Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 26. listopadu 2006 v 16:14® Sander
- Datum lovu: 26.11.2006 | Revír: Retušovaný pošumavský revír
Každá mi prý splní 3 přání, tak jsem na to zvědav!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. listopadu 2006 v 15:28® paccco
- Datum lovu: 26.11.2006 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní dopoledne-jeden velký výprask.Aktivita dravců nulová,za celé dopoledne jsem neviděl zalovení natož dravce na prutě!Zkoušel jsem rotačky,plandavky,gumy a woblera.Zase vyhráli a já dostal pěkně na p…Takže, snad to vyjde příští týden!!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. listopadu 2006 v 15:05® Hrouzek
- Datum lovu: včera | Revír: Labe
Včera jsem měl po dlouhé době den „blbec“ :o) Ale docela chytačka dobrá, celkem dost záběrů cca 10+ od štik,ale málo zužitkovaných… přišel jsem o jednu moc pěknou štiku,která mi vzala přímo pod nohama, no když jsem ji dostal k hladině a viděl ji :o) cca +90cm krokodýl, zdolávání netrvalo moc dlouho asi po 1minutě začala v proudu házet hlavou, jak to maj velký zubatý v oblibě.. no a nástraha ji vylítla z tlamy.. Potom mi aspon udělala radost štička 66cm.. Ach jo, proti tý velký,uplný mimi..jojo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. listopadu 2006 ve 14:17® Mirus
- Datum lovu: 26.11.2006 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes v 8:00 jsem se stavil s kámošem Robem pro Davishe a šli jsme to zkusit na řeku.přišli jsme na místo asi 20–30 m od splavu a chytali.Já s Robem jsme šli nejdřív na policajta na rousnice a Davish na feeder na hnojáčky.První jsme vytáhli rybu já s Robem naraz já malího okiše a Rob pěknýho tlouště chvíli na to jsme mněl záběr seknu a hele kapřík asi 25 cm hnedka na to Davish kapřík cca 30cm a Rob zatím okoun
.Pak jsme ještě nachytali něco ryb já 2× tlouštˇ a 1× okoun a davish ještě asi 6–8 tlouštˇů z toho jeden 40cm který mu to vzal tak až mu udice vyletěla z vidliček! Celkem dobrá chytačka.Dohromady chyceno cca 17ryb
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. listopadu 2006 ve 13:04® Sander
- Datum lovu: 26.11.2006
Na parmové místo se mi nastěhovalo docela početné hejno kaprů. 10 náhozů, 9 kaprů + jeden vypnutý. Jinou rybu jsem neviděl! Radši jsem to sbalil…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. listopadu 2006 v 11:17® mdx
- Datum lovu: 25.11.2006 | Revír: Vltava pod Lipnem | Způsob lovu: Muškaření
Poslední návštěva Vltavy.Teklo krásných 6 kubíků,voda pěkně čistá.Jen ryby nějak nebraly.Nakonec jsem přece jenom na streamera chytil čestného duháka tak 25 cm.Kolega potočáka 35 cm a pár lipánků,chytal na nymfy.Jinak u vody bylo moc pěkně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. listopadu 2006 v 9:46® Robur
- Datum lovu: 25. 11. 2006 | Revír: Ponětovice | Způsob lovu: Přívlač
tak jsem to celé obešel dokola, střádal plandu, peří a gumu a vůbec nic, perličkou je, že na celem rybníku jsem byl v 0d 9:00 úplně sám, až za hoďku přišel borec a ptá se, zda se tam může chytat, protože je tam cedule zákaz lovu, té jsem si já nevšiml, rptože jsem přicházel se složeným prutem, takže jsem se staral o to, abych nezlomil špičku. Řekl jsem mu, že nevím, páč jsem tam po 15 letech, on na to, že po 10ti a zavolal kamošovi co tam chodí pravidelně. Výsledek, cedule tam visí pořád, akorát v případě násady si tam dopíší, že to je např. 15. 9 – 20. 9. 2006. Takže si myslím, že to je trošku záměr odradit nemístní rybáře aby jim nechodili na ribišky. Gluma na ně, hajzlíky…
. Jediné pozitivum bylo, že jsem jen 2* urval, voda je bez věšáků.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. listopadu 2006 ve 20:59® Mirek
