Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 27. prosince 2006 v 19:20® Sander
- Datum lovu: 27.12.2006 | Způsob lovu: Plavaná
Míst k lovu už na výběr moc nebylo, led pohltil z velké části i řeku. Zůstaly jen proudnější (letní) úseky, takže ryby se velice těžko hledaly. Musel jsem nejdříve dost improvizovat, abych viděl nějaký solidní záběr. Nakonec jsem našel pár zimovišť místních tloušťů, takže prakticky co hod, to ryba. 31ks tlouště, míra okolo 42 ±4cm, ještě nějací proudníci. Krásné ryby, velice aktivní lov. Ještě jsem chvilku zkusil vláčet oranž luru, vzali čtyři okouni… Lov dost ztěžovalo mrznutí oček, kterých je na mačce požehnaně! O rudých prstech a 25km dlouhé cestě na kole ani nemluvě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. prosince 2006 v 19:13® jaryn
-
procházka po Lužnici – na Štědrý den kamarád Tomáš kudlička a 26.12 jsem kudličku dostal i já.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. prosince 2006 ve 14:00® Robur
- Datum lovu: 27. 12. 2006 | Revír: prygl | Způsob lovu: Přívlač
tak dens velmi úspěšná vláčka, ač jsem poctivě oral dno, tak jsem nic neurval, ba naopak jsem ještě 2 twistry našel /napřed jsem chtěl napsat gumy
/. Co se týče ryb, tak nulová aktivita. Ale ruku na srdce, kdy se Vám podaří odnést od vody víc věcí, něž jste tam přinesli. Zvlášť při přívlači.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. prosince 2006 ve 22:00® ČudlařX
- Datum lovu: 26.12.2006 | Revír: ... | Způsob lovu: Feeder
Dneska na jednom malým zapomenutým potoku.Tady se snad čas zastavil.Chytáno feederem na pařenej rohlík ,červy ,ale největší úspěch sklízeli hnojáčci.Na to jak byla studená voda a že doba lovu trvala 1 hoďku sem byl s jedním tlouštěm (cca.35cm)a 3 ploťkama spokojenej
+ plno neproměněnejch záběrů
p.s.:konečně jsem se dostal k montáži na kterou sem se chystal celej rok a to že jsem na konec 0,12 navázal jen háček a asi 50cm za to cvaknul brok
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. prosince 2006 ve 21:21® troutman2
- Datum lovu: 26.12.2006 | Revír: 441040 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes s Plawerem na rybách pod jezem v Černčicích šli jsme až k Oboře,Plawer se brodil a já ze břehu trénoval UL dragona je super,ale jinak ryby nebraly s Plawerem jsem byl poprvý na rybách,ale jinak dobrý ještě pudem s Pulcem a možná i Plawerem na ryby do Loun.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. prosince 2006 ve 20:49® Kubajs
- Datum lovu: 26.12.2006 | Revír: Kyjice | Způsob lovu: Přívlač
Poprvé s novým proutke na nové vodě ryb bylo požehnaně na vodě jestrašně okounů a není problém čapnout za 2 náhozy jednoho okouna Lapnuto bylo okolo 40 okounů a dvě štičky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. prosince 2006 ve 20:31® vanuz
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 26. prosince 2006 v 18:40® zany
- Datum lovu: 26,12, | Revír: Markovka 1
Dnešní krásné počasí mě vytáhlo na ryby.jedním slovem suprová chytačka.celekem chyceno 7 štik od 30 – 60cm jeden okoun a jeden nedobral..všechny ryby plavou dál…byl jsem svědkem zmasení štiky 56cm a se slovy kur..jedna zubatá patří ji to..až na tohle dobrý zachytání…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. prosince 2006 v 17:12® Sander
- Datum lovu: 26.12.2006 | Způsob lovu: Plavaná
Hoďka a půl plavané, 17 tloušťů, jen jediná plotice. Příjemné odpoledne.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. prosince 2006 v 17:04® kostnak
- Způsob lovu: Přívlač
zase 2h pri vode s UL. asi 20ryb, prevazne ostriezov a stuciek, ale potesil jalec na twistrik., lebo na gumy ich vela nechytam.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. prosince 2006 ve 20:36® Dodo
- Datum lovu: 23.12.06 | Revír: Přívlač
Předvánoční dvouhodinová návštěva, pouze jeden záběr od štičky.(mobil)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. prosince 2006 v 19:33® Vlackar
-
Dnes nic
, téměř jako vždy, ale 27. 12. do 30. 12. jedu s kámošem za jeho dědou na krásnou vodu poblíž jeho chaty, tak zkusím nějakého dravce potrápit…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. prosince 2006 v 17:33® jiris
- Datum lovu: dnes | Revír: řeka JM | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní bezrybky s Indym na Jihlavě. Po rybkách se slehnula zem, ale bylo tam krásně. Díky Indymu za průvodcovskou část!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. prosince 2006 ve 13:46® koy
- Datum lovu: 24.12.2006 | Revír: Vltava
Vcera jsem zasel na 2 hodky s vlacakem podivat se za okounama a par se jich na brech podivalo a taky tenhle tloustik potesil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. prosince 2006 v 19:46® b.gun
- Datum lovu: 24.12.2006 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Přívlač
Sváteční den zpříjemněn dopolední vycházkou k vodě. Celkem jsem měl na prutu tři rybky, ale na břeh se podívala bohužel jen jedna. Nejprve na gumu nejspíš candátek kolem 60–70 cm, pak na woblera dvě parmy. Ta větší si to po přitažení ke břehu zamířila zpět do proudu a tam spadla, tu menší (57 cm) se podařilo dostat na břeh. Při porovnání s touto musela mít ta větší tak o 20 cm víc, sakra… Kámoš zkoušel vláčet mrtvolu. Kontakt měl tuším se dvěma rybami, bohužel ani jednu nedostal na břeh.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. prosince 2006 v 17:09® kostnak
vydarena vianocna rybacka s kamaratmi. 9 bolenikov, stucka a tento bonbonik na marmysku bez protihrotu a bassovho najmensieho smacka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. prosince 2006 v 15:41® KačaX
- Datum lovu: 24.12.2006 | Revír: Morava 18 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes sem se vydal na vánoční lov okounů na žížalku, ale moc štědří ke mně nebyly.. Myslím ale že to bylo proto, protože drželi půst aby večer viděli zlatý prase..
