovu: Plavaná
Toš, moc se nesmějte. Víte jakou dá práci ulovit takovou krásnou óklej? Na Strkaňsku je totiž howno, na kole se mi nikam nechcelo, tak jsem dopad, jak jsem dopad!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 29. prosince 2006 v 0:20® b.gun
- Datum lovu: 28.12.2006 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder
Feedrovačka s žížalama, několik drbanců a záběrů promarněno. Nakonec na prutě pouze dvě ryby, na břeh se podařilo dostat jednu. Na fotce kámošova parma 65 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. prosince 2006 ve 21:23® Kosmik
- Datum lovu: 28.12 | Revír: Oslava 1 | Způsob lovu: Přívlač
Chtěl jsem se podívat na pár míst, ale voda byla už zakrytá ledem (asi 1 cm), tak jsem šel hledat místo na hokej.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. prosince 2006 ve 21:06® LojzaRybka
- Datum lovu: 28.12.06 | Revír: ohře | Způsob lovu: Klasická položená
tak mě brácha ukecal abych šel na ryby i dnes,jsem mu vděčnej,na okounka kterýho měl už asi rok v mrazáku jsem chytil zase krásnýho mníka 68cm,tak jsem snad zakončil sezonu,zítra jedu teda ještě na labe pod střekov zavláčet,ale nepočítám stim,že něco přijde.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. prosince 2006 v 19:30® jaryn
-
Dneska Orlík, hubená štička 52cm vrácena vodě
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. prosince 2006 v 18:56® troutman2
-
dneska a v úterý jsme byli já s plawerem pod černčickým jezem, v úterý jsme šli až k oboře vláčeli jsme UL přívlačí bez záběru, a dneska jsme zkoušeli na mníka rybičky, karásky, střevličky, ale bez kontaktu s rybou, takže to zkusíme ještě tenhle rok párkrát, ale moc bysme si přáli chytit nějakou tu rybu snad se ještě do silvestra vyléčí pulec
, foťák jsem nevzal, takže přikládám, alespoň jednu fotečku z říjnu od železničáku z loun z ohře 4–5
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. prosince 2006 v 18:30® Prutos
- Datum lovu: 28.15.2006 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes s Vydrýskem na štikách. Já tři, vydra jednu ale velikost za posledí návštěvou trochu pokulhávala. Ale co, na prosinec moc pěkná vycházka. Jen doufám, že se nám do Silvestra nezavře voda úplně…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. prosince 2006 v 18:23® Sander
- Datum lovu: 28.12.2006 | Způsob lovu: Plavaná
Včerejší fleky byly komplet pod ledem, ale nebyl bych to já, abych se nechal tak snadno zastrašit a odjel „s prázdnou“. Cestou zpět jsem jel kolem vody a pokoušel se o zázrak v polozamrzlých úsecích a dírách. Úspěch se nakonec dostavil, puštěno zpět bylo 22 tloušťů a něco přes deset proudníků. Velikostně menší ryby než včera, ale nějaké perly v podobě ryby na fotce, jedné jí podobné a vypnutého velkého tlouště, podle silného a pomalého tahu jistě přes pade. Takže nakonec docela kopice ryb.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. prosince 2006 v 18:09® Davish
- Datum lovu: 28.12.2006 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder
Dnes sem se po dlouhé době vypravil s Mirusem na řeku, která byla už po okrajích zamrzlá a náhon byl celý zamrzlý, mě se podařili ulovit na chleba 2 tloušti, ale moch sem jich mít tak 6, kdybych nepos… další záběry a na hnojáčka sem chytil hrouzka. Mirus chytil na hnojáčky tlouště a hrouzka. Vcelku dobrý lov až na tu kosu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. prosince 2006 v 9:46® Dirk
- Datum lovu: 26.12.06 | Revír: Svatava
Tak jsem poslední den volna vyrazil zakončit sezónu na mojí oblíbenou Svatavu. Krom toho, že mi kleklo auto a pěkných pár hodin jsem tam mrznul, tak jsem si parádně zachytal a mimojiné přemluvil svého prvního lipana. Krásná ryba, příští rok začínám muškařit, tak se s ní snad budu setkávat častěji…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. prosince 2006 ve 21:14® LojzaRybka
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 27. prosince 2006 ve 21:11® LojzaRybka
- Datum lovu: 27.12.06 | Revír: na mrtvou ploťku | Způsob lovu: Klasická položená
Tak dnešní lov s bráchou byl moc úspěšný,Mníka jsem už nechyt asi dva roky,tak jsem se včera rozhodl že ráno nachytám nějaký ploťky,a odpoledne hurá naně.Na první ploťu jsem chytil Štíču asi 30cm,a po deseti minutách i brácha,a potom ještě jednu uříznul,no a potom to začalo,setmělo se,a chytili jsme tři krásný Mníky,já 70,a62,a brácha jednoho 60cm,byli chycení během třiceti minut,tak jsem moc spokojenej,krásnej dárek na konec roku. A všem rybářum přeju hodně úspěchů do nového roku,a ať je ten další rok aspoň takovej jako ten uplinulej. TAK PETRU ZDAR
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. prosince 2006 v 19:49® Hrouzek
- Datum lovu: dnes | Revír: Doubrava | Způsob lovu: Plavaná
Tak dneska jsem měl trochu štěstíčko na Doubravě… Povedl se potočák cca 35cm, proudníci,tlouštíci do 35cm, ale taky vzal jeden výstavní kousek (tloušt cca 45cm) na Doubravu v tomto zimním čase, docela dobrá práce…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.