Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 9. prosince 2006 v 18:25® Jikis
- Datum lovu: 9.12. | Revír: Labe 17 | Způsob lovu: Přívlač
Dopolední vláčka… Já štiku 65, brácha čtyřicítku a jedna mu to ukousla, škoda že sme ji aspoň neviděli, vypadala docela slušná. Jinak spokojenost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. prosince 2006 v 17:38® Robur
- Revír: svratka 4 | Způsob lovu: Feeder
feedr v kombinaci s položenou, cejni kousali a chcalo a chcalo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. prosince 2006 v 17:13® Prutos
-
Dnes krátká vláčecí vycházka v uplakaném počasí… Bylo krásně teplo jen rybky mohly kousat víc. Přemuvit se nechala jedna malá štička… Spokojenost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. prosince 2006 ve 14:38® Hora
- Datum lovu: 9.prosince 2006 | Revír: 471 066/5 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes na slepém rameni Odry,jenom 3 plotičky na plavanou.Nástraha mix žížala a masák,potahování bylo na žížalku téměř pořád,ale nesekatelné,po přidání masáka přišly všechny 3 během 5 minut.Na rohlík vůbec nic.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 8. prosince 2006 ve 13:07® kostnak
-
este musim killnut nejaku stuku, ktoru tym naplnim. mnam.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. prosince 2006 ve 23:11® rarach
- Datum lovu: 6.11.2006 | Revír: stoják | Způsob lovu: Muškaření
Tak jsem se definitivně zbláznil a v prosinci vlezl na bouta, rozmrzl jsem až dnes. Rybičkám jsem nabídl potápivou demisi a byla přijata celkem bez výhrad. Nej ryba 47, na fotce 40.Tento příspěvek byl 7.12.2006 ve 22:20 editován administrátorem BoBo-Falknow
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. prosince 2006 ve 20:06® Sander
- Datum lovu: 7.12.2006
Kolegové moji blízcí, dnes mám svůj den. Su šťastný! Konečně se povedla ryba, kvůli které jsem proseděl u vody spostu hodin plných napětí. Nečekal bych ji a v místních podmínkách ji považuji za trofejní. 66cm… Nádhera! Shodou okolností se sešly 2 záběry mníků téměř ve stejnou dobu. Co více si přát! Vše puštěno, včetně několika slušných tloušťů, kteří přišli pověčeřet…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. prosince 2006 v 19:21® jake
- Datum lovu: 7.12. | Revír: dřevnice1 | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem se vydal s hnojkama na hrouzky, že zítra prubnu štiky a prd. Místo toho přišli 3 podmíroví kapříci a 2 ploťky
. Ale jinak pěkné velmi pozdní odpoledne…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. prosince 2006 ve 21:02® knedlik
-
111cm,nevážená vrátená do vody
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. prosince 2006 v 17:51® knedlik
- Datum lovu: 6.12.2006 | Revír: Váh | Způsob lovu: Přívlač
Dnes som dostal takéhoto Miluláša(zasa som bol sám,tak nemal na výber)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. prosince 2006 v 19:46® Sander
- Datum lovu: 5.12.2006 | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes mě ryby řádně proškolily! Zaznamenal jsem 14 záběrů na mrtvou rybku, ale většinou se jednalo o ránu do prutu a konec! Tloušti. Zde by nepomohl ani feeder, leda bych věděl o záběru pár vteřin dopředu! Nerzvóznější lov jsem snad ještě nezažil. Jediný vážný zájemce o rybku byl mník 51, ovšem zde opět zklamala technika a foťák nebyl schopen nabít blesk. Takže z toho zase nic nebylo. Ryba samozřejmě puštěna…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. prosince 2006 v 18:14® Hrouzek
- Datum lovu: sobota | Revír: Labe
Opět na štikách, ale jen menší..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. prosince 2006 v 17:56® Švejk
- Datum lovu: 5,12,06 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem chtěl programově uvláčet parmu. Za tři hodiny zkoušení všeho možnýho se mi to nepodařilo. Asi dělám něco špatně…
Až na zpáteční cestě jsem zkusil HJ-5 S a podařil se tento okiš. Na tomto revíru je to troch rarita, protože se musí kilnout. Potvora, vykluzl a spadl zpět do vody…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 4. prosince 2006 ve 21:24® knedlik
- Datum lovu: 4.12.2006 | Revír: Váh | Způsob lovu: Přívlač
Dnes som bol sám,tak si nemohol vyberať,komu zaberie.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 4. prosince 2006 v 17:57® Davish
- Datum lovu: 3.12.2006 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder
V řece bylo docela málo vody, ale i přesto se mi podařily na chleba 2 tloušti, pak po změně místa se mi povedly další 2 na kostku chleba a ještě hrouzek 13,5cm na žížalu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 4. prosince 2006 v 15:14® vagi
- Datum lovu: 2.12. | Revír: Hracholusky | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsme s penerem vyrazili na okouny a byl z toho jen jeden a čtyři malé štičky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 4. prosince 2006 ve 13:38® barn
- Datum lovu: 3,12 | Revír: Kumburský ujezd. | Způsob lovu: Plavaná
včera neskutečnej boj tolstolobik 84cm.12kilo tahanej na 18vlasec přes půl hodiny na konec jsem musel ještě pro něj do vody.Měl jsem malej podběrák.Foto dodá pak ze sýho počítače.Byl to prostě koncert.Samozřejmě vrácen.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 4. prosince 2006 ve 13:13® Dodo
- Datum lovu: 3.12.06 | Revír: Přívlač
Nedělní 40,5 cm a spoustu malejch kamarádů
.Bass ještě dvě štičky , větší 63 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 4. prosince 2006 v 11:34® ORIMP
- Datum lovu: 3.12.2006 | Revír: Kysuca | Způsob lovu: Přívlač
Včera možno posledná prechadzka v broďákoch po riečke,mal som neopreny,ale voda bola ako ľad!
