Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 19. května 2005 ve 23:18® HaD
-
Jestřabice: s jirisem vláčka-každej asi 10 ks PD 30–35 cm-já na brkley nymfy a na mikrouše, jiris na rotačky, tvistra, smáčka. pak moucha. jiris asi 10 ryb, já jen asi 3, vůbec mi nešlo házet-měl jsem nějakej blbej den, navíc foukal vítr, což amatérům jako mě nedělá dobře

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. května 2005 ve 20:21® vasik
-
Rusek-HK Krásně strávené odpoledne. Uloveno 10 cejnů max 30 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. května 2005 v 17:08® pepino99
-
Tak gdyš se na nás HaD vykašlal tak sme šli s brašulí vyzkoušet znovu Svět za lepšího počasí. Vyhrál 13 :12 na kusy ale já měl největší úlovek 77cm a 9,1kg :o))))))) No ale 25 kaprů za tři a půl hoďky to jde ne
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. května 2005 v 17:00® TH
-
Otava 2 -Tož jsem z5. chytil jsem 3 okouny. Fotit,jsem nic nefotil,až budou mít přes 30 cm,tak budu fotit. Ale jsem rád,navštívili mě u vody matka se sestrou (rok a půl),měl jsem štěstí a mohl jsem jí ukázat první rybu,na vlastní oči a na kterou si mohla sáhnout. To byl největší a poslední okoun tohoto zápasu
Jsem spokojen,bylo živo,stálo
za to,zvednout prdel od kompu.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. května 2005 v 8:41® pepino99
-
to all : tak sem byl fčera vyskoušet z brašulákem nový sportovní revír : Rybník Svět. Jeli sme večer v 5 a jen na dvě hodinky. Počasí šílený, vítr a déšť. Vedle seděli od rána lidi z čas. Rybařství a říkali že celý to nestojí za nic. Tak jsme ze ty dvě hoťky vytáhli 8 kousků, ale pravda že tenhle 56cm byl největší.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. května 2005 v 0:04® CeP
-
> kelt: a mne si zavolat nemoh dyz sem neska sedel na uhorich a jedinej potah sem prosvih???!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. května 2005 v 0:03® CeP
-
> Luban:
))))))))))Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. května 2005 ve 23:31® kelt
-
> Luban:
)))))))))))))))Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. května 2005 ve 22:03profil byl smazán
-
dnes som sa rozhodol ísť na ryby napriek tomu,že pršalo. Chytal som na položenú návnada rousnice a minipuffy,chytené dva kapre 48a45cm. Zaujímavosťou bolo,že menší kapor mi skočil,keď som práve volal s keltom,ktorý sedel v hospode a upozorňoval ma,že mi píska signalizátor-:)))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. května 2005 ve 20:31® BoBo-Falknow
-
Tak jsem dnes po debatě v muškařině neodolal a vyrazil jsem na Svatavku. Vůbec jsem obsádku nepoznával, jen dva PO měli pod dvacet, jinak všichni 25–30. Jako třešnička na dortu siven 38 a PD 40, které jsem si samozřejmě ponechal.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. května 2005 v 17:05® silur
-
Berounka- položená kuku 7 kg vrácen vodě
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. května 2005 v 15:51® Prizrak
-
13.5. Svratka 7/8 Na vláčku jsem vytáhl dva jelce a duháka 42, kterej byl ale chcíplej
17.5. Svratka7/8 Tak na moje narozky nic moc
Jeden pidi pstroužek a podseklá parma za hřbetní ploutev (asi 45 cm), +
jeden záběr. Chytal jsem na třpytky Hammer a Vojáček.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. května 2005 v 10:06® pepino99
-
a ještě jeden docela na voko heskej kapřík z minulího tejdne. Byl to asi osmiřádkáč :o)))) 55 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. května 2005 v 9:58® pepino99
-
jo a ještě sme tam nakopli super krysu. Tak asi půl kila. Lezla nám tak dlouho pod nohama až to chytla placírkou ...... Fotit jsme nestihli
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. května 2005 v 9:57® pepino99
-
a vzal na rousnici, 0,22 šňůůůra a tak kolem 23,20 hod. Nevážili sme ani neměřili. Jen rozpětí křídel bylo monstrózní
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. května 2005 v 9:56® pepino99
-
tak tady je fčerejší pikantní trofej. Byli sme z HaDem jeho bráchou ( co nežere a nigdo nevwí proč ) a s mým brašulákem. Rewír je tajný a zná ho jenom HaD :o)))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. května 2005 v 9:18® HaD
-
Jordán: pokus s přáteli o úhoře – žádná sláva, pouze malé ryby okolo 40cm – celkem 5 ks
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. května 2005 v 7:03® BoBo-Falknow
-
Kouty Mrkli jsem v sobotu s rarachem a Věrkou na Kouty. K vodě jsme se dostali až kolem 11:00 a začali jsme vláčet (bílý twistr), tahali jsme PD do 40cm a sem tam sivena kolem 35cm. Větší ryby se bohužel nedařily, ačkoliv tam byl maník, který tahal padesátky
