Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, všechny máte přečteny.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 25. listopadu 2006 v 17:38® Sander
Sander
Datum lovu: 25.11.2006 | Revír: O 1 | Způsob lovu: Přívlač

Původně jsme měli v plánu Lomnici, jenže tam jsme byli po třech hodinách vláčení téměř bez záběru! (2 kudly) Přejeli jsme tedy na „Smeťák“ a „Caisku“ – tedy na místa maximálního zdvihu Orlické přehrady (Otava 1), a zde jsme konečně něco nalapali. Kolega 5 štik od 45 do 65 + okouna, má maličkost 9 štik 45–72 + tloušť. Každému z nás ještě spadlo či nedobralo asi 5–6 ryb. Perfektní chytačka, umocněná poměrně vysokým počtem záběrů na voblery domácí výroby. Krásný den, na Otavu velice slušný výsledek!

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9996.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9997.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9998.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 24. listopadu 2006 ve 20:47® jiris
    jiris
    Datum lovu: 11/2006 | Revír: stojak JM | Způsob lovu: Přívlač

V posledni době jsou tady samí dravci a lososaci, tak sem hodím pěknou rybku :-))

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9995.jpg
      Pátek 24. listopadu 2006 ve 20:01® BoBo-Falknow
      BoBo-Falknow
      Datum lovu: 24.11.2006 | Revír: 433049 | Způsob lovu: Muškaření

Jenom doplním Rudu fotkama a dalšími údaji. Ryb bylo hodně, za zmínku stojí ještě Rudovo Lipoš 38, můj Lipan 37, Siven 35 a pěkní potočáci. Jak naschvál jsme dnes nebrali foťák, takže foto jen z mobilu + jedno z předminulé vycházky.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9992.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9993.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9994.jpg
        Pátek 24. listopadu 2006 v 18:26® rarach
        Datum lovu: 24.11.06 | Revír: 433049 | Způsob lovu: Muškaření

Tak jsem se letos konečně dočkal v sezóně a ne jako vždy v květnu. 40,5 – já su tak ščasné.

Pátek 24. listopadu 2006 ve 13:56® Vlackar
          Vlackar

Pár candošů na rybičku. Dnes du znova a snad i štička…

Pátek 24. listopadu 2006 v 9:27® osprey
            osprey
            Datum lovu: 23.11.2006 | Revír: Blablanice, přívlač

Pro Milkyho obrázek k rozhovoru za mým posledním článkem. To se to chytá, když vám o ní někdo řekne. Ale zaplať Pánbůh za těch 69 cm…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9988.jpg
              Čtvrtek 23. listopadu 2006 ve 22:17® jiris
              jiris
              Datum lovu: 11/2006 | Revír: stojak | Způsob lovu: Přívlač

Par obrazku.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9985.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9986.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9987.jpg
                Čtvrtek 23. listopadu 2006 v 17:38® Sander
                Sander
                Datum lovu: 23.11.2006

Konečně! Letos premiéra, celkově čtvrtý candát za necelých 15 let lovu na místní řece… Lehce pod míru, ale nevyměnil bych ho ani za 20 mníků! :-) Musel jsem ho položit na trávu, nechal jsem doma podběrák – a možná i proto jsem pod nahama přišel o mníka asi 45. Ale nevadí, těch ještě bude :-)) Candoš potěšil. Moc. Je to zde sakra „nedostatkové zboží“, což mi asi každý místní kolega potvrdí

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9981.jpg
                  Čtvrtek 23. listopadu 2006 v 16:29® Hrouzek
                  Hrouzek
                  Datum lovu: před 14dny | Revír: Rybník kamaráda | Způsob lovu: Muškaření

Pěkná chytačka..a hlavně zdolávačka- kapřík mně dal zabrat,u dohoně nechybělo několik startů 50čísel nad hladinu… Eště chycena bílá ryba a průměrný duhounci..

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9979.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9980.jpg
                    Čtvrtek 23. listopadu 2006 v 11:43® dam
                    dam

S dovolením Davida mohu ukázat část Bratrstva křetínských ježatců.....

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9978.jpg
                      Čtvrtek 23. listopadu 2006 v 9:36® dam
                      dam
                      Datum lovu: listopad | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Muškaření

A něco pro Toulovečka…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9977.jpg
                        Čtvrtek 23. listopadu 2006 v 9:34® dam
                        dam
                        Datum lovu: listopad

HaDovo udílení vyznamenání…hahaha

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9976.jpg
                          Čtvrtek 23. listopadu 2006 v 9:19® Tomik
                          Tomik
                          Datum lovu: 23.11.2006 | Způsob lovu: Muškaření

Ráno jsem vzal mušák, a šel se projít kolem vody, místy už byl ledový škraloup, ale povedla se tahle štička, která mi udělala celkem radost..:)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9972.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9973.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9974.jpg
                            Úterý 21. listopadu 2006 v 16:51® Sander
                            Sander
                            Datum lovu: 21.11.2006

Na prutě jsem měl velice solidní parmu – 70+, ale po dvou výskocích asi půl metru nad vodu (znalcům nekecám, viděl jsem to podruhé v životě a je to nádhera!!) se vypnula. Když to torpédo dopadalo na hladinu, ty rány musely být slyšet široko daleko. Bylo to rodeo, fakt nádhera. Jinak uloveni 2 pleveláci, 2 polopleveláci, asi 7 tloušťů a pár proudníků. Byl jsem tam jen asi půl hodiny.

