Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 12. prosince 2006 v 17:58® Sander
Sander
Datum lovu: 12.12.2006

Cca 55 + jeden něco mezi akvarijním a mírovým, kterého jsem vypnul hned ve vodě, aby ho nikdo neviděl a nesmál se mi :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10190.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 11. prosince 2006 ve 21:18® raff
    raff
    Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
    foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10186.jpg
      Pondělí 11. prosince 2006 ve 21:16® raff
      raff
      Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
      foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10185.jpg
        Pondělí 11. prosince 2006 ve 21:11® raff
        raff
        Datum lovu: 10.12.2006

většinou nám brali oběma najednou, celkem asi 20 kousků od 32 do 45. Velmi zajímavé a hlavně různé zbarvení.

Neděle 10. prosince 2006 v 19:23® Sander
          Sander

Šak jsem říkal, že se zde candát neudrží, že je to zde téměř pstruhové. Tady je důkaz :-)) Položená, mrtvá rybka :-)

Ovšem když už jsem byl na odchodu a chtěl sbalit druhý prut, spatřil jsem ve tmě pomalé drbnutí do prutu, následoval asi čtvrthodinový záběr (!), dost podobný tomu od mníka 66 a po záseku jsem zařáhl rybu, tahem odpovídající opět mníkovi. Ale ne ledajakému! Vzal si přes 10m vlasce, poté zajel do vázky a odsud už jsem ho nedostal. Tipuji ho na trofejáka, ovšem stoprocentně nevím, zda se jednalo opravdu o mníka. Asi to znáte – „Alespoň tu rybu vidět, vědět co jsem měl na háčku…“ Tak to bych si dnes opravdu přál!

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10182.jpg
            Neděle 10. prosince 2006 v 19:18® ywan

+tento okiš, za hodinu neni problém 20–30ks ale všetko takéto krpce

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10181.jpg
              Neděle 10. prosince 2006 v 19:11® ywan
              Revír: Párnica, Orava č.1, Biela Orava

tak som sa po 100 rokoch prihlásil,dík HaDe za neové heslo…rybky s posledných troch rybačiek…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10180.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10178.jpg
                Neděle 10. prosince 2006 v 16:48® Tomik
                Tomik

tak už zase plave, ale tentokrát na másle..:-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10177.jpg
                  Neděle 10. prosince 2006 v 16:31® Robur
                  Robur
                  Datum lovu: dnes | Revír: Svratka 4 | Způsob lovu: Feeder

proti včerejšku nechcalo, zima byla větší a ryby braly méně, rybičkáři též o bodou

Neděle 10. prosince 2006 v 15:16® Tomik
                    Tomik

Ah tak znova

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10176.jpg
                      Neděle 10. prosince 2006 v 15:16® Tomik
                      Tomik

Odpoledne chvíli koupačka hrouzků a spletla se tahle 60ka. Na rybníku o rozměrech 17× 17 m docela úspěch.

Neděle 10. prosince 2006 ve 13:19® Sander
                        Sander

21 okounů a 3 štiky na půlhektarovém slepém rameni řeky. Déle než hodinu a půl jsem tam nebyl, takže lov velice aktivní. Pár okounů přes 30 tam také bylo…

Sobota 9. prosince 2006 v 19:28® Zauwi
                          Zauwi

Já dneska 1,5h na mouchu 1× lipan, 2× tloušt cca 35 a jedna plotice cca 25cm, takže spokojenost :-)

Sobota 9. prosince 2006 v 18:15® knedlik
                            knedlik
                            Datum lovu: 9.12.2006 | Revír: Kanál Váhu | Způsob lovu: Přívlač

Dnes som zobral kamarátov a hned mi to natreli.Rybačka ako sa patrí,slanina pivko a hlavne pohoda.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10170.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10169.jpg
                              Sobota 9. prosince 2006 v 18:02® Mirek
                              Datum lovu: 9. 12. 06 | Revír: Jesenice

Ráno s Rarachem. Marmyška a muška. Párek okounů, což při té neskutečné bídě byl celkem úspěch. Počasí uplakané, přesto tam bylo hezky…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10168.jpg
                                Sobota 9. prosince 2006 v 17:42® Sander
                                Sander

Čekal jsem to mnohem lepší, ale na tu bídu mohu být ještě docela spokojen. Kolega několik malých štiček a okyšů, má maličkost jen jediného okouna, ale po přezbrojení mi upadl velký tloušť, poté vytaženo pár okolo 40cm, nějací proudníci a nakonec moc potěšily 3 krásné podoustve. Pro mne exotická ryba, která na mé domovské vodě téměř není.Tento příspěvek byl 9.12.2006 ve 22:17 editován administrátorem CeP

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10167.jpg
                                  Sobota 9. prosince 2006 v 17:25® Jikis
                                  Datum lovu: 9.12. | Revír: Labe 17 | Způsob lovu: Přívlač

Dopolední vláčka… Já štiku 65, brácha čtyřicítku a jedna mu to ukousla, škoda že sme ji aspoň neviděli, vypadala docela slušná. Jinak spokojenost.

