Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 26. listopadu 2006 v 16:14® Sander
Sander
Datum lovu: 26.11.2006 | Revír: Retušovaný pošumavský revír

Každá mi prý splní 3 přání, tak jsem na to zvědav!

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10018.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 26. listopadu 2006 v 15:28® paccco
    paccco
    Datum lovu: 26.11.2006 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní dopoledne-jeden velký výprask.Aktivita dravců nulová,za celé dopoledne jsem neviděl zalovení natož dravce na prutě!Zkoušel jsem rotačky,plandav­ky,gumy a woblera.Zase vyhráli a já dostal pěkně na p…Takže, snad to vyjde příští týden!!!!

Neděle 26. listopadu 2006 v 15:05® Hrouzek
      Hrouzek
      Datum lovu: včera | Revír: Labe

Včera jsem měl po dlouhé době den „blbec“ :o) Ale docela chytačka dobrá, celkem dost záběrů cca 10+ od štik,ale málo zužitkovaných… přišel jsem o jednu moc pěknou štiku,která mi vzala přímo pod nohama, no když jsem ji dostal k hladině a viděl ji :o) cca +90cm krokodýl, zdolávání netrvalo moc dlouho asi po 1minutě začala v proudu házet hlavou, jak to maj velký zubatý v oblibě.. no a nástraha ji vylítla z tlamy.. Potom mi aspon udělala radost štička 66cm.. Ach jo, proti tý velký,uplný mimi..jojo:-((

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10015.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10016.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10017.jpg
        Neděle 26. listopadu 2006 ve 14:17® Mirus
        Mirus
        Datum lovu: 26.11.2006 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes v 8:00 jsem se stavil s kámošem Robem pro Davishe a šli jsme to zkusit na řeku.přišli jsme na místo asi 20–30 m od splavu a chytali.Já s Robem jsme šli nejdřív na policajta na rousnice a Davish na feeder na hnojáčky.První jsme vytáhli rybu já s Robem naraz já malího okiše a Rob pěknýho tlouště chvíli na to jsme mněl záběr seknu a hele kapřík asi 25 cm hnedka na to Davish kapřík cca 30cm a Rob zatím okoun :-) .Pak jsme ještě nachytali něco ryb já 2× tlouštˇ a 1× okoun a davish ještě asi 6–8 tlouštˇů z toho jeden 40cm který mu to vzal tak až mu udice vyletěla z vidliček! Celkem dobrá chytačka.Dohromady chyceno cca 17ryb

Neděle 26. listopadu 2006 ve 13:04® Sander
          Sander
          Datum lovu: 26.11.2006

Na parmové místo se mi nastěhovalo docela početné hejno kaprů. 10 náhozů, 9 kaprů + jeden vypnutý. Jinou rybu jsem neviděl! Radši jsem to sbalil…

Neděle 26. listopadu 2006 v 11:17® mdx
            mdx
            Datum lovu: 25.11.2006 | Revír: Vltava pod Lipnem | Způsob lovu: Muškaření

Poslední návštěva Vltavy.Teklo krásných 6 kubíků,voda pěkně čistá.Jen ryby nějak nebraly.Nakonec jsem přece jenom na streamera chytil čestného duháka tak 25 cm.Kolega potočáka 35 cm a pár lipánků,chytal na nymfy.Jinak u vody bylo moc pěkně.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10010.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10011.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10012.jpg
              Neděle 26. listopadu 2006 v 9:46® Robur
              Robur
              Datum lovu: 25. 11. 2006 | Revír: Ponětovice | Způsob lovu: Přívlač

tak jsem to celé obešel dokola, střádal plandu, peří a gumu a vůbec nic, perličkou je, že na celem rybníku jsem byl v 0d 9:00 úplně sám, až za hoďku přišel borec a ptá se, zda se tam může chytat, protože je tam cedule zákaz lovu, té jsem si já nevšiml, rptože jsem přicházel se složeným prutem, takže jsem se staral o to, abych nezlomil špičku. Řekl jsem mu, že nevím, páč jsem tam po 15 letech, on na to, že po 10ti a zavolal kamošovi co tam chodí pravidelně. Výsledek, cedule tam visí pořád, akorát v případě násady si tam dopíší, že to je např. 15. 9 – 20. 9. 2006. Takže si myslím, že to je trošku záměr odradit nemístní rybáře aby jim nechodili na ribišky. Gluma na ně, hajzlíky…:-)) . Jediné pozitivum bylo, že jsem jen 2* urval, voda je bez věšáků.