Pondělí 20. listopadu 2006 v 19:05® paccco
                              paccco
                              Datum lovu: 19.11.2006 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Přívlač

Nedělní dopoledne se celkem vyvedlo,chyceno 3 štička a 1 bolen(50 cm).Ně­kolik pěkných štik sledovalo rotačku až ke břehu,bohužel pouze sledovalo....­.Candáti už několik dní absolutně bez zájmu.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9955.jpg
                                Pondělí 20. listopadu 2006 ve 13:28® Dodo
                                Dodo
                                Datum lovu: 20.11.06 | Revír: Přívlač

Dva candátky, štička a 38...........

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9952.jpg
                                  Pondělí 20. listopadu 2006 v 9:08® Láďa

Jiank pochopitelně několik štik a spousta okounů.Jedna fotka pro ilustraci jak vypadá štičí supermarket.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9949.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9950.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9951.jpg
                                    Pondělí 20. listopadu 2006 v 8:59® Láďa
                                    Datum lovu: 17až19.11 | Revír: přívlač

prodloužený víkend JČ.I takovéhle ryby se chytají na přívlač.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9946.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9947.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9948.jpg
                                      Pondělí 20. listopadu 2006 v 8:54® Mirus
                                      Mirus
                                      Datum lovu: 19.11.2006 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder

Ještě dnes,jelikož davish musel odjét na školu jsem šel sám se pokusit o mníka pár tˇuků ale bez výsledku.Ale docela hezkej večer =D.

Pondělí 20. listopadu 2006 v 8:51® Mirus
                                        Mirus
                                        Datum lovu: 19.11.2006 | Revír: Jihlava 10

Včera chytačka s davishem. David nejdřím na žížali a já mezitím na vláčku. Odešel jsem ke splavu do peřejí vláčím a bum něco tam je,ale ujede mi ot asi 2m a pak se vyškuvne! Smůla pak ještě u splavu chytim tlouštíka a vracím se za Davishem.Davish zatím pár tˇuků ale jinak nic pak oba převážeme na FEEDER.Dali jsme si závod kdo nachytá víc a větší rybu.Závod začal kdž jsem chytil hrouzka ten se do toho započítal pak nic moc nakonec jsem vzhrál 2:1 jelikož davishovi hrouzek upadl nic moc ale zábava =D

Neděle 19. listopadu 2006 ve 22:01® HaD
                                          HaD

TR a moje 39tka a TR se dvěma okouny přes 30 cm

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9941.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9942.jpg
                                            Neděle 19. listopadu 2006 ve 22:00® HaD
                                            HaD

nejmenší okoun výpravy s největším rybářem (postavou) :-)) ), menší soulo…ď a můj okoun 39 cm

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9938.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9939.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9940.jpg
                                              Neděle 19. listopadu 2006 ve 21:57® HaD
                                              HaD

první okoun okolo 30 cm a Zdenda, dále další lepší okoun a DAM a okoun okolo 40cm s neznámou sličnou rybářkou :-))

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9935.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9936.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9937.jpg
                                                Neděle 19. listopadu 2006 ve 21:36® HaD
                                                HaD
                                                Datum lovu: 18.11.2006 | Revír: Křetínka | Způsob lovu: Přívlač

Na společné akci Bratrstva se nachytalo docela dost ryb – převážně okouni a štiky. Převážně se vláčelo, občas někdo zkusil i rybku. Já dostal na rybku v sobotu okouna 39 cm, čímž jsem si udělal nový osobáček…

Neděle 19. listopadu 2006 ve 20:53@ ???
                                                  Datum lovu: 19.11. | Revír: ŽERMANICE

Počasí super,voda skvělá,a masaři mají asi zvláštní povolenky.Ráno 2ks odpoledne 2 ks.JATKA.

Neděle 19. listopadu 2006 ve 20:07® Blondak11
                                                    Blondak11
                                                    Datum lovu: 19.11.2006 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes s gumou.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9932.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9933.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9934.jpg
                                                      Neděle 19. listopadu 2006 v 19:32® jaryn
                                                      Revír: orlík

víkend na Orlíku, hezké počací, z ryb berou jen kapři. Na rybičku za 2 dny 3 candáti cca 35 cm

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9931.jpg
                                                        Neděle 19. listopadu 2006 v 19:19® joba
                                                        Datum lovu: 19.11 | Revír: písník,feeder

v opatovicích jsou kapříci pořád při chuti, feeder a rohlíkový boil., kombinace řekl bych vražedná…:-)) pa,so i neděle 5–7 ks denně.prckové 42–51 cm

Neděle 19. listopadu 2006 v 18:48® František
                                                          František
                                                          Datum lovu: 19.11.2006 | Revír: Lužnice 2 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes odpoledne dvě hodinky u vody a na břeh se podívalo několik slušných okounů a tloušť rovných 40cm. U vody klid a pohoda:-))

Neděle 19. listopadu 2006 v 18:01® Vlackar
                                                            Vlackar

od pátku do neděle 5 štik(47,49,­51,60,53) na gumu jinak okouni od nějakých 15po 37cm. taky na gumu. super chytání