Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 2. prosince 2006 v 16:41® red
red

na treda aj moje

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10094.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10095.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10096.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 2. prosince 2006 v 16:40® red
    red

tak teda kostove ulovky

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10091.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10092.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10093.jpg
      Sobota 2. prosince 2006 v 15:59profil byl smazán
      Datum lovu: 2.12.2006 | Revír: Soukromák - Cortina Ivančice | Způsob lovu: Přívlač

Výlet s Roburem na komerční rybnik. Místní pstruhoni bohužel na gumy, třpytky a woblery nereaguji :-(( Ale na cervi, masnaky ci rybky se přemluvit daly. Pomerne dlouho jsme trvali na nasi taktice = lov privlaci, nez jsme pochopili, ze obed je potreba z vody vydolovat.

Sobota 2. prosince 2006 v 15:47® skwor
        skwor
        Datum lovu: 2.12. | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač

Po dlouhé době jsem se podíval k vodě. Potěšili mě dvě štiky 53 a 55cm. Obě vráceny vodě, zabraly na fluozelené banjo.

Pátek 1. prosince 2006 v 19:10® Sander
          Sander

Jééé, a omlouvám se za ryby focené na trávě. Od středy nevlastním funkční podběrák, musím to nějak napravit… Dnes to bylo jediné řešení.

Pátek 1. prosince 2006 v 19:07® Sander
            Sander
            Datum lovu: 1.12.2006 | Způsob lovu: Klasická položená

Hodinka lovu – 4 tloušti, jeden z nich po dlouhé době přes pade – konkrétně krásných 52cm, menší candoš a ještě menší mník. Spokojenost, jen ten mník by mohl přijít větší. A co se candáta týče – dost pochybuji, že zde budou větší.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10079.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10080.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10081.jpg
              Pátek 1. prosince 2006 ve 14:51® harpunar
              Datum lovu: 1.12. | Revír: Těrlická přehrada | Způsob lovu: Feeder

Menší s okounů.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10078.jpg
                Pátek 1. prosince 2006 ve 14:50® harpunar
                Datum lovu: 1.12. | Revír: Těrlická přehrada | Způsob lovu: Přívlač

Opět na Těrlicku,ve stejném místě jako předevčírem.Mrskal jsem od 10.30 do 12.30.Ven šlo osm candátků,nej 53cm,jednoho odhadem 70–80cm jsem dostal tak na tři metry od sebe,ale vypnul se.Neviděl jsem ho,ale podle tahu a oblouku prutu byl jak pravím slušný.K tomu dva okouni,jeden 33 a druhý-foto 30cm.Ryby jsou aktivní,tak zítra po ránu mažu znovu!!!

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10076.jpg
                  Čtvrtek 30. listopadu 2006 v 19:35® Padis
                  Padis
                  Datum lovu: 30.11.06 | Revír: Loučná | Způsob lovu: Přívlač

Na dnešní vycházce chyceny 2 štičky.A 2 slušné se na mě přijeli vždy jen podívat.Však se na ně letos ještě vypravím.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10074.jpg
                    Čtvrtek 30. listopadu 2006 v 18:57® Vichrzhor
                    Vichrzhor
                    Datum lovu: 30.11.2006 | Revír: Smědá 2 | Způsob lovu: Muškaření

Poslední letošní výprava na pstruhovku s děsivým výsledkem bezrybka…že by znamení?

Čtvrtek 30. listopadu 2006 ve 14:26® BoBo-Falknow
                      BoBo-Falknow
                      Datum lovu: 30.11.2006 | Revír: 433049 | Způsob lovu: Muškaření