-
Proč to nenačetlo fotéčku nevím. Tak ještě jeden pokus.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. listopadu 2006 ve 20:58® Davish
- Datum lovu: 25.11.2006 | Revír: Jihlava 10 | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes s tátou u řeky pod Řípovským splavem pokus o mníky. našli jsme si jedno zůžené místo s hloubkou asi 2m, takťka chytal na mrtvého hrouzka na dno a na druhou udici měl ještě za světla káču s dalším hrouzkem na štiku, já chytal nejdřív na feeder na hnojáčky a podařlo se mi zdolat 3 hrouzky a plotičku, pak kdy už byla tma vytáhl taťka na krásný záběr, kdy policajt jel stále a stále dolů, pěkného tlouště asi 35 cm. mě se podařlo na kopané žížaly 2 tlouště ten větší měl tak 35cm, byla to paráda zdolávat ty jelce na prut dlouhý 1.70, ale dalo se to v pohodě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. listopadu 2006 ve 20:56® Mirek
- Datum lovu: 25.11.06 | Revír: 433049 | Způsob lovu: Muškaření
Jedna z posledních letošních vycházek. Bylo tam krásně, rybky kousaly. Největší lipani 34cm. Ale bylo jich dost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. listopadu 2006 ve 20:43® Raf
- Datum lovu: 25.11.2006 | Revír: Štičí rybník | Způsob lovu: Přívlač
Nádherná celodenní chytačka. Na za sbirolinem vláčené mikrotwistery, nymfy a těsta se v průběhu dne povedlo 31 ryb (duháci, siveni, potočáci). Můj nevětší duhák měl 47 cm. Chytil jsem i několik dalších přes 40 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. listopadu 2006 v 19:45® BigMike
- Datum lovu: 25.11. | Revír: Lipno, přívlač
Od 8. do 14. hod. Lipno a ve dvou lidech na gumy 1 záběr a to ještě František říkal, že už mám určitě halucinace! Za celý den jsme viděli 2 loďky, místní asi vědí, proč nevyplouvají!
A viděli jsme i kormorány, heč!!!Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. listopadu 2006 v 19:22® Koudy
- Datum lovu: dnes | Revír: šachta Staříč | Způsob lovu: Feeder
Dneska jsem konečně vyrazil poprvé se svým feederem a byla to paráda…chytl jsem 6 kaprů,nej ±40(neměřen)…bylo to super,ostatní bobkaři chytli max jednoho
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. listopadu 2006 v 18:47® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 25.11.2006 | Revír: Podkrušnohorský retušovaný pstruhový revír
Poslední letošní sobota na pstruhovce. Mimo x lipanů, sivenů a vyžraného duháka 35 se povedl i tento kousek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. listopadu 2006 v 18:38® Sander
- Datum lovu: 25.11.2006 | Revír: O 1 | Způsob lovu: Přívlač
Původně jsme měli v plánu Lomnici, jenže tam jsme byli po třech hodinách vláčení téměř bez záběru! (2 kudly) Přejeli jsme tedy na „Smeťák“ a „Caisku“ – tedy na místa maximálního zdvihu Orlické přehrady (Otava 1), a zde jsme konečně něco nalapali. Kolega 5 štik od 45 do 65 + okouna, má maličkost 9 štik 45–72 + tloušť. Každému z nás ještě spadlo či nedobralo asi 5–6 ryb. Perfektní chytačka, umocněná poměrně vysokým počtem záběrů na voblery domácí výroby. Krásný den, na Otavu velice slušný výsledek!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. listopadu 2006 ve 21:47® jiris
- Datum lovu: 11/2006 | Revír: stojak JM | Způsob lovu: Přívlač
V posledni době jsou tady samí dravci a lososaci, tak sem hodím pěknou rybku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. listopadu 2006 ve 21:01® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 24.11.2006 | Revír: 433049 | Způsob lovu: Muškaření
