Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 27. prosince 2006 v 19:20® Sander
Sander
Datum lovu: 27.12.2006 | Způsob lovu: Plavaná

Míst k lovu už na výběr moc nebylo, led pohltil z velké části i řeku. Zůstaly jen proudnější (letní) úseky, takže ryby se velice těžko hledaly. Musel jsem nejdříve dost improvizovat, abych viděl nějaký solidní záběr. Nakonec jsem našel pár zimovišť místních tloušťů, takže prakticky co hod, to ryba. 31ks tlouště, míra okolo 42 ±4cm, ještě nějací proudníci. Krásné ryby, velice aktivní lov. Ještě jsem chvilku zkusil vláčet oranž luru, vzali čtyři okouni… Lov dost ztěžovalo mrznutí oček, kterých je na mačce požehnaně! O rudých prstech a 25km dlouhé cestě na kole ani nemluvě.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10312.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10311.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10310.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 27. prosince 2006 v 19:13® jaryn

procházka po Lužnici – na Štědrý den kamarád Tomáš kudlička a 26.12 jsem kudličku dostal i já.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10309.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10308.jpg
      Středa 27. prosince 2006 ve 14:00® Robur
      Robur
      Datum lovu: 27. 12. 2006 | Revír: prygl | Způsob lovu: Přívlač

tak dens velmi úspěšná vláčka, ač jsem poctivě oral dno, tak jsem nic neurval, ba naopak jsem ještě 2 twistry našel /napřed jsem chtěl napsat gumy:-) /. Co se týče ryb, tak nulová aktivita. Ale ruku na srdce, kdy se Vám podaří odnést od vody víc věcí, něž jste tam přinesli. Zvlášť při přívlači.

Úterý 26. prosince 2006 ve 22:00® ČudlařX
        ČudlařX
        Datum lovu: 26.12.2006 | Revír: ... | Způsob lovu: Feeder

Dneska na jednom malým zapomenutým potoku.Tady se snad čas zastavil.Chytáno feederem na pařenej rohlík ,červy ,ale největší úspěch sklízeli hnojáčci.Na to jak byla studená voda a  že doba lovu trvala 1 hoďku sem byl s jedním tlouštěm (cca.35cm)a 3 ploťkama spokojenej 9-) + plno neproměněnejch zá­běrů

p.s.:konečně jsem se dostal k montáži na kterou sem se chystal celej rok a to že jsem na konec 0,12 navázal jen háček a asi 50cm za to cvaknul brok :-D

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10306.jpg
          Úterý 26. prosince 2006 ve 21:21® troutman2
          troutman2
          Datum lovu: 26.12.2006 | Revír: 441040 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes s Plawerem na rybách pod jezem v Černčicích šli jsme až k Oboře,Plawer se brodil a já ze břehu trénoval UL dragona je super,ale jinak ryby nebraly s Plawerem jsem byl poprvý na rybách,ale jinak dobrý ještě pudem s Pulcem a možná i Plawerem na ryby do Loun.;-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10304.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10303.jpg
            Úterý 26. prosince 2006 ve 20:49® Kubajs
            Kubajs
            Datum lovu: 26.12.2006 | Revír: Kyjice | Způsob lovu: Přívlač

Poprvé s novým proutke na nové vodě ryb bylo požehnaně na vodě jestrašně okounů a není problém čapnout za 2 náhozy jednoho okouna Lapnuto bylo okolo 40 okounů a dvě štičky

Úterý 26. prosince 2006 ve 20:31® vanuz
              vanuz
              Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
              foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10302.jpg
                Úterý 26. prosince 2006 v 18:40® zany
                Datum lovu: 26,12, | Revír: Markovka 1

Dnešní krásné počasí mě vytáhlo na ryby.jedním slovem suprová chytačka.celekem chyceno 7 štik od 30 – 60cm jeden okoun a jeden nedobral..všechny ryby plavou dál…byl jsem svědkem zmasení štiky 56cm a se slovy kur..jedna zubatá patří ji to..až na tohle dobrý zachytání…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10301.jpg
                  Úterý 26. prosince 2006 v 17:12® Sander
                  Sander
                  Datum lovu: 26.12.2006 | Způsob lovu: Plavaná