Ač jsem to neměl v plánu, vyrazil jsem ještě na pár posledních hodů. Jsem pekelně nachcípán, tak jsem zůstal doma – no a když jsem neměl co na práci, vyšel jsem si k vodě. Pár potočáků, sem tam lipoš a na poslední hod mi hezky ztěžknul prut. Byl jsem přesvědčen, že je to duhák, ale po chvilce přetahování jsem uviděl lipana a ještě podseklého. Tak jsem za to vzal a pořád jsem se divil, jak ten lipoš bejčí… Až když upadnul a já pořád držel proutek vší silou, došlo mi, že dole ještě asi něco bude :-) Po delší době jsem podebral vyžraného duhoše 40cm :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10072.jpg
                        Čtvrtek 30. listopadu 2006 v 10:51® pener
                        Datum lovu: 26.11. 06 | Revír: mže 4 | Způsob lovu: Přívlač
                        Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                        foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10070.jpg
                          Čtvrtek 30. listopadu 2006 v 10:33® pener

pohodová nedělní procházka na Hrachách, 1 candátek, 3 štičky+(2.vyp­nuté) a trochu líní okouni…

Středa 29. listopadu 2006 v 18:14® Kosmik
                            Datum lovu: 26. listopadu | Revír: Jihlava 7-8 | Způsob lovu: Přívlač

V tento den dravci nebrali, chycená jedna štika kolem 30 cm, ale stala se mně taková příhoda. Přišel jsem k místo, kde byly potopeny z poloviny větve ve vodě. U jedné byla mrtvá plotice (z počátku se zdála jako mrtvá). Chtěl jsem ji vydělat, ale po bližším podívání jsem uviděl vedle ní štiku s lankem v hubě. Párkrát jsem ji vyfotil, ale bylo to divné, že neodplavala. Tak jsem vzal tu větev a štika začala prchat, ale nemohla, protože za lankem, které měla v hubě, byl vlasec omotaný kolem větve. Přikládám pár fotek. Štika měla asi 30 cm, dvojháček jsem ji vyndal a pustil. Plotice byla prošita lankem, tak jsem ji musel zabít a vzal jsem si ji do mrazáku na mníka. Nevim jestli to byla pytlačka nebo to tam někdo nechal schválně, když se mu zamotala do větví a když uviděl, že je malá tak ji tam nechal. Podotýkám, že to bylo metr od břehu. Omlouvám se, že jsem to sem nedal dřív, nějak mně nechtěl jít internet. Co si o tom myslíte?

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10062.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10063.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10064.jpg
                              Úterý 28. listopadu 2006 ve 22:58® vagi
                              vagi
                              Revír: Úhlava Štěnovice | Způsob lovu: Přívlač

Dnes na rychlo vláčka s kámošem. Já opět nula šupiny (pokolikáté už…), kámoš jednu malou kudličku na kopyto.

Úterý 28. listopadu 2006 ve 22:40® Jakub
                                Jakub
                                Datum lovu: 28.11.3006 | Revír: 451076 | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes s Milošem ve Svitavách od 13,00 do 16,00, kapři tahali, že by člověk neřekl, že je konec listopadu, dohromady 14 kapříků 30–40cm, při rozbalování cajku jsme se dozvěděli, že na mém místě byl dopoledne chycen chlapák 77 cm,9kg(bohužel byl zmasen, tomu se dá jen těžko uvěřit, ale je to fakt)

Úterý 28. listopadu 2006 ve 20:55® knedlik
                                  knedlik
                                  Datum lovu: 28.11.2006 | Revír: Váh | Způsob lovu: Přívlač

Dnes chalanom išlo,ja iba ako štatista

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10054.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10053.jpg
                                    Úterý 28. listopadu 2006 v 19:36® kostnak
                                    kostnak

stuka 60 na UL.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10052.jpg
                                      Úterý 28. listopadu 2006 v 19:18® BoBo-Falknow
                                      BoBo-Falknow
                                      Datum lovu: 28.11.2006 | Revír: 433049 | Způsob lovu: Muškaření

Vzhledem k tomu, že letos už se asi na pstruhovku nedostanu, došel jsem se rozloučit se svou milovanou Svatavou :-) Odvděčila se mi třemi duháky (30,36,36) a sem tam siven + potok. Na krev nekoukejte, duhoši mají u mne smůlu ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10051.jpg
                                        Úterý 28. listopadu 2006 v 19:08® red
                                        red
                                        foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10050.jpg
                                          Úterý 28. listopadu 2006 v 19:07® red
                                          red

hviezda dna ( ps: je to moj idol ale nikomu ani muk)

