Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 17. listopadu 2006 v 19:46® Zlinsky_lovec
-
Štička 52cm, okoun 32cm a jelec do 30 cm – vše puštěno.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. listopadu 2006 v 19:31® ČudlařX
- Datum lovu: 17.11.2006 | Revír: Řeka | Způsob lovu: Feeder
Dnešní rybačka na řece.Nejdřív kapříci přičemž jsem jich asi 4 utrhnul a10 bezpečně vylovil ,pak najeli cejni -změna místa a taham ploťky ,ale na plavanou.Pěknej den ,a HLAVNĚ NEFOUKALO!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. listopadu 2006 v 16:14@ ???
- Datum lovu: 17.11.2006 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní nádherné dopoledne a moje první ryba na přívlač – 54 cm. Foto u vody bohužel jenom na mobil, další až doma.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. listopadu 2006 ve 23:14® jiris
- Datum lovu: dnes | Revír: rybník JM | Způsob lovu: Muškaření
Dnešní strýmrovačka na stojáku byla ve znamení velkých Bassů, takže celkem fajn chytání…s
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. listopadu 2006 ve 21:22® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 16.11.2006 | Revír: Podkrušnohorský retušovaný pstruhový revír | Způsob lovu: Muškaření
Dnešní procházka se povedla, po nalezení správné mouchy jsem o záběry neměl nouzi. Tahal jsem hlavně lipany (nej 37), potočáky (nej cca 35) a sem tam sivena (nej cca 30). Na fotce sice není nejvěší lipoš, ale rozhodně byl nejlépe vybarven, ještě jsem takhle výrazné ploutvičky neviděl
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 15. listopadu 2006 ve 23:30® Shrek23
-
Celkem sranda ho dostat na břech .....
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 15. listopadu 2006 ve 12:13® Bass
-
Ráno kousala jenom drobotina, všechno okouni tak do 25 cm, tak jsem skočil do auta a přejel jinám. A jak je vidět, vyplatilo se to . . . . po pár náhozech přišel fešák 40,5 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 14. listopadu 2006 v 19:00® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 14.11.2006 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Muškaření
Odpoledne jsme se s Rudou rozhodli podráždit rybky na Ohři. Celou dobu jsem se trápil, ale nakonec se na mne štěstí usmálo
Po dvaceti minutách boje a přebrození celého jezu, jsem vyndal parmu 68cm, moji první a ještě na mouchu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 14. listopadu 2006 ve 14:08® Dodo
- Datum lovu: 14.11.06 | Revír: Přívlač
Jedna 36 z rána.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 14. listopadu 2006 v 9:31® HaD
-
tato fotografie patří k příspěvku Vaclav III.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 13. listopadu 2006 ve 20:02® Vaclav III.
- Datum lovu: září 2006 | Revír: slepé rameno Labe | Způsob lovu: Plavaná
Vzpomínka na jednoho z posledních letošních kapřích krasavců ulovených na plavanou.Nádherná a zdravá ryba 72 cm, 8 kg.Na 6 m boloňku, vlasec 0,16 mm a zrníčko kukuřice – zdoláván 40 min. Samozřejmě vrácen vodě.Nepotká li masaře,bude brzo ozdobou revíruTento příspěvek byl 14.11.2006 v 08:32 editován administrátorem HaD
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 13. listopadu 2006 v 19:28® Tomik
-
Po Dlouhé době sem dám pár fotek, neměl jsem přístup k internetu takže fotky jsou z několik týdnů zpět.Všiměte si pěkně vybouleného bříška..:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 13. listopadu 2006 v 18:08® Dědek
- Datum lovu: 11.11.06 | Revír: Svratka, mouchaUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 13. listopadu 2006 v 17:57® paccco
-
Druhý pokus
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 13. listopadu 2006 v 17:43® paccco
- Datum lovu: 13.11.2006 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 13. listopadu 2006 v 17:27® paccco
- Datum lovu: 13.11.2006 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní odpoledne vydařené(po dlouhé době).Chyceno 3 štičky(30–45 cm),5 okounů a 1 bolen (43 cm).Až na ten déšť velice pěkný den.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 13. listopadu 2006 v 11:49® Dodo
- Datum lovu: 12.11. - 13.11.06 | Revír: Přívlač
Zhruba za šest hodin nedělního a dnešního chytání, se mi podařilo vyndat asi 55 okounů a jednoho bolena 67 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. listopadu 2006 ve 22:49® Robur
- Revír: Prygl a Svratka 4
