Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.432 příspěvků, z toho 18432 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 8. listopadu 2006 v 17:50® strejda
- Datum lovu: 8.11 | Revír: Pískovna | Způsob lovu: Přívlač
Dnes sem se dostal k vodě pozdě už zapadalo slunce ale přecejen sem něco vyvláčel.4 okouni 29–36cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. listopadu 2006 ve 14:49® dam
- Datum lovu: 8.11.2006 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Muškaření
Dnes jsme s Tomem po roce vláčení oprášili mušáky. Dvě hodinky fajn chytání, asi dvacet kousků
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. listopadu 2006 ve 14:46® fishunter
- Datum lovu: 7.11.2006 | Revír: no name
Albínek na plotičku 15 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. listopadu 2006 v 7:55® Shrek23
-
hrál jsem si na masaře a tohle je výsledek........Tento příspěvek byl 8.11.2006 ve 12:23 editován administrátorem toulovec
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. listopadu 2006 ve 21:13® Padis
- Revír: Loučná | Způsob lovu: Přívlač
Dnes pěkné odpoledne u vody chyceni 2 štiky 40+,3 okiši a bolen 58 cm.Bohužel jsem foťák nechal doma.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. listopadu 2006 v 19:39® Sander
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. listopadu 2006 v 19:28® Sander
-
Nějak se to nechce posílat, takže ještě ten druhý
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. listopadu 2006 v 19:10® Sander
- Datum lovu: 7.11.2006
Pouze hodina položené s mrtvými rybkami, výsledkem byli 2 krásní mníci (větší 54, jikernačka) a jeden slušný tloušť. Konečně večer, kdy nefoukal vítr. Paráda.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. listopadu 2006 v 18:18® strejda
- Datum lovu: 7.11 | Revír: Pískovna | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jen na skok na písáku jestli jsou pruhovaní při chuti a ono jo.Za hoďku a půl jich bylo 5 od 28 do 38cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. listopadu 2006 v 17:48® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 7.11.2006 | Revír: Podkrušnohorský retušovaný pstruhový revír | Způsob lovu: Muškaření
Dnes jsme s Rudou jeli prohnat lipany. Celkem se dařilo, nachytalo se hodně ryb, oba jsme nachytali kompletní skupinu lososovitých a celkem i pěkné rybky se vydařily (oba nej. lipan 39).

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. listopadu 2006 v 7:48® dam
- Datum lovu: říjen 2006 | Revír: Seč | Způsob lovu: Přívlač
Mistr republiky a vítěz v přívlačovém žebříčku Tomáš Tichý. Někdy nedovedu pochopit, jak ty boleny loví, dal mi docela na prdel…zkrátka mistr

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. listopadu 2006 v 7:45® dam
- Datum lovu: říjen 2006 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Přívlač
Pouze jedna štička však stála za foto, byla kolem 60, bohužel si svojí hltavostí zkrátila život sama a trhla si žábra…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. listopadu 2006 v 7:42® dam
- Datum lovu: říjen 2006 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Přívlač
Jedna povedená vycházka, spousta menších ryb. Fungovalo opravdu snad vše…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. listopadu 2006 v 7:40® dam
- Datum lovu: říjen 2006 | Revír: Hracholusky | Způsob lovu: Přívlač
Nestor české přívlače pan Jiří Škeřík si taky pěkně pochytal, kdo umí ten umí.....

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. listopadu 2006 v 7:38® dam
- Datum lovu: říjen 2006 | Revír: Hrachy | Způsob lovu: Přívlač
Ranní pochytání v pařezovce. Toulovec sice vypadá bezradně, ale už měl krásně pochytáno a prohlásil, že ho přívlač tak chytla, že pověsí mouchy na hřebík......