Sobota 25. listopadu 2006 ve 20:59® Mirek

Proč to nenačetlo fotéčku nevím. Tak ještě jeden pokus.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10007.jpg
                  Sobota 25. listopadu 2006 ve 20:58® Davish
                  Davish
                  Datum lovu: 25.11.2006 | Revír: Jihlava 10 | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes s tátou u řeky pod Řípovským splavem pokus o mníky. našli jsme si jedno zůžené místo s hloubkou asi 2m, takťka chytal na mrtvého hrouzka na dno a na druhou udici měl ještě za světla káču s dalším hrouzkem na štiku, já chytal nejdřív na feeder na hnojáčky a podařlo se mi zdolat 3 hrouzky a plotičku, pak kdy už byla tma vytáhl taťka na krásný záběr, kdy policajt jel stále a stále dolů, pěkného tlouště asi 35 cm. mě se podařlo na kopané žížaly 2 tlouště ten větší měl tak 35cm, byla to paráda zdolávat ty jelce na prut dlouhý 1.70, ale dalo se to v pohodě.

Sobota 25. listopadu 2006 ve 20:56® Mirek
                    Datum lovu: 25.11.06 | Revír: 433049 | Způsob lovu: Muškaření

Jedna z posledních letošních vycházek. Bylo tam krásně, rybky kousaly. Největší lipani 34cm. Ale bylo jich dost.

Sobota 25. listopadu 2006 ve 20:43® Raf
                      Raf
                      Datum lovu: 25.11.2006 | Revír: Štičí rybník | Způsob lovu: Přívlač

Nádherná celodenní chytačka. Na za sbirolinem vláčené mikrotwistery, nymfy a těsta se v průběhu dne povedlo 31 ryb (duháci, siveni, potočáci). Můj nevětší duhák měl 47 cm. Chytil jsem i několik dalších přes 40 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10005.jpg
                        Sobota 25. listopadu 2006 v 19:45® BigMike
                        Datum lovu: 25.11. | Revír: Lipno, přívlač

Od 8. do 14. hod. Lipno a ve dvou lidech na gumy 1 záběr a to ještě František říkal, že už mám určitě halucinace! Za celý den jsme viděli 2 loďky, místní asi vědí, proč nevyplouvají!
                        A viděli jsme i kormorány, heč!!!

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10002.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10003.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10004.jpg
                          Sobota 25. listopadu 2006 v 19:22® Koudy
                          Koudy
                          Datum lovu: dnes | Revír: šachta Staříč | Způsob lovu: Feeder

Dneska jsem konečně vyrazil poprvé se svým feederem a byla to paráda…chytl jsem 6 kaprů,nej ±40(neměřen)…bylo to super,ostatní bobkaři chytli max jednoho:-)

Sobota 25. listopadu 2006 v 18:47® BoBo-Falknow
                            BoBo-Falknow
                            Datum lovu: 25.11.2006 | Revír: Podkrušnohorský retušovaný pstruhový revír

Poslední letošní sobota na pstruhovce. Mimo x lipanů, sivenů a vyžraného duháka 35 se povedl i tento kousek :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10000.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img10001.jpg
                              Sobota 25. listopadu 2006 v 18:38® Sander
                              Sander
                              Datum lovu: 25.11.2006 | Revír: O 1 | Způsob lovu: Přívlač

Původně jsme měli v plánu Lomnici, jenže tam jsme byli po třech hodinách vláčení téměř bez záběru! (2 kudly) Přejeli jsme tedy na „Smeťák“ a „Caisku“ – tedy na místa maximálního zdvihu Orlické přehrady (Otava 1), a zde jsme konečně něco nalapali. Kolega 5 štik od 45 do 65 + okouna, má maličkost 9 štik 45–72 + tloušť. Každému z nás ještě spadlo či nedobralo asi 5–6 ryb. Perfektní chytačka, umocněná poměrně vysokým počtem záběrů na voblery domácí výroby. Krásný den, na Otavu velice slušný výsledek!

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9996.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9997.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9998.jpg
                                Pátek 24. listopadu 2006 ve 21:47® jiris
                                jiris
                                Datum lovu: 11/2006 | Revír: stojak JM | Způsob lovu: Přívlač

V posledni době jsou tady samí dravci a lososaci, tak sem hodím pěknou rybku :-))

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9995.jpg
                                  Pátek 24. listopadu 2006 ve 21:01® BoBo-Falknow
                                  BoBo-Falknow
                                  Datum lovu: 24.11.2006 | Revír: 433049 | Způsob lovu: Muškaření

Jenom doplním Rudu fotkama a dalšími údaji. Ryb bylo hodně, za zmínku stojí ještě Rudovo Lipoš 38, můj Lipan 37, Siven 35 a pěkní potočáci. Jak naschvál jsme dnes nebrali foťák, takže foto jen z mobilu + jedno z předminulé vycházky.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9992.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9993.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9994.jpg
                                    Pátek 24. listopadu 2006 v 19:26® rarach
                                    Datum lovu: 24.11.06 | Revír: 433049 | Způsob lovu: Muškaření

Tak jsem se letos konečně dočkal v sezóně a ne jako vždy v květnu. 40,5 – já su tak ščasné.