Jenom jeden jedinej totiž porušil tradici..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. prosince 2006 ve 13:57® Raf
- Datum lovu: 24.12.2006 | Revír: Štičí rybník | Způsob lovu: Přívlač
Založení nové tradice – lov štědrovečerního pstruha se víc než vydařilo. Už dopoledne jsem si tak pod stromeček nadělil přes deset lososovitých dárků. Ty dárky nebyly velké, ale potěšili. Bylo moc dobře.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. prosince 2006 ve 13:50® HaD
-
Aby byly letošní Vánoce o trochu veselejší, spustili jsme pro Vás v diskuzi inteligentní překlad smajlíků. V praxi to znamená, že pokud budete mít funkci zobrazování smajlíků zapnutou, zobrazí se Vám místo dvojteček, pomlček a závorek obrázek. Smajlíci by Vám dnes měli fungovat všem s tím, že si je můžete vypnout. Pokud smajlíky nevidíte, zapněte si je ve Vašem profilu v nastavení stránek – viz. obrázek. Po zapnutí či vypnutí funkce je potřeba se odhlásit a znovu přihlásit, jinak se změny neprojeví. Stejně tak dnes spouštíme dlouho slibovanou užitečnou funkci – editaci příspěvků. Příjmenou zábavu a pohodový štědrý den přejí David a Radim. Více informací na www.chytej.cz
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 23. prosince 2006 ve 20:09® kostnak
super vianocna vlacka. pochytane asi 15 ryb za 2h. najviac stucky okolo 30cm, ale aj ostrieze a zubaciky. ale rekvapil ma tam bolenik. zajtra asi repete.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 23. prosince 2006 v 16:50® Prutos
- Datum lovu: 23.12.2006 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes po delší době opět krásný den u vody. Očka nemrzla a k záběru se nechaly přemluvit i dvě štičky kolem pětapadesáti a jedna rovná šedestátnice…super den.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 22. prosince 2006 ve 23:25® Georgino
- Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 22. prosince 2006 ve 23:23® Georgino
- Datum lovu: 22.12.2006 | Revír: rozkoš | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 20. prosince 2006 ve 20:50® koy
- Datum lovu: 20.12.2006 | Revír: Vltava
Dnes 2 hodinova vlacka,docela dost okounu max.20cm,vetsina chycena na marmisku.Uz docela mrznou ruce,takze to byla asi jedna z poslednich vychazek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 19. prosince 2006 ve 21:15® Sander
- Datum lovu: 19.12.2006
Jedna z posledních mrazivých vycházek na mníky skončila dost bledě. Krom tlouště jsem se marně snažil o podebrání fousáče asi 55. Vypnul se
Vy k…y HDU! To je kvůli vám! A ty zmrzlé nohy taky! Tfuj, hamba vám!!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 19. prosince 2006 ve 14:09® dam
- Revír: VČ
Tak něco z jiného soudku…snažíme se s kamarády taky něčím vodu doplňovat, odhaden jsme zatím letos nasadili kolem 12 tisíc ryb…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. prosince 2006 ve 22:26® Hrouzek
- Datum lovu: vejkend | Revír: Lužnice, písak, rameno Labe
Tak nejdříve jsme byli se podívat po dlouhé době na Lužnici s HaDem, záběrů dost,ale od kořenů atd..
Houzek st. nám to nandal s vytaženým mini candátkem a taky cejnem na vláču reguler za hubu.. Včera jsem zajel na okouny,ale místo okounů hafo okounků do cca 22cm..,ale zachytal jsem si hezky, brali opatrně, o záběry nebyla nouze,vytaženo asi 15–20ks..potom jsem přejel na rameno Labe,když jsem viděl,co se děje na hladině,po malých rybkách mezi utočícíma dravcema…Myslel jsem,že to jsou větší okouni a ono prd po chvilce jsem zjistil,že to jsou spomalený reakce bolenů.. Ale bylo se na co dívat,když se cca 50m2 vařilo skákajícíma rybkama a občas byl vidět samotej hřbet bolena.. Záběru jsem se nedočkal,zkoušel jsem vše..:o)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. prosince 2006 v 19:48® Padis
- Datum lovu: 18.11.06 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes 2,5 hodiny vláčení od bezrybky mě zachránil 20cm okoun.Jinak bez záběru.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. prosince 2006 ve 20:49® knedlik
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 17. prosince 2006 ve 20:37® knedlik
- Datum lovu: 16.12.2006 | Revír: Turiec | Způsob lovu: Přívlač
Tak aj takéto opachy mávame v našich vodách
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.