Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, všechny máte přečteny.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 25. listopadu 2006 v 17:38® Sander
- Datum lovu: 25.11.2006 | Revír: O 1 | Způsob lovu: Přívlač
Původně jsme měli v plánu Lomnici, jenže tam jsme byli po třech hodinách vláčení téměř bez záběru! (2 kudly) Přejeli jsme tedy na „Smeťák“ a „Caisku“ – tedy na místa maximálního zdvihu Orlické přehrady (Otava 1), a zde jsme konečně něco nalapali. Kolega 5 štik od 45 do 65 + okouna, má maličkost 9 štik 45–72 + tloušť. Každému z nás ještě spadlo či nedobralo asi 5–6 ryb. Perfektní chytačka, umocněná poměrně vysokým počtem záběrů na voblery domácí výroby. Krásný den, na Otavu velice slušný výsledek!

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. listopadu 2006 ve 20:47® jiris
- Datum lovu: 11/2006 | Revír: stojak JM | Způsob lovu: Přívlač
V posledni době jsou tady samí dravci a lososaci, tak sem hodím pěknou rybku

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. listopadu 2006 ve 20:01® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 24.11.2006 | Revír: 433049 | Způsob lovu: Muškaření
Jenom doplním Rudu fotkama a dalšími údaji. Ryb bylo hodně, za zmínku stojí ještě Rudovo Lipoš 38, můj Lipan 37, Siven 35 a pěkní potočáci. Jak naschvál jsme dnes nebrali foťák, takže foto jen z mobilu + jedno z předminulé vycházky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. listopadu 2006 v 18:26® rarach
- Datum lovu: 24.11.06 | Revír: 433049 | Způsob lovu: Muškaření
Tak jsem se letos konečně dočkal v sezóně a ne jako vždy v květnu. 40,5 – já su tak ščasné.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. listopadu 2006 ve 13:56® Vlackar
-
Pár candošů na rybičku. Dnes du znova a snad i štička…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. listopadu 2006 v 9:27® osprey
- Datum lovu: 23.11.2006 | Revír: Blablanice, přívlač
Pro Milkyho obrázek k rozhovoru za mým posledním článkem. To se to chytá, když vám o ní někdo řekne. Ale zaplať Pánbůh za těch 69 cm…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 23. listopadu 2006 ve 22:17® jiris
- Datum lovu: 11/2006 | Revír: stojak | Způsob lovu: Přívlač
Par obrazku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 23. listopadu 2006 v 17:38® Sander
- Datum lovu: 23.11.2006
Konečně! Letos premiéra, celkově čtvrtý candát za necelých 15 let lovu na místní řece… Lehce pod míru, ale nevyměnil bych ho ani za 20 mníků!
Musel jsem ho položit na trávu, nechal jsem doma
podběrák – a možná i proto jsem pod nahama přišel o mníka asi
45. Ale nevadí, těch ještě bude
Candoš potěšil. Moc. Je to
zde sakra „nedostatkové zboží“, což mi asi každý místní kolega
potvrdí
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 23. listopadu 2006 v 16:29® Hrouzek
- Datum lovu: před 14dny | Revír: Rybník kamaráda | Způsob lovu: Muškaření
Pěkná chytačka..a hlavně zdolávačka- kapřík mně dal zabrat,u dohoně nechybělo několik startů 50čísel nad hladinu… Eště chycena bílá ryba a průměrný duhounci..

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 23. listopadu 2006 v 11:43® dam
-
S dovolením Davida mohu ukázat část Bratrstva křetínských ježatců.....
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 23. listopadu 2006 v 9:36® dam
- Datum lovu: listopad | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Muškaření
A něco pro Toulovečka…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 23. listopadu 2006 v 9:34® dam
- Datum lovu: listopad
HaDovo udílení vyznamenání…hahaha
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 23. listopadu 2006 v 9:19® Tomik
- Datum lovu: 23.11.2006 | Způsob lovu: Muškaření
Ráno jsem vzal mušák, a šel se projít kolem vody, místy už byl ledový škraloup, ale povedla se tahle štička, která mi udělala celkem radost..:)