Pátek 24. listopadu 2006 ve 14:56® Vlackar
                                      Vlackar

Pár candošů na rybičku. Dnes du znova a snad i štička…

Pátek 24. listopadu 2006 v 10:27® osprey
                                        osprey
                                        Datum lovu: 23.11.2006 | Revír: Blablanice, přívlač

Pro Milkyho obrázek k rozhovoru za mým posledním článkem. To se to chytá, když vám o ní někdo řekne. Ale zaplať Pánbůh za těch 69 cm…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9988.jpg
                                          Čtvrtek 23. listopadu 2006 ve 23:17® jiris
                                          jiris
                                          Datum lovu: 11/2006 | Revír: stojak | Způsob lovu: Přívlač

Par obrazku.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9985.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9986.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9987.jpg
                                            Čtvrtek 23. listopadu 2006 v 18:38® Sander
                                            Sander
                                            Datum lovu: 23.11.2006

Konečně! Letos premiéra, celkově čtvrtý candát za necelých 15 let lovu na místní řece… Lehce pod míru, ale nevyměnil bych ho ani za 20 mníků! :-) Musel jsem ho položit na trávu, nechal jsem doma podběrák – a možná i proto jsem pod nahama přišel o mníka asi 45. Ale nevadí, těch ještě bude :-)) Candoš potěšil. Moc. Je to zde sakra „nedostatkové zboží“, což mi asi každý místní kolega potvrdí

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9981.jpg
                                              Čtvrtek 23. listopadu 2006 v 17:29® Hrouzek
                                              Hrouzek
                                              Datum lovu: před 14dny | Revír: Rybník kamaráda | Způsob lovu: Muškaření

Pěkná chytačka..a hlavně zdolávačka- kapřík mně dal zabrat,u dohoně nechybělo několik startů 50čísel nad hladinu… Eště chycena bílá ryba a průměrný duhounci..

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9979.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9980.jpg
                                                Čtvrtek 23. listopadu 2006 ve 12:43® dam
                                                dam

S dovolením Davida mohu ukázat část Bratrstva křetínských ježatců.....

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9978.jpg
                                                  Čtvrtek 23. listopadu 2006 v 10:36® dam
                                                  dam
                                                  Datum lovu: listopad | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Muškaření

A něco pro Toulovečka…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9977.jpg
                                                    Čtvrtek 23. listopadu 2006 v 10:34® dam
                                                    dam
                                                    Datum lovu: listopad

HaDovo udílení vyznamenání…hahaha

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9976.jpg
                                                      Čtvrtek 23. listopadu 2006 v 10:19® Tomik
                                                      Tomik
                                                      Datum lovu: 23.11.2006 | Způsob lovu: Muškaření

Ráno jsem vzal mušák, a šel se projít kolem vody, místy už byl ledový škraloup, ale povedla se tahle štička, která mi udělala celkem radost..:)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9972.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9973.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9974.jpg
                                                        Úterý 21. listopadu 2006 v 17:51® Sander
                                                        Sander
                                                        Datum lovu: 21.11.2006

Na prutě jsem měl velice solidní parmu – 70+, ale po dvou výskocích asi půl metru nad vodu (znalcům nekecám, viděl jsem to podruhé v životě a je to nádhera!!) se vypnula. Když to torpédo dopadalo na hladinu, ty rány musely být slyšet široko daleko. Bylo to rodeo, fakt nádhera. Jinak uloveni 2 pleveláci, 2 polopleveláci, asi 7 tloušťů a pár proudníků. Byl jsem tam jen asi půl hodiny.

Pondělí 20. listopadu 2006 ve 20:05® paccco
                                                          paccco
                                                          Datum lovu: 19.11.2006 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Přívlač

Nedělní dopoledne se celkem vyvedlo,chyceno 3 štička a 1 bolen(50 cm).Ně­kolik pěkných štik sledovalo rotačku až ke břehu,bohužel pouze sledovalo....­.Candáti už několik dní absolutně bez zájmu.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9955.jpg
                                                            Pondělí 20. listopadu 2006 ve 14:28® Dodo
                                                            Dodo
                                                            Datum lovu: 20.11.06 | Revír: Přívlač

Dva candátky, štička a 38...........

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9952.jpg