neděle Prygl 0 bodou jen na rybku maník vytáhl štičku, bylo vidět plno kaprařů a taky nic
sobota S4 1 okounek a jeden za tím vyjel, takže propadák
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. listopadu 2006 ve 22:40profil byl smazán
- Datum lovu: 12.11.2006 | Revír: Dyje 4B, Jihlava 1 | Způsob lovu: Přívlač
V Bulharech jsem po hodine tahani gum a take jejich trhani lov ukoncil a prejel na Jihlavu do Ivane. Zde se mi podarili 3 boleni, 2 ryby jsem ztratil. Cestou zpet jsem nechal na silnici polozenu ledvinku s doklady, penezenkou a fotakem. No a proto zde fotka bolena nebude – beztak vsichni vite jak vypada
) (((nastesti jsem ledvinku zapomnel u auta pred domem tchyne a ta mi ji nasla – zlata zena)))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. listopadu 2006 ve 21:51® Prichy
-
mel jsem dokonce u sebe i fotak
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. listopadu 2006 ve 20:50® Vichrzhor
- Datum lovu: 10.-12.11.06 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Přívlač
Druhý výlet na Labe v tomto roce. Na rady Chytejáků jsem se vyzbrojil na boleny a výsledek se dostavil – více jak 20 bolenů, ten na obrázku 61cm. Více ve fotoalbu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. listopadu 2006 ve 20:22® Prichy
- Datum lovu: 11,12.11 | Revír: Ohre | Způsob lovu: Přívlač
Sobota, Ohre pod skalkou chyceno cca 7 okounu a 1 stihle, pote kamos podsekl Tolstolobika 80cm (vahu nevim ani si netroufnu odhadnout). Peknej boj. Nedele cca 2 hodiny Ohre 16…bez jakehokoli naznaku ze by tam byly ryby.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. listopadu 2006 ve 14:08® red
- Datum lovu: 10.11.2006 | Revír: Gulaska Senec | Způsob lovu: Přívlač
na stojatej vode … par okunov a tyto fesaci
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. listopadu 2006 v 10:42® Shrek
- Datum lovu: 11.11.2006 | Revír: Ohře 12 | Způsob lovu: Feeder
Vyrazil jsem s MILEM na parmy.Do 12 hod to šlo,pak se začal hejbat tlak a záběry ustaly.Každopádně každej jsme si jednu malou vytáhli,mě jedna zhruba stejně velká spadla a Milo urval jednu,ale velice pěknou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. listopadu 2006 ve 21:14® jiris
- Datum lovu: dnes | Revír: řeka JM | Způsob lovu: Muškaření
Chytajda s Bosanacem, zedusem + me ja na jedne malebne pstruhove řece na JM. Hodnotim 9 bodu z deseti
I rybky byly pěkně zbarvene, jen škoda Lojzo te hlavatky…Hoši děkuju
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. listopadu 2006 ve 21:04® ladin76
- Datum lovu: dnes | Revír: svazovka | Způsob lovu: Přívlač
dneka vláčka od 7:30 do 12 dost dobrý na břeh se kouklo 10 okounů od 33 do 43 dvě štičky a o jednu malou sem přišel a candát okolo 50 se na mějen kouknul zaklepal hlavou a zamával ocáskem, nevzal sem foťák ta jen ty co jsou na návštěvě 37,38,38,43 a 54
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. listopadu 2006 ve 20:56® rarach
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 11. listopadu 2006 ve 20:54® rarach
- Datum lovu: Martin | Revír: Podkrušnohorský velký revír | Způsob lovu: Muškaření
Sandere: Takhle vypadá candát! Jinak sem se dnes neskutečně trápil, za celej den dva pidiokounky, nakonec mne zachránil tento krasavec 57 cm, Bobo se trápil o trochu méně, ale taky žádnej zázrak, ovšem měl patent na salmonidy, jeden byl duhovej a musel se podívat do košíku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. listopadu 2006 ve 20:04® Sander
- Datum lovu: 11.11.2006 | Revír: Orlas, Otava 1
Nárazovky na přehradu byly vždycky loterie. Dnes nám však los nevyšel. Kolega hovnochyt, mně od toho osvobodil bolínek 50cm na mrtvou rybku. Bída s nouzí, zima jak hovado. Po třech hodinách jsme se přesunuli na Otavu. Zde měl kolega na prutě slušného candáta, ale vada na vlasci se ukázala zase v pravé chvíli a přišel o něj. Mně čekání na záběr vyprovokovalo zkusit chvilku přívlač. Výsledek 1 okoun… Candáta holt letos asi neuvidím, je to pro mne zakletá ryba. Cestou na vlak jsem ještě zkusil plavačku, chyceno pár tloušťů. Ale bylo tam krásně, Otava má své kouzlo.
PS: cesta z Písku do Strakonic vlakem, cca 22km, trvala necelé 2 hodiny! 45minut čekání v Písku, dalších 45 v Ražicích! Příště jedu na kole
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. listopadu 2006 v 19:24® pop4
- Datum lovu: říjen | Revír: svratkaUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.