Úterý 28. listopadu 2006 v 19:02® red
                                            red
                                            Datum lovu: dnes | Revír: cierna voda | Způsob lovu: Přívlač

gumky chutili vsetkym druhom ryb :o)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10044.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10045.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10046.jpg
                                              Úterý 28. listopadu 2006 v 18:46® Sander
                                              Sander
                                              Datum lovu: 28.11.2006

Hovnochyt! Vlastně, už dobrý týden s tím lovem na mrtvé rybky dělám něco špatně. Ale co, to opravdu netuším. Nebo ty ryby v téhle inverzi prostě neberou? Dnes jen jedna jízda 5m, zásek totálně do prázdna . Nechápu! Brutální sestava s jedno a trojháčkem, malá rybka… Až se rozloučím se pstruhovkou, budu na to muset vlítnout!

Úterý 28. listopadu 2006 v 10:08@ ???
                                                Datum lovu: 26.11. | Způsob lovu: Přívlač
                                                foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10043.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10042.jpg
                                                  Úterý 28. listopadu 2006 v 9:08® harpunar
                                                  Datum lovu: 26.11. | Revír: Kdesi na severní Moravě | Způsob lovu: Přívlač

Hezká neděle s kamarády Tucnakem 11,Petrem a Jardou na přívlači.Chyceno asi deset duháků,jeden krásný potočák,siven a malý candát.Dalčí tři duháci mi spadli a jeden větší cca 70cm candát.Hezký den,počasí vyšlo,takže spokojenost.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10039.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10040.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10041.jpg
                                                    Pondělí 27. listopadu 2006 ve 21:44® Padis
                                                    Padis
                                                    Datum lovu: 27.11.06 | Způsob lovu: Klasická položená

tak jsem dnes po delší odmlce vyrazil k vodě.Výsledek 2 hodinového lovu byl kapřík,okoun a ježdík.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10035.jpg
                                                      Pondělí 27. listopadu 2006 ve 20:16® Vichrzhor
                                                      Vichrzhor
                                                      Datum lovu: 25.11.2006 | Způsob lovu: Muškaření

Nádherný mlíčňák sivena ulovený na „tajném“ soukromém revíru :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10034.jpg
                                                        Pondělí 27. listopadu 2006 v 17:12® kostnak
                                                        kostnak
                                                        Revír: vah

konecne som chytil miena

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10032.jpg
                                                          Pondělí 27. listopadu 2006 v 10:54® jake
                                                          jake
                                                          Datum lovu: 26.11. | Revír: Jestřabice | Způsob lovu: Přívlač

Včera poprvé s kolegou v Jestřabicích. Já bezrybka (dva neproměněné záběry) a kolega 2 pěkné duháky. Jinak kolem nás všichni tahali z vody ryby, jednu za druhou, včetně takových, kteří drželi prut (jak Žižka telefon) poprvé v ruce. Zkoušeli jsme všechno možné – gumy, marmyšky, rotačky, plandy, wobblery… – bohužel jsme byli za blbce. Počasí nádherné. Nicméně můj celkový pocit z tohoto revíru – spíše negativní. Zcela jsem postrádal kousek toho soukromí a hlavně klidu, na který jsem u vody zvyklý a proč vlastně na ryby chodím. To, co jsem zažil byl hotový blázinec, který už podruhé absolvovat nehodlám. To, že jsem zůstal bezrybka mi zase až tak nevadilo, beru to sportovně. Ale jsem zvyklý se vracet z ryb odpočatý a s čistou hlavou. Opak byl pravdou – tady jsem bohužel vnímal hlavně ten frmol kolem a připadal si jako na předvánočním nákupu. Nicméně obohacen o novou zkušenost už vím, kam nemám jezdit. Víceméně jsem to čekal, jen tu bezrybku ne…:-)

Neděle 26. listopadu 2006 v 19:47® regulus
                                                            regulus
                                                            Datum lovu: 26.11.2006 | Revír: Kdesi na JM | Způsob lovu: Přívlač

No žádný hifi, ale pěkný počasí, dvě štiky okolo 50 a jedno mimino. Takhle se mi podařilo „chytit“ svůj vlastní urvanej wobler na vzdálenost asi 20m. -:)))

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10023.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10024.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10025.jpg