Hoďka a půl plavané, 17 tloušťů, jen jediná plotice. Příjemné odpoledne.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10300.jpg
                    Úterý 26. prosince 2006 v 17:04® kostnak
                    kostnak
                    Způsob lovu: Přívlač

zase 2h pri vode s UL. asi 20ryb, prevazne ostriezov a stuciek, ale potesil jalec na twistrik., lebo na gumy ich vela nechytam.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10299.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10298.jpg
                      Pondělí 25. prosince 2006 ve 20:36® Dodo
                      Dodo
                      Datum lovu: 23.12.06 | Revír: Přívlač

Předvánoční dvouhodinová návštěva, pouze jeden záběr od štičky.(mobil)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10294.jpg
                        Pondělí 25. prosince 2006 v 19:33® Vlackar
                        Vlackar

Dnes nic 8-( , téměř jako vždy, ale 27. 12. do 30. 12. jedu s kámošem za jeho dědou na krásnou vodu poblíž jeho chaty, tak zkusím nějakého dravce potrápit…

Pondělí 25. prosince 2006 v 17:33® jiris
                          jiris
                          Datum lovu: dnes | Revír: řeka JM | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní bezrybky s Indym na Jihlavě. Po rybkách se slehnula zem, ale bylo tam krásně. Díky Indymu za průvodcovskou část!

Pondělí 25. prosince 2006 ve 13:46® koy
                            Datum lovu: 24.12.2006 | Revír: Vltava

Vcera jsem zasel na 2 hodky s vlacakem podivat se za okounama a par se jich na brech podivalo a taky tenhle tloustik potesil

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10292.jpg
                              Neděle 24. prosince 2006 v 19:46® b.gun
                              Datum lovu: 24.12.2006 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Přívlač

Sváteční den zpříjemněn dopolední vycházkou k vodě. Celkem jsem měl na prutu tři rybky, ale na břeh se podívala bohužel jen jedna. Nejprve na gumu nejspíš candátek kolem 60–70 cm, pak na woblera dvě parmy. Ta větší si to po přitažení ke břehu zamířila zpět do proudu a tam spadla, tu menší (57 cm) se podařilo dostat na břeh. Při porovnání s touto musela mít ta větší tak o 20 cm víc, sakra… Kámoš zkoušel vláčet mrtvolu. Kontakt měl tuším se dvěma rybami, bohužel ani jednu nedostal na břeh.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10289.jpg
                                Neděle 24. prosince 2006 v 17:09® kostnak
                                kostnak

vydarena vianocna rybacka s kamaratmi. 9 bolenikov, stucka a tento bonbonik na marmysku bez protihrotu a bassovho najmensieho smacka.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10288.jpg
                                  Neděle 24. prosince 2006 v 15:41® KačaX
                                  Datum lovu: 24.12.2006 | Revír: Morava 18 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes sem se vydal na vánoční lov okounů na žížalku, ale moc štědří ke mně nebyly.. Myslím ale že to bylo proto, protože drželi půst aby večer viděli zlatý prase.. :-) Jenom jeden jedinej totiž porušil tradici..

Neděle 24. prosince 2006 ve 13:57® Raf
                                    Raf
                                    Datum lovu: 24.12.2006 | Revír: Štičí rybník | Způsob lovu: Přívlač

Založení nové tradice – lov štědrovečerního pstruha se víc než vydařilo. Už dopoledne jsem si tak pod stromeček nadělil přes deset lososovitých dárků. Ty dárky nebyly velké, ale potěšili. Bylo moc dobře.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10286.jpg
                                      Neděle 24. prosince 2006 ve 13:50® HaD
                                      HaD

Aby byly letošní Vánoce o trochu veselejší, spustili jsme pro Vás v diskuzi inteligentní překlad smajlíků. V praxi to znamená, že pokud budete mít funkci zobrazování smajlíků zapnutou, zobrazí se Vám místo dvojteček, pomlček a závorek obrázek. Smajlíci by Vám dnes měli fungovat všem s tím, že si je můžete vypnout. Pokud smajlíky nevidíte, zapněte si je ve Vašem profilu v nastavení stránek – viz. obrázek. Po zapnutí či vypnutí funkce je potřeba se odhlásit a znovu přihlásit, jinak se změny neprojeví. Stejně tak dnes spouštíme dlouho slibovanou užitečnou funkci – editaci příspěvků. Příjmenou zábavu a pohodový štědrý den přejí David a Radim. Více informací na www.chytej.cz