Potešil sivoň,u nás dosť zriedkavý.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. prosince 2006 ve 20:32® Švejk
- Datum lovu: 3,12,06 | Revír: Jihlava 7-8 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes na rybách s Indym, okouni brali okamžitě po příjezdu k vodě v 7,00 hod. Co nához to okoun, ale jen tak do 20 čísel. Dnes nic většího nepřišlo. Po půl hodině pěkné chytačky byl ale konec. Potom další tři hodiny vůbec nic
Ani změna místa nepomohla
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. prosince 2006 v 19:59® jake
- Datum lovu: 3.12. | Revír: Dřevnice1A | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes jsem se vydal s rybičkama na dravce. Podařilo se mi chytit 2 hrouzky, tak jsem si řekl, že to prubnu. Bohužel při náhozu se mě jeden zamotal do větví a spadl, takže mě zůstal jen jeden… Na druhou udici jsem tedy napíchl aspoń pár hnojek, že se možná splete nějaký cejn nebo plotice… A on kapřík 40 – potěšil (na kapry chodím cíleně akorát na jaře)
… samozřejmě vrácen vodě… Dravci se nekonali, ani později na vláčku…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. prosince 2006 v 19:17® marak
-
Dneska s taťkou na Lužnici 3 okouni jeden z nich 30cm. Jinak pěkný počasí akorát ryby mohli brát víc
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. prosince 2006 v 17:02® Vlackar
-
bezva chytačka. Uloveny štiky 50,52 a 39, hafo okounů od nějakých 20cm nahoru ažpo 37 a 5 candát(k)ů od 37 do 40…jakt super. nejlépe funguje zelené banjo a bílí twistři
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. prosince 2006 v 16:18® sharkcom
- Datum lovu: 3.12.2006 | Revír: Ohře 18 | Způsob lovu: Přívlač
Chycen za ocas na stýmra . FL 0,1mm, návazec 0,16mm silon. Docela mela. Měřil přesně 1m, váhu odhaduji dobře 20 kg…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. prosince 2006 ve 13:00® dam
- Datum lovu: 2.12.2006 | Revír: VČ | Způsob lovu: Přívlač
Dlouho jsem nic nenafotil, co by za to trochu stálo, štička 74 cm na 0,16mm bez lanka potěšila
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. prosince 2006 ve 22:18® Blondak11
- Datum lovu: 2.12.2006 | Revír: Kretinka 1 | Způsob lovu: Přívlač
Jen aby braly i ti vetsi. Jinak super.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. prosince 2006 v 18:57® Davish
- Datum lovu: 2.12.2006 | Revír: Markovka 1 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes na Markovce to moc nešlo. Vláčel jsem s Mirusem. Navzdory chladivému počasí – 4°C se mi podařilo zezačátku přelstít okouna 24cm na kopyto, ale pak až do konce nic
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. prosince 2006 v 18:38® kostnak
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
dnes som nemusel davat pozor na reda, tak som sa mohol plne venovat rybam. (aj ja ta mam rad, red
mrena 63 na dragone 1–5g na twistriku bola dost dlho panom situacie.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. prosince 2006 v 18:25® Sander
- Datum lovu: 2.12.2006 | Způsob lovu: Přívlač
Každý den není posvícení, i když jsme si zachytali celkem slušně – kolega 6 štik, má maličkost 7ks – jednalo se spíše o menší ryby. Přes šedesát jsme se bohužel nedostali. A vlastně se ani moc nedivím, tato voda je pod obrovským tlakem vláčkařů, prakticky na každých pěti metrech vede k vodě úzká cestička, charakterizující tuto skupinu rybářů. Potkali jsme jich asi 7, ryby jsou zde očividně dosti probrané. Po téměř čtyřech letech jsem byl kontrolován členem RS, sympatický chlap, kdyby nebyla taková kosa, kecáme na tom mostě ještě teď…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. prosince 2006 v 18:10® Padis
- Datum lovu: 1-2.12 | Revír: Loučná | Způsob lovu: Klasická položená
Včerejsí vycházka byla celkem slušná chyceno pár ryb /tloušti,plotice a 1 PO/.Dnes jedna štika cca 40 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.