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 21. listopadu 2006 v 16:51® Sander
- Datum lovu: 21.11.2006
Na prutě jsem měl velice solidní parmu – 70+, ale po dvou výskocích asi půl metru nad vodu (znalcům nekecám, viděl jsem to podruhé v životě a je to nádhera!!) se vypnula. Když to torpédo dopadalo na hladinu, ty rány musely být slyšet široko daleko. Bylo to rodeo, fakt nádhera. Jinak uloveni 2 pleveláci, 2 polopleveláci, asi 7 tloušťů a pár proudníků. Byl jsem tam jen asi půl hodiny.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. listopadu 2006 v 19:05® paccco
- Datum lovu: 19.11.2006 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Přívlač
Nedělní dopoledne se celkem vyvedlo,chyceno 3 štička a 1 bolen(50 cm).Několik pěkných štik sledovalo rotačku až ke břehu,bohužel pouze sledovalo.....Candáti už několik dní absolutně bez zájmu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. listopadu 2006 ve 13:28® Dodo
- Datum lovu: 20.11.06 | Revír: Přívlač
Dva candátky, štička a 38...........
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. listopadu 2006 v 9:08® Láďa
-
Jiank pochopitelně několik štik a spousta okounů.Jedna fotka pro ilustraci jak vypadá štičí supermarket.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. listopadu 2006 v 8:59® Láďa
- Datum lovu: 17až19.11 | Revír: přívlač
prodloužený víkend JČ.I takovéhle ryby se chytají na přívlač.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. listopadu 2006 v 8:54® Mirus
- Datum lovu: 19.11.2006 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder
Ještě dnes,jelikož davish musel odjét na školu jsem šel sám se pokusit o mníka pár tˇuků ale bez výsledku.Ale docela hezkej večer =D.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. listopadu 2006 v 8:51® Mirus
- Datum lovu: 19.11.2006 | Revír: Jihlava 10
Včera chytačka s davishem. David nejdřím na žížali a já mezitím na vláčku. Odešel jsem ke splavu do peřejí vláčím a bum něco tam je,ale ujede mi ot asi 2m a pak se vyškuvne! Smůla pak ještě u splavu chytim tlouštíka a vracím se za Davishem.Davish zatím pár tˇuků ale jinak nic pak oba převážeme na FEEDER.Dali jsme si závod kdo nachytá víc a větší rybu.Závod začal kdž jsem chytil hrouzka ten se do toho započítal pak nic moc nakonec jsem vzhrál 2:1 jelikož davishovi hrouzek upadl nic moc ale zábava =D
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. listopadu 2006 ve 22:01® HaD
-
TR a moje 39tka a TR se dvěma okouny přes 30 cm

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. listopadu 2006 ve 22:00® HaD
-
nejmenší okoun výpravy s největším rybářem (postavou)
), menší soulo…ď a můj okoun 39 cm

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. listopadu 2006 ve 21:57® HaD
-
první okoun okolo 30 cm a Zdenda, dále další lepší okoun a DAM a okoun okolo 40cm s neznámou sličnou rybářkou

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. listopadu 2006 ve 21:36® HaD
- Datum lovu: 18.11.2006 | Revír: Křetínka | Způsob lovu: Přívlač
Na společné akci Bratrstva se nachytalo docela dost ryb – převážně okouni a štiky. Převážně se vláčelo, občas někdo zkusil i rybku. Já dostal na rybku v sobotu okouna 39 cm, čímž jsem si udělal nový osobáček…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. listopadu 2006 ve 20:53@ ???
- Datum lovu: 19.11. | Revír: ŽERMANICE
Počasí super,voda skvělá,a masaři mají asi zvláštní povolenky.Ráno 2ks odpoledne 2 ks.JATKA.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. listopadu 2006 ve 20:07® Blondak11
- Datum lovu: 19.11.2006 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes s gumou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. listopadu 2006 v 19:32® jaryn
- Revír: orlík
víkend na Orlíku, hezké počací, z ryb berou jen kapři. Na rybičku za 2 dny 3 candáti cca 35 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. listopadu 2006 v 19:19® joba
- Datum lovu: 19.11 | Revír: písník,feeder
v opatovicích jsou kapříci pořád při chuti, feeder a rohlíkový boil., kombinace řekl bych vražedná…
pa,so i neděle 5–7 ks
denně.prckové 42–51 cmKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. listopadu 2006 v 18:48® František
- Datum lovu: 19.11.2006 | Revír: Lužnice 2 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes odpoledne dvě hodinky u vody a na břeh se podívalo několik slušných okounů a tloušť rovných 40cm. U vody klid a pohoda
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. listopadu 2006 v 18:01® Vlackar
-
od pátku do neděle 5 štik(47,49,51,60,53) na gumu jinak okouni od nějakých 15po 37cm. taky na gumu. super chytání
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.