Odpoledne přestala mít vláčka smysl, vytáhl jsem již jen několik
okounů a PO, rarach se ale vrhnul na mouchu a byl úspěšný, svého PD 40cm
z vláčky doplnil PD 42 a 44cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. května 2005 v 0:46® CeP
-
OTAVA 3 objevil jsem na Otave krasnou tunku. od pondelka jsem netrpelive provadel pripravy; varil partikl a navazoval hacky. po dojezdu na misto jsem byl veeeelmi neprijemne prekvapen ohromnym mnozstvim bordelu plovouvoucim po hladine. feeder byl prakticky nechytatelny protoze vlasec byl pod neustalym tlakem plouci travy, listi a jineho neidentifikovatelneho svinciku. nekolikrat jsem i zmenil misto, ale bez uspesne. jakmile se zacalo vice smrakat, zacal jsem pripravovat udici na uhore. ale ouha. zapomnel jsem navazane hacky doma, takze znova navazovat a pak uz to slo. na druhy nahoz sem na breh kousek 57cm, pak jsem byl ale uz neuspesny. jeden zasek do prazdna a na zaver jsem utrhl vetsi kus. nacmene za tu chvili prijemna bilance ale nejvic mne stejne tesi prvni uhor chyceny po vice jak 25letech.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. května 2005 ve 20:50® Ciffik
-
dnes mensi rybnik. po vysazeni 700 ks duhaku jsem se vydal na tuto vodu a chytl s kamaradem asi 25 duhaku z toho ja i kamarad 3 ponechal (mimopstruhova voda)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. května 2005 ve 20:25® ywan
-
dnes som bol zas na starom ramene v Istebnom, plávaná, hnojáky. rybky šli ešte lepšie ako včera, chytil som kvantum plotíc, najväčšia 34cm, mini šťuku – asi 15cm
, karasa – 30cm, veľa ostriežov.
najväší 34cm, takého krásavca som už dlho nechytil. Všetky šli späť do
vody. Sorry za blbú fotku ( mobil )
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. května 2005 v 19:07® Hrouzek
-
Po dlouhé době zas na netu, a mezi tim jsme byli na půl dne na Labi s feederem a kapřinou, chtěl jsem chytit amura na kuku, ale nedařilo se, možná mi z toho nějakej spadnul, ale spíš taky kapři, no jinak na feeder mnoho cejnů lopatáků kolem 50cm, perlínů a i jeden kapřík kolem 20cm. Na kapráky se moc nedařilo zdolat větší ryby, zase začínám hledat nové háčky, z kterých nepadaj ryby :o)) Jinak vzal jesen cca 50cm, taky 2 cejni kolem 50cm a přece jenom jeden větší kapřík 68cm se taky podíval na břeh..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. května 2005 v 15:47® mirmen
-
řeka, položená,rousnice, 7 záběrů od úhořů ( z toho 2 současně!, takže jeden zajel do kořenů, zatímco jsem z vody tahal dalšího). Jeden se na břehu odháčkoval, byl za krajíček, a sjel z břehu do vody ( cca 60–65 cm, kudlovej). Vzal jsem další 3 ( 55 – 66 cm). Docela slušná chytačka po předcházejícím ochlazení a poklesu aktivity.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. května 2005 v 6:53® BoBo-Falknow
-
Rolava – Pozorka Vyrazili jsme s rarachem na Pozorku a musím říct, že se nejdečtí vytáhli. Nasadili konečně PD a vše 30+ Vytáhli jsme jich opravdu dost, někde kolem 15ks jsme přestali počítat, šli na bílého twistra a rarach je lapal na eMTe kombi 1. Každý jsme si ponechali dva kousky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. května 2005 ve 21:39® Padis
-
Slepé rameno Labe 2 kapříce jeden 48 a jeden vyvlíklí ten byl větší. toho 48 jsem si ponechal. Hadi nešli
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. května 2005 ve 21:19® ywan
-
dnes som bol po dlhoooom čase na starom ramene v Istebnom, plávaná, hnojáky. Tak dobre som si už dlho nezachytal, pomaly každý náhod ryba. Brali ostrieže od 10 do 30cm, plotice od 15 – do 32cm ( 32ky boli dve ), potom som sa zasmial do ksichtu amurovi 25cm ( fakt bol originálny
, k večeru s ukázali podustvy ale na breho som nedostal ani jednu. Potom
sme šli skúsiť kapra ale ani ťuk.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. května 2005 v 18:37® pif
-
lov na plavajdu. asi čtyři kapři urvaní-:(((zrušil sem 10ku návazec a narval tam 20ku a kapr šel ven.46 cm,lysec. krásnej den u krásné vody. ryba nebyla vrácena vodě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. května 2005 v 18:35® pif
-
podomský potok
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. května 2005 v 16:13® srami
-
Včera Svinenský potok 1 2 jelci 20,36 okouni a štika 37. O pstruha jsem ani nezavadil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. května 2005 v 7:29® Dědek
-
Včera Svratka 9–10, krásná voda plná tůní. Čtyři duháci, asi 6 mi jich upadlo a několikrát jsem zasek pozdě. Kolem páté začali sbírat z hladiny a byl jsem v pr… Zkoušel jsem sice suchou, ale nula bodou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.