Sobota 23. prosince 2006 ve 20:09® kostnak
                                        kostnak

super vianocna vlacka. pochytane asi 15 ryb za 2h. najviac stucky okolo 30cm, ale aj ostrieze a zubaciky. ale rekvapil ma tam bolenik. zajtra asi repete.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10277.jpg
                                          Sobota 23. prosince 2006 v 16:50® Prutos
                                          Prutos
                                          Datum lovu: 23.12.2006 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes po delší době opět krásný den u vody. Očka nemrzla a k záběru se nechaly přemluvit i dvě štičky kolem pětapadesáti a jedna rovná šedestátnice…su­per den.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10275.jpg
                                            Pátek 22. prosince 2006 ve 23:25® Georgino
                                            Georgino
                                            foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10271.jpg
                                              Pátek 22. prosince 2006 ve 23:23® Georgino
                                              Georgino
                                              Datum lovu: 22.12.2006 | Revír: rozkoš | Způsob lovu: Přívlač
                                              foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10270.jpg
                                                Středa 20. prosince 2006 ve 20:50® koy
                                                Datum lovu: 20.12.2006 | Revír: Vltava

Dnes 2 hodinova vlacka,docela dost okounu max.20cm,vetsina chycena na marmisku.Uz docela mrznou ruce,takze to byla asi jedna z poslednich vychazek.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10244.jpg
                                                  Úterý 19. prosince 2006 ve 21:15® Sander
                                                  Sander
                                                  Datum lovu: 19.12.2006

Jedna z posledních mrazivých vycházek na mníky skončila dost bledě. Krom tlouště jsem se marně snažil o podebrání fousáče asi 55. Vypnul se :-((

Vy k…y HDU! To je kvůli vám! A ty zmrzlé nohy taky! Tfuj, hamba vám!!!! :-))

Úterý 19. prosince 2006 ve 14:09® dam
                                                    dam
                                                    Revír: VČ

Tak něco z jiného soudku…snažíme se s kamarády taky něčím vodu doplňovat, odhaden jsme zatím letos nasadili kolem 12 tisíc ryb…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10231.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10230.jpg
                                                      Pondělí 18. prosince 2006 ve 22:26® Hrouzek
                                                      Hrouzek
                                                      Datum lovu: vejkend | Revír: Lužnice, písak, rameno Labe

Tak nejdříve jsme byli se podívat po dlouhé době na Lužnici s HaDem, záběrů dost,ale od kořenů atd..:-) Houzek st. nám to nandal s vytaženým mini candátkem a taky cejnem na vláču reguler za hubu.. Včera jsem zajel na okouny,ale místo okounů hafo okounků do cca 22cm..,ale zachytal jsem si hezky, brali opatrně, o záběry nebyla nouze,vytaženo asi 15–20ks..potom jsem přejel na rameno Labe,když jsem viděl,co se děje na hladině,po malých rybkách mezi utočícíma dravcema…Myslel jsem,že to jsou větší okouni a ono prd po chvilce jsem zjistil,že to jsou spomalený reakce bolenů.. Ale bylo se na co dívat,když se cca 50m2 vařilo skákajícíma rybkama a občas byl vidět samotej hřbet bolena.. Záběru jsem se nedočkal,zkoušel jsem vše..:o)

Pondělí 18. prosince 2006 v 19:48® Padis
                                                        Padis
                                                        Datum lovu: 18.11.06 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes 2,5 hodiny vláčení od bezrybky mě zachránil 20cm okoun.Jinak bez záběru.

Neděle 17. prosince 2006 ve 20:49® knedlik
                                                          knedlik
                                                          foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10225.jpg
                                                            Neděle 17. prosince 2006 ve 20:37® knedlik
                                                            knedlik
                                                            Datum lovu: 16.12.2006 | Revír: Turiec | Způsob lovu: Přívlač

Tak aj takéto opachy mávame v našich vodách

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10224.jpg