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. listopadu 2006 ve 21:03® Padis
- Datum lovu: 6.11.06 | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem po týdnu provětral nádobíčko výsledek mého snažení byl 1 bolen cca 40 cm a jedna rybka spadlá
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. listopadu 2006 ve 20:56® cercer
-
hezké ryby..s nima se pochlubit nemohu ale…tohle taky stojí za to být chvíli u vody,ne?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. listopadu 2006 v 18:59® barn
- Datum lovu: 5,11
candoš 64cm.jeden jediný záběr jinak úplně mtrvo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. listopadu 2006 v 18:08® Kazan
- Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Odpolední vláčka na Labi, se zvedající se vodou plavala spousta bordelu a foukal silný nárazový vítr ale bylo teplo. Zadařilo se mi vypotit jednoho okouna a jednoho candátka 57.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. listopadu 2006 v 17:57® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 6.11.2006 | Revír: Podkrušnohorský retušovaný pstruhový revír | Způsob lovu: Muškaření
Dnes jsem vyrazil mnoho desítek km od baráku, abych si užil jednu z posledních výprav na pstruhovku. A zadařilo se, ryb několik desítek a sem tam pěkná. Za zmínku stojí potočák 40cm (zase jsem nepřelezl přes tuhle magickou hranici) a několik lipanů 35–38. Vím, že potočák je hájený, ale i když jsem letos vytáhl několik kousků této velikosti, tak takovéhleho krokodýla ani jednoho. Tudíž se omlouvám za chvilku mučení foťákem, ale pstruh odplaval bez potíží

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. listopadu 2006 ve 13:54® vagi
-
Tak snad teď
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. listopadu 2006 ve 13:47® vagi
- Datum lovu: 4.11. | Revír: Berounka Liblín | Způsob lovu: Přívlač
Tak tady je ten sobotní candoš (fešák – 78 cm)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. listopadu 2006 ve 12:59® Dodo
- Datum lovu: 4.11.06 | Revír: Přívlač
Sobotní „okounek“ 45 cm, 1,38 kg.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. listopadu 2006 v 8:03® piskot
- Datum lovu: 3-5.11.06 | Revír: Trnávka | Způsob lovu: Přívlač
Pohodový víkend,celkem 4 x štika ,2 x bolen, 8 x okoun.Moc se jim nechtělo,ale v tom počasí se není čemu divit.Vždy,když jsem myslel,že jsem na to přišel,přestala barva fungovat,ale hlavně je u břehů stále spousta rybyček.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. listopadu 2006 v 19:13® Coturnix
- Datum lovu: 5.11.06 | Revír: ÚN Seš | Způsob lovu: Přívlač
Dopoledne 4 hodiny vláčky na Seči s prvními třemi kusy doma dělaných woblerů (díky návodům na chytej). Jeden bolen 52 cm a jedna vyháklá štička. Hlavně že woblery dobře pracují. Bylo to trochu napětí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. listopadu 2006 v 18:57® regulus
-
Tak třetí obrázek znovu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. listopadu 2006 v 18:56® regulus
- Datum lovu: 4.11.2006 | Revír: Kdesi na JM | Způsob lovu: Přívlač
Počasí bylo dle mýho sqělý, dle ostatních ultra hnus, ryby se na háček taky nijak moc nehrnuly, takže okoun 30 a štička okolo 40 cm, byl vlastně dost úspěch. Na konec jedna náladová fotečka pro gurmány, rybiška před a po tepelné úpravě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. listopadu 2006 v 17:54® Kosmik
- Datum lovu: 5.11 | Revír: Oslava 1 | Způsob lovu: Přívlač
4 jelce, největší měl 34 cm, ve vázce skončila štika a pstruh. Na dnešní počasí pěkná chytačka. Vše na třpytku a na woblera.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. listopadu 2006 v 17:56® Sander
- Datum lovu: 4.11.2006
Slibovaná parma, která se mi včera vypnula. 63cm. Brali i slušní pleveláci, spousta tloušťů a proudníků.
Večer po setmění se k tomu připletl mník. Zima jak hovado, dost silný vítr, velké vlny. Každá ryba moc potěšila.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 3. listopadu 2006 ve 20:27® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 3.11.2006 | Revír: Podkrušnohorský retušovaný pstruhový revír | Způsob lovu: Muškaření
Dnes jsem chtěl poškádlit duháky na svém oblíbeném revíru. Bohužel to moc nešlo (parchanti věděli, že tentokrát mám nabitý foťák a vloženu paměťovou kartu)
No ale nakonec se něco podařilo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.