Sobota 9. prosince 2006 v 16:38® Robur
                                    Robur
                                    Revír: svratka 4 | Způsob lovu: Feeder

feedr v kombinaci s položenou, cejni kousali a chcalo a chcalo

Sobota 9. prosince 2006 v 16:13® Prutos
                                      Prutos

Dnes krátká vláčecí vycházka v uplakaném počasí… Bylo krásně teplo jen rybky mohly kousat víc. Přemuvit se nechala jedna malá štička… Spokojenost

Sobota 9. prosince 2006 ve 13:38® Hora
                                        Hora
                                        Datum lovu: 9.prosince 2006 | Revír: 471 066/5 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes na slepém rameni Odry,jenom 3 plotičky na plavanou.Nástraha mix žížala a masák,potahování bylo na žížalku téměř pořád,ale nesekatelné,po přidání masáka přišly všechny 3 během 5 minut.Na rohlík vůbec nic.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10161.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10160.jpg
                                          Pátek 8. prosince 2006 ve 12:07® kostnak
                                          kostnak

este musim killnut nejaku stuku, ktoru tym naplnim. mnam.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10151.jpg
                                            Čtvrtek 7. prosince 2006 ve 22:11® rarach
                                            Datum lovu: 6.11.2006 | Revír: stoják | Způsob lovu: Muškaření

Tak jsem se definitivně zbláznil a v prosinci vlezl na bouta, rozmrzl jsem až dnes. Rybičkám jsem nabídl potápivou demisi a byla přijata celkem bez výhrad. Nej ryba 47, na fotce 40.Tento příspěvek byl 7.12.2006 ve 22:20 editován administrátorem BoBo-Falknow

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10149.jpg
                                              Čtvrtek 7. prosince 2006 v 19:06® Sander
                                              Sander
                                              Datum lovu: 7.12.2006

Kolegové moji blízcí, dnes mám svůj den. Su šťastný! Konečně se povedla ryba, kvůli které jsem proseděl u vody spostu hodin plných napětí. Nečekal bych ji a v místních podmínkách ji považuji za trofejní. 66cm… Nádhera! Shodou okolností se sešly 2 záběry mníků téměř ve stejnou dobu. Co více si přát! Vše puštěno, včetně několika slušných tloušťů, kteří přišli pověčeřet…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10148.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10147.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10146.jpg
                                                Čtvrtek 7. prosince 2006 v 18:21® jake
                                                jake
                                                Datum lovu: 7.12. | Revír: dřevnice1 | Způsob lovu: Plavaná

Tak jsem se vydal s hnojkama na hrouzky, že zítra prubnu štiky a prd. Místo toho přišli 3 podmíroví kapříci a 2 ploťky :-)) . Ale jinak pěkné velmi pozdní odpoledne…:-)

Středa 6. prosince 2006 ve 20:02® knedlik
                                                  knedlik

111cm,nevážená vrátená do vody

Středa 6. prosince 2006 v 16:51® knedlik
                                                    knedlik
                                                    Datum lovu: 6.12.2006 | Revír: Váh | Způsob lovu: Přívlač

Dnes som dostal takéhoto Miluláša(zasa som bol sám,tak nemal na výber)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10143.jpg
                                                      Úterý 5. prosince 2006 v 18:46® Sander
                                                      Sander
                                                      Datum lovu: 5.12.2006 | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes mě ryby řádně proškolily! Zaznamenal jsem 14 záběrů na mrtvou rybku, ale většinou se jednalo o ránu do prutu a konec! Tloušti. Zde by nepomohl ani feeder, leda bych věděl o záběru pár vteřin dopředu! Nerzvóznější lov jsem snad ještě nezažil. Jediný vážný zájemce o rybku byl mník 51, ovšem zde opět zklamala technika a foťák nebyl schopen nabít blesk. Takže z toho zase nic nebylo. Ryba samozřejmě puštěna…

Úterý 5. prosince 2006 v 17:14® Hrouzek
                                                        Hrouzek
                                                        Datum lovu: sobota | Revír: Labe

Opět na štikách, ale jen menší..

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10138.jpg
                                                          Úterý 5. prosince 2006 v 16:56® Švejk
                                                          Švejk
                                                          Datum lovu: 5,12,06 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem chtěl programově uvláčet parmu. Za tři hodiny zkoušení všeho možnýho se mi to nepodařilo. Asi dělám něco špatně…:-(( Až na zpáteční cestě jsem zkusil HJ-5 S a podařil se tento okiš. Na tomto revíru je to troch rarita, protože se musí kilnout. Potvora, vykluzl a spadl zpět do vody…:-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10137.jpg
                                                            Pondělí 4. prosince 2006 ve 20:24® knedlik
                                                            knedlik
                                                            Datum lovu: 4.12.2006 | Revír: Váh | Způsob lovu: Přívlač

Dnes som bol sám,tak si nemohol vyberať,komu zaberie.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10136.jpg