Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 11. listopadu 2006 v 19:23® Zlinsky_lovec
- Datum lovu: -ll- | Revír: -ll-
Ryb se chytlo hodně, všechny krásných rozměrů a sem tam se na břeh podívala i krásně vybarvená ryba, vez. fotka ( pstruh jednoho muškaře)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. listopadu 2006 v 19:18® Zlinsky_lovec
- Datum lovu: 11.11.2006 | Revír: Skalička | Způsob lovu: Přívlač
Po roce na rybách … vláčel jsem gumy a plandy.
Foto č.1: Pstruh okolo 45 centrimetrů Foto č.2: Jeho pouštění Foto č.3: I cejnek se povedl … podseknout
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. listopadu 2006 v 19:07® Davish
- Datum lovu: 11.10.2006 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Klasická položená
Po delší době sem se vypravil na večerní lov na mníky(před chvílí sem se vrátil). Mírně pršelo, jako nástrahu jsem zvolil rousnice, které sem měl už minimálně měsíc v jedné malé sklenici, rousnice byly vyhublé, ale přesto žily nejspíš díky chladu který byl venku. Podařilo se mi seknout oba 2 záběry které jsem měl a byly z toho 2 jelci okolo 30cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. listopadu 2006 v 19:19® Sander
- Datum lovu: 10.11.2006
Zkouška nového místa. Hovnochyt. 1 záběr do prázdna. Troufnu si říct, že teplota se už pohybuje kolem nuly. Cestou zpět, na kole, neosvětlený, totálně maskovaný, jedu po vedlejší silnici a z ničeho nic auto! Samozřejmě policie. Neměl jsem kam ujet, odbočka byla asi 250m daleko – zkusil jsem šlápnout do pedálů, ale bylo to plat prtný. Ještě ke všemu začlo auto houkat…
Jaké však bylo mé překvapení, když kolem mne pár metrů před odbočkou prosvištělo blikající auto a pokračovalo dál – šli po někom jiném
) Uff, na pokutu bych vydělával asi tři týdny…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. listopadu 2006 v 18:53® strejda
- Datum lovu: 10.11 | Revír: Pískovna | Způsob lovu: Přívlač
jeden večerní 37 jinak se jim dnes moc nechtělo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. listopadu 2006 v 18:48® strejda
- Datum lovu: 9.11 | Revír: Pískovna | Způsob lovu: Přívlač
dnes až za tmy asi nebyl jejich den ale potěší 33a37cm a jedna kudla 50+
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. listopadu 2006 v 18:05® Sander
- Datum lovu: 9.11.2006
62cm. Foto se moc nepovedlo, páč ač se to možná nezdá, ryba má hlavu 10cm nad zemí
(Zrovna napnula svaly)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. listopadu 2006 v 1:16® cercer
-
tak jsem dnes nechal vláčák doma vyšel si posedět u plavačky..přišel jen jeden candátek..asi 40..ale bylo hezky..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. listopadu 2006 ve 23:43® Padis
- Způsob lovu: Přívlač
Dnes se na břeh podívali jen tyto dvě rybky.2 rybky mě spadli a 2 štiky se přijeli podívat až pod nohy bohužel nástrahu nedobrali.Jedna z nich velice slušná.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. listopadu 2006 v 19:52® Sander
- Datum lovu: 8.11.2006
Začal se zvedat vítr, na řadu se hlásí další změna počasí. Aktivita ryb téměř nulová – jeden jediný záběr – krásný jednofousáč lehce přes 50.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. listopadu 2006 v 19:18® rarach
- Datum lovu: 8.11.06 | Revír: kurva se neříká,Bohumile | Způsob lovu: Muškaření
lipani, lipani, lipani, nějakej potok a hódně sivenů, prostě krásný listopadový den.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. listopadu 2006 v 18:50® strejda
- Datum lovu: 8.11 | Revír: Pískovna | Způsob lovu: Přívlač
Dnes sem se dostal k vodě pozdě už zapadalo slunce ale přecejen sem něco vyvláčel.4 okouni 29–36cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. listopadu 2006 v 15:49® dam
- Datum lovu: 8.11.2006 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Muškaření
Dnes jsme s Tomem po roce vláčení oprášili mušáky. Dvě hodinky fajn chytání, asi dvacet kousků
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. listopadu 2006 v 15:46® fishunter