Jenom doplním Rudu fotkama a dalšími údaji. Ryb bylo hodně, za zmínku stojí ještě Rudovo Lipoš 38, můj Lipan 37, Siven 35 a pěkní potočáci. Jak naschvál jsme dnes nebrali foťák, takže foto jen z mobilu + jedno z předminulé vycházky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. listopadu 2006 v 19:26® rarach
- Datum lovu: 24.11.06 | Revír: 433049 | Způsob lovu: Muškaření
Tak jsem se letos konečně dočkal v sezóně a ne jako vždy v květnu. 40,5 – já su tak ščasné.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. listopadu 2006 ve 14:56® Vlackar
-
Pár candošů na rybičku. Dnes du znova a snad i štička…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. listopadu 2006 v 10:27® osprey
- Datum lovu: 23.11.2006 | Revír: Blablanice, přívlač
Pro Milkyho obrázek k rozhovoru za mým posledním článkem. To se to chytá, když vám o ní někdo řekne. Ale zaplať Pánbůh za těch 69 cm…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 23. listopadu 2006 ve 23:17® jiris
- Datum lovu: 11/2006 | Revír: stojak | Způsob lovu: Přívlač
Par obrazku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 23. listopadu 2006 v 18:38® Sander
- Datum lovu: 23.11.2006
Konečně! Letos premiéra, celkově čtvrtý candát za necelých 15 let lovu na místní řece… Lehce pod míru, ale nevyměnil bych ho ani za 20 mníků!
Musel jsem ho položit na trávu, nechal jsem doma podběrák – a možná i proto jsem pod nahama přišel o mníka asi 45. Ale nevadí, těch ještě bude
Candoš potěšil. Moc. Je to zde sakra „nedostatkové zboží“, což mi asi každý místní kolega potvrdí
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 23. listopadu 2006 v 17:29® Hrouzek
- Datum lovu: před 14dny | Revír: Rybník kamaráda | Způsob lovu: Muškaření
Pěkná chytačka..a hlavně zdolávačka- kapřík mně dal zabrat,u dohoně nechybělo několik startů 50čísel nad hladinu… Eště chycena bílá ryba a průměrný duhounci..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 23. listopadu 2006 ve 12:43® dam
-
S dovolením Davida mohu ukázat část Bratrstva křetínských ježatců.....
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 23. listopadu 2006 v 10:36® dam
- Datum lovu: listopad | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Muškaření
A něco pro Toulovečka…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 23. listopadu 2006 v 10:34® dam
- Datum lovu: listopad
HaDovo udílení vyznamenání…hahaha
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 23. listopadu 2006 v 10:19® Tomik
- Datum lovu: 23.11.2006 | Způsob lovu: Muškaření
Ráno jsem vzal mušák, a šel se projít kolem vody, místy už byl ledový škraloup, ale povedla se tahle štička, která mi udělala celkem radost..:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 21. listopadu 2006 v 17:51® Sander
- Datum lovu: 21.11.2006
Na prutě jsem měl velice solidní parmu – 70+, ale po dvou výskocích asi půl metru nad vodu (znalcům nekecám, viděl jsem to podruhé v životě a je to nádhera!!) se vypnula. Když to torpédo dopadalo na hladinu, ty rány musely být slyšet široko daleko. Bylo to rodeo, fakt nádhera. Jinak uloveni 2 pleveláci, 2 polopleveláci, asi 7 tloušťů a pár proudníků. Byl jsem tam jen asi půl hodiny.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. listopadu 2006 ve 20:05® paccco
- Datum lovu: 19.11.2006 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Přívlač
Nedělní dopoledne se celkem vyvedlo,chyceno 3 štička a 1 bolen(50 cm).Několik pěkných štik sledovalo rotačku až ke břehu,bohužel pouze sledovalo.....Candáti už několik dní absolutně bez zájmu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. listopadu 2006 ve 14:28® Dodo
- Datum lovu: 20.11.06 | Revír: Přívlač
Dva candátky, štička a 38...........
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.