- Datum lovu: 7.11.2006 | Revír: no name
Albínek na plotičku 15 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. listopadu 2006 v 8:55® Shrek23
-
hrál jsem si na masaře a tohle je výsledek........Tento příspěvek byl 8.11.2006 ve 12:23 editován administrátorem toulovec
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. listopadu 2006 ve 22:13® Padis
- Revír: Loučná | Způsob lovu: Přívlač
Dnes pěkné odpoledne u vody chyceni 2 štiky 40+,3 okiši a bolen 58 cm.Bohužel jsem foťák nechal doma.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. listopadu 2006 ve 20:39® Sander
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 7. listopadu 2006 ve 20:28® Sander
-
Nějak se to nechce posílat, takže ještě ten druhý
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. listopadu 2006 ve 20:10® Sander
- Datum lovu: 7.11.2006
Pouze hodina položené s mrtvými rybkami, výsledkem byli 2 krásní mníci (větší 54, jikernačka) a jeden slušný tloušť. Konečně večer, kdy nefoukal vítr. Paráda.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. listopadu 2006 v 19:18® strejda
- Datum lovu: 7.11 | Revír: Pískovna | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jen na skok na písáku jestli jsou pruhovaní při chuti a ono jo.Za hoďku a půl jich bylo 5 od 28 do 38cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. listopadu 2006 v 18:48® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 7.11.2006 | Revír: Podkrušnohorský retušovaný pstruhový revír | Způsob lovu: Muškaření
Dnes jsme s Rudou jeli prohnat lipany. Celkem se dařilo, nachytalo se hodně ryb, oba jsme nachytali kompletní skupinu lososovitých a celkem i pěkné rybky se vydařily (oba nej. lipan 39).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. listopadu 2006 v 8:48® dam
- Datum lovu: říjen 2006 | Revír: Seč | Způsob lovu: Přívlač
Mistr republiky a vítěz v přívlačovém žebříčku Tomáš Tichý. Někdy nedovedu pochopit, jak ty boleny loví, dal mi docela na prdel…zkrátka mistr
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. listopadu 2006 v 8:45® dam
- Datum lovu: říjen 2006 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Přívlač
Pouze jedna štička však stála za foto, byla kolem 60, bohužel si svojí hltavostí zkrátila život sama a trhla si žábra…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. listopadu 2006 v 8:42® dam
- Datum lovu: říjen 2006 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Přívlač
Jedna povedená vycházka, spousta menších ryb. Fungovalo opravdu snad vše…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. listopadu 2006 v 8:40® dam
- Datum lovu: říjen 2006 | Revír: Hracholusky | Způsob lovu: Přívlač
Nestor české přívlače pan Jiří Škeřík si taky pěkně pochytal, kdo umí ten umí.....
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. listopadu 2006 v 8:38® dam
- Datum lovu: říjen 2006 | Revír: Hrachy | Způsob lovu: Přívlač
Ranní pochytání v pařezovce. Toulovec sice vypadá bezradně, ale už měl krásně pochytáno a prohlásil, že ho přívlač tak chytla, že pověsí mouchy na hřebík......
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. listopadu 2006 ve 22:03® Padis
- Datum lovu: 6.11.06 | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem po týdnu provětral nádobíčko výsledek mého snažení byl 1 bolen cca 40 cm a jedna rybka spadlá
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. listopadu 2006 ve 21:56® cercer
-
hezké ryby..s nima se pochlubit nemohu ale…tohle taky stojí za to být chvíli u vody,ne?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. listopadu 2006 v 19:59® barn
- Datum lovu: 5,11
candoš 64cm.jeden jediný záběr jinak úplně mtrvo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. listopadu 2006 v 19:08® Kazan
- Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Odpolední vláčka na Labi, se zvedající se vodou plavala spousta bordelu a foukal silný nárazový vítr ale bylo teplo. Zadařilo se mi vypotit jednoho okouna a jednoho candátka 57.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.